Otvori glavni izbornik


Abecedni popisi naselja u Republici Hrvatskoj

A | B | C | Č | Ć | D |  | Đ | E | F | G | H | I | J | K | L | LJ | M | N | NJ | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

Izvor: Zakon o područjima županija, gradova i općina u Republici Hrvatskoj ("Narodne novine", broj 86/06., 125/06.-ispravak, 16/07.-ispravak, 95/08.–Odluka USRH, 46/10.-ispravak, 145/10., 37/13., 44/13. i 45/13.)


Dodatak:Popis općina u Hrvatskoj | Dodatak:Popis gradova u Hrvatskoj


Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj - C
Naselje Grad ili općina Županija
Cabuna Suhopolje Virovitičko-podravska županija
Cage Okučani Brodsko-posavska županija
Caginec Ivanić-Grad Zagrebačka županija
Cancini Poreč Istarska županija
Careva Draga Krašić Zagrebačka županija
Carevdar Križevci Koprivničko-križevačka županija
Carevići Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Carevo Polje Josipdol Karlovačka županija
Carevo Selo Barilović Karlovačka županija
Cargovec Vidovec Varaždinska županija
Caska Novalja Ličko-senjska županija
Cavtat Konavle Dubrovačko-neretvanska županija
Cebovec Lobor Krapinsko-zagorska županija
Celine Jastrebarsko Zagrebačka županija
Celine Vrbovec Zagrebačka županija
Celine Podturen Međimurska županija
Celine Goričke Marija Gorica Zagrebačka županija
Celine Samoborske Samobor Zagrebačka županija
Cepeliš Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Cepidlak Sveti Ivan Žabno Koprivničko-križevačka županija
Cera Unešić Šibensko-kninska županija
Cere Sveta Nedelja Istarska županija
Cere Žminj Istarska županija
Ceremošnjak Našice Osječko-baranjska županija
Cerić Nuštar Vukovarsko-srijemska županija
Cerik Vrbovec Zagrebačka županija
Cerina Čazma Bjelovarsko-bilogorska županija
Cerion Višnjan Istarska županija
Cerjani Kaštelir-Labinci Istarska županija
Cerje Vrbovec Zagrebačka županija
Cerje Zagreb Grad Zagreb
Cerje Jesenjsko Jesenje Krapinsko-zagorska županija
Cerje Letovanićko Lekenik Sisačko-moslavačka županija
Cerje Nebojse Maruševec Varaždinska županija
Cerje Pokupsko Pokupsko Zagrebačka županija
Cerje Samoborsko Samobor Zagrebačka županija
Cerje Tužno Ivanec Varaždinska županija
Cerje Vivodinsko Ozalj Karlovačka županija
Cerna Cerna Vukovarsko-srijemska županija
Cernik Žumberak Zagrebačka županija
Cernik Čavle Primorsko-goranska županija
Cernik Cernik Brodsko-posavska županija
Cerovac Jakšić Požeško-slavonska županija
Cerovac Gračac Zadarska županija
Cerovac Bizovac Osječko-baranjska županija
Cerovac Barilovićki Barilović Karlovačka županija
Cerovac Vukmanićki Karlovac Karlovačka županija
Cerovački Galovići Duga Resa Karlovačka županija
Cerovica Samobor Zagrebačka županija
Cerovlje Cerovlje Istarska županija
Cerovnik Josipdol Karlovačka županija
Cerovski Vrh Velika Gorica Zagrebačka županija
Cesarica Karlobag Ličko-senjska županija
Cesarska Ves Klanjec Krapinsko-zagorska županija
Cestica Cestica Varaždinska županija
Cetina Civljane Šibensko-kninska županija
Cetingrad Cetingrad Karlovačka županija
Cetinovec Zlatar Krapinsko-zagorska županija
Cetinski Varoš Cetingrad Karlovačka županija
Cicvare Pakrac Požeško-slavonska županija
Cicvare Skradin Šibensko-kninska županija
Ciglena Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Ciglenica Popovača Sisačko-moslavačka županija
Ciglenica Garešnica Bjelovarsko-bilogorska županija
Ciglenica Zagorska Sveti Križ Začretje Krapinsko-zagorska županija
Ciglenik Kutjevo Požeško-slavonska županija
Ciglenik Oriovac Brodsko-posavska županija
Cigrovec Pregrada Krapinsko-zagorska županija
Cikote Pakrac Požeško-slavonska županija
Cirkovljan Prelog Međimurska županija
Cirkvena Sveti Ivan Žabno Koprivničko-križevačka županija
Cista Provo Cista Provo Splitsko-dalmatinska županija
Cista Velika Cista Provo Splitsko-dalmatinska županija
Civljane Civljane Šibensko-kninska županija
Cokuni Marčana Istarska županija
Colnari Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Cremušina Veliki Grđevac Bjelovarsko-bilogorska županija
Cres Cres Primorsko-goranska županija
Cret Bizovački Bizovac Osječko-baranjska županija
Cret Viljevski Viljevo Osječko-baranjska županija
Crevarska Strana Gvozd Sisačko-moslavačka županija
Crikvenica Crikvenica Primorsko-goranska županija
Crivac Muć Splitsko-dalmatinska županija
Crklada Vižinada Istarska županija
Crkovec Lepoglava Varaždinska županija
Crkvari Orahovica Virovitičko-podravska županija
Crkveni Bok Sunja Sisačko-moslavačka županija
Crkveni Vrhovci Požega Požeško-slavonska županija
Crljenci Brestovac Požeško-slavonska županija
Crljenik Stankovci Zadarska županija
Crna Draga Lasinja Karlovačka županija
Crna Klada Našice Osječko-baranjska županija
Crna Mlaka Jastrebarsko Zagrebačka županija
Crnac Sisak Sisačko-moslavačka županija
Crnac Crnac Virovitičko-podravska županija
Crni Raša Istarska županija
Crni Dabar Karlobag Ličko-senjska županija
Crni Kal Senj Ličko-senjska županija
Crni Lazi Čabar Primorsko-goranska županija
Crni Lug Delnice Primorsko-goranska županija
Crni Potok Topusko Sisačko-moslavačka županija
Crni Potok Podcrkavlje Brodsko-posavska županija
Crno Novi Vinodolski Primorsko-goranska županija
Crno Zadar Zadarska županija
Crno Kamanje Generalski Stol Karlovačka županija
Crno Vrelo Slunj Karlovačka županija
Crveni Vrh Umag Istarska županija
Cubinec Križevci Koprivničko-križevačka županija
Cugovec Gradec Zagrebačka županija
Cukrići Svetvinčenat Istarska županija
Culibrki Netretić Karlovačka županija
Cunj Buzet Istarska županija
Curkovec Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Cvetišće Ozalj Karlovačka županija
Cvetkovec Rasinja Koprivničko-križevačka županija
Cvetković Jastrebarsko Zagrebačka županija
Cvetković Brdo Velika Gorica Zagrebačka županija
Cvetlin Bednja Varaždinska županija
Cvetnić Brdo Pokupsko Zagrebačka županija
Cvijanović Brdo Slunj Karlovačka županija
Cvitani Višnjan Istarska županija
Cvitići Barban Istarska županija
Cvitović Slunj Karlovačka županija