Dodatak:Popis hrvatskih filmova

Popis hrvatskih filmova
1940-te | 1950-te | 1960-te | 1970-te | 1980-te
1990. | 1991. | 1992. | 1993. | 1994. | 1995. | 1996. | 1997. | 1998. | 1999.
2000. | 2001. | 2002. | 2003. | 2004. | 2005. | 2006. | 2007. | 2008. | 2009.
2010. | 2011. | 2012. | 2013. | 2014. | 2015. | 2016. | 2017. | 2018. | 2019.
2020. | 2021. | 2022. | 2023. | 2024.

Popis hrvatskih filmova je kronološki popis svih hrvatskih cjelovečernjih igranih filmova koje su snimila poduzeća ili ustanove sa sjedištem u Hrvatskoj. Igrani filmovi snimljeni u koprodukciji s inozemnim partnerima uvršteni su samo ako po stvaralačkom doprinosu imaju karakter hrvatskog filma.


1910-te uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Brcko u Zagrebu (1917.) Arsen Maas
Jeftina košta (1917.) Arnošt Grund
Mokra pustolovina (1918.) Arnošt Grund
Brišem i sudim (1919.) Arnošt Grund
Kovač raspela (1919.) Heinz Hanus
Matija Gubec (1919.) Aleksandar Binički
U lavljem kavezu (1919.) Arnošt Grund
Vragoljanka (1919.) Alfred Grünhut
Dvije sirotice (1919.) Alfred Grünhut
Dama sa crnom krinkom (1919.) Robert Staerk

1920-te uredi

1930-te uredi

1940-te uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Lisinski (1944) Oktavijan Miletić Branko Špoljar, Lidija Dominković, Veljko Maričić, Srebrenka Jurinac, Tošo Lesić, Hinko Nučić, Tomislav Neralić, Jozo Martinčević, Pero Budak, Janko Rakuša, Mira Župan, August Cilić
Živjeće ovaj narod (1947) Nikola Popović Vera Ilić-Đukić, Siniša Ravasi, Fran Novaković, Carka Jovanović, Miša Mirković, Nikola Popović
Zastava (1949) Branko Marjanović Sonja Kastl, Marijan Lovrić, Joža Gregorin, Antun Nalis

1950-te uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Plavi 9 (1950) Krešo Golik Irena Kolesar, Jugoslav Nalis, Antun Nalis, Ljubomir Didić, Tješivoj Cinotti, Šime Šimatović
Bakonja fra Brne (1951) Fedor Hanžeković Miša Mirković, Milan Ajvaz, Mira Stupica, Milena Vrsajkov, Vaso Kosić, Josip Petričić, Karlo Bulić, Dejan Dubajić, Oskar Harmoš, Šime Šimatović
Ciguli miguli (1952) Branko Marjanović Ljubomir Didić, Milivoj Arhanić, Olga Klarić, August Cilić, Viktor Bek, Joža Šeb, Boris Buzančić, Martin Matošević, Zvonko Tkalec, Ljubo Dijan
U oluji (1952) Vatroslav Mimica Mia Oremović, Dragomir Felba, Antun Nalis, Dragica Malić, Veljko Bulajić, Ljubomir Didić
Kameni horizonti (1953) Šime Šimatović Irena Kolesar, Marko Soljačić, Boris Tešija, Jozo Laurenčić, Antun Nalis
Sinji galeb (1953) Branko Bauer Tihomir Polanec, Suad Rizvanbegović, Darko Slivnjak, Antun Nalis, Nela Eržišnik, Radovan Vučković, Mladen Šerment
Koncert (1954) Branko Belan Nada Škrinjar, Viktor Bek, Branko Špoljar, Neda Pataki, Miroslav Petrović, Rudolf Kukić, Zvonimir Rogoz, Relja Bašić, Antun Nalis, Borivoj Šembera, Boris Buzančić, Slavko Mihalić
Djevojka i hrast (1955.) Krešo Golik Tamara Marković, Ljubivoje Tadić, Josip Petričić, Viktor Bek, Andrej Kurent, Miodrag Popović
Milioni na otoku (1955) Branko Bauer Metka Gabrijelčić, Vlado Bačić, Radovan Vučković, Zlatko Lukman, Relja Bašić, Branko Belina, Igor Rogulja
Jubilej gospodina Ikla (1955) Vatroslav Mimica Antun Nalis, Lila Andres, August Cilić, Borivoj Šembera, Mila Mosinger, Asja Đurđević, Zvonko Strmac, Nela Eržišnik, Milivoj Presečki
Opsada (1956) Branko Marjanović Boris Buzančić, Goranka Vrus, Jurica Dijaković, Ivan Šubić, Mato Ergović, Pero Kvrgić, Relja Bašić, Pero Budak, Zvonimir Rogoz, Viktor Bek, Stjepan Jurčević
Ne okreći se sine (1956) Branko Bauer Bert Sotlar, Zlatko Lukman, Lila Andres, Radojko Ježić, Nikša Štefanini, Mladen Hanzlovsky, Tihomir Polanec, Gret a Kraus-Aranicki, Zlatko Madunić
Svoga tela gospodar (1957) Fedor Hanžeković Julije Perlaki, Marija Kohn, Mladen Šerment, Nela Eržišnik, Viktor Bek, Ivo Pajić, Vanja Timer, Marija Aleksić, August Cilić, Ivka Dabetić, Mate Ergović
Nije bilo uzalud (1957) Nikola Tanhofer Mira Nikolić, Boris Buzančić, Zvonimir Rogoz, Ivan Šubić, Zlata Perlić, Antun Vrdoljak, Mia Oremović, Vjera Simić, Branko Majer
Samo ljudi (1957) Branko Bauer Tamara Miletić, Milorad Margetić, Olivera Marković, Nikša Štefanini, Stjepan Jurčević, Nela Eržišnik
Naši se putovi razilaze (1957) Šime Šimatović Boris Hržić, Saša Novak, Bata Grbić, Mira Nikolić, Rudolf Kukić, Joža Gregorin, Adam Vedernjak, Viktor Bek, Zlatko Vranjican, Zlatko Crnković, Ivan Gluščević
Cesta duga godinu dana (1958) Giuseppe de Santis Silvana Pampanini, Bert Sotlar, Gordana Miletić, Eleonora Rossi-Drago, Massimo Girotti, Ivica Pajer, Gordana Miletić, Hermina Pipinić, Nikša Štefanini, Milivoje Živanović, Antun Vrdoljak
H-8 (1958) Nikola Tanhofer Antun Vrdoljak, Boris Buzančić, Đurđa Ivezić, Vanja Drach, Mira Nikolić, Marijan Lovrić, Antun Nalis, Mia Oremović, Stane Sever, Pero Kvrgić, Marija Kohn, Fabijan Šovagović, Ljubica Jović, Ivan Šubić, Siniša Knaflec, Rudolf Kukić, Andro Lušičić
Vlak bez voznog reda (1959) Veljko Bulajić Olivera Marković, Ivica Pajer, Inge Ilin, Ljiljana Vajler, Milan Milošević, Velimir Živojinović, Lia Rho-Barbieri, Stojan Aranđelović
Pukotina raja (1959) Vladimir Pogačić Ljubica Jović, Milan Puzić, Severin Bijelić, Tatjana Beljakova, Antun Vrdoljak

1960-te uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Deveti krug (1960.) France Štiglic Dušica Žegarac, Boris Dvornik, Desanka Lončar, Dragan Milivojević, Ervina Dragman, Branko Tatić
Kota 905 (1960.) Mate Relja Hermina Pipinić, Ilija Džuvalekovski, Dušan Bulajić, Stane Potokar, Pavle Vuisić, Milan Srdoč, Stole Aranđelović, Ivo Pajić, Nevenka Stipančić, Tedy Sotošek
Rat (1960.) Veljko Bulajić Antun Vrdoljak, Ewa Krzyzewska, Janez Vrhovec, Ljubiša Jovanović, Tamara Đorđević (Ita Rina), Velimir Živojinović
Signali nad gradom (1960.) Žika Mitrović Aleksandar Gavrić, Miha Baloh, Nela Eržišnik, Marika Tocinovska
Martin u oblacima (1961.) Branko Bauer Boris Dvornik, Ljubica Jović, Joža Šeb, Braco Reiss, Antun Nalis, Nela Eržišnik, Ljerka Prekratić
Carevo novo ruho (1961.) Ante Babaja Stevo Vujatović, Ana Karić, Mato Grković, Josip Petričić, Zlatko Madunić, Ivo Kadić, Antun Nalis, Vanja Drach
Pustolov pred vratima (1961.) Šime Šimatović Janez Vrhovec, Dunja Rajter, Ana Karić, Boris Buzančić, Jelena Jovanović-Žigon, Zoran Ristanović, Emil Kutijaro
Sreća dolazi u 9 (1961.) Nikola Tanhofer Irena Prosen, Antun Vrdoljak, Mila Dimitrijević, Drago Krča, Mia Oremović, Antun Nalis, Viktor Bek, Pero Kvrgić, Tatjana Beljakova
Sudar na paralelama (1961.) Jože Babić Mića Orlović, Jelena Jovanović-Žigon, Boris Kralj
Potraga za zmajem (1961.) Jane Kavčić Ivica Pajer, Zlatko Madunić, Jelena Bjeličić, Primož Rode, Janez Čuk, Velimir Gjurin
Abeceda straha (1961.) Fadil Hadžić Vesna Bojanić, Josip Zapalorto, Nada Kasapić, Tatjana Beljakova, Maks Furijan, Miodrag Lončar, Jasenka Kodrnja
Veliko suđenje (1961.) Fedor Škubonja Pavle Minčić, Tomo Kuruzović, Sreten Stojović, Milan Ajvaz
Igre na skelama (1961.) Srećko Weygand Sonja Krajšek, Slobodan Dimitrijević, Ljubiša Samardžić, Zoran Benderić, Sulejman Lelić, Manja Golec, Ajša Mešić
Šeki snima, pazi se (1962.) Marijan Vajda Dragoslav Šekularac, Lola Novaković, Pavle Minčić, Aleksandar Stojković, Zoran Longinović, Fraho Konjhodžić
Sjenka slave (1962.) Vanja Bjenjaš Miha Baloh, Boris Dvornik, Milan Srdoč, Ingrid Lotarius, Hermina Pipinić
Da li je umro dobar čovjek (1962.) Fadil Hadžić Boris Dvornik, Mile Gatara, Ana Pavić, Mića Tomić, Manja Golec, Mirko Vojković, Anton Marti
Rana jesen (1962.) Svetomir Janić Mira Sardoč, Miha Baloh, Sonja Turk, Sima Janićijević
Opasni put (1963.) Mate Relja Marinko Ćosić, Zlatko Kovačić, Zoran Relja, Vanja Drach, Hermina Pipinić
Dvostruki obruč (1963.) Nikola Tanhofer Severin Bijelić, Bert Sotlar, Hermina Pipinić, Pavle Vuisić, Stojan Aranđelović, Velimir Živojinović, Boris Dvornik
Čovjek sa fotografije (1963.) Vladimir Pogačić Nikola Milić, Olivera Marković, Milan Puzić, Janez Vrhovec, Dušan Antonijević, Severin Bijelić, Tomanija Đuričko, Mirjana Kodžić
Nevesinjska puška (1963.) Žika Mitrović Miha Baloh, Jovan Miličević, Tatjana Beljakova, Petre Prličko, Vladimir Medar, Velimir Živojinović, Veljko Maričić
Licem u lice (1963.) Branko Bauer Ilija Džuvalekovski, Husein Čokić, Vladimir Popović, Milan Srdoč, Boris Dvornik, Božidarka Frait
Svanuće (1964.) Nikola Tanhofer Miha Baloh, Senka Veletanlić-Petrović, Ilija Džuvalekovski, Vanja Drach, Pavle Vuisić, Boris Dvornik, Mladen Šerment
Pravo stanje stvari (1964.) Vladan Slijepčević Miloš Žutić, Branislava Zorić, Mihajlo Kostić, Stanislava Pešić, Dragan Ocokoljić, Vesna Krajina
Nikoletina Bursać (1964.) Branko Bauer Dragomir Pajić, Milan Srdoč, Olga Vujadinović, Dušan Tadić, Milutin Mirković
Prometej s otoka Viševice (1964.) Vatroslav Mimica Slobodan Dimitrijević, Mira Sardoč, Janez Vrhovec, Dina Rutić, Pavle Vuisić, Husein Čokić, Dragomir Felba
Ključ (1965.) I: Vanča Kljaković
II: Krsto Papić
III: Antun Vrdoljak
I. Božidar Boban, Jagoda Kaloper, II: Marija Lojk, Slobodan Dimitrijević, Tana Mascarelli, III: Sven Lasta, Ljubica Jović, Zvonimir Rogoz
Doći i ostati (1965.) Branko Bauer Kole Angelovski, Dragomir Bojanić, Mija Aleksić, Pavle Vuisić, Marija Kohn
Druga strana medalje (1965.) Fadil Hadžić Judita Han, Rade Marković, Franjo Kumer, Toma Jovanović, Voja Mirić
Čovik od svita (1965.) Obrad Gluščević Boris Dvornik, Kole Angelovski, Milena Dravić, Ingrid Lotarius, Relja Bašić, Sonja Hlebš
Pogled u zjenicu sunca (1966.) Veljko Bulajić Velimir Živojinović, Antun Nalis, Faruk Begolli, Mladen Ladika
Sedmi kontinent (1966.) Dušan Vukotić Hermina Pipinić, Iris Vrus, Tomica Pasarić, Demeter Bitenc, Abdoulaye Seck, Mikloš Huba
Ponedjeljak ili utorak (1966.) Vatroslav Mimica Slobodan Dimitrijević, Pavle Vuisić, Gizela Huml, Fabijan Šovagović, Srđan Mimica, Rudolf Kukić, Jagoda Kaloper, Olivera Vučo, Renata Freiskorn
Rondo (1966.) Zvonimir Berković Relja Bašić, Milena Dravić, Stevo Žigon, Zvonimir Rogoz, Rudolf Kukić, Boris Festini
Breza (1967.) Ante Babaja Manca Košir, Fabijan Šovagović, Bata Živojinović, Nela Eržišnik, Stane SeVer, Stjepan Lektorić
Protest (1967.) Fadil Hadžić Bekim Fehmiu, Ilija Džuvalekovski, Nada Subotić, Antun Vrdoljak, Boris Buzančić, Rudolf Kukić
Četvrti suputnik (1967.) Branko Bauer Mihajlo Kostić, Renata Freiskorn, Ilija Džuvalekovski, Mira Župan, Emil Glad, Josip Marotti, Ervina Dragman
Kaja, ubit ću te! (1967.) Vatroslav Mimica Zaim Muzaferija, Uglješa Kojadinović, Antun Nalis, Jolanda Đačić, Izet Hajdarhodžić, Husein Čokić
Iluzija (1967.) Krsto Papić Marija Lojk, Vanja Drach, Slobodan Dimitrijević, Branko Kovačić, Nevenka Benković, Fabijan Šovagović
Crne ptice (1967.) Eduard Galić Voja Mirić, Fabijan Šovagović, Ivan Šubić, Vanja Drach, Ivo Serdar, Rade Šerbedžija, Relja Bašić
Tri sata za ljubav (1968.) Fadil Hadžić Stanislava Pešić, Dragan Nikolić, Tatjana Salaj, Predrag Tasovac, Mladen Crnobrnja, Lenka Neumann, Vanja Žugaj, Vladimir Ružđak, Mirjana Bohanec
Gravitacija ili fantastična mladost činovnika Borisa Horvata (1968) Branko Ivanda Rade Šerbedžija, Snežana Nikšić, Zaim Muzaferija, Jagoda Kaloper, Đuro Rogina, Zdravko Pošta, Mustafa Nadarević, Jelica Lovrić, Fabijan Šovagović
Goli čovik (1968.) Obrad Gluščević Vera Čukić, Antun Nalis, Ljubiša Samardžić, Karlo Bulić, Rade Marković, Pavle Minčić, Josip Marotti, Dragutin Dobričanin, Milan Srdoč
Imam 2 mame i 2 tate (1968.) Krešo Golik Davor Radofli, Tomislav Žganec, Mia Oremović, Relja Bašić, Fabijan Šovagović, Vera Čukić, Igor Galo, Matea Bogdanović, Zlatko Kauzlarić-Atač
Kad čuješ zvona (1969.) Antun Vrdoljak Boris Buzančić, Pavle Vuisić, Boris Dvornik, Ivica Vidović, Fabijan Šovagović, Branka Vrdoljak, Vanja Drach, Antun Nalis, Izet Hajdarhodžić, Branko Špoljar
Događaj (1969.) Vatroslav Mimica Pavle Vuisić, Srđan Mimica, Boris Dvornik, Fabijan Šovagović, Neda Spasojević, Fahro Konjhodžić, Marina Nemet, Zdenka Heršak, Lena Politeo, Stevo Vujatović
Nedjelja (1969.) Lordan Zafranović Goran Marković, Dragomir Čumić, Martin Crvelin, Gordan Pičuljan, Nada Abrus, Relja Bašić, Antun Nalis, Mia Oremović, Olga Pivac
Slučajni život (1969.) Ante Peterlić Dragutin Klobučar, Ivo Serdar, Ana Karić, Zvonimir Rogoz, Helena Buljan, Stjepan Bahert, Fabijan Šovagović, Dragan Milivojević, Martin Sagner, Branko Špoljar
Divlji anđeli (1969.) Fadil Hadžić Božidar Orešković, Igor Galo, Mladen Crnobrnja, Neda Arnerić, Relja Bašić, Veronika Kovačić, Karlo Bulić, Duša Počkaj, Ilija Ivezić
Ljubav i poneka psovka (1969.) Antun Vrdoljak Boris Dvornik, Ružica Sokić, Boris Buzančić, Sven Lasta
Lisice (1969.) Krsto Papić Fabijan Šovagović, Adem Čejvan, Jagoda Kaloper, Ilija Ivezić, Fahro Konjhodžić, Edo Peročević, Zlatko Madunić, Ivica Vidović, Branko Špoljar, Zaim Muzaferija

1970-te uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Tko pjeva zlo ne misli Krešo Golik Franjo Majetić, Mirjana Bohanec, Relja Bašić, Mia Oremović, Tomislav Žganec, Vida Jerman
Bablje ljeto (1970) Nikola Tanhofer Boris Dvornik, Milja Vujanović, Ana Karić, Rade Marković, Branko Pleša, Pavle Vuisić, Edo Koludrović
Jedanaesta zapovijed (1970) Vanča Kljaković Dragomir Bojanić, Vesna Malohodžić
Idu dani (1970) Fadil Hadžić Ivica Vidović, Dragutin Dobričanin, Janez Hočevar, Rade Šerbedžija, Majda Kohek, Branko Milenković, Ljiljana Danilović, Zoran Longinović, Farho Konjhodžić
Hranjenik (1970) Vatroslav Mimica Fabijan Šovagović, Kole Angelovski, Zvonimir Črnko, Kruno Valentić, Edo Peročević, Boris Festini, Ilija Ivezić, Giuseppe Addobbati
Put u raj (1970) Mario Fanelli Boris Buzančić, Ljuba Tadić, Zvonko Strmac, Mato Grković, Snežana Nikšić, Branka Strmac, Relja Bašić, Antun Nalis, Svjetlana Knežević
Družba Pere Kvržice (1970) Vladimir Tadej Mladen Vasary, Adem Ćejvan, Boris Dvornik, Inge Appelt, Antun Nalis, Predrag Vuković, Boris Vujović, Antun Vrdoljak
Mirisi, zlato i tamjan (1971) Ante Babaja Sven Lasta, Milka Podrug-Kokotović, Ivona Petri, Nataša Nešović
Putovanje na mjesto nesreće (1971) Zvonimir Berković Ana Karić, Rade Šerbedžija, Emil Kutijaro, Nataša Maričić
U gori raste zelen bor (1971) Antun Vrdoljak Boris Dvornik, Ivica Vidović, Charles Millot (Velja Milojević), Boris Buzančić, Mato Ergović, Zvonimir Lepetić, Inge Apelt, Ilija Ivezić, Kole Angelovski, Rade Šerbedžija, Fabijan Šovagović
Lov na jelene (1972) Fadil Hadžić Sandi Krošl, Boris Dvornik, Silvana Armenulić, Miha Baloh, Mato Ergović
Prvi splitski odred (1972) Vojdrag Berčić Toni Laurenčić, Miha Baloh, Fabijan Šovagović, Antun Nalis, Žarko Radić
Živa istina (1972) Tomislav Radić Božidarka Frait
Poslijepodne jednog fazana (1972) Marijan Arhanić Jasna Mihaljinec, Stipe Belobrk, Rade Šerbedžija, Mile Rupčić, Mišo Kovač, Franjo Majetić, Igor Galo
Vuk samotnjak (1972) Obrad Gluščević Slavko Štimac, Ivan Štimac, Boro Ivanišević, Željko Mataija, Smiljan Čičić
Kužiš stari moj (1973) Vanča Kljaković Ivica Vidović, Eva Ras, Relja Bašić, Milutin Butković, Danilo Stojković, Zdenka Heršak, Mato Ergović
Predstava Hamleta u Mrduši Donjoj (1973) Krsto Papić Rade Šerbedžija, Milena Dravić, Krešimir Zidarić, Fabijan Šovagović, Ljubiša Samardžić, Zvonko Lepetić, Izet Hajdarhodžić, Mato Ergović, Zdenka Heršak
Razmeđa (1973) Krešo Golik Pavle Vuisić, Zdenka Trach, Antun Vrbenski, Jovan Stefanović, Slavica Maras
Timon (1973) Tomislav Radić Boris Buzančić, Vanja Drach, Kruno Valentić, Zlatko Crnković, Saša Violić, Helena Buljan, Ivo Kadić, Tonko Lonza, Ivo Serdar, Zvonko Strmac, Lana Golob, Vladimir Gerić, Ljudevit Galic
Živjeti od ljubavi (1973) Krešo Golik Vlasta Knezović, Rade Šerbedžija, Boris Dvornik, Franjo Majetić, Fabijan Šovagović, Mia Oremović, Zvonko Lepetić
Kronika jednog zločina (1973) Lordan Zafranović Hermina Pipinić, Božidar Jelenić, Kaja Cvitić, Jakša Mlačić, Jadranka Vučak
Deps (1974) Antun Vrdoljak Bekim Fehmiu, Milena Dravić, Fabijan Šovagović, Relja Bašić, Zvonko Lepetić, Mato Ergović, Krešimir Zidarić, Vlado Puhalo, Zdenka Heršak
Kapetan Mikula Mali (1974) Obrad Gluščević Petre Prličko, Tonči Vidan, Joško Pažanin, Manojlo Cvijanović
Kud puklo da puklo (1974) Rajko Grlić Mladen Budiščak, Jagoda Kaloper, Feliks Smitka, Srećko Ptiček, Slobodan Šembera
Hitler iz našeg sokaka (1975) Vladimir Tadej Nikola Simić, Boris Dvornik, Ružica Sokić, Dušan Bulajić, Zvonko Lepetić, Slavko Simić, Zvonko Lepetić, Ivan Hajtl, Mato Ergović
Kuća (1975) Bogdan Žižić Fabijan Šovagović, Jagoda Kaloper, Rade Marković, Ana Karić, Franjo Majetić, Marija Kohn, Krešimir Zidarić
Muke po Mati (1975) Lordan Zafranović Boris Cavazza, Alicia Jackiewicz, Božidarka Frait, Mirko Boman, Ivan Prebeg, Žarko Radić, Hermina Pipinić
Atentat u Sarajevu (1975) Veljko Bulajić Christopher Plummer, Florinda Bolkan, Radoš Bajić, Irfan Mensur, Maximilian Schell, Jan Hrušinski, Branko Đurić, Ivan Vyskočil
Seljačka buna (1975) Vatroslav Mimica Srđan Mimica, Marina Nemet, Fabijan Šovagović, Velimir Živojinović, Pavle Vuisić, Franjo Majetić, Zdenka Heršak, Stole Aranđelović, Đuro Utješanović, Zvonimir Črnko, Boris Festini, Ivica Pajer, Adem Ćejvan, Stojan Aranđelović
Vlak u snijegu (1976) Mate Relja Slavko Štimac, Željko Malčić, Gordana Inkret, Edo Peročević, Ratko Buljan, Antun Nalis, Branko Matić, Vlado Bačić, Vojkan Pavlović
Izbavitelj (1976) Krsto Papić Ivica Vidović, Mirjana Majurec, Relja Bašić, Ilija Ivezić, Fabijan Šovagović, Branko Špoljar
Ne naginji se van Bogdan Žižić Ivo Gregurević, Fabijan Šovagović, Jadranka Stilin, Mira Banjac, Mirko Boman, Zdenko Jelčić
Pucanj (1977) Krešo Golik Marko Nikolić, Božidar Orešković, Fabijan Šovagović, Semka Sokolović-Bertok, Božidarka Frait, Mirjana Kauzlarić, Vanja Drach
Letači velikog neba (1977) Marijan Arhanić Boris Dvornik, Zvonko Lepetić, Zvonko Torjanec, Karlo Bulić, Atun Vrbenski, Milan Štrljić, Ivica Pajer, Jasna Ivić, Ramiz Pašić
Ludi dani (1977) Nikola Babić Zvonimir Lepetić, Ilija Ivezić, Spaso Papac, Perica Martinović, Božidar Boban, Niko Pavlović, Hermina Pipinić, Marija Sekelez
Hajdučka vremena (1977) Vladimir Tadej Boris Dvornik, Slavko Simić, Ružica Sokić, Danilo Stojković, Nikola Simić, Mato Ergović, Đuro Utješanović
Mećava (1977) Antun Vrdoljak Slobodan Perović, Milka Podrug-Kokotović, Fabijan Šovagović, Zvonko Lepetić
Akcija stadion (1977) Dušan Vukotić Igor Galo, Franjo Majetić, Zvonimir Črnko, Božidar Alić, Jadranka Stilin, Zvonimir Lepetić, Darko Srića, Nataša Hržić, Zlatko Madunić, Boris Kralj, Dušan Janićijević
Bravo maestro (1978) Rajko Grlić Rade Šerbedžija, Aleksandar Berček, Božidar Boban, Mladen Budiščak, Koraljka Hrs, Ante Vican, Zvonimir Lepetić, Radojka Šverko, Izet Hajdarhodžić, Angel Palašev, Zlata Petković
Ljubica (1978) Krešo Golik Božidarka Frait, Ivan Stančić, Miodrag Krivokapić, Relja Bašić, Zvonko Torjanac, Lela Margetić, Mia Oremović, Husein Čokić
Okupacija u 26 slika (1978) Lordan Zafranović Frano Lasić, Boris Kralj, Milan Štrljić, Stevo Žigon, Zvonimir Lepetić, Bert Sotlar, Boris Dvornik, Dušica Žegarac, Izet Hajdarhodžić, Antun Nalis, Zlakto Vranjican, Gordana Pavlov
Posljednji podvig diverzanta oblaka (1978) Vatroslav Mimica Pavle Vuisić, Slavica Jukić, Predrag Manojlović, Ratko Buljan, Ana Hercigonja, Izet Hajdarhodžić,. Ivica Pajer, Edo Peročević, Marina Nemet
Prijeki sud (1978) Branko Ivanda Ivica Vidović, Pero Kvrgić, Žarko Potočnjak, Vlatko Dulić, Tanja Knezić, Ljubomir Kapor, Kruno Valentić, Sanja Vejnović
Čovjek koga treba ubiti (1979) Veljko Bulajić Zvonimir Črnko, Vladimir Popović, Charles Millot (Velja Milojević), Tanja Bošković, Dušica Žegarac, Mato Ergović
Godišnja doba (Željka, Višnja, Branka) (1979) Petar Krelja Slavko Štimac, Tatjana Ivko, Marina Nemet, Rajka Rusan, Boris Buzančić, Sanda Langerholz, Ana Marija Fabris, Vanja Drach, Zvonko Torjanac, Lela Margetić
Novinar (1979) Fadil Hadžić Rade Šerbedžija, Fabijan Šovagović, Milena Zupančić, Vera Zima, Tonko Lonza, Stevo Žigon, Mladen Budišćak, Božidar Smiljanić, Slobodan Dimitrijević
Pakleni otok (1979) Vladimir Tadej Pavle Vuisić, Klaus Löwitsch, Slavko Štimac, Beba Lončar, Ružica Sokić, Richard Harrison, Peter Carsten, Krunoslav Šarić, Aljoša Vučković, Miki Krstović
Povratak (1979) Antun Vrdoljak Boris Dvornik, Fabijan Šovagović, Rade Šerbedžija, Boris Buzančić, Milena Dravić, Dušica Žegarac
Priko sinjeg mora (1979) Ljiljana Jojić Pavle Vuisić, Antonela Marinović, Dino Dvornik, Božo Barač, Branko Juras, Nikola Dešković
Usporeno kretanje (1979) Vanča Kljaković Vlatko Dulić, Ivica Vidović, Mia Oremović, Relja Bašić, Boris Buzančić, Vanja Drach, Kostadinka Velkovska, Saša Dabetić
Živi bili pa vidjeli (1979) Bruno Gamulin
Milivoj Puhlovski
Sanja Vejnović, Mladen Vasary, Boris Buzančić, Ana Karić, Žarko Potočnjak, Danko Ljuština, Mirjana Bohanec
Daj što daš (1979) Bogdan Žižić Sreten Mokrović, Jasna Opalić, Zvonko Lepetić, Fabijan Šovagović, Vjera Žagar-Nardelli, Slavica Jukić, Slobodan Milovanović

1980-te uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Tajna Nikole Tesle (1980) Krsto Papić Petar Božović, Orson Welles, Strother Martin, Dennis Patrick, Oja Kodar, Boris Buzančić, Ana Karić, Charles Millot, Dennis Patrick, Edo Peročević
Luda kuća (1980) Ljubiša Ristić Miodrag Krivokapić, Zvonimir Zoričić, Zdenka Heršak, Ratko Buljan, Janez Bormež, Stane Potisk, Petar Dobrić, Jelica Lovrić
Izgubljeni zavičaj (1980) Ante Babaja Nereo Scaglia, Zvonimir Črnko, Miljenko Mužić, Neda Spasojević, Ines Fančović, Ivo Gregurević
Banović Strahinja (1981) Vatroslav Mimica Franco Nero, Dragan Nikolić, Sanja Vejnović, Gerd Fröbe, Rade Šerbedžija, Kole Angelovski
Gosti iz galaksije (1981) Dušan Vukotić Žarko Potočnjak, Ljubiša Samardžić, Lucié Žulova, Ksenija Prohaska
Pad Italije (1981) Lordan Zafranović Daniel Olbrychski, Ena Begović, Gorica Popović, Dragan Maksimović, Mirjana Karanović, Miodrag Krivokapić, Dušan Janićijević, Ljiljana Krstić, Frano Lasić, Velimir Živojinović, Snježana Savić, Izet Hajdarhodžić
Ritam zločina (1981) Zoran Tadić Ivica Vidović, Božidarka Frait, Fabijan Šovagović
Samo jednom se ljubi (1981) Rajko Grlić Predrag Manojlović, Vladica Milosavljević, Mladen Budišćak, Zijah Sokolović, Dragoljub Lazarov, Neva Rošić, Erland Josephson
Snađi se druže (1981) Berislav Makarović Miodrag Krivokapić, Ivo Serdar, Jovan Ličina, Božidarka Frait
Visoki napon (1981) Veljko Bulajić Božidarka Frait, Vanja Drach, Milan Štrljić, Ljubiša Samardžić, Velimir Živojinović, Zvonko Lepetić, Relja Bašić, Ivo Gregurević, Sanja Vejnović
Vlakom prema jugu (1981) Petar Krelja Marina Nemet, Zlatko Vitez, Franjo Majetić, Tanja Kursar, Đurđa Šegedin, Đuro Utješanović, Viktor Fabris
Servantes iz Malog Mista (1982) Daniel Marušić Ivica Vidović, Boris Dvornik, Karlo Bulić, Asja Kisić, Zdravka Krstulović, Katia Tchenko
Hoću živjeti (1982) Miroslav Mikuljan Fabijan Šovagović, Milan Štrljić, Ena Begović, Zdenka Heršak, Milan Srdoč, Minja Nikolić, Uglješa Kojadinović, Vera Zima, Ilija Ivezić, Edo Peročević, Slavica Jukić, Adem Ćejvan, Đuro Utješanović, Zvonimir Ferenčić
Zločin u školi (1982) Branko Ivanda Zlatko Vitez, Miodrag Krivokapić, Mustafa Nadarević, Koraljka Hrs
Kiklop (1982) Antun Vrdoljak Frano Lasić, Ljuba Tadić, Rade Šerbedžija, Mira Furlan, Boris Dvornik, Relja Bašić, Maria Baxa, Bert Sotlar, Rade Marković, Ivo Gregurević, Mustafa Nadarević, Zvonimir Rogoz, Kruno Valentić, Karlo Bulić, Zvonimir Črnko, Vera Zima
Nemir (1982) Ahmet Imamović – Adi Asja Jovanović, Igor Galo, Mladen Budišćak, Vera Zima, Nataša Maričić, Nada Gaćešić, Miljenka Androić, Angel Palašev, Vida Jerman, Mia Oremović
Medeni mjesec (1983) Nikola Babić Slobdan Milovanović, Biserka Ipša, Nada Abrus, Ljubiša Samardžić, Pavle Vuisić, Tošo Jelić, Zvonko Lepetić, Ilija Ivezić, Fabijan Šovagović
Treći ključ (1983) Zoran Tadić Božidar Alić, Vedrana Međimorec, Franjo Majetić, Ivo Gregurević, Đorđe Rapajić
S.P.U.K. (sreća pojedinca – uspjeh kolektiva) (1983) Milivoj Puhlovski Danko Ljuština, Cintija Ašperger, Damir Šaban
Zadarski memento Joakim Marušić Lazar Ristovski, Zdravka Krstulović, Mustafa Nadarević, Milan Štrljić, Alma Prica, Mira Furlan, Vlasta Knezović, Zijad Gračić
Rani snijeg u Münchenu (1984) Bogdan Žižić Drago Grgečić-Gabor, Pavle Vuisić, Ute Fiedler, Relja Bašić, Uwe Gurtler
Ambasador (1984) Fadil Hadžić Miodrag Radovanović, Elizabeta Kukić, Voja Brajević, Željko Königsnecht, Fabijan Šovagović, Marija Kohn, Nina Erak, Inge Appelt
Mala pljačka vlaka (1984) Dejan Šorak Velimir Živojinović, Miodrag Krivokapić, Mustafa Nadarević, Kruno Šarić, Danko Ljuština, Fabijan Šovagović, Tatjana Bošković
Ujed anđela (1984) Lordan Zafranović Katalin Ladik, Boris Kralj, Marina Nemet, Charles Millot (Velja Milojević), Boris Blažeković
U raljama života (1984) Rajko Grlić Vitomira Lončar, Gorica Popović, Bogdan Diklić, Miodrag Krivokapić, Koraljka Hrs, Branka Cvitković, Mladen Raukar, Cintija Ašperger, Semka Sokolović-Bertok, Mira Furlan, Rade Šerbedžija, Velimir Živojinović, Mustafa Nadarević, Enes Kišević, Predrag Manojlović
Tajna starog tavana (1984) Vladimir Tadej Špiro Guberina, Boris Dvornik, Mia Oremović, Jan Kanyza, Miloš Kopecky, Petar Jelaska, Edo Peročević, djeca: Mario Mirković, Jiri Guriča, Nina Petrović
Horvatov izbor (1985) Eduard Galić Rade Šerbedžija, Milena Dravić, Mira Furlan, Fabijan Šovagović, Zvonimir Lepetić, Mustafa Nadarević, Edo Peročević, Zvonimir Ferenčić
Od petka do petka (1985) Antun Vrdoljak Boris Dvornik, Zdravka Krstulović, Katija Zubčić, Vladimir Rupčić, Lukrecija Brešković
Crveni i crni (1985) Miroslav Mikuljan Bekim Fehmiu, Milan Štrljić, Olivera Ježina, Radko Polič, Miodrag Krstović
Anticasanova Vladimir Tadej David Bluestone, Elisa Tebith, Milena Dravić, Ljubiša Samardžić, Relja Bašić, Josip Marotti, Brigid O'Hara, Claudia Lyster, Semka Sokolović-Bertok
Ljubavna pisma s predumišljajem (1985) Zvonimir Berković Irina Alferova, Zlatko Vitez, Kruno Šarić, Mustafa Nadarević, Relja Bašić, Siniša Popović, Eliza Gerner, Vera Zima
Na istarski način (1985) Vladimir Fulgosi Miranda Zaharia, Đuro Utješanović, Milena Dravić, Boris Kralj, Eta Bortolazzi, Zvonko Lepetić, Neda Arnerić
Kuća na pijesku (1985) Ivan Martinac Dušan Janićijević, Branko Đurić
Za sreću je potrebno troje (1985) Rajko Grlić Predrag Manojlović, Mira Furlan, Bogdan Diklić, Vanja Drach, Dubravka Ostojić, Ksenija Pajić
Obećana zemlja (1986) Veljko Bulajić Velimir Živojinović, Mirjana Karanović, Vjenceslav Kapural, Vanja Drach, Dara Džokić, Dragan Nikolić, Olivera Marković, Vanja Matujec
Večernja zvona (1986) Lordan Zafranović Rade Šerbedžija, Petar Božović, Ljiljana Blagojević, Neda Arnerić, Mustafa Nadarević, Miodrag Krivokapić, Lidija Jenko, Stevo Žigon, Zijah Sokolović, Matko Raguž, Zdenko Jelić, Kruno Šarić
San o ruži (1986) Zoran Tadić Rade Šerbedžija, Fabijan Šovagović, Ljubo Zečević, Iva Marjanović, Anja Šovagović
Kraljeva završnica (1987) Živorad Tomić Irfan Mensur, Ena Begović, Vladislava Milosavljević, Milan Štrljić, Bogdan Diklić, Ivo Gregurević, Zdenko Jelčić, Vlatko Dulić, Zvonimir Torjanac
Oficir s ružom (1987) Dejan Šorak Ksenija Pajić, Žarko Laušević, Dragana Mrkić, Vicko Ruić, Boris Buzančić, Vida Jerman
Osuđeni (1987) Zoran Tadić Rade Šerbedžija, Sonja Savić, Ivo Gregurević, Mira Furlan, Jovan Ličina, Vlatko Dulić, Zvonimir Torjanac, Tošo Jelić, Boris Buzančić
Marjuča ili smrt (1987) Vanča Kljaković Borko Bebić, Neda Arnerić, Boris Dvornik, Mirjana Karanović, Marija Kohn, Pino Drütter, Lovre Reić, Vanja Matujec
Glembajevi (1988) Antun Vrdoljak Mustafa Nadarević, Ena Begović, Tonko Lonza, Bernarda Oman, Matko Raguž, Žarko Potočnjak, Zvonko Strmac, Zvonimir Zoričić, Zvonimir Rogoz
U sredini mojih dana (1988) Jakov Sedlar Milena Zupančić, Boris Cavazza, Jelena Miholjević, Pero Kvrgić, Ranko Zidarić, Barbara Rocco, Cintija Ašperger, Dominik Sedlar, Krešimir Zidarić, Vlatko Dulić, Radko Polič, Boris Miholjević, Danko Ljuština, Mia Begović, Vjenceslav Kapural, Hasija Borić
Sokol ga nije volio (1988) Branko Šmit Fabijan Šovagović, Filip Šovagović, Kruno Šarić, Nada Subotić, Ivo Gregurević, Suzana Nikolić, Mato Ergović, Ivo Fici, Ico Tomljenović, Branka Trlin, Ankica Dobrić, Ljiljana Gener, Slavko Juraga, Zvonko Torjanac, Željko Šestić, Dubravka Crnojević
Vila orhideja (1988) Krešo Golik Rene Medvešek, Gordana Gadžić, Gala Videnović, Zlatko Crnković, Neva Rošić, Boris Cavazza, Relja Bašić
Život sa stricem (1988) Krsto Papić Davor Janjić, Alma Prica, Miodrag Krivokapić, Anica Dbora, Branislav Lečić, Ivo Gregurević
Haloa – Praznik kurvi (1988) Lordan Zafranović Neda Arnerić, Ranko Zidarić, Stevo Žigon, Dušica Žegarac, Zorko Rajčić
Čovjek koji je volio sprovode (1989) Zoran Tadić Ivica Vidović, Gordana Gadžić, Rade Šerbedžija, Vlatko Dulić, Božidarka Frait, Fabijan Šovagović
Povratak Katarine Kožul (1989) Slobodan Praljak Alma Prica, Mustafa Nadarević, Annemarie Wendel, Fabijan Šovagović, Ivo Gregurević, Zdenko Jelčić, Lenz Prütting, Slobodan Milovanović, Ružica Lorković
Donator (1989) Veljko Bulajić Ljubomir Todorović, Peter Carsen, Urška Hlebec, Ana Karić, Tonko Lonza, Charles Millot (Velja Milojević)
Đavolji raj – ono ljeto bijelih ruža (1989) Rajko Grlić Tom Conti, Susan George, Rod Steiger, Nitzan Sharron, Alun Armstrong, John Gill, John Sharp, Miljenko Brlečić, Vanja Drach, Slobodan Šembera, Mario Kovač, Tošo Jelić, Ivo Gregurević
Krvopijci (1989) Dejan Šorak Danilo Lazović, Ksenija Marinković, Maro Martinović, Danko Ljuština, Zlatko Vitez, Ranko Zidarić, Asja Potočnjak, Krešimir Zidarić, Vitomira Lončar
Diploma za smrt (1989) Živorad Tomić Ranko Zidarić, Filip Šovagović, Ksenija Pajić, Suzana Nikolić, Ivo Gregurević, Fabijan Šovagović
Hamburg Altona (1989) I. Vedran Mihletić
II. Mladen Mitrović
III. Dragutin Krencer
I. Željko Vukmirica, Jelena Čović, Fabijan Šovagović, Zdenko Jelčić, Ivo Gregurević, Ksenija Pajić, Slobodan Dimitrijević, II. Mirsad Zulić, Sena Mustajbašić, Tomislav Gelić, III. Filip Šovagović, Vesna Trivalić, Predrag Laković, Aleksandar Berček, Dubravko Jovanović

1990. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Ljeto za sjećanje (1990) Bruno Gamulin Branislav Lečić, Suzana Nikolić, Luka Milas, Dora Lipovčan, Milka Podrug-Kokotović, Fabijan Šovagović, Zvonko Torjanac, Danko Ljuština, Kruno Šarić, Relja Bašić
Stela (1990) Petar Krelja Anja Šovagović-Despot, Žarko Laušević, Mira Furlan, Miodrag Krivokapić, Davor Janjić, Ivo Gregurević, Zijad Gračić, IVan Goran Vitez, Zlatko Vitez, Vanja Matujec, Tomica Milanovski, Ilija Ivezić, Slobodan Milovanović, Eta Bortolazzi
Orao (1990) Zoran Tadić Vlatko Dulić, Zdenko Jelčić, Božidar Orešković, Ivica Vidović, Ljiljana Blagojević, Gordana Gadžić, Renata Ćurković, Ksenija Pajić, Fabijan Šovagović
Karneval, anđeo i prah (1990) Antun Vrdoljak Boris Dvornik, Ivica Vidović, Tonko Lonza, Ena Begović, Žarko Potočnjak, Zvonimir Zoričić, Danko Ljuština, Alen Liverić, Milka Podrug-Kokotović, Bernarda Oman, Marija Kohn, Asja Potočnjak, Siniša Popović, Rade Šerbedžija
Školjka šumi (1990) Miroslav Međimorec Sven Lasta, Josip Genda, Špiro Guberina, Slavica Jukić, Ivan Lovriček
Čaruga (1991) Rajko Grlić Ivo Gregurević, Davor Janjić, Branka Trlin-Matula, Ena Begović, Petar Božović, Dejan Aćimović, Filip Šovagović, Branislav Lečić, Petar Arsovski, Nenad Stojanovski, Gojmir Lešnjak, Danko Ljuština

1991. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Đuka Begović (1991) Branko Schmidt Slobodan Ćustić, Fabijan Šovagović, Asja Potočnjak, Zaim Muzaferija, Mustafa Nadarević, Urška Hlebec, Filip Šovagović, Perica Martinović, Zoran Pokupac, Nataša Ralijan, Željko Vukmirica, Helena Buljan
Krhotine – Kronika jednog nestajanja (1991) Zrinko Ogresta Filip Šovagović, Alma Prica, Slavko Juraga, Nada Subotić, Semka Sokolović, Ana Karić, Đuro Utješanović, Ivo Gregurević, Lena Politeo, Božidar Orešković, Kruno Šarić
Priča iz Hrvatske (1991) Krsto Papić Ivo Gregurević, Mustafa Nadarević, Dragan Despot, Zoja Odak, Vedrana Međimorec, Robet Belinić, Ana Mamić, Kristijan Ugrina, Maja Ružić, Martin Sagner, Nada Abrus, Slobodan Milovanović
Vrijeme ratnika (1991) Dejan Šorak Josip Genda, Kruno Šarić, Sven Lasta, Edo Peročević, Sanja Marin, Siniša Jurčić, Đuro Utješanović, Ilija Ivezić, Katarina Kocevska, Čedo Vujić

1992. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Kamenita vrata (1992) Ante Babaja Ivica Kunčević, Vedrana Međimorec, Kruno Šarić, Božidar Alić, Zlatko Crnković, Koraljka Hrs, Ankica Dobrić, Pero Kvrgić, Zvonimir Zoričić, Aleksandra Turjak, Vjenceslav Kapural, Boris Miholjević
Luka (1992) Tomislav Radić Ivo Gregurević, Mirta Zečević, Zlatko Crnković, Damir Lončar, Lela Margetić, Joško Ševo, Ljubomir Kapor, Matija Prskalo, Marija Kohn, Matko Raguž, Ljubica Mikuličić, Žuža Egrenyi, Zvonimir Zoričić, Ilija Ivezić
Dok nitko ne gleda (1992) Lukas Nola Mustafa Nadarević, Nataša Dorčić, Barbara Živković, Filip Nola, Ksenija Marinković, Semka Sokolović-Bertok, Anja Šovagović-Despot, Dragan Despot, Ivo Gregurević, Dražen Kühn

1993. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Kontesa Dora (1993) Zvonimir Berković Alma Prica, Rade Šerbedžija, Zdravka Krstulović, Ksenija Pajić, Božidar Boban, Tonko Lonza, Ivo Gregurević, Mustafa Nadarević, Zvonko Strmac, Irina Alferova, Relja Bašić
Vrijeme za … (1993) Oja Kodar Nada Gaćešić-Livaković, Ivan Brkić, Duško Valentić, Vinko Kraljević, Đorđe Rapajić, Franjo Jurčec, Andrea Baković, Edo Peročević, Slavko Brankov, Damir Mejovšek, Zvonimir Novosel, Jasna Palić
Zlatne godine (1993) Davor Žmegač Igor Galo, Goran Grgić, Saša Turjak, Ilija Ivezić, Mirta Zečević

1994. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Cijena života (1994) Bogdan Žižić Slavko Juraga, Barbara Vicković, Ico Tomljenović, Goran Grgić, Ivan Brkić, Edo Peročević, Senka Bulić, Marko Markovičić, Luka Milković, Vjenceslav Kapural, Marica Vidušić, Đuro Utješanović, Sonja Desnica, Siniša Juričić, Zvonko Zečević, Vedran Mlikota
Gospa (1994) Jakov Sedlar Martin Sheen, Morgan Fairchild, Ray Girardin, Paul Guilfoyle, Michael York, George Coe, William Hootkins, Tony Zazula, Vasek C. Simek, Tonko Lonza, Boris Miholjević, Mustafa Nadarević, Božidar Orešković, Ranko Zidarić, Vanja Drach
Nausikaja (1994) Vicko Ruić Nada Gaćešić-Livaković, Igor Serdar, Maja Nekić, Mustafa Nadarević, Boris Dvornik, Neven Čorak, Pero Kvrgić, Tomislav Martić, Matko Raguž, Slavko Juraga, Zoran Pokupec, Mario Mirković, Drago Krča, Boris Blažeković, Suzi Josipović, Joško Ševo, Kruno Šarić
Svaki put kad se rastajemo (1994) Lukas Nola Filip Nola, Iva Živković, Ksenija Pajić-Vukov, Nina Violić, Nadežda Perišić-Nola, Ksenija Marinković, Nataša Dorčić, Filip Šovagović, Semka Sokolović-Bertok, Ivo Gregurević, Boris Svrtan
Vukovar se vraća kući (1994) Branko Schmidt Goran Navojec, Sanja Marin, Horst Janson, Srđan Ivanišević, Fabijan Šovagović, Ivo Gregurević, Mustafa Nadarević, Žarko Potočnjak, Vera Zima, Štefica Jokić, Branimir Bakula, Jelica Lovrić, Kruno Šarić, Stjepan Bahert, Davor Panić, Ivan Brkić, Vida Jerman, Palmira Ivanković, Boris Perić, Šimun Jagarinec, Neven Silvestar Kovačević

1995. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Anđele moj dragi (1995) Romislav Radić Milan Grabovac, Dubravka Ostojić, Matko Raguž, Sunčana Zelenika, Silvia Fink, Vjekoslav Janković, Ivo Gregurević, Iva Marjanović, Damir Lončar, Inge Appelt, Nada Abrus, Marija Geml, Zoran Pokupec, Ružica Lorković, Trpimir Jurkić, Elvis Bošnjak, Tatjana Bertok, Saša Aničić, Nina Hladoje, Mirej Stanić
Isprani (1995) Zrinko Ogresta Katarina Bistrović-Darvaš, Filip Šovagović, Josip Kučan, Mustafa Nadarević, Ivo Gregurević, Božidarka Frajt, Božidar Orešković
Putovanje tamnom polutkom (1995) Davor Žmegač Goran Navojec, Edita Majić, Vedran Lulić, Žarko Savić, Hrvoje Klobučar, Ljubomir Kerekeš, Mila Elegović
Vidimo se (1995) Ivan Salaj Nenad Cvetko, Goran Višnjić, Mislav Ilišić, Rene Bitorajac, Nadežda Perišić-Nola, Borna Krstulović

1996. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Kako je počeo rat na mom otoku (1996) Vinko Brešan Vlatko Dulić, Ljubomir Kerekeš, Ivan Brkić, Predrag Vušović-Pređo, Ivica Vidović, Božidar Orešković, Matija Prskalo, Senka Bulić, Goran Navojec, Rene Bitorajac, Leon Lučev, Etta Bortolazzi, Mladen Vulić, Slobodan Milovanović, Goran Malus, Goran Omašić
Ne zaboravi me Jakov Sedlar Boris Miholjević, Boris Pavlenić, Almira Osmanović, Tonko Lonza, Boris Buzančić, Mario Dukarić, Marko Blažević, Anica Tomić, Ena Begović, Đuro Utješanović, Branka Cvitković, Jadranka Matković, Mia Oremović, Enver Idrizi, Zvonimir Zoričić
Djed i baka se rastaju (1996) Zvonimir Ilijić Ico Tomljenović, Gita Šerman Kopljar, Ivo Gregurević, Mladena Gavran, Ksenija Pajić-Vukov, Filip Šovagović, Edo Peročević, Nina Erak Svrtan, Nerma Kreso, Damir Šaban, Zvonimir Torjanac, Hana Medvešek, Juraj Rumiha
Prepoznavanje (1996) Snježana Tribuson Nataša Dorčić, Milan Štrljić, Zoran Čubrilo, Goran Višnjić, Mustafa Nadarević, Goran Grgić, Etta Bortolazi, Ivo Gregurević, Edo Peročević, Ksenija Pajić-Vukov
Sedma kronika (1996) Bruno Gamulin Rene Medvešek, Alma Prica, Sven Medvešek, Josip Genda, Ivo Gregurević, Tonko Lonza, Milka Podrug-Kokotović, Suzana Nikolić, Semka Sokolović-Bertok, Urša Raukar, Doris Šarić-Kukuljica, Ljubomir Kapor, Ivica Vidović, Dragan Despot, Vili Matula
Izgubljeno blago (1996) Darko Vernić-Bundi Žarko Stilinović, Jelena Weiss, Max Juričić, Dragutin Broz, Pejo Ravlić, Mladen Juričić, Veljko Barbieri, Svemir Brakus, Goran Pavelić, Andrija Zelmanović, Josip Zorica

1997. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Božić u Beču (1997) Branko Schmidt Filip Šovagović, Bojana Gregorić, Ljubomir Kapor, Vjera Žagar-Nardelli, Marija Kohn, Drago Krča, Damir Lončar, Damir Šaban, Žarko Savić, Gusti Wolf
Mondo Bobo (1997) Goran Rušinović Sven Medvešek, Nataša Dorčić, Svebor Kranjc, Lucija Šerbedžija, Damir Urban, Mojca Židanik, Jagoda Kaloper, Mladen Tojaga-Busi, Miroslav Škaro
Pont Neuf (1997) Željko Senečić Ivan Marević, Senka Bulić, Dražen Kühn, Ana Karić, Filip Šovagović, Lucija Tomić, Damir Mejovšek, Jagoda Kaloper, Pero Kvrgić, Danko Ljuština, Branko Blaće, Borna Budak, Vedran Tomić, Žarko Kuvalja
Puška za uspavljivanje (1997) Hrvoje Hribar Rene Medvešek, Alma Prica, Jelena Miholjević, Nina Violić, Filip Šovagović, Vili Matula, Igor Tkalec, Dražen Kühn
Rusko meso (1997) Lukas Nola Ivo Gregurević, Barbara Nola, Goran Grgić, Ljubomir Kapor, Inge Apelt, Nina Violić, Jelena Miholjević, Ksenija Ugrina, Nataša Dorčić, Filip Šovagović, Goran Navojec, Ksenija Pajić, Dijana Blanča, Filip Nola, Nađa Perišić-Nola, Galliano Pahor, Igor Mešin, Žak P. Valenta, Božidarka Frajt
Treća žena (1997) Zoran Tadić Ena Beogović, Vedran Mlikota, Filip Šovagović, Alma Prica, Vlatko Dulić, Gordana Gadžić, Božidarka Frajt, Mladen Crnobrnja, Zoran Pokupec, Vera Zima, Emil Glad, Ljubomir Kapor

1998. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Agonija (1998) Jakov Sedlar Ena Begović, Sven Medvešek, Božidar Alić, Nives Ivanković, Zoja Odak, Tarik Filipović
Kad mrtvi zapjevaju (1998) Krsto Papić Ivo Gregurević, Ivica Vidović, Mirjana Majurec, Ksenija Pajić, Boris Miholjević, Matija Prskalo, Dražen Kühn, Žarko Savić, Ivica Zadro, Đuro Utješanović
Kanjon opasnih igara (1998) Vladimir Tadej Boris Dvornik, S. Martinčević-Mikić, D. Boljičak, G. Tadej, A. Čagalj, I. Lukić, Josip Genda, Špiro Guberina, Milan Štrljić, P. Jelaska, B. Bebić, Frano Lasić, V. Babić, Relja Bašić
Transatlantic (1998) Mladen Juran Melita Jurišić, Filip Šovagović, Alen Liverić, Boris Dvornik, Josip Genda, Matija Prskalo, Relja Bašić, Eric Aeckermann
Tri muškarca Melite Žganjer (1998) Snježana Tribuson Mirjana Rogina, Goran Navojec, Suzana Nikolić, Sanja Vejnović, Ena Begović, Filip Šovagović, Ivo Gregurević, Ljubomir Kerekeš
Zavaravanje (1998) Željko Senečić Sandra Lončarić, Božidar Orešković, Filip Šovagović, Slobodan Dimitrijević

1999. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Bogorodica (1999) Neven Hitrec Ljubomir Kerekeš, Lucija Šerbedžija, Ivo Gregurević, Goran Navojec, Josip Genda
Da mi je biti morski pas Ognjen Sviličić Josip Zovko, Vedran Mlikota, Elvis Bošnjak, Bruna Bebić-Tudor, Edita Majić, Siniša Ružić, Mate Ćurić, Ecija Ojdanić, Jasna Jukić, Ichiro Takana, Snježana Sinovčić, Vanča Kljaković, Saulle Ashimova
Crvena prašina (1999) Zrinko Ogresta Josip Kučan, Marko Matanović, Ivo Gregurević, Slaven Knezović, Mirta Takač, Kristijan Ugrina, Sandra Lončarić, Žarko Savić, Ante Vican, Božidarka Frait, Marica Vidušić
Četverored (1999) Jakov Sedlar Ivan Marević, Ena Begović, Goran Navojec, Nadežda Perišić, Filip Šovagović, Tamara Garbajs, Ivica Vidović, Nives Ivanković, Danko Ljuština, Goran Grgić, Ranko Zidarić, Sreten Mokrović, Mustafa Nadarević, Slavko Juraga, Ivo Gregurević, Filip Nola, Vida Jerman-Kondelaro, Božidar Alić, Zvonimir Zoričić, Nada Abrus, Boris Buzančić, Mia Oremović, Vera Zima, Zoran Čubrilo, Dejan Aćimović
Dubrovački suton (1999) Željko Senečić Michaela Kezele, Slavko Juraga, Boris Cavazza, Stefan Wink, Milka Podrug-Kokotović, Ivo Marević, Miše Martinović, Niko Kovač, Tina Deen, Marko Brešković, Frano Lasić
Garcia (1999) Dejan Šorak Dubravko Šimek, Ksenija Pajić, Vanja Drach, Zoja Odak, Josip Genda, Kruno Šarić, Linda Begonja, Rene Bitorajac, Goran Grgić, Eduard Peročević
Maršal (1999) Vinko Brešan Dražen Kühn, Linda Begonja, Ilija Ivezić, Boris Buzančić, Inge Appelt, Ivo Gregurević, Predrag Vušević, Ksenija Pajić
U okruženju II (1999) Stjepan Sabljak Ivica Markanjević, Mario Patoč, Josip Markanjević, Radovan Augustinović, Hrvoje Terzić, Milan Pavić, Stipo Koutni, Nikola Ćosić, Zoran Sutfs, Miljenko Brekalo, Mato Pranjić, Ranko Janković, Lidija Lucić, Zvonko Valeđić, Ivica Kopecki, Zlatko Lucić, Ivica Ilić, Stjepan Sabljak, Iva Koromanjec, Josip Sabljak-Joja

2000. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Blagajnica hoće ići na more (2000) Dalibor Matanić Dora Polić, Ivan Brkić, Milan Štrljić, Nina Violić
Je li jasno, prijatelju? (2000) Dejan Aćimović Milan Pleština, Milivoj Beader, Ivan Brkić, Dejan Aćimović, Ljubo Zečević, Radko Polić, Božidar Orešković, Mustafa Nadarević, Ivo Gregurević, Rade Šerbedžija
Ne daj se floki (2000) Zoran Tadić Mladen Crnobrnja, Jagoda Kralj, Mario Vuk, Franjo Majetić, Zdenka Heršak, Zvonko Torjanac, Zoran Pokupec, Oto Levaj, Mirjana Pičuljan
Nebo, sateliti (2000) Lukas Nola Filip Nola, Barbara Nola, Filip Šovagović, Ivo Gregurević, Lucija Šerbedžija, Rene Bitorajac, Predrag Vušević, Leona Paraminski
Nit života (2000) Igor Filipović Krunoslav Belko, Vinko Štefanec, Marijana Pupić, Krunoslav Klabučar, Kristijan Ugrina, Sven Šestak
Srce nije u modi (2000) Branko Schmidt Graham Rock, Nataša Lušetić, Ivo Gregurević, Franjo Dijak, Damir Lončar, Nenad Cvetko, Predrag Vušević, Slaven Knezović, Alma Prica, Dražen Kühn

2001. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Posljednja volja (2001) Zoran Sudar Goran Višnjić, Alison Heruth Waterbury, Stefan Lysenko, Angelica Bridges, Predrag Vušović, Ivo Gregurević, Boris Dvornik
Ajmo žuti (2001) Dražen Žarković Slavko Brankov, Žarko Potočnjak, Goran Grgić, Marina Nemet Brankov, Darko Janeš
Holding (2001) Tomislav Radić Igor Mešin, Dubravka Ostojić, Mirta Zečević, Draško Zidar, Suzana Nikolić, Ljubomir Kerekeš, Ivo Gregurević
Kraljica noći (2001) Branko Schmidt Luka Dragić, Barbara Vicković, Mustafa Nadarević
Polagana predaja (2001.) Bruno Gamulin Filip Šovagović, Sven Medvešek, Lucija Šerbedžija, Anja Šovagović Despot, Ranko Zidarić, Jelena Miholjević, Tarik Filipović, Dragan Despot, Mustafa Nadarević, Goran Grgić, Zvonimir Zoričić, Doris Šarić-Kukuljica
Sami (2001) Lukas Nola Leon Lučev, Nina Violić, Nerma Kreso, Jakov Nola, Inge Appelt, Ksenija Ugrina, Korana Urina, Goran Grgić, Filip Nola, Barbara Nola, Mara Nola, Jelena Miholjević
24 sata (2001) I. Kristijan Milić
II. Goran Kulenović
Marinko Prga, Hrvoje Kečkeš, Kristijan Topolovec, Janko Rakoš, Robert Roklicer, Lucija Šerbedžija, Igor Stiković, Sven Šestak, Thomas Krstulović, Bojan Navojec, Nino Sorić, Bobi Marotti

2002. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Fine mrtve djevojke Dalibor Matanić Olga Pakalović, Nina Violić, Krešimir Mikić, Inge Appelt, Ivica Vidović, Milan Štrljić
Ne dao bog većeg zla (2002) Snježana Tribuson Filip Ćurić, Luka Dragić, Mirjana Rogina, Ivo Gregurević, Semka Sokolović-Bertok, Goran Navojec, Borko Perić
Potonulo groblje (2002) Mladen Juran Sven Medvešek, Barbara Nola, Jiri Menzel, Asim Bukva, Božidar Smiljanić, Ksenija Pajić, Boris Svrtan
Prezimiti u Riju (2002) Davor Žmegač Mustafa Nadarević, Leona Paraminski, Sven Medvešek, Ranko Zidarić, Žarko Savić, Enes Vejzović
Serafin, svjetioničarev sin (2002) Vicko Ruić Vjekoslav Janković, Barbara Prpić, Ivo Gregurević, Vanja Drach, Nada Gačešić-Livaković, Mia Begović
Sjećanje na Georgiju (2002) Jakov Sedlar Boris Miholjević, Almira Osmanović, Mia Oremović, Božidar Alić, Vida Jerman, Alen Liverić, Robert Plemić, Đuro Utješanović
Zujanje u glavi (2002) Andrej Košak Ksenija Mišić, Jernej Šugman, Petar Arsovski, Haris Burina, Bogdan Diklić, Radko Polič, Ivo Gondič, Uroš Potočnik
Josephine (2002) Rajko Grlić Miroslav Vladyka, Maria Schrader, Giancarlo Esposito, Andrea Bozo, Silas Carson, Terry Ferman

2003. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Tu (2003) Zrinko Ogresta Jasmin telalović, Marija Tadić, Zlatko Crnković, Ivo Gregurević, Ivana Herceg, Nikolina Ivošević, Filip Juričić, Barbara Prpić
Konjanik (2003) Branko Ivanda Nikša Kušelj, Zrinka Cvitešić, Goran Grgić, Mladen Vulić, Borko Perić, Božidar Orešković, Dejan Aćimović, Gordana Gadžić, Dragan Despot, Danko Ljuština, Dinka Grubišić
Infekcija (2003) Krsto Papić Leon Lučev, Lucija Šerbedžija, Sven Medvešek, Filip Šovagović, Ivo Gregurević, Boris Miholjević, Dražen Kühn, Božidar Alić, Dejan Aćimović, Ana Karić, Vanja Drach, Nada Gaćešić-Livaković, Vili Matula, Slavko Juraga
Ispod crte (2003) Petar Krelja Rakan Rushaidat, Leona Paraminski, Filip Šovagović, Jasna Bilušić, Dubravka Ostojić, Anja Šovagović Despot, Relja Bašić, Nada Subotić, Buga Marija Šimić
Onaj koji će ostati neprimijećen (2003) Zvonimir Jurić Daria Lorenci, Nataša Dangubić, Bojan Navojec, Rakan Rushaidat, Krešimir Mikić, Asja Potočnjak
Svjedoci (2003) Vinko Brešan Leon Lučev, Alma Prica, Mirjana Karanović, Dražen Kühn, Krešimir Mikić, Mairnko Prga, Bojan Navojec
Svjetsko čudovište (2003) Goran Rušinović Goran Šušljik, Mirta Haramina, Gorica Popović, Iivca Vidović, Zlatan Zuhrić, Slobodan Milovanović, Nino Batinić, Edvin Liverić, Krešimir Mirkić
Doktor ludosti (2003) Fadil Hadžić Pero Kvrgić, Igor Mešin, Elizabeta Kukić, Damir Lončar, Žarko Potočnjak, Predrag Vušović

2004. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Duga mračna noć Antun Vrdoljak Goran Višnjić, Katarina Bistrović-Darvaš, Mustafa Nadarević, Ivo Gregurević, Goran Navojec, Tarik Filipović, Boris Dvornik, Žarko Potočnjak, Alen Liverić, Vera Zima, Goran Grgić, Krešimir Mikić, Matko Raguž, Vilim Matula, Boris Svrtan
Družba Isusova (2004) Silvije Petranović Leona Paraminski, Milan Pleština, Ivica Vidović, Livio Badurina, Galiano Pahor, Dario Milas, Mistafa Nadarević, Matija Prskalo, Dejan Aćimović
Sto minuta Slave (2004) Dalibor Matanić Sanja Vejnović, Predrag Miki Manojlović, Vili Matula, Nataša Lušetić, Darko Rundek, Maja Anušić, Krunoslav Šarić, Nada Gaćešić-Livaković, Luka Petrušić, Krešimir Mikić
Seks, piće i krvoproliće (2004) I. Boris T. Matić
II. Zvonimir Jurić
III. Antonio Nuić
I. Admir Glamočak, Matko Fabeković, Bogdan Diklić, Ksenija Marinković-Ugrina, II. Krešimir Mikić, Leon Lučev, Dražen Šivak, Darija Lorenci, III. Bojan Navojec, Franjo Dijak, Rakan Rushaidat, Leona Paraminski
Slučajna suputnica (2004) Srećko Jurdana Dora Fišter, Zlatko Ožbolt, Cintija Ašperger, Ante Prkačin, Nenad Cvetko, Božidar Orešković, Milan Štrljić, Božidarka Frait, Matija Prskalo, Vlasta Knezović, Edo Vujić, Dominik Lovrić
Ta divna splitska noć (2004) Arsen Anton Ostojić Dino Dvornik, Marinko Prga, Mladen Vulić, Marija Škaričić, Vicko Bilandžić, Coolio, Nives Ivanković, Dara Vukić, Ivana Roščić, Pero Vrca
Oprosti za kung fu (2004) Ognjen Sviličić Dara Lorenci, Filip Radoš, Vera Zima, Vedran Mlikota, Luka Petrušić, Ivica Bašić

2005. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Što je Iva snimila 21. listopada 2003. Tomislav Radić Anja Šovagović, Ivo Gregurević, Boris Svrtan, Masha Mati Preodan, Barbara Propić, Karl Menrad, Adam Končić
Pušća Bistra (2005) Filip Šovagović Enes Vejzović, Mladen Vulić, Ranko Zidarić, Dragan Despot, Natalija Đorđević, Jelena Miholjević, Anja Šovagović, Ivica Vidović, Predrag Vušović
Što je muškarac bez brkova (2005) Hrvoje Hribar Leon Lučev, Zrinka Cvitešić, Ivo Gregurević, Bojan Navojec, Jelena Lopatić, Marija Škaričić, Ivica Vidović, Jelena Miholjević
Dva igrača s klupe (2005) Dejan Šorak Goran navojec, Borko Perić, Tarik Filipović, Dora Lipovčan, Renne Gjoni, Nada Gačešić-Livaković, Ksenija Pajić, Dražen Bratulić, Tomislav Štriga, Ivan Brkić
Lopovi prve klase (2005) Fadil Hadžić Goran Grgić, Emir Hadžihafizbegović, Bora Stjepanović, Franjo Dijak, Mladen Vulić, Ksenija Ugrina, Janko Rakoš, Marinko Prga, Boris Miholjević, Božidar Smiljanić, Katarina Bistrović-Darvaš, Danko Ljuština, Vedran Mlikota, Zlatan Zuhrić-Zuhra
Snivaj zlato moje (2005) Neven Hitrec Ljubomir Kerekeš, Ivan Glowatzky, Ines Bojanić, Alan Malnar, Frank Kos, Vlatko Dulić, Višnja Babić, Ksenija Marinković-Ugrina, Marija Köhn, Danko Ljuština

2006. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Duh u močvari (2006) Branko Ištvančić Ivo Gregurević, Dejan Aćimović, Mladen Vulić, Vlatko Dulić, Marko pavlov, Robert Váss, Ena Ikica
Grbavica (2006) Jasmila Žbanić Mirjana Karanović, Luna Mijović, Leon Lučev, Kenan Ćatić, Jasna Berry, Dejan Aćimović, Bogdan Diklić, Emir Hadžihafizbegović
Karaula (2006) Rajko Grlić Toni Gojanović, Sergej Trifunović, Emir Hadžihafizbegović, Verica Nedeska, Bogdan Diklić, Miodrag Fišeković, Franjo Dijak, Hrvoje Kečkeš, Halid Bešlić, Petar Arsovski, Zoran Ljutkov
Volim te Dalibor Matanić Krešimir Mikić, Ivana Roščić, Ivana Krizmanić, Nataša Janjić, Zrinka Cvitešić, Anđelo Jurkas, Bojan Navojec, Biserka Ipša, Božidar Orešković
Put lubenica (2006) Branko Schmidt Krešimir Mikić, Sun Mei, Leon Lučev, Armin Omerović, Emir Hadžihafizbegović, Ivo Gregurević, Slobodan Maksimović, Zijah Sokolović
Sve džaba (2006) Antonio Nuić Rakan Rushaidat, Nataša Janjić, Emir Hadžihafizbegović, Franjo Dijak, Bojan Navojec, Enis Bešlagić, Sergej Trifunović, Bogdan Diklić, Darija Lorenci, Pero Kvrgić
Trešeta (2006) Dražen Žarković
Pavo Marinković
Josip Genda, Žarko Potočnjak, Siniša Brajčić, Trpimir Jurkić, Bruna Bebić-Tudor, Marinko Prga, Čedo Martinić, Milan Štrljić, Ivica Vidović
Libertas (2006) Veljko Bulajić Sven Medvešek, Sandra Ceccarelli, Goran Grgić, Maro Martinović, Žarko Potočnjak, Urša Raukar, Mladen Vulić, Radko Polič, Vanja Drach, Livo Badurina, LJubomir Kerekeš, Barbara Nola, Biserka Ipša, Željko Vukmirica

2007. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Živi i mrtvi

2008. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Buick Riviera (2008) Goran Rušinović
Kino Lika (2008) Dalibor Matanić
Nije kraj (2008) Vinko Brešan
Iza stakla (2008) Zrinko Ogresta
Tri priče o nespavanju (2008) Tomislav Radić
Zapamtite Vukovar (2008) Fadil Hadžić
Ničiji sin (2008) Arsen Anton Ostojić
Krupni otpad (2008.) Igor Mirković
Nekako s proljeća (2008.) Nikolina Barić
Penelopa (2008.) Ben Ferris
Školica (2008.) Dario Juričan

2009. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Metastaze (2009) Branko Schmidt Rene Bitorajac, Franjo Dijak, Robert Ugrina, Rakan Rushaidat, Jadranka Đokić
Vjerujem u anđele (2009) Nikša Sviličić Vedran Mlikota, Dolores Lambaša, Aljoša Vučković, Marija Kohn, Mile Kekin
Zagrebačke priče (2009) Nebojša Slijepčević, Goran OdvorčićiMatija Kluković, Ivan Sikavica, Branko Ištvančić, Zvonimir Jurić, Ivan Ramljak, Dario Pleić, Igor Mirković, Zoran Sudar Ivan Komušar, Asja Jovanović, Filip Lozić, Slaven Knezović, Lana Barić, Ivan Žada, Frano Mašković, Pero Kvrgić, Adnan Rama
Crnci (2009) Zvonimir Jurić i Goran Dević Ivo Gregurević, Franjo Dijak, Krešimir Mikić, Rakan Rushaidat, Nikša Butijer
Besa (2009.) Srđan Karanović Iva Krajnc, Miki Manojlović, Radivoje Bukvić, Nebojša Dugalić, Ana Kostovska
Blizine (2009.) Zdravko Mustać Anica Kovačević, Damir Klemenić
Čovjek ispod stola (2009.) Neven Hitrec Luka Petrušić, Jelena Lopatić, Marija Škaričić, Višnja Babić, Nikša Butijer, Inge Appelt, Danko Ljuština, Ronald Žlabur, Vera Zima
Kenjac (2009.) Antonio Nuić Nebojša Glogovac, Nataša Janjić, Roko Roglić, Tonko Lonza, Emir Hadžihafizbegović, Ljubomir Kapor, Asja Jovanović, Blaž Boban, Goga Boban
Ljubavni život domobrana (2009.) Pavo Marinković Nenad Cvetko, Dijana Vidušin, Siniša Popović, Jan Budar, Filip Šovagović, Zoran Čubrilo
U zemlji čudesa (2009.) Dejan Šorak Marija Stjepanović, Franjo Kuhar, Dora Lipovčan, Borko Perić, Goran Bogdan, Nataša Janjić, Rene Gjoni, Marija Škaričić

2010. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
The Show Must Go On (2010) Nevio Marasović Sven Medvešek, Nataša Dorčić, Filip Juričić, Amar Bukvić, Franka Klarić
Šuma summarum (2010) Ivan-Goran Vitez Vili Matula, Hana Hegedušić, Ljubiša Savanović, Nataša Dangubić, Marko Makovičić
Sedamdeset i dva dana (2010) Danilo Šerbedžija Rade Šerbedžija, Krešimir Mikić, Bogdan Diklić, Živko Anočić, Mira Banjac
2 sunčana dana (2010.) Ognjen Sviličić Maya Sansa, Bristol Pomeroy, Sylvia Kristel, Leon Lučev, Christian Marin
Lavanderman – istina ili mit? (2010.) Zvonimir Rumboldt Damir Markovina, Anja Alavanja, Toni Faver, Vančo Rebac, Zoran Prodanović Prlja
Majka asfalta (2010.) Dalibor Matanić Marija Škaričić, Janko Popović-Volarić, Krešimir Mikić, Noa Nikolić
Mjesto na kojem je umro posljednji čovjek (2010.) Ivan Perić Marko Kapitanović, Mirko Gabelica, Dragan Kovačević, Tea Radić, Anamarija Perić, Krešimir Perić, Roko Nikšić
Neka ostane među nama (2010.) Rajko Grlić Miki Manojlović, Bojan Navojec, Daria Lorenci, Ksenija Marinković, Nataša Dorčić
Odredište nepoznato (2010.) Vjeran Vukašinović, Ines Šulj Dean Krivačić, Maksimilijan Ružinski, Nebojša Borojević, Bojan Navojec, Ante Jelušić, Nikola Novak, Ibro Hasanović, Svetlana Patafta, Alen Križaj, Denis Patafta, Vencel Čerkez, Željka Perković
Predstava (2010.) Dan Oki Vanda Boban, Marin Tudor, Luka Jokić-Sterle, Marko Petrić

2011. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
7 seX 7 (2011.) Irena Škorić Ana Majhenić, Robert Kurbaša, Jelena Perčin, Ivan Glowatzky, Frano Mašković, Csilla Barath Bastaić, Marinko Leš, Kristijan Ugrina, Asim Ugljen, Petra Težak, Mia Biondić, Ivan Đuričić, Sara Stanić, Jure Radnić, Jelena Jokić, Mario Kovač
Bitchville (2011.) Ivan Livaković Marina Redžepović, Ana Maras, Iva Mihalić, Jadranka Matković, Ljerka Boroša, Goran Bogdan, Miloš Vujsić, Josip Belovarić
Ćaća (2011.) Dalibor Matanić Judita Franković, Iva Mihalić, Igor Kovač, Ivo Gregurević
Duh babe Ilonke (2011.) Tomislav Žaja Selma Ibrahimi, Marin Arman Grbin, Rakan Rushaidat, Aleksandra Balmazović, Sabina Ajrula, Krunoslav Šarić
Fleke (2011.) Aldo Tardozzi Iskra Jirsak, Nika Mišković, Živko Anočić, Goran Grgić, Sanja Vejnović, Filip Križan, Franjo Kuhar, Alen Liverić, Jan Kerekeš, Alan Katić, Amar Bukvić, Siniša Labrović, Nikša Butijer, Otokar Levaj, Marija Škaričić
Josef (2011.) Stanislav Tomić Alen Liverić, Neven Aljinović Tot, Dražen Šivak, Sandra Lončarić, Robert Ugrina, Bojan Navojec, Igor Hamer, Hana Hegedušić
Koko i duhovi (2011.) Daniel Kušan Antonio Parač, Nina Mileta, Kristian Bonačić, Filip Mayer, Ivan Maltarić, Ozren Grabarić, Dijana Vidušin, Predrag Vušović, Franjo Dijak, Almira Osmanović
Korak po korak (2011.) Biljana Čakić Veselič Ksenija Marinković, Nenad Cvetko, Hrvoje Perc, Sreten Mokrović, Vera Zima, Goran Navojec, Neven Paleček Papageno, Bojan Navojec, Darko Milas, Sandra Lončarić Tankosić, Vilim Matula, Božidarka Frait, Mladen Vulić, Barbara Prpić, Aljoša Vučković
Kotlovina (2011.) Tomislav Radić Melita Jurišić, Mirela Brekalo, Suzana Nikolić, Igor Kovač
Lea i Darija (2011.) Branko Ivanda Klara Naka, Tamy Zajec, Zrinka Cvitešić, Sebastian Cavazza, Linda Begonja, Vedran Živolić, Ana Vilenica, Radovan Ruždjak, Branko Završan
Mrak (2011.) Dan Oki Goran Marković, Andrea Mladinić, Petra Težak, Vanda Boban, Matea Elezović, Marin Tudor, Brian Willems, Dinko Božanić, Zlatko Crnković, Adrian-Sterle Jokić

2012. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Cvjetni trg (2012.) Krsto Papić Dražen Kühn, Dragan Despot, Mladen Vulić, Anja Šovagović, Ivica Zadro, Goran Grgić, Marija Škaričić
Halimin put (2012.) Arsen Anton Ostojić Alma Prica, Olga Pakalović, Mijo Jurišić, Mustafa Nadarević, Izudin Bajrović, Miraj Grbić, Daria Lorenci, Dejan Aćimović, Minka Muftić, Miodrag Krivokapić, Gordana Gadžić, Aldin Tucić, Muhamed Bahonjić, Marija Omaljev, Slaven Knezović, Mario Knezović, Armin Omerović, Marko Plešnik, Žarko Savić, Sebastian Cavazza, Marina Redžepović, Lena Politeo
Košnice (2012.) Boaz Debby, Michael Lennox, Simon Dolensky, Tomás Kratochvíl, Igor Seregi Akbar Kurtha, Stefan Lampadius, Nili Tserruya, Lubos Veselý, Ozren Grabarić, Ljubomir Kerekeš
Larin izbor: Izgubljeni princ (2012.) Tomislav Rukavina Ivan Herceg, Doris Pinčić, Filip Juričić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, Stefan Kapičić, David Šikić
Ljudožder vegetarijanac (2012.) Branko Schmidt Rene Bitorajac, Zrinka Cvitešić, Nataša Janjić, Leon Lučev, Mustafa Nadarević, Slaven Knezović, Darija Lorenci, Ksenija Pajić, Zdenko Jelčić, Ljubomir Kerekeš, Ksenija Marinković, Melita Matijević, Krešimir Mikić, Emir Hadžihafisbegović, Rakan Rushaidat
Noćni brodovi (2012.) Igor Mirković Radko Polič, Ana Karić, Renata Ulmanski, Lana Barić, Bogdan Diklić
Pismo ćaći (2012.) Damir Čučić Milivoj Beader, Mate Gulin
Sonja i bik (2012.) Vlatka Vorkapić Judita Franković, Goran Bogdan, Dejan Aćimović, Ivo Gregurević, Elvis Bošnjak, Barbara Prpić
Zagrebačke priče vol. 2 (2012.) Hana Veček, Sara Hribar, Aldo Tardozzi, Ivan Sikavica, Josip Visković, Radislav Jovanov Gonzo Aleksandra Stojaković, Siniša Popović | Dijana Vidušin, Nika Trenc Sato | Hana Hegedušić, Alex Rakoš | Goran Radaković, Matija Čigir | Katja Crevar, Nikola Miljanović | Ivana Roščić, Judita Franković

2013. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Djeca jeseni (2013.) Goran Rukavina Leon Lučev, Judita Franković, Ivana Roščić, Ana Marija Mandić
Hitac (2013.) Robert Orhel Ecija Ojdanić, Iva Babić, Barbara Nola, Enes Vejzović, Milan Pleština, Milan Štrljić
Kauboji (2013.) Tomislav Mršić Saša Anočić, Živko Anočić, Matija Antolić, Hrvoje Barišić, Nikša Butijer, Kruno Klabučar, Ivana Rushaidat, Rakan Rushaidat, Radovan Ruždjak
Kratki spojevi (2013.) Hana Jušić, Sonja Tarokić, Dario Juričan, Andrija Mardešić Marija Piliškić, Daria Lorenci, Mia Biondić, Karla Brbić, Rakan Rushaidat, Marko Cindrić, Ivan Glowatzky, Andrea Rogan, Hana Mahmuljin, Nina Mileta, Manuele Bajan, Branka Cvitković, Matej Pek, Tin Takač, Bojan Navojec, Damir Šaban, Filip Radoš, Ozren Grabarić, Boris Miholjević
Majstori (2013.) Dalibor Matanić Areta Ćurković, Nikša Butijer, Goran Bogdan, Bojan Navojec, Mate Gulin, Krešimir Mikić
Nije sve u lovi (2013.) Dario Pleić Sara Stanić, Nikša Butijer, Marko Cindrić, Leona Paraminski, Živko Anočić, Trpimir Jurkić, Doris Šarić Kukuljica, Csilla Barath Bastaić, Zvonimir Zoričić, Joško Ševo, Irena Tereza Prpić, Zoja Kuterovac
Obrana i zaštita (2013.) Bobo Jelčić Bogdan Diklić, Nada Đurevska, Ivana Roščić, Rakan Rushaidat, Vinko Kraljević, Selma Alispahić, Sadžida Šetić, Sergej Trifunović
Oproštaj (2013.) Dan Oki Andrea Mladinić, Bruna Bebić, Nikša Arčanin, Danijela Vuković, Elena Orlić, Danijel Rafaelić, Damir Duplančić-Cunko, Leon Lučev
Projekcije (2013.) Zrinko Ogresta Jelena Miholjević, Bojan Navojec, Polona Juh, Ksenija Pajić, Ksenija Marinković, Doris Šarić-Kukuljica, Luka Petrušić, Jasna Bilušić, Vladimir Jurc
Šegrt Hlapić (2013.) Silvije Petranović Mile Biljanović, Ena Lulić, Goran Navojec, Hristina Popović, Milan Pleština, Livio Badurina, Mustafa Nadarević, Bojan Navojec, Nikola Kojo, Ivo Gregurević, Špiro Guberina, Damir Lončar, Danko Ljuština, Daria Lorenci Flatz, Marija Kohn
Simon Čudotvorac (2013.) Petar Orešković Sven Jakir, Jadranka Đokić, Elizabeta Kukić, Mia Anočić, Dean Krivačić, Goran Grgić, Krešimir Mišak, Dražen Šivak
Šuti (2013.) Lukas Nola Tihana Lazović, Živko Anočić, Lana Barić, Milan Pleština, Ksenija Pajić, Ksenija Marinković, Bojan Navojec, Enes Vejzović, Ivo Gregurević
Svećenikova djeca (2013.) Vinko Brešan Krešimir Mikić, Nikša Butijer, Dražen Kühn, Marija Škaričić, Jadranka Đokić, Filip Križan, Zdenko Botić, Goran Bogdan, Stjepan Perić, Ana Begić, Ana Maras, Ivan Brkić, Marinko Prga, Lazar Ristovski
Vis-À-Vis (2013.) Nevio Marasović Rakan Rushaidat, Janko Popović Volarić, Krešimir Mikić, Daria Lorenci Flatz

2014. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Broj 55 (2014.) Kristijan Milić Goran Bogdan, Alan Katić, Marko Cindrić, Dražen Mikulić, Marinko Prga, Darko Milas
Domoljub (2014.) Arto Halonen Marti Suosalo, Pamela Tola, Janne Reinikainen, Mikko Kouki, Ben Johnson
Happy Endings (2014.) Darko Šuvak Areta Ćurković, Daria Lorenci, Anita Matić Delić, Zlatan Zuhrić Zuhra
Iza sna (2014.) Igor Filipović Borko Perić, Dušan Bučan, Krunoslav Belko, Ana Vučak
Kosac (2014.) Zvonimir Jurić Ivo Gregurević, Igor Kovač, Mirjana Karanović, Nikola Ristanovski
Ljubav ili smrt (2014.) Daniel Kušan Antonio Parać, Kristian Bonačić, Filip Mayer, Nina Mileta
Most na kraju svijeta (2014.) Branko Ištvančić Aleksandar Bogdanović, Sanja Radišić, Boro Stjepanović, Vlatko Dulić, Nela Kocsis, Slobodan Ćustić, Miralem Zupčević, Slaven Knezović, Jelena Perčin, Nikša Kušelj
Otok ljubavi (2014.) Jasmila Žbanić Franco Nero, Leon Lučev, Bojana Gregorić, Jelena Lopatić
Sveci (2014.) Ivan Perić Gildo Bavčević, Otokar Levaj, Marko Kapitanović, Tino Bandini
Takva su pravila (2014.) (trebao se zvat Mirni sveci) Ognjen Sviličić Emir Hadžihafizbegović, Jasna Žalica Hrvoje Vladisavljević
Vlog (2014.) Bruno Pavić Matija Kačan, Dara Vukić, Ivan Matijašević, Jelena Posavec Tušek, Nada Kovačević

2015. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Imena višnje (2015.) Branko Schmidt Ivo Gregurević, Nada Đurevska, Goran Bogdan
Memoari slomljenog uma (2015.) Danilo Lola Ilić Nives Galić, Danilo Lola Ilić
Narodni heroj Ljiljan Vidić (2015.) Ivan-Goran Vitez Christian Coltrane, Stjepan Perić, Tena Jeić Gajski, Ljubiša Savanović, Ivan Đuričić, Stojan Matavulj, Dragan Despot, Dražen Čuček, Dražen Kühn, Slavica Knežević, Dražen Bratulić, Anja Šovagović Despot, Zvonimir Zoričić, Živko Anočić, Filip Križan
Sirene i krikovi (2015.) Ivan Perić Tino Bandini, Marko Kapitanović, Ivana Župa, Borut Novak, Mario Vidić, Rade Tanjga, Katarina Botica, Josip Rogošić, Ana Arapović, Stipe Tadin Biočić, Petar Buljević
Svinjari (2015.) Ivan Livaković Iva Visković, Marin Radman, Iva Mihalić, Ivana Roščić, Ana Maras, Damir Poljičak, Marina Redžepović, Jasna Bilušić, Nera Stipičević, Senka Bulić, Ljerka Boroša, Jadranka Matković
Ti mene nosiš (2015.) Ivona Juka Lana Barić, Nataša Dorčić, Nataša Janjić, Helena Beljan, Vojislav Brajović, Sebastian Cavazza, Goran Hajduković, Vedran Mlikota, Filip Križan, Kruno Šarić, Juraj Dabić
Zagrebačke priče vol. 3 (2015.) Ivan Salaj, Petar Orešković, Matija Vukšić, Vlatka Vorkapić, Danilo Šerbedžija, Radislav Jovanov Gonzo Filip Križan, Borko Perić, Ivana Rushaidat, Franjo Dijak, Sanja Vejnović, Filip Šovagović, Franjo Džimi Jurčec, Tihana Lazović, Pjer Meničanin, Slavica Knežević, EnesVejzović, Miroslav Končevski, Mia Rendić, Juraj Čižić, Anžela Ramljak, Asja Jovanović, Zrinka Pavia, Anđelko Antić Blažević, Judita Franković, Ksenija Marinković, Petra Tvrdeić, Dejan Krivačić, Zlatan Zuhrić, Živko Anočić, Lucija Šerbedžija, Zvonimir Jurić, Filip Nola, Lana Barić, Jelena Lopatić, Jerko Marčić, Mate Gulin
Zvizdan (2015.) Dalibor Matanić Tihana Lazović, Goran Marković, Nives Ivanković, Dado Ćosić, Trpimir Jukić, Mira Banjac, Slavko Sobin, Lukrecija Tudor, Ksenija Marinković
Život je truba (2015.) (trebao se zvat Srce mesara) Antonio Nuić Bojan Navojec, Iva Babić, Zlatko Vitez, Mirela Brekalo Popović, Goran Navojec, Filip Šovagović, Ksenija Marinković, Filip Križan

2016. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Goran (2016.) Nevio Marasović Franjo Dijak, Nataša Janjić, Goran Bogdan, Filip Križan, Janko Popović Volarić, Bojan Navojec, Milan Štrljić, Iva Krajnc
Ministarstvo ljubavi (2016.) Pavo Marinković Stjepan Perić, Dražen Ķühn, Ecija Ojdanić, Milan Štrljić, Olga Pakalović, Alma Prica
Ne gledaj mi u pijat (2016.) Hana Jušić Mia Petričević, Zlatko Burić, Arijana Čulina, Nikša Butijer, Karla Brbić
S one strane (2016.) Zrinko Ogresta Ksenija Marinković, Lazar Ristovski, Tihana Lazović, Robert Budak, Toni Šestan, Vinko Kraljević, Alen Liverić, Marija T adić, Ivan Brkić, Tena Jeić Gajski
Sve najbolje (2016.) Snježana Tribuson Ksenija Marinković, Ozren Grabarić, Renata Pokupić, Ksenija Marinković, Ozren Grabarić, Bogdan Diklić, Goran Navojec, Ksenija Pajić, Jernej Šugman, Krešimir Mikić, Renata P okupić, Dora Fišter Toš, Jasna Bilušić, Goran Bogdan
Trampolin (2016.) Katarina Zrinka Matijević Franka Mikolaci, Tena Nemet Brankov, Marija Tadić, Lana Barić, Frano Mašković, Asja Jovanović, Nina Violić, Igor Kovač, Enes Vejzović
U čemu je kvaka? (2016.) Ivan Miladinov Goran Bogdan, Anđela Ramljak, Filip Križan, Marko Cindrić, Špiro Guberina
Ustav Republike Hrvatske (2016.) Rajko Grlić Nebojša Glogovac, Ksenija Marinković, Dejan Aćimović, Božidar Smiljanić
Zbog tebe (2016.) Anđelo Jurkas, Andrej Korovljev, Mateo Tomislav Klarić Anđelo Jurkas, Leona Paraminski, Nataša Janjić, Iva Visković, Csilla Barath Bastaić, Jelena P erčin, Doris Pinčić Rogoznica, Iskra Jirsak, Iva Mihalić, Jasna Bilušić, Hrvojka Begović, Ana V učak, Marko Cindrić, Stojan Matavulj, Damir Urban, Ivan Šarić, Mario K ovač, Nikša Marinović, Zoran Pribičević
ZG80 (2016.) Igor Šeregi Rene Bitorajac, Marko Cindrić, Filip Detelić, Marko Janketić, Matija Kačan, Domagoj Mrkonjić, Nikola Rakočević, Mijo Jurišić, Igor Hamer, Miloš Timotijević, Mladen Andrejević, Danica Maksimović, Iva Stefanović, Radovan Vujović, Lazar Miljković, Mario Petreković, Srđan Miletić

2017. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Agape (2017.) Branko Schmidt Goran Bogdan, Daria Lorenci Flatz, Pavle Čemerikić, Denis Murić, Nela Kocsis, Dražen Šivak, Emir Hadžihafizbegović, Alan Katić, Robert Ugrina, Ivana Gulin
Anka (2017.) Dejan Aćimović Eric Cantona, Cvita Viljac, Anđela Ramljak, Rade Šerbedžija, Linda Begonja, Vuk Kostić, Nikola Kojo, Žarko Savić, Goran Grgić, Jelena Lopatić, Petar Mirčevski
Egzorcizam (2017.) Dalibor Matanić Nika Ivančić, Helena Minić Matanić, Senka Bulić, Lana Gojak, Janko Popović Volarić, Marko Braić
Fuck Off I Love You (2017.) Anđelo Jurkas A., Jelena Perčin, Elitsa Mateva, Csilla Barath, Sanja Vejnović, Vera Zima, Iskra Jirsak, Nina Badrić, Anđa Marić, Nika Ostojić, Latica Cameron, Dora Lipovčan, Tina Katanić, Lucija Šerbedžija, Zlatan Stipišić Gibonni, Stojan Matavulj, Marko Cindrić, Mario Kovač, Tomislav Vukelić – Tomfa, Zoran Pribičević, Ivan Magud, Zoran Predin, Tonči Huljić, Dino Škare
Jedno ubojstvo za van (2017.) Luka Duvančić Tajna Peršić, Igor Baksa, Marija Kohn, Marina Stanger, Marin Bukvić, Željko Zebić, Nikša Marinović
Kameleon (2017.) Dino Kos, Frano Barunčić Frano Barunčić, Tena-Antonija Torjanac, Katia Kuharić, Jasna Jeličić, Nikola Nedić, Lovro Ivanković
Kratki izlet (2017.) Igor Bezinović Ante Zlatko Stolica, Mladen Vujčić, Željko Beljan, Iva Ivšić, Marko Aksentijević, Martina Burulic, Josip Visković
Lavina (2017.) Stanislav Tomić Robert Ugrina, Stojan Matavulj, Ksenija Marinković, Ana Maras Harmander, Borko Perić, Žarko Radić, Goran Grgić, Sara Stanić, Nina Violić, Miran Kurspahić, Sven Jakir
Mrtve ribe (2017.) Kristijan Milić Dragan Despot, Nermin Omić, Dražen Mikulić, Saša Anočić, Asja Jovanović, Vinko Kraljević, Velibor Topić, Marijana Mikulić, Marinko Prga, Đorđe Kukuljica, Armin Omerović, Nerman Mahmutović, Goran Bogdan, Rijad Gvozden, Ivo Krešić, Marko Cindrić, Ornela Vištica, Ivan Ožegović, Asim Ugljen, Mario Knezović, Edis Žilić, Alen Liverić, Ana-Marija Percaić, Jelena Kordić, Mirvad Kurić, Slaven Knezović, Maja Lasić, Šerif Aljić, Alija Aljović, Miro Barnjak, Robert Roklicer, Ivan Skoko, Mijo Kevo
Uzbuna na Zelenom Vrhu (2017.) Čejen Černić Marko Tocilj, Alex Rakoš, Jan Pentek, Tin Gregorić, Jakov Piljek, Lucija Philips, Sara Čolaković, Toma Serdarević, Dora Bilić, Dijana Vidušin, Ozren Grabarić

2018. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Aleksi (2018.) Barbara Vekarić Tihana Lazović, Goran Marković, Sebastian Cavazza, Jason Mann, Aljoša Vučković, Leon Lučev, Nataša Janjić, Neda Arnerić
Comic Sans (2018.) Nevio Marasović Janko Popović Volarić, Zlatko Burić, Nataša Janjić, Alma Prica
Do kraja smrti (2018.) Anđelo Jurkas Judita Franković Brdar, Nikša Butijer, Bojana Gregorić Vejzović, Leon Lučev, Tara Rosandić, Borko Perić, Jelena Veljača, Žarko Savić, Rada Mrkšić, A., Nera Stipičević, Mislav Čavajda, Lana Gojak
Dom (2018.) Dario Pleić Judita Franković, Mislav Čavajda, Katarina Baban, Sara Moser, Filip Vidović, Nikša Butijer, Alen Liverić
Duboki rezovi (2018.) Dubravka Turić, Filip Mojzeš, Filip Peruzović Lana Barić, Roko Glavina, Milivoj Beader, Nikša Butijer, Franko Jakovčević, Areta Ćurković, Glorija Pinturić, Lily Antić, Jadranka Đokić, Borna Fadljević, Živko Anočić, Vinko Kraljević, Marina Redžepović, Mirela Brekalo, Bernard Perić
F20 (2018.) Arsen Anton Ostojić Filip Mayer, Romina Tonković, Mladen Vulić, Lana Ujević, Alen Liverić, Alen Šalinović, Ksenija Marinković, Goran Grgić, Robert Budak, Alma Prica, Boris Miholjević
Happy End: Glup & gluplji (2018.) Anđelo Jurkas Dino Škare, A., Jelena Perčin, Iskra Jirsak, Kristina Krepela, Karmen Sunčana Lovrić, Iva Štrljić, Dora Lipovčan, Petra Težak, Iva Richtermoc, Nika Ostoić, Doris Pinčić Rogoznica
Lada Kamenski (2018.) Sara Hribar, Marko Šantić Frano Mašković, Nataša Dorčić, Ksenija Marinković, Doris Šarić-Kukuljica, Dijana Vidušin, Ana Maras Harmander
Ljetnikovac (2018.) Damir Čučić Vojin Perić, Marina Redžepović, Damir Radić, Krunoslav Heidler
Mali (2018.) Antonio Nuić Franjo Dijak, Vito Dijak, Iva Babić, Ksenija Marinković, Rakan Rushaidat, Hrvoje Kečkeš, Bojan Navojec, Robert Ugrina, Živko Anočić, Paško Vukasović
Osmi povjerenik (2018.) Ivan Salaj Frano Mašković, Borko Perić, Ivo Gregurević, Nadia Cvitanović, Goran Navojec, Filip Šovagović
Sam samcat (2018.) Bobo Jelčić Rakan Rushaidat, Miki Manojlović, Snježana Sinovčić Šiškov, Lea Breyer, Marko Makovičić, Krešo Mikić, Ivana Roščić, Goran Navojec, Ksenija Marinković, Jadranka Đokić, Vesna Glođo, Izudin Bajrović, Nikša Butijer, Dejan Đonović
Za ona dobra stara vremena (2018.) Eduard Galić Karlo Mrkša, Marko Petrić, Vini Jurčić, Elizabeta Brodić

2019. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Dopunska nastava (2019.) Ivan-Goran Vitez Milivoj Beader, Zlatko Buric, Marko Cindric, Zeljko Königsknecht, Anita Matic Delic, Janko Popovic Volaric, Zlatan Zuhric-Zuhra
General (2019,) Antun Vrdoljak Goran Višnjić, Mustafa Nadarević, Tarik Filipović, Goran Navojec, Boris Svrtan, Borko Perić, Nataša Janjić, Marijana Mikulić, Rene Bitorajac, Olga Pakalović, Ljubomir Kerekeš, Sreten Mokrović, Ivo Gregurević, Robert Budak
Glas (2019.) Ognjen Sviličić Franko Jakovčević, Belma Salkunić, Karla Brbić, Barbara Vicković, Igor Kovač, Goran Bogdan, Stipe Radoja, Josip Lukić
Ideš? Idem! (2019.) Ljubo Zdjelarević Veronika Rosandić, Kaja Kočevar, Vid Juračić, Fran Lauš, Bogdan Ilić, Nika Ilčić, Amel Družanović, Nenad Krstić, Mert Efe, Zijad Gračić
Koja je ovo država (2019.) Vinko Brešan Krešimir Mikić, Lazar Ristovski, Nikša Butijer, Sebastian Cavazza, Dražen Kühn, Daniel Olbrychski
Mater (2019.) Jure Pavlović Daria Lorenci-Flatz, Neva Rošić, Vera Zima, Anka Vučković, Marijo Jurković, Vinko Vuković, Marija Vrdoljak, Milivoj Barbir, Hrvoje Barbir Barba, Stephan Baumecker, Lili Jelinek, Till Patz
Moj dida je pao s Marsa (2019.) Marina Andree Škop, Dražen Žarković Lana Hranjec, Ozren Grabarić, Alex Rakoš, Nils Ole Oftebro, Petra Polnišova, Sven Barac, Tonka Kovačić
Posljednji dani ljeta (2019.) Damir Radić Tanja Kordić, Antonija Šitum, Ivica Gunjača, Natalija Grgorinić
Posljednji Srbin u Hrvatskoj (2019.) Predrag Ličina Krešimir Mikić, Hristina Popović, Tihana Lazović, Dado Ćosić, Bojan Navojec, Marina Redžepović, Dušan Bućan, Nikša Butijer, Sergej Trifunović
Ufuraj se i pukni (2019.) Ljubomir Kerekeš Ljubomir Kerekeš, Zoran Pribičević, Jan Kerekeš, Mirela Brekalo Popović, Ana Begić Tahiri, Hana Hegedušić, Goran Grgić, Draško Zidar, Žarko Potočnjak
Zagrebački ekvinocij (2019.) Svebor Mihael Jelić Lena Medar, Lana Bogović, Luna Pilić, Mislav Živković, Tin Blagojević, Patrik Gregurec, Klara Fiolić, Ksenija Marinković, Barbara Bubalo, Klara Penezić, Ana Stakor, Lea Jankov, Katja Jankov, Lidija Keber, Kristina Čović, Lana Krstulović

2020. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Menhetenska odiseja (2020.) Mario Vrbančić Zdenko Jelčić, Mladen Vujčić, Marta Cerovečki
Ribanje i ribarsko prigovaranje (2020.) Milan Trenc Rade Šerbedžija, Leon Lučev, Romina Tonković, Bojan Brajčić, Ingeborg Appelt, Gala Nikolić, Lorenco Damjanić, Filip Mayer, Giulio Settimo
Tereza37 (2020.) Danilo Šerbedžija Lana Barić, Ivana Roščić, Leon Lučev, Dragan Mićanović, Marija Škaričić, Goran Marković, Goran Bogdan
Zora (2020.) Dalibor Matanić Tihana Lazović, Krešimir Mikić, Lara Vladović, Maks Kleončić, Nataša Matjašec Rošker, Marko Mandić

2021. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
A bili smo vam dobri (2021.) Branko Schmidt Rene Bitorajac, Slaven Knezović, Rakan Rushaidat, Milivoj Beader, Nikša Butijer, Paško Vukasović, Goran Navojec, Dražen Šivak, Nela Kocsis
Čiči-biči: Bolski turizam u doba korone (2021.) Ivica Jakšić Čokrić Puko Ivica Jakšić Čokrić Puko, Dinko Karninčić, Zoran Kojdić, Arsen Kojdić
Murina (2021.) Antoneta Alamat Kusijanović Gracija Filipović, Leon Lučev, Danica Ćurčić, Cliff Curts
Plavi cvijet (2021.) Zrinko Ogresta Vanja Ćirić, Anja Šovagović Despot, Tea Harčević, Nikša Butijer, Doris Šarić-Kukuljica, Alen Liverić
Po tamburi (2021.) Stanislav Tomić Tijana Pečenčić, Momčilo Otašević, Stjepan Perić, Hrvoje Barišić, Primož Petkovšek, Neven Aljinović – Tot, Andrei Miercure, Nikola Kojo, Branko Uvodić, Areta Čurković, Nives Ivanković, Sandra Lončarić, Maja Kovač, Miran Kurspahić, Ana Maras Harmander, Mirna Medaković Stepinac
Povjerenje (2021.) Matija Benić Hana Kunić, Jura Ruža, Karla Aračić, Hana Dolenec, Hana Hegedušić, Karlo Bernik, Erik Đuranec, Jan Kerekeš, Marinko Prga, Darko Plovanić, Ivana Zanjko, Bojan Mucko, Ivan Krešić i Kristijan Petrović
Zbornica (2021.) Sonja Tarokić Marina Redžepović, Stojan Matavulj, Nives Ivanković, Maja Posavec, Sandra Lončarić, Daria Lorenci Flatz

2022. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Baci se na pod (2022.) Nina Violić Goran Bogdan, Nina Violić, Bruno Frketić Bajić, Lee Delong
Da li ste videli ovu ženu? (2022.) Dušan Zorić, Matija Gluščević Ksenija Marinković, Isidora Simijonović, Boris Isaković, Alex Elektra, Ivana Vuković, Vlasta Velisavljević, Goran Bogdan, Jasna Đuričić, Radoje Čupić
Divljaci (2022.) Dario Lonjak Alen Liverić, Branko Janković, Borko Perić, Dejan Aćimović, Slavko Sobin, Mijo Jurišić, Nerman Mahmutović, Maja Jurić, Ivan Ožegović
Garbura (2022.) Josip Žuvan Franko Floigl, Mauro Ercegović Gracin, Ljubomir Bandović, Marija Škaričić, Ivana Roščić, Asja Jovanović, Zdenko Jelčić
Glava velike ribe (2022.) Arsen Oremović Lana Barić, Nikša Butijer, Neven Aljinović - Tot
Illyricvm (2022.) Simon Bogojević Narath Filip Križan, Ylber Bardhi, Robert Prebil, Adrian Pezdirc, Ilir Prapashtica, Ana Takač, Franjo Dijak, Alan Katić, Jasmin Telalović, Siniša Labrović, Labeat Bytyçi
Nosila je rubac črleni (2022.) Goran Dukić Nataša Dorčić, Pjer Branko Meničanin, Ljubo Zečević, Tesa Litvan, Areta Ćurković, Dora Polić Vitez, Ljubomir Kerekeš, Robert Ugrina, Ljupčo Todorovski
Pelikan (2022.) Filip Heraković Edi Ćelić, Tanja Smoje, Valentina Lončarić, Nina Sabo, Tena Nemet Brankov, Stojan Matavulj, Goran Koši, Ivan Glowatzky, Marko Petrić, Dražen Šivak, Peđa Gvozdić, Ana Marija Veselčić, Vanja Gvozdić, Antonio Scarpa, Biljana Lovre
Punim plućima (2022.) Radislav Jovanov Gonzo Aleksandra Naumov, Judita Franković Brdar, Rakan Rushaidat, Krešimir Mikić, Hrvoje Barišić, Dražen Pavalić, Vanda Vujanić, Tvrtko Jurić, Lada Bonacci, Domagoj Ivanković
Razgovor (2022.) Dominik Sedlar Caspar Phillipson, Dylan Turner, Vinko Štefanac, Lujo Kunčević, Doris Pinčić, Kruno Bakota
Šesti autobus (2022.) Eduard Galić Marko Petrić, Zala Đurić, Maša Đorđević, Matija Prskalo, Josipa Anković, Toni Gojanović, Muhamed Hadžović, Filip Mayer, Josip Ledina, Andrej Dojkić, Žarko Potočnjak, Ermin Sijamija
Sigurno mjesto (2022.) Juraj Lerotić Juraj Lerotić, Snježana Sinovčić, Goran Marković
Stric (2022.) Andrija Mardešić, David Kapac Predrag Miki Manojlović, Ivana Roščić, Goran Bogdan, Roko Sikavica, Kaja Šišmanović
Tragovi (2022.) Dubravka Turić Marija Škaričić, Nikša Butijer, Mate Gulin, Lana Barić, Tvrtko Jurić, Dragan Mićanović, Tanja Smoje, Marina Redžepović, Aleksandra Naumov, Barbara Nola

2023. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Dnevnik Pauline P. (2023.) Neven Hitrec Katja Matković, Borko Perić, Judita Franković Brdar, Igor Kovač, Aria Dunda, Ramona Ivanda, Jakov Švarc, Tom Rushaidat, Darin Pavišić, Ksenija Marinković, Vinko Kraljević, Dražen Kuhn
Hotel Pula (2023.) Andrej Korovljev Nika Grbelja, Ermin Bravo, Petra B. Blašković, Nika Ivančić, Maja Izetbegović, Romina Vitasović Lučić, asmin Telalović, Dado Ćosić, Lav Novosel, Pavao Novak, Rok Juričić, Luka Juričić, Zoran Đorđević
Pamtim samo sretne dane (2023.) Nevio Marasović Radko Polič, Tena Nemet Brankov, Lana Meniga, Leona Paraminski, Tonka Kovačić, Zlatko Burić-Kićo, Stjepan Perić, Dado Ćosić, Vinko Kraljević, Janko Popović Volarić, Goran Grgić, Franjo Kuhar, Nina Violić, Tara Thaller, Alma Prica, Jelena Miholjević, Tihana Lazović Trifunović, Doris Šarić Kukuljica, Ivana Starčević, Leon Lučev, Živko Anočić, Zdenko Jelčić, Goran Bogdan
Sedmo nebo (2023.) Jasna Nanut Iva Jerković, Iva Mihalić, Krešimir Mikić, Lukrecija Tudor, Adrian Pezdirc, Janko Rakoš, Zvonimir Jurić, Robert Ugrina, Klara Mučibabić, Urša Neda Rukar Gamulin, Jerko Marčić, Dejan Aćimović, Iva Visković, Nikša Butijer
Smrt djevojčice sa žigicama (2023.) Goran Kulenović Jelena Lopatić, Ozren Grabarić, Iva Babić, Aleksandra Stojaković, Sanja Milardović, Elma Juković, Goran Navojec, Borko Perić, Slavko Juraga, Luka Petrušić, Slavko Sobin, Nikša Butijer, Voja Brajović
Escort (2023.) Lukas Nola Živko Anočić, Hrvojka Begović, Nikša Butijer, Krešimir Mikić
Samo kad se smijem (2023.) Vanja Juranić Tihana Lazović, Slavko Sobin, Jasna Đuričić, Elodie Paleka, Marina Redžepović, Nadine Mičić, Iva Jerković, Gloria Dubelj, Mirela Brekalo, Maruška Aras, Aneta Grabovac
Bosanski lonac (2023.) Pave Marinković Senad Bašić, Andreas Kiendl, Birgit Stöger, Bruna Bebić, Admir Glamočak, Zlatko Burić, Igor Kovač, Julia Franz Richter, Goran Grgić, Dejan Aćimović
Sveta obitelj (2023.) Vlatka Vorkapić Luna Pilić, Ivan Čuić, Nikola Đuričko, Anita Matić Delić, Judita Franković Brdar, Aleksandar Cvjetković, Aljoša Čepl, Lidija Penić-Grgaš, Sandra Lončarić, Darko Milas
Žena s gumenim rukavicama (2023.) Mario Šulina Areta Ćurković, Sandra Lončarić, Miroslav Čabraja, Ivan Ćaćić, Vjekoslav Janković,Tatjana Bertok Zupković, Ivana Soldo Čabraja, Antonia Mrkonjić, Antonio Jakupčević, Matea Grabić Ćaćić, Selena Andrić, Vesna Šinjori, Ivan Simon, Ivana Vukićević, Vladimir Andrić, Zdravko Šinjori, Blanka Bart, Nikolina Benačić, Marija Mrvičin, Antun Brajković

2024. uredi

Naslov filma Redatelj Uloge
Slatka Simona (2024.) Igor Mirković Maja Jurić,Tina Keserović, Toma Medvešek, Jerko Maričić, Kristijan Ugrina, Paško Vukasovič, Luka Knez, Darko Stazić, Nela Kocsis, Nikolina Prkačin
Svemu dođe kraj Rajko Grlić Živko Anočić, Jelena Đokić, Boris Isaković, Janko Popović Volarić, Emir Hadžihafizbegović, Srđan Grahovac, Katarina Bistrović-Darvaš, Ksenija Marinković, Marina Redžepović, Angela Nedyalkova, Anita Schmit, Doris Šarić-Kukuljica, Siniša Ružić, Dejan Đonković
Nešto jače od mene Danilo Šerbedžija Domagoj Nižić, Tonko Stošić, Pavel Matuško, Zrinka Cvitešić, Dragan Mičanović
Južina Ante Marin Stojan Matavulj, Donat Zeko, Stipe Jelaska, Mijo Kevo, Nika Petrović, Slavena Verić, Franko Jakovčević,, Katarina Romac, Mijo Jurišić, Zdravko Vukelić, Paško Vukasović, Snježana Sinovčić Šiškov, Andrea Mladinić, Petra Krolo

Poveznice uredi

Vanjske poveznice uredi