Dodatak:Popis hrvatskih nogometnih klubova u dijaspori

Flag of Argentina.svg ArgentinaUredi

Flag of Australia.svg AustralijaUredi

 
Grb Hrvatskog nogometnog saveza Australije

(po državama, ukošeno - klubovi iz najvišeg stupnja natjecanja)

Teritorij australskog glavnog gradaUredi

Novi Južni WalesUredi

QueenslandUredi

Južna AustralijaUredi

TasmanijaUredi

VictoriaUredi


Zapadna AustralijaUredi

Flag of Austria.svg AustrijaUredi

Vidi: Hrvatska nogometna liga Beč[3] Austrijsko hrvatske zajednice za kulturu i šport[4]

Flag of Belgium (civil).svg BelgijaUredi

Flag of Chile.svg ČileUredi

Flag of France.svg FrancuskaUredi

Flag of Italy.svg ItalijaUredi

Flag of Canada.svg Kanada i Flag of the United States.svg SADUredi

 
Grb Hrvatskog nogometnog saveza Kanade i Sjedinjenih Američkih Država

Vidi: Hrvatski nacionalni nogometni turnir SAD i Kanade

KanadaUredi

SADUredi

Flag of Norway.svg NorveškaUredi

Flag of New Zealand.svg Novi ZelandUredi

Flag of Germany.svg NjemačkaUredi

 
Grb Zajednice hrvatskih nogometnih klubova u Njemačkoj

Flag of Romania.svg RumunjskaUredi

Flag of Sweden.svg ŠvedskaUredi

Izvor za popis je prema [12], ako nije drukčije naznačeno. Napomena: KF je Kroatiska Föreningen.

Flag of Switzerland.svg ŠvicarskaUredi

Klubovi:[19]

 
Grb Udruge hrvatskih nogometnih klubova u Švicarskoj konfederaciji

IzvoriUredi

  1. O'Connor Knights na cronet.com.au
  2. Hurstville-ZSC FB
  3. http://www.hnlbec.at/
  4. http://www.a-h-z.at/
  5. [1]
  6. [2]
  7. http://www.kroat.at/HNK_HRV/
  8. http://nkslavonija.at/
  9. Hrvatska zajednica u Norveškoj Povijesni pregled
  10. http://www.nk-cro-goe.de/
  11. S.V. Croatia Griesheim 1976
  12. Croatia.se - HŠKD Croatia Katarina Zrinski Hr. poveznice
  13. http://www.tomislav-boras.se/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=41&lang=hr
  14. Croatia Stockholm IF
  15. [3]
  16. KIKF - HKŠD Mladost
  17. KF Matija Gubec 161 46 Bromma, ogranci 564 22 Bankeryd i 293 01 Olofström
    Planiralo se osnovati nogometni klub koji bi se natjecao u 8. ligi.
    Član HKD Matija Gubec je član Matice hrvatske.
  18. Kontaktuppgifter och tävlingar 2012 - Kroatiska Föreningen Croatia
  19. Moja domovina 1. listopada 2019.
  20. http://www.nkalkar.ch/
  21. http://www.fccroatia.ch/
  22. http://www.croatia.ch/drustva/hnk_croatia/index.php
  23. http://www.mladost.ch/
  24. http://zrinski-ch.blogspot.com/
  25. http://svslavonija.com/
  26. http://www.croatia.ch/drustva/slavonija/index.php
  27. 27,0 27,1 27,2 27,3 27,4 27,5 http://www.croatia.ch/sport/klubovi/klubovi.php#nogomet
  28. https://www.facebook.com/pages/FC-Croatia-92-Chur/504483042907202
  29. http://www.croatia.ch/drustva/hnk_croatia_92/index.php
  30. http://www.football.ch/ofv/Verein-OFV.aspx/v-1768/
  31. http://www.nkhajduk.ch/
  32. http://www.croatia.ch/drustva/nkmarjan/nkmarjan.php
  33. http://www.nkposavina.ch/
  34. http://www.croatia.ch/sport/klubovi/hajduk_gostovanje.php
  35. http://www.duvanjske-rose.ch/index.htm
  36. https://www.facebook.com/NK.Tomislavgrad
  37. http://www.croatia.ch/drustva/hz_biel_seeland/hnk_zagreb.php
  38. http://www.croatia.ch/sport/hanl/hanl.php
  39. Stjepan Ivan Mandić: Rakitićev klub NK Pajde na pragu dvaju povijesnih uspjeha hrvatskog nogometa u Švicarskoj!, Fenix, 21. svibnja 2015.
  40. http://www.croatia.ch/sport/hanl/hanl.php

[1]

Vanjske povezniceUredi


  1. NK Croatia Uzwil (njemački). croatia-uzwil.ch (17. prosinca 2018.) pristupljeno {{subst:TRENUTAČNIDAN}}. {{subst:TRENUTAČNIMJESECIME}} {{subst:TRENUTAČNAGODINA}}.