Dodatak:Popis igrača GNK Dinama Zagreb

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: GNK Dinamo Zagreb

2015./16 | 2014./15. | 2013./14. | 2012./13. | 2011./12. | 2010./11. | 2009./10. | 2008./09. | 2007./08. | 2006./07. | 2005./06. | 2004./05. | 2003./04. | 2002./03. | 2001./02. | 2000./01. | 1999./00. | 1998./99. | 1997./98. | 1996./97. | 1995./96. | 1994./95. | 1993./94. | 1992./93. | 1991./92. | 1990./91. | 1989./90. | 1988./89. | 1987./88. | 1986./87. | 1985./86. | 1984./85. | 1983./84. | 1982./83. | 1981./82. | 1980./81. | 1979./80. | 1978./79. | 1977./78. | 1976./77. | 1975./76. | 1974./75. | 1973./74. | 1972./73. | 1971./72. | 1970./71. | 1969./70. | 1968./69. | 1967./68. | 1966./67. | 1965./66. | 1964./65. | 1963./64. | 1962./63. | 1961./62. | 1960./61. | 1959./60. | 1958./59. | 1957./58. | 1956./57. | 1955./56. | 1954./55. | 1953./54. | 1952./53. | 1952. | 1951. | 1950. | 1948./49. | 1947./48. | 1946./47. | 1945./46. |


Sezona 2019./20 .Uredi

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Danijel Zagorac 1   vratar Lokomotiva
Dominik Livaković 40   vratar Zagreb
Obrambeni igrači
Sadegh Moharrami 2   desni bočni Lokomotiva
Francois Moubandje 19   lijevi bočni Toulouse
Marin Leovac 22   lijevi bočni PAOK
Kévin Théophile-Catherine 28   branič Saint-Étienne
Joško Gvardiol 32   branič omladinska škola
Josip Šutalo 37   branič omladinska škola
Petar Stojanović 30   desni branič/desni vezni Maribor
Dino Perić 55   branič Lokomotiva
Emir Dilaver 66     branič Lech Poznan
Vezni igrači
Arijan Ademi kapetan 5     vezni igrač Lokomotiva
Lovro Majer 10   vezni igrač Lokomotiva
Amer Gojak 14   vezni igrač Olimpic
Luka Ivanušec 17   vezni igrač Lokomotiva
Nikola Moro 27   zadnji vezni omladinska škola
Marko Đira 36   zadnji vezni omladinska škola
Napadači
Antonio Marin 7   napadač omladinska škola
Izet Hajrović 8   napadač Werder Bremen
Mario Gavranović 11   napadač HNK Rijeka
Iyayji Atiemwen 20   napadač Gorica
Bruno Petković 21   napadač Bologna
Mario Čuže 25   napadač Istra 1961
Sandro Kulenović 77   napadač Legia Varšava
Damian Kądzior 92   napadač Górnik Zabrze
Mislav Oršić 99   napadač Ulsan Hyundai

Transferi sezone 2019./2020.Uredi

:

Sezona 2018./19.Uredi

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Danijel Zagorac 1   vratar Lokomotiva
Dinko Horkaš 12   vratar omladinska škola
Dominik Livaković 40   vratar Zagreb
Obrambeni igrači
Sadegh Moharrami 2   desni bočni Persepolis
Mario Musa 3   lijevi bočni Lokomotiva
Amir Rahmani 13   branič Lokomotiva
Marin Leovac 22   lijevi bočni PAOK
Kévin Théophile-Catherine 28   branič Saint-Étienne
Petar Stojanović 30   desni branič/desni vezni Maribor
Marko Lešković 31   branič Rijeka
Dino Perić 55   branič Lokomotiva
Emir Dilaver 66     branič Lech Poznan
Vezni igrači
Arijan Ademi kapetan 5     vezni igrač Lokomotiva
Lovro Majer 10   vezni igrač Lokomotiva
Amer Gojak 14   vezni igrač Olimpic
Mario Šitum 16   krilni igrač Lech Poznan
Nikola Moro 27   zadnji vezni omladinska škola
Ivan Šunjić 34   defanzivni vezni Lokomotiva
Napadači
Dani Olmo 7   napadač omladinska škola
Izet Hajrović 8   napadač Werder Bremen
Komnen Andrić 9   napadač Inter Zaprešić
Mario Gavranović 11   napadač HNK Rijeka
Iyayji Atiemwen 20   napadač Gorica
Bruno Petković 21   napadač Bologna
Damian Kadzior 92   napadač Górnik Zabrze
Mislav Oršić 99   napadač Ulsan Hyundai

Sezona 2017./18.Uredi

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Danijel Zagorac 1   vratar Lokomotiva
Marko Mikulić 33   vratar Lokomotiva
Dominik Livaković 40   vratar Zagreb
Obrambeni igrači
Borna Sosa 3   lijevi bočni omladinska škola
Darick Kobie Morris 4   desni branič omladinska škola
Jan Lecjaks 6   lijevi bočni Young Boys
Amir Rahmani 13   branič Lokomotiva
Gabriel 21   branič Lille
Filip Benković 26   branič omladinska škola
Petar Stojanović 30   desni branič/desni vezni Maribor
Marko Lešković 31   branič Rijeka
Dino Perić 55   branič Lokomotiva
Alexandru Mățel 77   desni branič/desni vezni Astra
Vezni igrači
Tongo Doumbia 4   zadnji vezni Toulouse
Arijan Ademi kapetan 5     vezni igrač Lokomotiva
Izet Hajrović 8   vezni igrač Werder Bremen
Ante Ćorić 10   zadnji vezni omladinska škola
Amer Gojak 14   vezni igrač Olimpic
Ivan Fiolić 19   ofenzivni vezni Lokomotiva
Karlo Muhar 24   defanzivni vezni Dinamo II
Neven Đurasek 25   zadnji vezni Dinamo II
Nikola Moro 27   zadnji vezni omladinska škola
Napadači
El Arbi Hillel Soudani 2   napadač Vitória Guimarães
Dani Olmo 7   napadač omladinska škola
Mario Budimir 9   napadač Rudeš
Mario Gavranović 11   napadač HNK Rijeka
Armin Hodžić 15   napadač Željezničar


Sezona 2016./17.Uredi

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Danijel Zagorac 1   vratar Lokomotiva
Marko Mikulić 33   vratar Lokomotiva
Dominik Livaković 40   vratar Zagreb
Obrambeni igrači
Borna Sosa 3   lijevi bočni omladinska škola
Darick Kobie Morris 4   desni branič omladinska škola
Vinko Soldo 6   branič omladinska škola
Josip Pivarić 19   lijevi branič Lokomotiva
Leonardo Sigali 22   stoper Godoy Cruz
Gordon Schildenfeld 23   branič Dinamo Moskva
Filip Benković 26   branič omladinska škola
Petar Stojanović 30   desni branič/desni vezni Maribor
Marko Lešković 31   branič Rijeka
Dino Perić 55   branič Lokomotiva
Alexandru Mățel 77   desni branič/desni vezni Astra
Vezni igrači
Domagoj Antolić kapetan 8   vezni igrač Lokomotiva
Paulo Machado 10   srednji vezni Olympiakos
Marcos Guilherme 11   ofenzivni vezni Atlético Paranaense
Gonçalo Santos 13   zadnji vezni Estoril
Amer Gojak 14   vezni igrač Olimpic
Arijan Ademi 16     vezni igrač Lokomotiva
Domagoj Pavičić 18   vezni igrač Lokomotiva
Sammir 20     zadnji vezni Jiangsu Suning
Ante Ćorić 24   zadnji vezni omladinska škola
Bojan Knežević 25   zadnji vezni omladinska škola
Nikola Moro 27   zadnji vezni omladinska škola
Ivan Fiolić 29   ofenzivni vezni Lokomotiva
Napadači
El Arbi Hillel Soudani 2   napadač Vitória Guimarães
Mario Šitum 7   napadač Spezia Clacio
Ángelo Henríquez 9   napadač Manchester United
Armin Hodžić 15   napadač Željezničar
Davor Lovren 17   napadač omladinska škola
Dani Olmo 21   napadač omladinska škola

Sezona 2015./16.Uredi

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Antonijo Ježina 1   vratar Istra 1961
Eduardo 34   vratar Braga
Adrian Šemper[1] 33   vratar omladinska škola
Marko Mikulić[2] ..   vratar omladinska škola
Obrambeni igrači
Mario Musa 3   lijevi branič/lijevi vezni Lokomotiva
Ivan Boras 14   branič Rijeka
Josip Pivarić 19   lijevi branič Lokomotiva
Leonardo Sigali 22   stoper Godoy Cruz
Gordon Schildenfeld 23   branič Dinamo Moskva
Filip Benković 26   branič omladinska škola
Petar Stojanović 37   desni branič/desni vezni Maribor
Alexandru Mățel 77   desni branič/desni vezni Astra
Jeremy Taravel 87   branič Lokeren
Vezni igrači
Damir Šovšić 4   vezni igrač Lokomotiva
Josip Brekalo 7   srednji vezni omladinska škola
Domagoj Antolić kapetan 8   vezni igrač Lokomotiva
Paulo Machado 10   srednji vezni Olympiakos
Gonçalo Santos 13   zadnji vezni Estoril
Amer Gojak 14   vezni igrač Olimpic
Arijan Ademi 16     vezni igrač Lokomotiva
Domagoj Pavičić 18   vezni igrač Lokomotiva
Marko Pjaca 20   srednji vezni Lokomotiva
Ante Ćorić 24   zadnji vezni omladinska škola
Marko Rog 30   zadnji vezni RNK Split
Napadači
El Arbi Hillel Soudani 2   napadač Vitória Guimarães
Ángelo Henríquez 9   napadač Manchester United
Junior Fernandes 11   napadač Bayer 04 Leverkusen
Armin Hodžić 15   napadač Željezničar
Dani Olmo 21   napadač omladinska škola


Sezona 2014./15.Uredi

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Antonijo Ježina 1   vratar Istra 1961
Marko Mikulić 33   vratar omladinska škola
Eduardo 34   vratar Braga
Obrambeni igrači
Mario Musa 3   lijevi branič/lijevi vezni Lokomotiva
Jozo Šimunović 5   branič omladinska škola
Ivo Pinto 6   desni branič/desni vezni CFR Cluj
Lee Addy 13   branič Dalian Aerbin
Ivan Boras 14   branič Rijeka
Josip Pivarić 19   lijevi branič Lokomotiva
Leonardo Sigali 22   stoper Godoy Cruz
Alexandru Mățel 77   desni branič/desni vezni Astra
Jeremy Taravel 87   branič Lokeren
Vezni igrači
Said Husejinović 7   ofenzivni vezni FK Sarajevo
Domagoj Antolić kapetan 8   vezni igrač Lokomotiva
Paulo Machado 10   srednji vezni Olympiakos
Arijan Ademi 16     vezni igrač Lokomotiva
Domagoj Pavičić 18   vezni igrač Lokomotiva
Marko Pjaca 20   srednji vezni Lokomotiva
Gonçalo Santos 23   zadnji vezni Estoril
Ante Ćorić 24   zadnji vezni omladinska škola
Ognjen Vukojević 55   vezni igrač Dinamo Kijev
Napadači
El Arbi Hillel Soudani 2   napadač Vitória Guimarães
Ángelo Henríquez 9   napadač Manchester United
Junior Fernandes 11   napadač Bayer 04 Leverkusen
Armin Hodžić 15   napadač Željezničar

Sezona 2013./14.Uredi

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Antonijo Ježina 1   vratar Istra 1961
Kristijan Jajalo 12   vratar NK Sesvete
Marko Mikulić 33   vratar omladinska škola
Obrambeni igrači
Josip Šimunić kapetan 4   branič Hoffenheim
Jozo Šimunović 5   branič omladinska škola
Ivo Pinto 6   desni branič/desni vezni CFR Cluj
Lee Addy 13   branič Dalian Aerbin
Josip Pivarić 19   lijevi branič Lokomotiva
Ruben Lima 23   lijevi branič/lijevi vezni Hajduk Split
Jeremy Taravel 87   branič Lokeren
Vezni igrači
Arijan Ademi 7   vezni igrač Lokomotiva
Domagoj Antolić 8   vezni igrač Lokomotiva
Domagoj Pavičić 16   ofenzivni vezni Lokomotiva
Said Husejinović 17   ofenzivni vezni FK Sarajevo
Zvonko Pamić 20   srednji vezni Duisburg
Jerko Leko 27   obrambeni vezni Bucaspor
Alen Halilović 28   ofanzivni vezni omladinska škola
Bakary Saré 31     vezni igrač CFR Cluj
Marcelo Brozović 77   vezni igrač Lokomotiva
Napadači
El Arbi Hillel Soudani 2   napadač Vitória Guimarães
Junior Fernandes 11   napadač Bayer 04 Leverkusen
Fran Brodić 26   napadač omladinska škola
Ante Rukavina 55   napadač Panathinaikos
Duje Čop 90   napadač Split

Sezona 2012./13.Uredi

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Ivan Kelava kapetan 30   vratar Lokomotiva
Romeo Mitrović 33   vratar Lokomotiva
Obrambeni igrači
Ante Puljić 2   branič Lokomotiva
Ivan Tomečak 11   desni branič/desni vezni Lokomotiva
Josip Pivarić 19   lijevi branič Lokomotiva
Luis Ibáñez 3     lijevi branič/lijevi vezni Boca Juniors
Josip Šimunić 4   branič Hoffenheim
Tonel 13   središnji branič Sporting
Šime Vrsaljko 14   desni branič/desni vezni Lokomotiva
Nikola Pokrivač 23   lijevi branič/obrambeni vezni Red Bull Salzburg
Domagoj Vida 24   središnji branič Bayer Leverkusen
Vezni igrači
Adrián Calello 5     obrambeni vezni Independiente
Arijan Ademi 6   veźni igrač Lokomotiva
Mateo Kovačić 8   ofanzivni vezni omladinska škola
Sammir dokapetan 10   ofanzivni vezni São Caetano
Jerko Leko 7   obrambeni vezni Bucaspor
Bryan Carrasco 17   pravo natrag ili krilo Audax Italiano
Said Husejinović 17   ofenzivni vezni FK Sarajevo
Zvonko Pamić 15   srednji vezni Duisburg
Alen Halilović 28   ofanzivni vezni omladinska škola
Marcelo Brozović 77   vezni igrač Lokomotiva
Napadači
Ivan Peko 18   napadač Lokomotiva
Fatos Bećiraj 21   napadač Budućnost
Dino Špehar 26   napadač NK Osijek
Ante Rukavina 55   napadač Panathinaikos
Duje Čop 90   napadač Split
Ivan Krstanović 99   napadač Zagreb

Sezona 2011./12.Uredi

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Filip Lončarić 12   vratar omladinska škola
Ivan Kelava 30   vratar Lokomotiva
Oliver Zelenika 31   vratar omladinska škola
Obrambeni igrači
Ivan Tomečak 11   desni branič/desni vezni Lokomotiva
Josip Pivarić -   lijevi branič Lokomotiva
Luis Ibáñez 3     lijevi branič/lijevi vezni Boca Juniors
Tonel 13   središnji branič Sporting
Šime Vrsaljko 14   desni branič/desni vezni Lokomotiva
Tomislav Barbarić 19   središnji branič/lijevi branič Lokomotiva
Igor Bišćan (kapetan) 22   središnji branič/obrambeni vezni Panathinaikos
Nikola Pokrivač 23   lijevi branič/središnji veźni Red Bull Salzburg
Domagoj Vida 24   središnji branič Bayer Leverkusen
Vezni igrači
Adrián Calello 5     obrambeni vezni Independiente
Mateo Kovačić 8   ofanzivni vezni omladinska škola
Sammir 10     ofanzivni vezni São Caetano
Mathias Chago 15     obrambeni vezni Metalac Osijek
Jerko Leko 7   obrambeni vezni Bucaspor
Milan Badelj (dokapetan) 16   ofanzivni vezni/središnji vezni Lokomotiva
Antun Palić 33   ljevi vezni Inter Zaprešić
Mehmed Alispahić 20   ofanzivni vezni Šibenik
Napadači
Andrej Kramarić 9   napadač omladinska škola
Jakub Sylvestr 17   napadač Slovan Bratislava
Fatos Bećiraj 21   napadač Budućnost
Ante Rukavina 55   napadač Panathinaikos
Ivan Krstanović 99   napadač Zagreb

Sezona 1952.Uredi

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Vladimir Majerović     vratar Mladost (Zagreb)
Branko Kralj     vratar Zagreb
Branko Stinčić     vratar Hajduk
Obrambeni igrači
Tomislav Crnković     branič Metalac (Zagreb)
Svemir Delić     branič Junak (Sinj)
Halamek     branič
Dragutin Horvat     branič Zagorac
Ivica Banožić     branič omladinska škola
Z. Crnković     branič
Vezni igrači
Beseredi vezni
Dragutin Cizarić     vezni Mornar (Split)
Marijan Cvetan     vezni Metalac (Zagreb)
Ivica Horvat     vezni Ferraria
Domagoj Kapetanović vezni Lokomotiva
Korbar vezni
Lav Mantula vezni Sarajevo
Pezić vezni
Krešo Pukšec     vezni Concordia, II. armija
Branko Režek     vezni Mladost (Zagreb)
Napadači
Benčić napadač
Aleksandar Benko     napadač Jedinstvo (Čakovec)
Zvonimir Cimermančić     napadač Lokomotiva
Željko Čajkovski     napadač HAŠK
Vladimir Čonč     napadač Lokomotiva
Dionizije Dvornić     napadač Proleter (Osijek)
Franić napadač
Gereš napadač
Luka Lipošinović     napadač omladinska škola
Stojan Osojnak     napadač Kvarner
Zvonko Strnad     napadač Metalac (Zagreb)
Šrekajs napadač
Franjo Wölfl     napadač Građanski

Sezona 1951.Uredi

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Slavko Arneri     vratar Lokomotiva
Vladimir Majerović     vratar Mladost (Zagreb)
Branko Stinčić     vratar Hajduk
Obrambeni igrači
Tomislav Crnković     branič Metalac (Zagreb)
Svemir Delić     branič Junak (Sinj)
Halamek Marijan     branič
Dragutin Horvat     branič Zagorac
Ante Katalenić     branič omladinska škola
R. Sokol     branič
Josip Šikić     branič omladinska škola
Vezni igrači
Dragutin Cizarić     vezni Mornar (Split)
Marijan Cvetan     vezni Metalac (Zagreb)
Emil Ferković     vezni omladinska škola
Fodi     vezni
Ivica Horvat     vezni Ferraria
Dragutin Kukec     vezni omladinska škola
Krešo Pukšec     vezni Concordia, II. armija
Branko Režek     vezni Mladost (Zagreb)
Napadači
Aleksandar Benko     napadač Jedinstvo (Čakovec)
Zvonimir Cimermančić     napadač Lokomotiva
Željko Čajkovski     napadač HAŠK
Milivoj Drača     napadač
Dionizije Dvornić     napadač Proleter (Osijek)
Vladimir Gruškovnjak     napadač Metalac (Zagreb)
Stjepan Kašner     napadač omladinska škola
Luka Lipošinović     napadač omladinska škola
Božidar Senčar     napadač
Zvonko Strnad     napadač Metalac (Zagreb)
Franjo Wölfl     napadač Građanski

Sezona 1950.Uredi

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Slavko Arneri     vratar Lokomotiva
Golac     vratar
Branko Stinčić     vratar Hajduk
Obrambeni igrači
Tomislav Crnković     branič Metalac (Zagreb)
Svemir Delić     branič Junak (Sinj)
Dragutin Horvat     branič Zagorac
Marko Jurić     branič
Miličić     branič
R. Sokol     branič
Josip Šikić     branič omladinska škola
Vezni igrači
Dragutin Cizarić     vezni Mornar (Split)
Fodi     vezni
Ivica Horvat     vezni Ferraria
Ivan Jazbinšek     vezni Metalac (Zagreb)
Mirko Kokotović     vezni Građanski
Branko Pleše     vezni Građanski
Krešo Pukšec     vezni Concordia, II. armija
Rezar     vezni
Branko Režek     vezni Mladost (Zagreb)
Napadači
Aleksandar Benko     napadač Jedinstvo (Čakovec)
Zlatko Bučar     napadač omladinska škola
Željko Čajkovski     napadač HAŠK
Milivoj Drača     napadač
Dionizije Dvornić     napadač Proleter (Osijek)
Vladimir Gruškovnjak     napadač Metalac (Zagreb)
Stjepan Kašner     napadač omladinska škola
Božidar Senčar     napadač
Zvonko Strnad     napadač Metalac (Zagreb)
Franjo Wölfl     napadač Građanski

Sezona 1948./49.Uredi

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Slavko Arneri     vratar Lokomotiva
Golac     vratar
Šamec     vratar
Obrambeni igrači
Tomislav Crnković     branič Metalac (Zagreb)
Svemir Delić     branič Junak (Sinj)
Mijo Etlinger     branič Šparta
Dragutin Horvat     branič Zagorac
Marko Jurić     branič
Josip Šikić     branič omladinska škola
Vezni igrači
Ivica Horvat     vezni Ferraria
Ivan Jazbinšek     vezni Metalac (Zagreb)
Mirko Kokotović     vezni Građanski
Branko Pleše     vezni Građanski
Krešo Pukšec     vezni Concordia, II. armija
Ivica Reiss     vezni Građanski
Rezar     vezni
Branko Režek     vezni Mladost (Zagreb)
Napadači
Aleksandar Benko     napadač Jedinstvo (Čakovec)
Zlatko Bučar     napadač omladinska škola
Zvonimir Cimermančić     napadač Građanski
Željko Čajkovski     napadač HAŠK
Milivoj Drača     napadač
Vladimir Gruškovnjak     napadač Metalac (Zagreb)
Ratko Kacian     napadač HAŠK
Stjepan Kašner     napadač omladinska škola
Josip Lampelj     napadač
August Lešnik     vezni Dubrava (Zagreb)
Božidar Senčar     napadač
Zvonko Strnad     napadač Metalac (Zagreb)
Đuka Strugar     napadač
Franjo Wölfl     napadač Građanski

Sezona 1947./48.Uredi

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Slavko Arneri     vratar Lokomotiva
Zvonimir Monsider     vratar Concordia
Josip Babić     vratar
Obrambeni igrači
Mijo Etlinger     branič Šparta
Dragutin Horvat     branič Zagorac
Marko Jurić     branič
Dragutin Lojen     branič HAŠK
Vezni igrači
Dušan Franičević     vezni Concordia
Ivica Horvat     vezni Ferraria
Ivan Jazbinšek     vezni Metalac (Zagreb)
Mirko Kokotović     vezni Građanski
Branko Pleše     vezni Građanski
Krešo Pukšec     vezni Concordia, II. armija
Ivica Reiss     vezni Građanski
Napadači
Aleksandar Benko     napadač Jedinstvo (Čakovec)
Zlatko Bučar     napadač omladinska škola
Zvonimir Cimermančić     napadač Građanski
Željko Čajkovski     napadač HAŠK
Ratko Kacian     napadač HAŠK
Stjepan Kalšan     napadač Građanski
Stjepan Kašner     napadač omladinska škola
Božidar Senčar     napadač
Zvonko Strnad     napadač Metalac (Zagreb)
Đuka Strugar     napadač
Franjo Wölfl     napadač Građanski

Sezona 1946./47.Uredi

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Zvonko Dogan     vratar ZET
Zvonimir Monsider     vratar Concordia
Josip Babić     vratar
Obrambeni igrači
Mijo Etlinger     branič Šparta
Dragutin Horvat     branič Zagorac
Marko Jurić     branič
Dragutin Lojen     branič HAŠK
Vezni igrači
Dušan Franičević     vezni Concordia
Ivica Horvat     vezni Ferraria
Ivan Jazbinšek     vezni Metalac (Zagreb)
Mirko Kokotović     vezni Građanski
Gabrijel Kurtanjek     vezni Šparta
Branko Pleše     vezni Građanski
Ivica Reiss     vezni Građanski
Napadači
Slavko Beda     napadač Concordia
Zvonimir Cimermančić     napadač Građanski
Željko Čajkovski     napadač HAŠK
Vinko Golob     napadač Concordia
Ratko Kacian     napadač HAŠK
Božidar Senčar     napadač
Zvonko Strnad     napadač Metalac (Zagreb)
Đuka Strugar     napadač
Franjo Wölfl     napadač Građanski

Sezona 1945./46.Uredi

Igrač Broj Državljanstvo Položaj Prethodni klub
Vratari
Zvonko Dogan     vratar ZET
Zvonimir Monsider     vratar Concordia
Emil Urch     vratar Građanski
Obrambeni igrači
Miroslav Brozović     branič Građanski
Ernest Dubac     branič Građanski
Mijo Etlinger     branič Šparta
Dragutin Horvat     branič Zagorac
Dragutin Lojen     branič HAŠK
Vezni igrači
Dušan Franičević     vezni Concordia
Ivica Horvat     vezni Ferraria
Domagoj Kapetanović     vezni Concordia
Bruno Knežević     vezni HAŠK
Mirko Kokotović     vezni Građanski
Gabrijel Kurtanjek     vezni Šparta
Branko Pleše     vezni Građanski
Ivica Reiss     vezni Građanski
Stanko Žerjav     vezni Građanski
Napadači
Slavko Beda     napadač Concordia
Zvonimir Cimermančić     napadač Građanski
Željko Čajkovski     napadač HAŠK
Dragutin Drvodelić     napadač Zagorac
Nikola Duković     napadač Šparta
Vinko Golob     napadač Concordia
Dragutin Hripko     napadač Concordia
Ratko Kacian     napadač HAŠK
August Lešnik     napadač Građanski
Ivica Medarić     napadač HAŠK
Svetozar Peričić     napadač HAŠK
Zvonko Reiter     napadač
Franjo Wölfl     napadač Građanski

IzvoriUredi

  1. [1]
  2. [2]