Otvori glavni izbornik

IgračiUredi

Trenutni sastavUredi

Na dan 13. veljače 2019.

Napomena: Zastava označuje državljanstvo igrača definiranu po FIFA-inom pravilniku. Igrač može imati više od jednog ne FIFA-inog državljanstva.

Br. Pozicija Igrač
1   VRA Marc-André ter Stegen
2   BRA Nélson Semedo
3   BRA Gerard Piqué
4   VEZ Ivan Rakitić
5   VEZ Sergio Busquets
6   BRA Jean-Clair Todibo
7   VEZ Philippe Coutinho
8   VEZ Arthur
9   NAP Luis Suárez
10   NAP Lionel Messi
11   NAP Ousmane Dembélé
12   VEZ Rafinha
Br. Pozicija Igrač
13   VRA Jasper Cillessen
14   VEZ Malcom
15   BRA Clément Lenglet
16   VEZ Sergi Samper
17   BRA Jeison Murillo (na posudbi iz Valencie)
18   BRA Jordi Alba
19   NAP Kevin-Prince Boateng (na posudbi iz Sassuola)
20   VEZ Sergi Roberto
21   VEZ Carles Aleñá
22   VEZ Arturo Vidal
23   BRA Samuel Umtiti
24   BRA Thomas Vermaelen

Barcelona BUredi

Igrači Barcelone B koji su u tekućoj sezoni nastupali za prvu momčad

Br. Pozicija Igrač Neymar
26   VEZ Carles Aleñá
30   VEZ Oriol Busquets
31   VRA Adrián Ortolá
36   BRA Marc Cucurella
37   NAP José Arnaiz
39   BRA David Costas

Na posudbiUredi

Br. Pozicija Igrač
  VRA Sergi Puig (u L'Hospitalet do 30. srpnja 2018)
  BRA Douglas (u Benfica do 30. srpnja 2018)
  BRA Marlon Santos (u Nice do 30. srpnja 2019)
  BRA José Luis Trápaga (u Sabadell do 30. srpnja 2018)
  BRA Adrià Vilanova (u Hércules do 30. srpnja 2018)
  VEZ Juan Cámara (u Reus do 30. srpnja 2018)
  VEZ Mohamed Ezzarfani (u Hércules do 30. srpnja 2018)
Br. Pozicija Igrač
  VEZ Arda Turan (u Istanbul Başakşehir do 30. srpnja 2020)
  VEZ Braima Fati (u Sabadell do 30. srpnja 2018)
  VEZ Alasana Mammeh (u Sabadell do 30. srpnja 2018)
  VEZ Sergi Samper (u Las Palmas do 30. srpnja 2018)
  NAP Munir (u Alavés do 30. srpnja 2018)
  NAP Jérémy Guillemenot (u Sabadell do 30. srpnja 2018)

Transferi 2017./18.Uredi

DolasciUredi

Ime Dolazi iz Vrsta transfera Ugovor do Visina transfera
  Marlon Santos   Fluminense Transfer 2020 € 5M
  Gerard Deulofeu   Everton Transfer 2019 € 12M
  Nélson Semedo   Benfica Transfer 2021 € 30M
  Paulinho   Guangzhou Evergrande Transfer 2021 € 40M
  Ousmane Dembélé   Borussia Dortmund Transfer 2022 € 105M + € 40M
  Philippe Coutinho   Liverpool Transfer 2023 € 120M + € 40M
  Yerry Mina   Palmeiras Transfer 2023 € 11,8M

OdlasciUredi

Ime Odlazi u Vrsta transfera Visina transfera
  Jordi Masip   Real Valladolid Istek ugovora Bez odštete
  Cristian Tello   Betis Transfer € 4M + € 1M
  Jérémy Mathieu   Sporting Raskid ugovora Bez odštete
  Neymar   Paris Saint-Germain Transfer € 222M

OsobljeUredi

Trenutno tehničko osobljeUredi

Titula Ime i prezime
Trener Ernesto Valverde
Pomoćni treneri Jon Aspiazu
Tehnički asistent Joan Barbara
Kondicijski treneri José Antonio Pozanco
Edu Pons
Antonio Gómez
Trener vratara José Ramón de la Fuente
Voditelj internacionalnog skautiranja Ariedo Braida
Voditelj nacionalnog skautiranja Carles Rexach
Skauti Isidre Ramón
Jesús Casas
Jordi Melero
Jaume Torras
Psiholog Joaquín Valdés
Fizioterapeuti Jaume Munill
Juanjo Brau
Xavi López
Xavi Linde
Doktori Ramón Canal
Ricard Pruna
Daniel Medina
Sportski direktor Albert Soler
Voditelj Akademije Jordi Roura
Trener B momčadi Gerard López
Tajnik kluba Jordi Calsamiglia
Pomoćnik tajnika Maria Teixidor
Blagajnik Enrique Tombas
Tehnički tajnik prve momčadi Robert Fernández
Voditelji omladinskog pogona José Mari Bakero
Guillermo Amor

MenadžmentUredi

 
Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu

Članovi odboraUredi

Titula Ime i prezime
Predsjednik Josep Maria Bartomeu
Predsjednik povjerenstva Ramon Adell
Potpredsjednik i direktor društvenog područja Jordi Cardoner
Potpredsjednik i direktor športskog područja Jordi Mestre
Potpredsjednik i direktor marketinga i komunikacija Manel Arroyo
Voditelj institucionalnog područja i sportskih odnosa Guillermo Amor
Povjerenik za 'Espai Barça' Jordi Moix
Povjerenik za 'Barça Innovation Hub' Upražnjeno mjesto
Blagajnik Enrique Tombas
Tajnik odbora Jordi Calsamiglia
Pomoćnik tajnika odbora Maria Teixidor
Direktor nogometnog područja Javier Bordas
Direktor košarkaškog područja Joan Bladé
Direktor futsal područja Josep Ramon Vidal-Abarca
Direktor omladinskog nogometa Silvio Elías
Direktor amaterskog omladinskog nogometa Xavier Vilajoana
Direktor rukometnog područja Joan Bladé
Članovi odbora Ramon Pont
Dídac Lee
Pau Vilanova
Emili Rousaud
Oriol Tomàs

IzvoriUredi