Otvori glavni izbornik


Abecedni popisi naselja u Republici Hrvatskoj

A | B | C | Č | Ć | D |  | Đ | E | F | G | H | I | J | K | L | LJ | M | N | NJ | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

Izvor: Zakon o područjima županija, gradova i općina u Republici Hrvatskoj ("Narodne novine", broj 86/06., 125/06.-ispravak, 16/07.-ispravak, 95/08.–Odluka USRH, 46/10.-ispravak, 145/10., 37/13., 44/13. i 45/13.)


Dodatak:Popis općina u Hrvatskoj | Dodatak:Popis gradova u Hrvatskoj

Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj - P
Naselje Grad ili općina Županija
Pačetin Trpinja Vukovarsko-srijemska županija
Pađene Ervenik Šibensko-kninska županija
Pag Pag Zadarska županija
Pagubice Cerovlje Istarska županija
Pajari Sveti Lovreč Istarska županija
Pajkovići Svetvinčenat Istarska županija
Paka Čaglin Požeško-slavonska županija
Paka Novi Marof Varaždinska županija
Paklenica Novska Sisačko-moslavačka županija
Pakoštane Pakoštane Zadarska županija
Pakovo Selo Drniš Šibensko-kninska županija
Pakrac Pakrac Požeško-slavonska županija
Pakrani Sirač Bjelovarsko-bilogorska županija
Palača Šodolovci Osječko-baranjska županija
Paladini Buzet Istarska županija
Palagruža Komiža Splitsko-dalmatinska županija
Palančani Čazma Bjelovarsko-bilogorska županija
Palanka Gračac Zadarska županija
Palanjek Pokupski Lekenik Sisačko-moslavačka županija
Palanjek Sisak Sisačko-moslavačka županija
Palešnik Hercegovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Palinovec Donji Kraljevec Međimurska županija
Palit Rab Primorsko-goranska županija
Palovec Mala Subotica Međimurska županija
Palje Brdo Konavle Dubrovačko-neretvanska županija
Paljevina Drenje Osječko-baranjska županija
Paljevine Ivanska Bjelovarsko-bilogorska županija
Paljugi Jastrebarsko Zagrebačka županija
Paljuv Novigrad Zadarska županija
Pamići Žminj Istarska županija
Panjani Hrvatska Kostajnica Sisačko-moslavačka županija
Papići Sunja Sisačko-moslavačka županija
Papinec Vidovec Varaždinska županija
Paradiž Sveta Nedelja Istarska županija
Parag Nedelišće Međimurska županija
Parčić Drniš Šibensko-kninska županija
Parčić Kistanje Šibensko-kninska županija
Parg Čabar Primorsko-goranska županija
Paruževac Dubrava Zagrebačka županija
Paruževina Zagreb Grad Zagreb
Pasadur Lastovo Dubrovačko-neretvanska županija
Pasanska Gorica Gornja Stubica Krapinsko-zagorska županija
Pasikovci Brestovac Požeško-slavonska županija
Pasjak Matulji Primorsko-goranska županija
Pašin Potok Cetingrad Karlovačka županija
Pašman Pašman Zadarska županija
Pašnik Bednja Varaždinska županija
Patkovac Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Pauci Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Paučje Levanjska Varoš Osječko-baranjska županija
Paukovac Dvor Sisačko-moslavačka županija
Paukovec Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Paulin Dvor Šodolovci Osječko-baranjska županija
Paulovac Veliko Trojstvo Bjelovarsko-bilogorska županija
Paunovac Sokolovac Koprivničko-križevačka županija
Paušinci Čačinci Virovitičko-podravska županija
Pavičići Netretić Karlovačka županija
Pavićini Marčana Istarska županija
Pavković Selo Krnjak Karlovačka županija
Pavličani Čazma Bjelovarsko-bilogorska županija
Pavlin Kloštar Kapela Bjelovarsko-bilogorska županija
Pavlovac Veliki Grđevac Bjelovarsko-bilogorska županija
Pavlovac Slunj Karlovačka županija
Pavlovac Vrebački Gospić Ličko-senjska županija
Pavlovci Brestovac Požeško-slavonska županija
Pavlovci Nova Kapela Brodsko-posavska županija
Pavlovčani Jastrebarsko Zagrebačka županija
Pavlovec Pregradski Pregrada Krapinsko-zagorska županija
Pavlovec Ravenski Križevci Koprivničko-križevačka županija
Pavlovec Zabočki Zabok Krapinsko-zagorska županija
Pavučnjak Samobor Zagrebačka županija
Paz Cerovlje Istarska županija
Pazin Pazin Istarska županija
Pažurovec Budinščina Krapinsko-zagorska županija
Pčelić Suhopolje Virovitičko-podravska županija
Pece Budinščina Krapinsko-zagorska županija
Pece Ivanec Varaždinska županija
Pecka Topusko Sisačko-moslavačka županija
Pecki Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Pećane Udbina Ličko-senjska županija
Pećarići Ozalj Karlovačka županija
Pećišće Skrad Primorsko-goranska županija
Pećno Krašić Zagrebačka županija
Pećurkovo Brdo Duga Resa Karlovačka županija
Pedalj Dvor Sisačko-moslavačka županija
Pehardovac Dubrava Zagrebačka županija
Peklenica Mursko Središće Međimurska županija
Pengari Buzet Istarska županija
Peničići Buzet Istarska županija
Pepelana Suhopolje Virovitičko-podravska županija
Peračko Blato Ploče Dubrovačko-neretvanska županija
Perci Buzet Istarska županija
Perci Tar-Vabriga Istarska županija
Perenci Brestovac Požeško-slavonska županija
Peresiji Svetvinčenat Istarska županija
Perići Krnjak Karlovačka županija
Perini Sveti Lovreč Istarska županija
Perjasica Barilović Karlovačka županija
Perković Šibenik Šibensko-kninska županija
Permani Matulji Primorsko-goranska županija
Perna Topusko Sisačko-moslavačka županija
Pernat Cres Primorsko-goranska županija
Peroj Vodnjan Istarska županija
Peršaves Mače Krapinsko-zagorska županija
Perušić Perušić Ličko-senjska županija
Perušić Benkovački Benkovac Zadarska županija
Perušić Donji Benkovac Zadarska županija
Peruški Marčana Istarska županija
Pesak Jastrebarsko Zagrebačka županija
Pesek Križevci Koprivničko-križevačka županija
Peskovec Vrbovec Zagrebačka županija
Peščenik Sokolovac Koprivničko-križevačka županija
Pešćenica Vinička Vinica Varaždinska županija
Pešćenica Lekenik Sisačko-moslavačka županija
Pešćeno Konjščina Krapinsko-zagorska županija
Petehi Barban Istarska županija
Peteranec Peteranec Koprivničko-križevačka županija
Petina Velika Gorica Zagrebačka županija
Petkov Breg Samobor Zagrebačka županija
Petkovac Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Petkovec Toplički Varaždinske Toplice Varaždinska županija
Petlovac Petlovac Osječko-baranjska županija
Petrača Župa dubrovačka Dubrovačko-neretvanska županija
Petrakovo Brdo Duga Resa Karlovačka županija
Petravec Velika Gorica Zagrebačka županija
Petrčane Zadar Zadarska županija
Petričko Selo Žumberak Zagrebačka županija
Petrijanec Petrijanec Varaždinska županija
Petrijevci Petrijevci Osječko-baranjska županija
Petrinja Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Petrinjci Sunja Sisačko-moslavačka županija
Petrova Gora Lobor Krapinsko-zagorska županija
Petrova Poljana Vojnić Karlovačka županija
Petrova Slatina Šodolovci Osječko-baranjska županija
Petrovci Bogdanovci Vukovarsko-srijemska županija
Petrovec Lekenik Sisačko-moslavačka županija
Petrovići Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Petrovija Umag Istarska županija
Petrovina Turopoljska Velika Gorica Zagrebačka županija
Petrovina Jastrebarsko Zagrebačka županija
Petrovo Selo Dubrovnik Dubrovačko-neretvanska županija
Petrovsko Petrovsko Krapinsko-zagorska županija
Petrunići Generalski Stol Karlovačka županija
Petruš Vrh Ozalj Karlovačka županija
Petruševec Zlatar Krapinsko-zagorska županija
Pićan Pićan Istarska županija
Pifari Žminj Istarska županija
Pihovec Jalžabet Varaždinska županija
Pijavica Senj Ličko-senjska županija
Pijavičino Orebić Dubrovačko-neretvanska županija
Pila Stubičke Toplice Krapinsko-zagorska županija
Pilatovci Ozalj Karlovačka županija
Pilkovići Kanfanar Istarska županija
Piljenice Lipovljani Sisačko-moslavačka županija
Pinezići Krk Primorsko-goranska županija
Pinezići Marčana Istarska županija
Pirakovec Vrbovec Zagrebačka županija
Piramatovci Skradin Šibensko-kninska županija
Pirelići Oprtalj Istarska županija
Pirovac Pirovac Šibensko-kninska županija
Pisak Omiš Splitsko-dalmatinska županija
Pisarovina Pisarovina Zagrebačka županija
Piščetke Netretić Karlovačka županija
Pišćanovec Varaždinske Toplice Varaždinska županija
Piškorevci Đakovo Osječko-baranjska županija
Piškorovec Mala Subotica Međimurska županija
Piškovec Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Piškovica Vižinada Istarska županija
Pitomača Pitomača Virovitičko-podravska županija
Pitve Jelsa Splitsko-dalmatinska županija
Pivare Stara Gradiška Brodsko-posavska županija
Pivnica Slavonska Suhopolje Virovitičko-podravska županija
Pižinovac Slivno Dubrovačko-neretvanska županija
Pješčanica Gvozd Sisačko-moslavačka županija
Plajzi Delnice Primorsko-goranska županija
Planica Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Planina Donja Zagreb Grad Zagreb
Planina Gornja Zagreb Grad Zagreb
Planina Kunićka Netretić Karlovačka županija
Planina Skradska Skrad Primorsko-goranska županija
Plano Trogir Splitsko-dalmatinska županija
Plastovo Skradin Šibensko-kninska županija
Plaški Plaški Karlovačka županija
Plat Župa dubrovačka Dubrovačko-neretvanska županija
Plavci Žumberak Zagrebačka županija
Plavić Zagorska Sela Krapinsko-zagorska županija
Plavnice Gornje Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Plavnice Stare Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Plavno Knin Šibensko-kninska županija
Plavšinac Novigrad Podravski Koprivničko-križevačka županija
Plemenitaš Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Plemenšćina Klenovnik Varaždinska županija
Plesmo Novska Sisačko-moslavačka županija
Pleš Bednja Varaždinska županija
Plešce Čabar Primorsko-goranska županija
Plešivica Jastrebarsko Zagrebačka županija
Plešivica Selnica Međimurska županija
Plešivica Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Pleškovec Sveti Juraj na Bregu Međimurska županija
Pleternica Pleternica Požeško-slavonska županija
Pleternički Mihaljevci Pleternica Požeško-slavonska županija
Plina Jezero Ploče Dubrovačko-neretvanska županija
Plisko Polje Vis Splitsko-dalmatinska županija
Plitvica Selo Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Plitvica Voćanska Donja Voća Varaždinska županija
Plitvička Jezera Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Plitvički Ljeskovac Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Ploče Ploče Dubrovačko-neretvanska županija
Pločice Konavle Dubrovačko-neretvanska županija
Plomin Luka Kršan Istarska županija
Plomin Kršan Istarska županija
Plosna Bakar Primorsko-goranska županija
Ploštine Pakrac Požeško-slavonska županija
Plovanija Buje Istarska županija
Pluska Luka Zagrebačka županija
Pobjenik Čazma Bjelovarsko-bilogorska županija
Pobrđani Čazma Bjelovarsko-bilogorska županija
Pobrđani Sunja Sisačko-moslavačka županija
Pobrežje Dubrovnik Dubrovačko-neretvanska županija
Pobri Opatija Primorsko-goranska županija
Počekaji Buzet Istarska županija
Počitelj Gospić Ličko-senjska županija
Podaca Gradac Splitsko-dalmatinska županija
Podastrana Gospić Ličko-senjska županija
Podašpilje Omiš Splitsko-dalmatinska županija
Podbablje Gornje Podbablje Splitsko-dalmatinska županija
Podbilo Senj Ličko-senjska županija
Podbrđani Vojakovački Križevci Koprivničko-križevačka županija
Podbrđe Popovača Sisačko-moslavačka županija
Podbrest Orehovica Međimurska županija
Podbrezovica Đurmanec Krapinsko-zagorska županija
Podbrežje Ozalj Karlovačka županija
Podcetin Cetingrad Karlovačka županija
Podcrkavlje Podcrkavlje Brodsko-posavska županija
Podčudnič Čavle Primorsko-goranska županija
Podevčevo Novi Marof Varaždinska županija
Podgaće Lanišće Istarska županija
Podgaj Petrovski Petrovsko Krapinsko-zagorska županija
Podgajci Podravski Donji Miholjac Osječko-baranjska županija
Podgajec Križevci Koprivničko-križevačka županija
Podgarić Berek Bjelovarsko-bilogorska županija
Podglavica Rogoznica Šibensko-kninska županija
Podgora Dubrovačko primorje Dubrovačko-neretvanska županija
Podgora Kumrovec Krapinsko-zagorska županija
Podgora Podgora Splitsko-dalmatinska županija
Podgora Krapinska Krapina Krapinsko-zagorska županija
Podgora Turkovska Delnice Primorsko-goranska županija
Podgorač Podgorač Osječko-baranjska županija
Podgorani Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Podgorci Rovišće Bjelovarsko-bilogorska županija
Podgorje Orebić Dubrovačko-neretvanska županija
Podgorje Virovitica Virovitičko-podravska županija
Podgorje Gvozd Sisačko-moslavačka županija
Podgorje Kaptol Požeško-slavonska županija
Podgorje Bednjansko Bednja Varaždinska županija
Podgorje Bistričko Marija Bistrica Krapinsko-zagorska županija
Podgorje Bračevačko Drenje Osječko-baranjska županija
Podgorje Jamničko Pisarovina Zagrebačka županija
Podgorje Krnjačko Krnjak Karlovačka županija
Podgradina Slivno Dubrovačko-neretvanska županija
Podgradina Posedarje Zadarska županija
Podgrađe Benkovac Zadarska županija
Podgrađe Nijemci Vukovarsko-srijemska županija
Podgrađe Omiš Splitsko-dalmatinska županija
Podgrađe Marija Bistrica Krapinsko-zagorska županija
Podgrađe Podokićko Samobor Zagrebačka županija
Podgraj Ozalj Karlovačka županija
Podhum Jelenje Primorsko-goranska županija
Podhume Milna Splitsko-dalmatinska županija
Podhumlje Komiža Splitsko-dalmatinska županija
Podi Trilj Splitsko-dalmatinska županija
Podimoć Dubrovačko primorje Dubrovačko-neretvanska županija
Podine Šibenik Šibensko-kninska županija
Podjales Gradec Zagrebačka županija
Podkilavac Jelenje Primorsko-goranska županija
Podkuk Buzet Istarska županija
Podlapača Udbina Ličko-senjska županija
Podlug Benkovac Zadarska županija
Podlužan Dubrava Zagrebačka županija
Podmelnica Slunj Karlovačka županija
Podmelnik Novi Vinodolski Primorsko-goranska županija
Podobuče Orebić Dubrovačko-neretvanska županija
Podolec Vrbovec Zagrebačka županija
Podolje Draž Osječko-baranjska županija
Podorljak Rogoznica Šibensko-kninska županija
Podosoje Runovići Splitsko-dalmatinska županija
Podosoje Vrlika Splitsko-dalmatinska županija
Podoštra Gospić Ličko-senjska županija
Podprolog Vrgorac Splitsko-dalmatinska županija
Podravlje Osijek Osječko-baranjska županija
Podravska Moslavina Podravska Moslavina Osječko-baranjska županija
Podravske Sesvete Podravske Sesvete Koprivničko-križevačka županija
Podrebar Bosiljevo Karlovačka županija
Podrebar Buzet Istarska županija
Podrinje Markušica Vukovarsko-srijemska županija
Podrujnica Kula Norinska Dubrovačko-neretvanska županija
Podrute Novi Marof Varaždinska županija
Podrvanj Čavle Primorsko-goranska županija
Podsedlo Vojnić Karlovačka županija
Podselje Vis Splitsko-dalmatinska županija
Podslemeni Lazi Skrad Primorsko-goranska županija
Podsreće Brestovac Požeško-slavonska županija
Podstena Skrad Primorsko-goranska županija
Podstene Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Podstene Čabar Primorsko-goranska županija
Podstrana Podstrana Splitsko-dalmatinska županija
Podstražje Vis Splitsko-dalmatinska županija
Podšpilje Komiža Splitsko-dalmatinska županija
Podturen Podturen Međimurska županija
Podum Otočac Ličko-senjska županija
Podumci Unešić Šibensko-kninska županija
Podumol Bosiljevo Karlovačka županija
Podunavlje Bilje Osječko-baranjska županija
Podvinje Slavonski Brod Brodsko-posavska županija
Podvinje Miholečko Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Podvorec Breznica Varaždinska županija
Podvornica Kravarsko Zagrebačka županija
Podvožić Barilović Karlovačka županija
Podvrh Samobor Zagrebačka županija
Podvršje Ražanac Zadarska županija
Podvrško Cernik Brodsko-posavska županija
Podvučnik Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Pofuki Gornja Rijeka Koprivničko-križevačka županija
Pogančec Preseka Zagrebačka županija
Poganovci Podgorač Osječko-baranjska županija
Pojatno Zaprešić Zagrebačka županija
Pokasin Gradec Zagrebačka županija
Poklek Samobor Zagrebačka županija
Pokojec Budinščina Krapinsko-zagorska županija
Pokrovnik Drniš Šibensko-kninska županija
Pokupsko Pokupsko Zagrebačka županija
Pokupsko Vratečko Lekenik Sisačko-moslavačka županija
Polača Knin Šibensko-kninska županija
Polača Polača Zadarska županija
Polače Mljet Dubrovačko-neretvanska županija
Police Pirišće Ozalj Karlovačka županija
Police Klanjec Krapinsko-zagorska županija
Poličnik Poličnik Zadarska županija
Pologi Dubravica Zagrebačka županija
Poloje Pleternica Požeško-slavonska županija
Polojski Varoš Cetingrad Karlovačka županija
Polonje Tomaševečko Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Polonje Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Polubaše Našice Osječko-baranjska županija
Polum Velika Pisanica Bjelovarsko-bilogorska županija
Poljana Lipik Požeško-slavonska županija
Poljana Preko Zadarska županija
Poljana Vrbovec Zagrebačka županija
Poljana Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Poljana Biškupečka Varaždin Varaždinska županija
Poljana Čička Velika Gorica Zagrebačka županija
Poljana Križevačka Križevci Koprivničko-križevačka županija
Poljana Lekenička Lekenik Sisačko-moslavačka županija
Poljana Sutlanska Zagorska Sela Krapinsko-zagorska županija
Poljana Vojnićka Krnjak Karlovačka županija
Poljanak Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Poljanci Oprisavci Brodsko-posavska županija
Poljančani Kapela Bjelovarsko-bilogorska županija
Poljane Dragalić Brodsko-posavska županija
Poljane Opatija Primorsko-goranska županija
Poljani Grubišno Polje Bjelovarsko-bilogorska županija
Poljanica Bistranska Bistra Zagrebačka županija
Poljanica Bistrička Marija Bistrica Krapinsko-zagorska županija
Poljanica Okićka Klinča Sela Zagrebačka županija
Poljanska Velika Požeško-slavonska županija
Poljanski Lug Vrbovec Zagrebačka županija
Polje Dobrinj Primorsko-goranska županija
Polje Raša Istarska županija
Polje Slunj Karlovačka županija
Polje Čepić Kršan Istarska županija
Polje Krapinsko Krapina Krapinsko-zagorska županija
Polje Ozaljsko Ozalj Karlovačka županija
Poljica Jelsa Splitsko-dalmatinska županija
Poljica Krk Primorsko-goranska županija
Poljica Marina Splitsko-dalmatinska županija
Poljica Podbablje Splitsko-dalmatinska županija
Poljica Vrsi Zadarska županija
Poljica Kozička Vrgorac Splitsko-dalmatinska županija
Poljica-Brig Nin Zadarska županija
Poljice Konavle Dubrovačko-neretvanska županija
Poljice Udbina Ličko-senjska županija
Pomena Mljet Dubrovačko-neretvanska županija
Pomer Medulin Istarska županija
Pomperovec Budinščina Krapinsko-zagorska županija
Ponikvari Topusko Sisačko-moslavačka županija
Ponikve Ogulin Karlovačka županija
Ponikve Bakar Primorsko-goranska županija
Ponor Korenički Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Ponor Cetingrad Karlovačka županija
Ponorac Perjasički Barilović Karlovačka županija
Ponorac Krnjak Karlovačka županija
Ponori Otočac Ličko-senjska županija
Popova Luka Janjina Dubrovačko-neretvanska županija
Popovac Popovac Osječko-baranjska županija
Popovac Voćin Virovitičko-podravska županija
Popovac Subocki Novska Sisačko-moslavačka županija
Popovača Popovača Sisačko-moslavačka županija
Popovača Pazariška Gospić Ličko-senjska županija
Popovci Pakrac Požeško-slavonska županija
Popovec Kalnički Kalnik Koprivničko-križevačka županija
Popovec Zagreb Grad Zagreb
Popović Brdo Karlovac Karlovačka županija
Popovići Benkovac Zadarska županija
Popovići Konavle Dubrovačko-neretvanska županija
Popovići Žumberački Ozalj Karlovačka županija
Popovo Selo Ogulin Karlovačka županija
Porat Malinska-Dubašnica Primorsko-goranska županija
Poreč Kutjevo Požeško-slavonska županija
Poreč Poreč Istarska županija
Poredje Hum na Sutli Krapinsko-zagorska županija
Porozina Cres Primorsko-goranska županija
Posavski Bregi Ivanić-Grad Zagrebačka županija
Posavski Podgajci Drenovci Vukovarsko-srijemska županija
Posedarje Posedarje Zadarska županija
Postira Postira Splitsko-dalmatinska županija
Postranje Proložac Splitsko-dalmatinska županija
Pothum Plaščanski Plaški Karlovačka županija
Potirna Blato Dubrovačko-neretvanska županija
Potkonje Knin Šibensko-kninska županija
Potnjani Drenje Osječko-baranjska županija
Potočani Đulovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Potočani Velika Požeško-slavonska županija
Potočec Gradec Zagrebačka županija
Potočnica Novalja Ličko-senjska županija
Potok Berek Bjelovarsko-bilogorska županija
Potok Popovača Sisačko-moslavačka županija
Potok Bosiljevski Bosiljevo Karlovačka županija
Potok Kalnički Kalnik Koprivničko-križevačka županija
Potok Musulinski Ogulin Karlovačka županija
Potok Tounjski Tounj Karlovačka županija
Potomje Orebić Dubrovačko-neretvanska županija
Potpićan Kršan Istarska županija
Potplaninsko Barilović Karlovačka županija
Potravlje Hrvace Splitsko-dalmatinska županija
Povelić Križevci Koprivničko-križevačka županija
Povile Novi Vinodolski Primorsko-goranska županija
Povlja Selca Splitsko-dalmatinska županija
Povljana Povljana Zadarska županija
Pozla Gora Pojezerje Dubrovačko-neretvanska županija
Poznanovec Bedekovčina Krapinsko-zagorska županija
Pozorac Marina Splitsko-dalmatinska županija
Požar Delnice Primorsko-goranska županija
Požarkovec Veliko Trgovišće Krapinsko-zagorska županija
Požarnica Čabar Primorsko-goranska županija
Požeška Koprivnica Pleternica Požeško-slavonska županija
Požega Požega Požeško-slavonska županija
Požeški Brđani Brestovac Požeško-slavonska županija
Požun Ozalj Karlovačka županija
Pračana Buzet Istarska županija
Prapatnica Seget Splitsko-dalmatinska županija
Prapatnice Vrgorac Splitsko-dalmatinska županija
Prapoće Lanišće Istarska županija
Praporčan Selnica Međimurska županija
Praputnjak Bakar Primorsko-goranska županija
Prašćari Višnjan Istarska županija
Prašćevac Farkaševac Zagrebačka županija
Pravutina Žakanje Karlovačka županija
Pražnica Pučišća Splitsko-dalmatinska županija
Prebukovje Bednja Varaždinska županija
Prečec Brckovljani Zagrebačka županija
Prečno Ivanić-Grad Zagrebačka županija
Predavac Rovišće Bjelovarsko-bilogorska županija
Predavec Križevački Sveti Ivan Žabno Koprivničko-križevačka županija
Predavec Kloštar Ivanić Zagrebačka županija
Predošćica Cres Primorsko-goranska županija
Pregrada Pregrada Krapinsko-zagorska županija
Prekno Vidovec Varaždinska županija
Preko Preko Zadarska županija
Prekobrdo Rovišće Bjelovarsko-bilogorska županija
Prekopa Glina Sisačko-moslavačka županija
Prekopa Štrigova Međimurska županija
Prekopakra Pakrac Požeško-slavonska županija
Prekoračani Čačinci Virovitičko-podravska županija
Prekrižje Plešivičko Samobor Zagrebačka županija
Prekvršje Zagreb Grad Zagreb
Prelog Prelog Međimurska županija
Prelošćica Sisak Sisačko-moslavačka županija
Premantura Medulin Istarska županija
Premuda Zadar Zadarska županija
Prepolno Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Prepuštovec Budinščina Krapinsko-zagorska županija
Prepuštovec Zagreb Grad Zagreb
Prerovec Ivanić-Grad Zagrebačka županija
Presečno Visočko Visoko Varaždinska županija
Presečno Novi Marof Varaždinska županija
Preseka Gornji Mihaljevec Međimurska županija
Preseka Preseka Zagrebačka županija
Preseka Oborovska Rugvica Zagrebačka županija
Preseka Ozaljska Kamanje Karlovačka županija
Preseka Petrovska Petrovsko Krapinsko-zagorska županija
Presika Labin Istarska županija
Presike Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Preslatinci Drenje Osječko-baranjska županija
Prespa Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Pretetinec Nedelišće Međimurska županija
Pretkovec Krapina Krapinsko-zagorska županija
Pretoki Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Previž Cerovlje Istarska županija
Prevlaka Rugvica Zagrebačka županija
Prevršac Donji Kukuruzari Sisačko-moslavačka županija
Prezid Čabar Primorsko-goranska županija
Prgomelje Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Prgomelje Pakrac Požeško-slavonska županija
Prgomet Prgomet Splitsko-dalmatinska županija
Prhati Barban Istarska županija
Prhati Višnjan Istarska županija
Prhci Čabar Primorsko-goranska županija
Prhoć Jastrebarsko Zagrebačka županija
Prhovec Gornji Mihaljevec Međimurska županija
Prhutova Draga Čabar Primorsko-goranska županija
Pribanjci Bosiljevo Karlovačka županija
Pribić Crkveni Krašić Zagrebačka županija
Pribić Krašić Zagrebačka županija
Pribislavec Pribislavec Međimurska županija
Pribiševci Đurđenovac Osječko-baranjska županija
Pribude Muć Splitsko-dalmatinska županija
Pribudić Gračac Zadarska županija
Pričac Oriovac Brodsko-posavska županija
Pridraga Novigrad Zadarska županija
Pridvorje Drenje Osječko-baranjska županija
Pridvorje Konavle Dubrovačko-neretvanska županija
Prigorec Ivanec Varaždinska županija
Prigorje Brdovečko Brdovec Zagrebačka županija
Prigorje Đurmanec Krapinsko-zagorska županija
Prijeboj Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Prijeka Glina Sisačko-moslavačka županija
Prijevor Dubrovnik Dubrovačko-neretvanska županija
Prikraj Križevački Križevci Koprivničko-križevačka županija
Prikraj Brckovljani Zagrebačka županija
Priles Sveti Đurđ Varaždinska županija
Prilesje Vrbovec Zagrebačka županija
Prilipje Jastrebarsko Zagrebačka županija
Primorski Dolac Primorski Dolac Splitsko-dalmatinska županija
Primošten Primošten Šibensko-kninska županija
Primošten Burnji Primošten Šibensko-kninska županija
Priselci Karlovac Karlovačka županija
Prisjeka Vojnić Karlovačka županija
Prisoje Dicmo Splitsko-dalmatinska županija
Pristanište Mljet Dubrovačko-neretvanska županija
Pristava Krapinska Krapina Krapinsko-zagorska županija
Pristava Tuhelj Krapinsko-zagorska županija
Pristeg Benkovac Zadarska županija
Prišlin Hum na Sutli Krapinsko-zagorska županija
Privlaka Privlaka Vukovarsko-srijemska županija
Privlaka Privlaka Zadarska županija
Prizna Senj Ličko-senjska županija
Prkačini Žminj Istarska županija
Prkos Rasinja Koprivničko-križevačka županija
Prkos Škabrnja Zadarska županija
Prkos Ivanićki Ivanić-Grad Zagrebačka županija
Prkos Lasinjski Lasinja Karlovačka županija
Prkovci Ivankovo Vukovarsko-srijemska županija
Prljevo Gračac Zadarska županija
Prnjarovac Čazma Bjelovarsko-bilogorska županija
Prnjavor Kapela Bjelovarsko-bilogorska županija
Prnjavor Oprisavci Brodsko-posavska županija
Prnjavor Čuntićki Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Prnjavor Lepavinski Sokolovac Koprivničko-križevačka županija
Prodani Buzet Istarska županija
Prodin Dol Jastrebarsko Zagrebačka županija
Prodol Marčana Istarska županija
Prokike Brinje Ličko-senjska županija
Prokljuvani Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Prokljuvani Čazma Bjelovarsko-bilogorska županija
Promajna Baška Voda Splitsko-dalmatinska županija
Prosenik Gubaševski Zabok Krapinsko-zagorska županija
Prosenik Začretski Zabok Krapinsko-zagorska županija
Prosenik Tuhelj Krapinsko-zagorska županija
Prosika Tisno Šibensko-kninska županija
Prosinec Dubravica Zagrebačka županija
Protulipa Generalski Stol Karlovačka županija
Prović Benkovac Zadarska županija
Prozor Otočac Ličko-senjska županija
Prozorje Dugo Selo Zagrebačka županija
Prožura Mljet Dubrovačko-neretvanska županija
Prožurska Luka Mljet Dubrovačko-neretvanska županija
Pršleti Čabar Primorsko-goranska županija
Pršurići Višnjan Istarska županija
Prud Metković Dubrovačko-neretvanska županija
Prudnice Brdovec Zagrebačka županija
Prugovac Kloštar Podravski Koprivničko-križevačka županija
Prugovo Klis Splitsko-dalmatinska županija
Prvan Selo Perušić Ličko-senjska županija
Prvča Nova Gradiška Brodsko-posavska županija
Prvić Luka Vodice Šibensko-kninska županija
Prvić Šepurine Vodice Šibensko-kninska županija
Prvinci Krašić Zagrebačka županija
Prvonožina Velika Gorica Zagrebačka županija
Pržinovac Opuzen Dubrovačko-neretvanska županija
Pucak Skrad Primorsko-goranska županija
Pucići Žminj Istarska županija
Pučišća Pučišća Splitsko-dalmatinska županija
Puhovo Dugo Selo Zagrebačka županija
Puklica Đulovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Pula Pula Istarska županija
Puljane Promina Šibensko-kninska županija
Punat Punat Primorsko-goranska županija
Punikve Ivanec Varaždinska županija
Punitovci Punitovci Osječko-baranjska županija
Punta Križa Mali Lošinj Primorsko-goranska županija
Puntera Barban Istarska županija
Pupelica Šandrovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Pupnat Korčula Dubrovačko-neretvanska županija
Purga Bednjanska Bednja Varaždinska županija
Purgarija Čepić Kršan Istarska županija
Puričani Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Puska Jasenovac Sisačko-moslavačka županija
Pustakovec Koprivnički Ivanec Koprivničko-križevačka županija
Pusti Svetvinčenat Istarska županija
Pustike Kravarsko Zagrebačka županija
Pustodol Orehovički Bedekovčina Krapinsko-zagorska županija
Pustodol Začretski Sveti Križ Začretje Krapinsko-zagorska županija
Pustodol Donja Stubica Krapinsko-zagorska županija
Pušava Kraljevec na Sutli Krapinsko-zagorska županija
Pušća Zagorska Sela Krapinsko-zagorska županija
Pušćine Nedelišće Međimurska županija
Pušina Čačinci Virovitičko-podravska županija
Puškarići Ogulin Karlovačka županija
Putičanje Pirovac Šibensko-kninska županija
Putini Kanfanar Istarska županija
Putišići Omiš Splitsko-dalmatinska županija
Putkovec Đurmanec Krapinsko-zagorska županija
Putniković Ston Dubrovačko-neretvanska županija