Otvori glavni izbornik

Dodatak:Popis gradonačelnika hrvatskih gradova

Ovo je popis gradonačelnika hrvatskih gradova :

Grad Gradonačelnik
Bakar Tomislav Klarić
Beli Manastir Ivan Doboš
Belišće Zvonko Borić
Benkovac Željko Katuša
Biograd na Moru Ivan Knez
Bjelovar Antun Korušec
Buje Edi Andreašić
Buzet Valter Flego
Cres Kristijan Jurjako
Crikvenica Damir Rukavina
Čabar Željko Erent
Čakovec Branko Šalamon
Čazma Dinko Pirak
Daruvar Dalibor Rohlik
Delnice Marijan Pleše
Donja Stubica Juraj Srebačić
Donji Miholjac Stjepan Viduka
Drniš Ante Dželalija
Dubrovnik Mato Franković
Duga Resa Ivan Barišić
Dugo Selo Vlado Kruhak
Đakovo Zoran Vinković
Đurđevac Slavko Gračan
Garešnica Velimir Žunac
Glina Stjepan Kostanjević
Gospić Milan Kolić
Grubišno Polje Zlatko Mađeruh
Hrvatska Kostajnica Tomislav Paunović
Hvar Pjerino Bebić
Ilok Miroslav Janić
Imotski Ante Đuzel
Ivanec Milorad Batinić
Ivanić-Grad Borislav Kovačić
Jastrebarsko Zvonimir Novosel
Karlovac Damir Jelić
Kastav Ivica Lukanović
Kaštela Josip Berket
Klanjec Željko Kolar
Knin Josipa Rimac
Komiža Tonka Ivčević
Koprivnica Zvonimir Mršić
Korčula Mirko Duhović
Kraljevica Josip Turina
Krapina Josip Horvat
Križevci Branko Hrg
Krk Darijo Vasilić
Kutina Davor Žmegač
Kutjevo Ivica Nikolić
Labin Tulio Demetlika
Lepoglava Marijan Škvarić
Lipik Antun Haramija
Ludbreg Marijan Krobot
Makarska Marko Ožić-Bebek
Mali Lošinj Gari Cappelli
Medulin Goran Buić
Metković Dalibor Milan
Mursko Središće Josip Dobranić
Našice Krešimir Žagar
Nin Emil Ćurko
Nova Gradiška Josip Vuković
Novalja Ivan Dabo
Novi Marof Darko Hrenić
Novi Vinodolski Oleg Butković
Novigrad Anteo Milos
Novska Antun Vidaković
Obrovac Ante Župan
Ogulin Nikola Magdić
Omiš Ivan Kovačić
Opatija Ivo Dujmić
Opuzen Ivo Mihaljević
Orahovica Josip Nemec
Oroslavje Ivan Tuđa
Osijek Ivan Vrkić
Otočac Mario Barković
Otok Josip Šarić
Ozalj Biserka Vranić
Pag Ante Fabijanić-Njekulin
Pakrac Davor Hruška
Pazin Renato Krulčić
Petrinja Željko Nenadić
Pleternica Franjo Lucić
Ploče Krešimir Vejić
Poreč Edi Štifanić
Požega Vedran Neferović
Pregrada Vilmica Kapac
Prelog Dragutin Glavina
Pula Boris Miletić
Rab Zdenko Antešić
Rijeka Vojko Obersnel
Rovinj Giovanni Sponza
Samobor Krešo Beljak
Senj Darko Nekić
Sinj v.d. Kristina Križanac
Sisak Dinko Pintarić
Skradin Nediljko Dujić
Slatina Ivan Roštaš
Slavonski Brod Mirko Duspara
Slunj Ivan Bogović
Solin Blaženko Boban
Split Andro Krstulović Opara|- Stari Grad Đurđica Plančić
Supetar Dinko Hržić
Sveta Nedelja Drago Prahin
Sveti Ivan Zelina Hrvoje Košćec
Šibenik Željko Burić
Trilj Ivan Šipić
Trogir Damir Rilje
Umag Vili Bassanese
Valpovo Leon Žulj
Varaždin Ivan Čehok
Varaždinske Toplice Dragutin Kranjčec
Velika Gorica Dražen Barišić
Vinkovci Mladen Karlić
Virovitica Ivica Kirin
Vis Ivo Radica
Vodice Branka Juričev-Martinčev
Vodnjan Klaudio Vitasović
Vrbovec Vladimir Bregović
Vrbovsko Željko Mirković
Vrgorac Borislav Matković
Vrlika Ivan Ćorić
Vukovar Željko Sabo
Zabok Ivan Hanžek
Zadar Zvonimir Vrančić
Zagreb Milan Bandić
Zaprešić Željko Turk
Zlatar Miroslav Kopjar
Županja Davor Miličević

IzvoriUredi

Povezani članciUredi

Vanjske povezniceUredi