Popis Velikih nagrada Formule 1

popis na Wikimediji

Kompletan popis Velikih nagrada koje su dio FIA-inog svjetskog prvenstva, od njegova začetka 1950. godine. Sa završetkom sezone 2020. održano je 1035. utrka svjetskog prvenstva Formule 1 od kada se one održavaju, uključujući i utrke 500 milja Indianapolisa koje su bile dio Svjetskog prvenstva Formule 1 od 1950. - 1960. Većina auto utrka se obično naziva Grand Prix (hrv. Velika nagrada), a tradicija datira iz davnih 1920-ih i 1930-ih godina 20. stoljeća. Formalno se utrka koja ima ukupnu distancu od 300 km naziva Grand Prix.

F1.svg

FIA Svjetsko prvenstvo Formule 1:

Formula 1
pravila Formule 1
utrka

Popisi:
vozači | konstruktori | motori
velike nagrade | staze | svjetski prvaci | pobjednici | otkazane utrke

Aktivne i prošle utrke po državamaUredi

Država Utrka Sezone kada se natjecanje održavalo Broj
utrka
Flag of Argentina.svg Argentina Velika nagrada Argentine 1954.1958., 1960., 1972.1975., 1977.1981., 1995.1998. 20
Flag of Australia.svg Australija Velika nagrada Australije 1985.2019. 35
Flag of Austria.svg Austrija Velika nagrada Austrije 1964., 1970.1987., 1997.2003., 2014.2021. 34
Velika nagrada Štajerske 2020.2021. 2
Flag of Azerbaijan.svg Azerbajdžan Velika nagrada Azerbajdžana 2017.2021. 4
Velika nagrada Europe 2016. 1
Flag of Bahrain.svg Bahrein Velika nagrada Bahreina 2004.2010., 2012.2021. 17
Velika nagrada Sakhira 2020. 1
Flag of Belgium (civil).svg Belgija Velika nagrada Belgije 1950.1956., 1958., 1960.1968., 1970., 1972.2002., 2004.2005., 2007.2021. 66
Flag of Brazil.svg Brazil Velika nagrada Brazila 1973.2019. 47
Flag of France.svg Francuska Velika nagrada Francuske 1950.1954., 1956.2008., 2018.2019., 2021. 61
Velika nagrada Švicarske 1982. 1
Flag of India.svg Indija Velika nagrada Indije 2011.2013. 3
Flag of Italy.svg Italija Velika nagrada Italije 1950.2021. 72
Velika nagrada Emilia Romagne 2020.2021. 2
Velika nagrada Pescare 1957. 1
Velika nagrada San Marina 1981.2006. 26
Velika nagrada Toskane 2020. 1
Flag of Japan.svg Japan Velika nagrada Japana 1976.1977., 1987.2019. 35
Velika nagrada Pacifika 1994.1995. 2
Flag of South Africa 1928-1994.svg Južnoafrička Unija Velika nagrada Južne Afrike 1962.1963., 1965., 1967.1980., 1982.1985., 1992.1993. 23
Flag of Canada.svg Kanada Velika nagrada Kanade 1967.1974., 1976.1986., 1988.2008., 2010.2019. 50
Flag of the People's Republic of China.svg NR Kina Velika nagrada Kine 2004.2019. 16
Flag of South Korea.svg Južna Koreja Velika nagrada Koreje 2010.2013. 4
Flag of Hungary.svg Mađarska Velika nagrada Mađarske 1986.2021. 36
Flag of Malaysia.svg Malezija Velika nagrada Malezije 1999.2017. 19
Flag of Morocco.svg Maroko Velika nagrada Maroka 1958. 1
Flag of Mexico.svg Meksiko Velika nagrada Meksika 1963.1970., 1986.1992., 2015.2019. 20
Flag of Monaco.svg Monako Velika nagrada Monaka 1950., 1955.2019., 2021. 67
Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Velika nagrada Nizozemske 1952.1953., 1955., 1958. - 1971., 1973.1985., 2021. 31
Flag of Germany.svg Njemačka Velika nagrada Njemačke 1951.1954., 1956.1959., 1961.2006., 2008.2014., 2016., 2018.2019. 64
Velika nagrada Eifela 2020. 1
Velika nagrada Europe 1984., 1995.1996., 1999.2007. 12
Velika nagrada Luksemburga 1997.1998. 2
Flag of Portugal.svg Portugal Velika nagrada Portugala 1958.1960., 1984.1996., 2020.2021. 18
Zastava Ruske Federacije.svg Ruska Federacija Velika nagrada Rusije 2014.2020. 7
Flag of Singapore.svg Singapur Velika nagrada Singapura 2008.2019. 12
Flag of the United States.svg SAD 500 milja Indianapolisa 1950.1960. 11
Velika nagrada Dallasa 1984. 1
Velika nagrada Detroita 1982.1988. 7
Velika nagrada Las Vegasa 1981.1982. 2
Velika nagrada Sjedinjenih Američkih Država 1959.1975., 1984.1991., 2000.2007., 2012.2019. 41
Velika nagrada Sjedinjenih Američkih Država Zapad 1976.1983. 8
Flag of Spain.svg Španjolska Velika nagrada Španjolske 1951., 1954., 1968.1979., 1981., 1986.2021. 51
Velika nagrada Europe 1994., 1997., 2008.2012. 7
Flag of Sweden.svg Švedska Velika nagrada Švedske 1978.1978. 6
Flag of Switzerland.svg Švicarska Velika nagrada Švicarske 1950.1954. 5
Flag of Turkey.svg Turska Velika nagrada Turske 2005.2011., 2020. 8
Flag of the United Arab Emirates.svg Ujedinjeni Arapski Emirati Velika nagrada Abu Dhabija 2009.2020. 12
Flag of the United Kingdom.svg Ujedinjeno Kraljevstvo Velika nagrada Velike Britanije 1950.2021. 72
Velika nagrada Europe 1983., 1985., 1993. 3
Velika nagrada 70. obljetnice 2020. 1

Utrke po sezonamaUredi

1950.-1959.Uredi

Br. 1950. 1951. 1952. 1953. 1954. 1955. 1956. 1957. 1958. 1959.
1. Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Switzerland.svg Švicarska Flag of Switzerland.svg Švicarska Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Monaco.svg Monako
2. Flag of Monaco.svg Monako Flag of the United States.svg Indianapolis Flag of the United States.svg Indianapolis Flag of the United States.svg Indianapolis Flag of the United States.svg Indianapolis Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of the United States.svg Indianapolis
3. Flag of the United States.svg Indianapolis Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of the United States.svg Indianapolis Flag of the United States.svg Indianapolis Flag of the United States.svg Indianapolis Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of the Netherlands.svg Nizozemska
4. Flag of Switzerland.svg Švicarska Flag of France.svg Francuska Flag of France.svg Francuska Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of France.svg Francuska Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of France.svg Francuska Flag of the United States.svg Indianapolis Flag of France.svg Francuska
5. Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of France.svg Francuska Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of France.svg Francuska Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija
6. Flag of France.svg Francuska Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Germany.svg Njemačka Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Germany.svg Njemačka Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Germany.svg Njemačka Flag of France.svg Francuska Flag of Germany.svg Njemačka
7. Flag of Italy.svg Italija Flag of Italy.svg Italija Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Switzerland.svg Švicarska Flag of Italy.svg Italija Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Italy.svg Pescara Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Portugal.svg Portugal
8.   Flag of Spain 1945 1977.svg Španjolska Flag of Italy.svg Italija Flag of Switzerland.svg Švicarska Flag of Italy.svg Italija   Flag of Italy.svg Italija Flag of Italy.svg Italija Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Italy.svg Italija
9.       Flag of Italy.svg Italija Flag of Spain 1945 1977.svg Španjolska       Flag of Portugal.svg Portugal Flag of the United States.svg SAD
10.                 Flag of Italy.svg Italija  
11.                 Flag of Morocco.svg Maroko  

1960.-1969.Uredi

Br. 1960. 1961. 1962. 1963. 1964. 1965. 1966. 1967. 1968. 1969.
1. Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Monaco.svg Monako Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika Flag of Monaco.svg Monako Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika
2. Flag of Monaco.svg Monako Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of Monaco.svg Monako Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of Monaco.svg Monako Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Monaco.svg Monako Flag of Spain 1945 1977.svg Španjolska Flag of Spain 1945 1977.svg Španjolska
3. Flag of the United States.svg Indianapolis Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of France.svg Francuska Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako
4. Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of France.svg Francuska Flag of France.svg Francuska Flag of France.svg Francuska Flag of France.svg Francuska Flag of France.svg Francuska Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of the Netherlands.svg Nizozemska
5. Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of France.svg Francuska Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of France.svg Francuska
6. Flag of France.svg Francuska Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Germany.svg Njemačka Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of Germany.svg Njemačka Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of France.svg Francuska Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija
7. Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Italy.svg Italija Flag of Italy.svg Italija Flag of Italy.svg Italija Flag of Austria.svg Austrija Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Italy.svg Italija Flag of Germany.svg Njemačka Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Germany.svg Njemačka
8. Flag of Portugal.svg Portugal Flag of the United States.svg SAD Flag of the United States.svg SAD Flag of the United States.svg SAD Flag of Italy.svg Italija Flag of Italy.svg Italija Flag of the United States.svg SAD Flag of Canada.svg Kanada Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Italy.svg Italija
9. Flag of Italy.svg Italija   Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika Flag of Mexico.svg Meksiko Flag of the United States.svg SAD Flag of the United States.svg SAD Flag of Mexico.svg Meksiko Flag of Italy.svg Italija Flag of Italy.svg Italija Flag of Canada.svg Kanada
10. Flag of the United States.svg SAD     Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika Flag of Mexico.svg Meksiko Flag of Mexico.svg Meksiko   Flag of the United States.svg SAD Flag of Canada.svg Kanada Flag of the United States.svg SAD
11.               Flag of Mexico.svg Meksiko Flag of the United States.svg SAD Flag of Mexico.svg Meksiko
12.                 Flag of Mexico.svg Meksiko  

1970.-1979.Uredi

Br. 1970. 1971. 1972. 1973. 1974. 1975. 1976. 1977. 1978. 1979.
1. Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Brazil (1968-1992).svg Brazil Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Argentina.svg Argentina
2. Flag of Spain 1945 1977.svg Španjolska Flag of Spain 1945 1977.svg Španjolska Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika Flag of Brazil (1968-1992).svg Brazil Flag of Brazil (1968-1992).svg Brazil Flag of Brazil (1968-1992).svg Brazil Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika Flag of Brazil (1968-1992).svg Brazil Flag of Brazil (1968-1992).svg Brazil Flag of Brazil (1968-1992).svg Brazil
3. Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Spain 1945 1977.svg Španjolska Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika Flag of the United States.svg SAD Zapad Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika
4. Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of Monaco.svg Monako Flag of Spain 1945 1977.svg Španjolska Flag of Spain 1945 1977.svg Španjolska Flag of Spain 1945 1977.svg Španjolska Flag of Spain 1945 1977.svg Španjolska Flag of the United States.svg SAD Zapad Flag of the United States.svg SAD Zapad Flag of the United States.svg SAD Zapad
5. Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of France.svg Francuska Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Monaco.svg Monako Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Monaco.svg Monako Flag of Spain.svg Španjolska
6. Flag of France.svg Francuska Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of France.svg Francuska Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Belgium (civil).svg Belgija
7. Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Germany.svg Njemačka Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Sweden.svg Švedska Flag of Sweden.svg Švedska Flag of Sweden.svg Švedska Flag of Sweden.svg Švedska Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Monaco.svg Monako
8. Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Austria.svg Austrija Flag of Germany.svg Njemačka Flag of France.svg Francuska Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of France.svg Francuska Flag of Sweden.svg Švedska Flag of Sweden.svg Švedska Flag of France.svg Francuska
9. Flag of Austria.svg Austrija Flag of Italy.svg Italija Flag of Austria.svg Austrija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of France.svg Francuska Flag of France.svg Francuska Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of France.svg Francuska Flag of France.svg Francuska Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija
10. Flag of Italy.svg Italija Flag of Canada.svg Kanada Flag of Italy.svg Italija Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Germany.svg Njemačka Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Germany.svg Njemačka
11. Flag of Canada.svg Kanada Flag of the United States.svg SAD Flag of Canada.svg Kanada Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Austria.svg Austrija Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Austria.svg Austrija
12. Flag of the United States.svg SAD   Flag of the United States.svg SAD Flag of Austria.svg Austrija Flag of Austria.svg Austrija Flag of Austria.svg Austrija Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of Austria.svg Austrija Flag of Austria.svg Austrija Flag of the Netherlands.svg Nizozemska
13. Flag of Mexico.svg Meksiko     Flag of Italy.svg Italija Flag of Italy.svg Italija Flag of Italy.svg Italija Flag of Italy.svg Italija Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of Italy.svg Italija
14.       Flag of Canada.svg Kanada Flag of Canada.svg Kanada Flag of the United States.svg SAD Flag of Canada.svg Kanada Flag of Italy.svg Italija Flag of Italy.svg Italija Flag of Canada.svg Kanada
15.       Flag of the United States.svg SAD Flag of the United States.svg SAD   Flag of the United States.svg SAD Istok Flag of the United States.svg SAD Istok Flag of the United States.svg SAD Istok Flag of the United States.svg SAD Istok
16.             Flag of Japan.svg Japan Flag of Canada.svg Kanada Flag of Canada.svg Kanada  
17.               Flag of Japan.svg Japan    

1980.-1989.Uredi

Br. 1980. 1981. 1982. 1983. 1984. 1985. 1986. 1987. 1988. 1989.
1. Flag of Argentina.svg Argentina Flag of the United States.svg SAD Zapad Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika Flag of Brazil (1968-1992).svg Brazil Flag of Brazil (1968-1992).svg Brazil Flag of Brazil (1968-1992).svg Brazil Flag of Brazil (1968-1992).svg Brazil Flag of Brazil (1968-1992).svg Brazil Flag of Brazil (1968-1992).svg Brazil Flag of Brazil (1968-1992).svg Brazil
2. Flag of Brazil (1968-1992).svg Brazil Flag of Brazil (1968-1992).svg Brazil Flag of Brazil (1968-1992).svg Brazil Flag of the United States.svg SAD Zapad Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika Flag of Portugal.svg Portugal Flag of Spain.svg Španjolska Flag of San Marino.svg San Marino Flag of San Marino.svg San Marino Flag of San Marino.svg San Marino
3. Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika Flag of Argentina.svg Argentina Flag of the United States.svg SAD Zapad Flag of France.svg Francuska Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of San Marino.svg San Marino Flag of San Marino.svg San Marino Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako
4. Flag of the United States.svg SAD Zapad Flag of San Marino.svg San Marino Flag of San Marino.svg San Marino Flag of San Marino.svg San Marino Flag of San Marino.svg San Marino Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Mexico.svg Meksiko Flag of Mexico.svg Meksiko
5. Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Monaco.svg Monako Flag of France.svg Francuska Flag of Canada.svg Kanada Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of the United States.svg SAD Flag of Canada.svg Kanada Flag of the United States.svg SAD
6. Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Monaco.svg Monako Flag of the United States.svg SAD Flag of Canada.svg Kanada Flag of France.svg Francuska Flag of the United States.svg SAD Flag of Canada.svg Kanada
7. Flag of France.svg Francuska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of the United States.svg SAD Istok Flag of the United States.svg SAD Istok Flag of Canada.svg Kanada Flag of France.svg Francuska Flag of the United States.svg SAD Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of France.svg Francuska Flag of France.svg Francuska
8. Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of France.svg Francuska Flag of Canada.svg Kanada Flag of Canada.svg Kanada Flag of the United States.svg SAD Istok Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of France.svg Francuska Flag of Germany.svg Njemačka Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija
9. Flag of Germany.svg Njemačka Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the United States.svg SAD Flag of Germany.svg Njemačka Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Germany.svg Njemačka
10. Flag of Austria.svg Austrija Flag of Germany.svg Njemačka Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Germany.svg Njemačka Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Austria.svg Austrija Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Austria.svg Austrija Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Hungary.svg Mađarska
11. Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of Austria.svg Austrija Flag of France.svg Francuska Flag of Austria.svg Austrija Flag of Germany.svg Njemačka Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Italy.svg Italija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Belgium (civil).svg Belgija
12. Flag of Italy.svg Italija Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of Germany.svg Njemačka Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of Austria.svg Austrija Flag of Italy.svg Italija Flag of Austria.svg Austrija Flag of Portugal.svg Portugal Flag of Italy.svg Italija Flag of Italy.svg Italija
13. Flag of Canada.svg Kanada Flag of Italy.svg Italija Flag of Austria.svg Austrija Flag of Italy.svg Italija Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Italy.svg Italija Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Portugal.svg Portugal Flag of Portugal.svg Portugal
14. Flag of the United States.svg SAD Istok Flag of Canada.svg Kanada Flag of Switzerland.svg Švicarska Flag of Europe.svg Europa Flag of Italy.svg Italija Flag of Europe.svg Europa Flag of Portugal.svg Portugal Flag of Mexico.svg Meksiko Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Spain.svg Španjolska
15.   Flag of the United States.svg Las Vegas Flag of Italy.svg Italija Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika Flag of Europe.svg Europa Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika Flag of Mexico.svg Meksiko Flag of Japan.svg Japan Flag of Japan.svg Japan Flag of Japan.svg Japan
16.     Flag of the United States.svg Las Vegas   Flag of Portugal.svg Portugal Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija

1990.-1999.Uredi

Br. 1990. 1991. 1992. 1993. 1994. 1995. 1996. 1997. 1998. 1999.
1. Flag of the United States.svg SAD Flag of the United States.svg SAD Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika Flag of South Africa 1928-1994.svg Južna Afrika Flag of Brazil.svg Brazil Flag of Brazil.svg Brazil Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija
2. Flag of Brazil (1968-1992).svg Brazil Flag of Brazil (1968-1992).svg Brazil Flag of Mexico.svg Meksiko Flag of Brazil.svg Brazil Flag of the Pacific Community.svg Pacifik Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Brazil.svg Brazil Flag of Brazil.svg Brazil Flag of Brazil.svg Brazil Flag of Brazil.svg Brazil
3. Flag of San Marino.svg San Marino Flag of San Marino.svg San Marino Flag of Brazil.svg Brazil Flag of Europe.svg Europa Flag of San Marino.svg San Marino Flag of San Marino.svg San Marino Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Argentina.svg Argentina Flag of Argentina.svg Argentina Flag of San Marino.svg San Marino
4. Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Spain.svg Španjolska Flag of San Marino.svg San Marino Flag of Monaco.svg Monako Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Europe.svg Europa Flag of San Marino.svg San Marino Flag of San Marino.svg San Marino Flag of Monaco.svg Monako
5. Flag of Canada.svg Kanada Flag of Canada.svg Kanada Flag of San Marino.svg San Marino Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Monaco.svg Monako Flag of San Marino.svg San Marino Flag of Monaco.svg Monako Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Spain.svg Španjolska
6. Flag of Mexico.svg Meksiko Flag of Mexico.svg Meksiko Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Canada.svg Kanada Flag of Canada.svg Kanada Flag of Monaco.svg Monako Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Monaco.svg Monako Flag of Canada.svg Kanada
7. Flag of France.svg Francuska Flag of France.svg Francuska Flag of Canada.svg Kanada Flag of Canada.svg Kanada Flag of France.svg Francuska Flag of France.svg Francuska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Canada.svg Kanada Flag of Canada.svg Kanada Flag of France.svg Francuska
8. Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of France.svg Francuska Flag of France.svg Francuska Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Canada.svg Kanada Flag of France.svg Francuska Flag of France.svg Francuska Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija
9. Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Germany.svg Njemačka Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Germany.svg Njemačka Flag of France.svg Francuska Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Austria.svg Austrija
10. Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Austria.svg Austrija Flag of Germany.svg Njemačka
11. Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Hungary.svg Mađarska
12. Flag of Italy.svg Italija Flag of Italy.svg Italija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Italy.svg Italija Flag of Italy.svg Italija Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Belgium (civil).svg Belgija
13. Flag of Portugal.svg Portugal Flag of Portugal.svg Portugal Flag of Italy.svg Italija Flag of Italy.svg Italija Flag of Portugal.svg Portugal Flag of Portugal.svg Portugal Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Italy.svg Italija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Italy.svg Italija
14. Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Portugal.svg Portugal Flag of Portugal.svg Portugal Flag of Europe.svg Europa Flag of Europe.svg Europa Flag of Italy.svg Italija Flag of Austria.svg Austrija Flag of Italy.svg Italija Flag of Europe.svg Europa
15. Flag of Japan.svg Japan Flag of Japan.svg Japan Flag of Japan.svg Japan Flag of Japan.svg Japan Flag of Japan.svg Japan Flag of the Pacific Community.svg Pacifik Flag of Portugal.svg Portugal Flag of Luxembourg.svg Luksemburg Flag of Luxembourg.svg Luksemburg Flag of Malaysia.svg Malezija
16. Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija Flag of Japan.svg Japan Flag of Japan.svg Japan Flag of Japan.svg Japan Flag of Japan.svg Japan Flag of Japan.svg Japan
17.           Flag of Australia.svg Australija   Flag of Europe.svg Europa    

2000.-2009.Uredi

Br. 2000. 2001. 2002. 2003. 2004. 2005. 2006. 2007. 2008. 2009.
1. Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija Flag of Bahrain.svg Bahrein Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija
2. Flag of Brazil.svg Brazil Flag of Malaysia.svg Malezija Flag of Malaysia.svg Malezija Flag of Malaysia.svg Malezija Flag of Malaysia.svg Malezija Flag of Malaysia.svg Malezija Flag of Malaysia.svg Malezija Flag of Malaysia.svg Malezija Flag of Malaysia.svg Malezija Flag of Malaysia.svg Malezija
3. Flag of San Marino.svg San Marino Flag of Brazil.svg Brazil Flag of Brazil.svg Brazil Flag of Brazil.svg Brazil Flag of Bahrain.svg Bahrein Flag of Bahrain.svg Bahrein Flag of Australia.svg Australija Flag of Bahrain.svg Bahrein Flag of Bahrain.svg Bahrein Flag of the People's Republic of China.svg Kina
4. Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of San Marino.svg San Marino Flag of San Marino.svg San Marino Flag of San Marino.svg San Marino Flag of San Marino.svg San Marino Flag of San Marino.svg San Marino Flag of San Marino.svg San Marino Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Bahrain.svg Bahrein
5. Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Europe.svg Europa Flag of Monaco.svg Monako Flag of Turkey.svg Turska Flag of Spain.svg Španjolska
6. Flag of Europe.svg Europa Flag of Austria.svg Austrija Flag of Austria.svg Austrija Flag of Austria.svg Austrija Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Canada.svg Kanada Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako
7. Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Europe.svg Europa Flag of Europe.svg Europa Flag of Monaco.svg Monako Flag of the United States.svg SAD Flag of Canada.svg Kanada Flag of Turkey.svg Turska
8. Flag of Canada.svg Kanada Flag of Canada.svg Kanada Flag of Canada.svg Kanada Flag of Canada.svg Kanada Flag of Canada.svg Kanada Flag of Canada.svg Kanada Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of France.svg Francuska Flag of France.svg Francuska Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija
9. Flag of France.svg Francuska Flag of Europe.svg Europa Flag of Europe.svg Europa Flag of Europe.svg Europa Flag of the United States.svg SAD Flag of the United States.svg SAD Flag of Canada.svg Kanada Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Germany.svg Njemačka
10. Flag of Austria.svg Austrija Flag of France.svg Francuska Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of France.svg Francuska Flag of France.svg Francuska Flag of France.svg Francuska Flag of the United States.svg SAD Flag of Europe.svg Europa Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Hungary.svg Mađarska
11. Flag of Germany.svg Njemačka Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of France.svg Francuska Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of France.svg Francuska Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Europe.svg Europa
12. Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Turkey.svg Turska Flag of Europe.svg Europa Flag of Belgium (civil).svg Belgija
13. Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Italy.svg Italija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Italy.svg Italija
14. Flag of Italy.svg Italija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Italy.svg Italija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Turkey.svg Turska Flag of Turkey.svg Turska Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Italy.svg Italija Flag of Singapore.svg Singapur
15. Flag of the United States.svg SAD Flag of Italy.svg Italija Flag of Italy.svg Italija Flag of the United States.svg SAD Flag of Italy.svg Italija Flag of Italy.svg Italija Flag of Italy.svg Italija Flag of Japan.svg Japan Flag of Singapore.svg Singapur Flag of Japan.svg Japan
16. Flag of Japan.svg Japan Flag of the United States.svg SAD Flag of the United States.svg SAD Flag of Japan.svg Japan Flag of the People's Republic of China.svg Kina Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of the People's Republic of China.svg Kina Flag of the People's Republic of China.svg Kina Flag of Japan.svg Japan Flag of Brazil.svg Brazil
17. Flag of Malaysia.svg Malezija Flag of Japan.svg Japan Flag of Japan.svg Japan   Flag of Japan.svg Japan Flag of Brazil.svg Brazil Flag of Japan.svg Japan Flag of Brazil.svg Brazil Flag of the People's Republic of China.svg Kina Flag of the United Arab Emirates.svg Abu Dhabi
18.         Flag of Brazil.svg Brazil Flag of Japan.svg Japan Flag of Brazil.svg Brazil   Flag of Brazil.svg Brazil  
19.           Flag of the People's Republic of China.svg Kina        

2010.-2019.Uredi

Br. 2010. 2011. 2012. 2013. 2014. 2015. 2016. 2017. 2018. 2019.
1. Flag of Bahrain.svg Bahrein Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija Flag of Australia.svg Australija
2. Flag of Australia.svg Australija Flag of Malaysia.svg Malezija Flag of Malaysia.svg Malezija Flag of Malaysia.svg Malezija Flag of Malaysia.svg Malezija Flag of Malaysia.svg Malezija Flag of Bahrain.svg Bahrein Flag of the People's Republic of China.svg Kina Flag of Bahrain.svg Bahrein Flag of Bahrain.svg Bahrein
3. Flag of Malaysia.svg Malezija Flag of the People's Republic of China.svg Kina Flag of the People's Republic of China.svg Kina Flag of the People's Republic of China.svg Kina Flag of Bahrain.svg Bahrein Flag of the People's Republic of China.svg Kina Flag of the People's Republic of China.svg Kina Flag of Bahrain.svg Bahrein Flag of the People's Republic of China.svg Kina Flag of the People's Republic of China.svg Kina
4. Flag of the People's Republic of China.svg Kina Flag of Turkey.svg Turska Flag of Bahrain.svg Bahrein Flag of Bahrain.svg Bahrein Flag of the People's Republic of China.svg Kina Flag of Bahrain.svg Bahrein Zastava Ruske Federacije.svg Rusija Zastava Ruske Federacije.svg Rusija Flag of Azerbaijan.svg Azerbajdžan Flag of Azerbaijan.svg Azerbajdžan
5. Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Spain.svg Španjolska
6. Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako Flag of Monaco.svg Monako
7. Flag of Turkey.svg Turska Flag of Canada.svg Kanada Flag of Canada.svg Kanada Flag of Canada.svg Kanada Flag of Canada.svg Kanada Flag of Canada.svg Kanada Flag of Canada.svg Kanada Flag of Canada.svg Kanada Flag of Canada.svg Kanada Flag of Canada.svg Kanada
8. Flag of Canada.svg Kanada Flag of Europe.svg Europa Flag of Europe.svg Europa Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Austria.svg Austrija Flag of Austria.svg Austrija Flag of Europe.svg Europa Flag of Azerbaijan.svg Azerbajdžan Flag of France.svg Francuska Flag of France.svg Francuska
9. Flag of Europe.svg Europa Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Germany.svg Njemačka Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Austria.svg Austrija Flag of Austria.svg Austrija Flag of Austria.svg Austrija Flag of Austria.svg Austrija
10. Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija
11. Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Germany.svg Njemačka
12. Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Italy.svg Italija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Italy.svg Italija Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Hungary.svg Mađarska
13. Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Italy.svg Italija Flag of Italy.svg Italija Flag of Singapore.svg Singapur Flag of Italy.svg Italija Flag of Singapore.svg Singapur Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Italy.svg Italija Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of Belgium (civil).svg Belgija
14. Flag of Italy.svg Italija Flag of Singapore.svg Singapur Flag of Singapore.svg Singapur Flag of South Korea.svg Koreja Flag of Singapore.svg Singapur Flag of Japan.svg Japan Flag of Italy.svg Italija Flag of Singapore.svg Singapur Flag of Italy.svg Italija Flag of Italy.svg Italija
15. Flag of Singapore.svg Singapur Flag of Japan.svg Japan Flag of Japan.svg Japan Flag of Japan.svg Japan Flag of Japan.svg Japan Zastava Ruske Federacije.svg Rusija Flag of Singapore.svg Singapur Flag of Malaysia.svg Malezija Flag of Singapore.svg Singapur Flag of Singapore.svg Singapur
16. Flag of Japan.svg Japan Flag of South Korea.svg Koreja Flag of South Korea.svg Koreja Flag of India.svg Indija Zastava Ruske Federacije.svg Rusija Flag of the United States.svg SAD Flag of Malaysia.svg Malezija Flag of Japan.svg Japan Zastava Ruske Federacije.svg Rusija Zastava Ruske Federacije.svg Rusija
17. Flag of South Korea.svg Koreja Flag of India.svg Indija Flag of India.svg Indija Flag of the United Arab Emirates.svg Abu Dhabi Flag of the United States.svg SAD Flag of Mexico.svg Meksiko Flag of Japan.svg Japan Flag of the United States.svg SAD Flag of Japan.svg Japan Flag of Japan.svg Japan
18. Flag of Brazil.svg Brazil Flag of the United Arab Emirates.svg Abu Dhabi Flag of the United Arab Emirates.svg Abu Dhabi Flag of the United States.svg SAD Flag of Brazil.svg Brazil Flag of Brazil.svg Brazil Flag of the United States.svg SAD Flag of Mexico.svg Meksiko Flag of the United States.svg SAD Flag of Mexico.svg Meksiko
19. Flag of the United Arab Emirates.svg Abu Dhabi Flag of Brazil.svg Brazil Flag of the United States.svg SAD Flag of Brazil.svg Brazil Flag of the United Arab Emirates.svg Abu Dhabi Flag of the United Arab Emirates.svg Abu Dhabi Flag of Mexico.svg Meksiko Flag of Brazil.svg Brazil Flag of Mexico.svg Meksiko Flag of the United States.svg SAD
20. Flag of Brazil.svg Brazil Flag of Brazil.svg Brazil Flag of the United Arab Emirates.svg Abu Dhabi Flag of Brazil.svg Brazil Flag of Brazil.svg Brazil
21. Flag of the United Arab Emirates.svg Abu Dhabi Flag of the United Arab Emirates.svg Abu Dhabi Flag of the United Arab Emirates.svg Abu Dhabi

2020.-2029.Uredi

Br. 2020. 2021.
1. Flag of Austria.svg Austrija Flag of Bahrain.svg Bahrein
2. Flag of Styria.svg Štajerska Flag of Emilia-Romagna (de facto).svg Emilia-Romagna
3. Flag of Hungary.svg Mađarska Flag of Portugal.svg Portugal
4. Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija Flag of Spain.svg Španjolska
5. Flag of the United Kingdom.svg 70. obljetnica Flag of Monaco.svg Monako
6. Flag of Spain.svg Španjolska Flag of Azerbaijan.svg Azerbajdžan
7. Flag of Belgium (civil).svg Belgija Flag of France.svg Francuska
8. Flag of Italy.svg Italija Flag of Styria.svg Štajerska
9. Flag of Tuscany.svg Toskana Flag of Austria.svg Austrija
10. Zastava Ruske Federacije.svg Rusija Flag of the United Kingdom.svg Velika Britanija
11. Flag of Germany.svg Eifel Flag of Hungary.svg Mađarska
12. Flag of Portugal.svg Portugal Flag of Belgium (civil).svg Belgija
13. Flag of Emilia-Romagna (de facto).svg Emilia-Romagna Flag of the Netherlands.svg Nizozemska
14. Flag of Turkey.svg Turska Flag of Italy.svg Italija
15. Flag of Bahrain.svg Bahrein Zastava Ruske Federacije.svg Rusija*
16. Flag of Bahrain.svg Sakhir Flag of Turkey.svg Turska
17. Flag of the United Arab Emirates.svg Abu Dhabi Flag of the United States.svg SAD
18. Flag of Mexico.svg Ciudad de México
19. Flag of Brazil.svg São Paulo
20. Flag of Qatar.svg Katar
21. Flag of Saudi Arabia.svg Saudijska Arabija
22. Flag of the United Arab Emirates.svg Abu Dhabi
* sljedeća utrka Zastava Ruske Federacije.svg Velika nagrada Rusije 26. rujna 2021.