Dodatak:Popis igrača Liverpool F.C.

Ovo je popis igrača kluba Liverpool F.C.

2020./21.Uredi

Dres Ime i prezime Pozicija
1   Alisson vratar
3   Fabinho veznjak
4   Virgil van Dijk branič
5   Georginio Wijnaldum veznjak
6   Thiago Alcântara veznjak
7   James Milner veznjak
8   Naby Keïta veznjak
9   Roberto Firmino napadač
10   Sadio Mané napadač
11   Mohamed Salah napadač
12   Joe Gomez branič
13   Adrián vratar
14   Jordan Henderson   veznjak
15   Alex Oxlade-Chamberlain veznjak
17   Curtis Jones veznjak
18   Takumi Minamino veznjak
20   Diogo Jota napadač
21   Kostas Tsimikas branič
23   Xherdan Shaqiri veznjak
26   Andrew Robertson branič
27   Divock Origi napadač
32   Joël Matip branič
46   Rhys Williams branič
47   Nathaniel Phillips branič
62   Caoimhín Kelleher vratar
66   Trent Alexander-Arnold branič
72   Sepp van den Berg branič
76   Neco Williams branič
  Marcelo Pitaluga vratar

Na posudbiUredi

Dres Ime i prezime Napomena
16   Marko Grujić u Portu do 30. lipnja 2021.
22   Loris Karius u Union Berlinu do 30. lipnja 2021.
54   Sheyi Ojo u Cardiff Cityu do 30. lipnja 2021.
58   Ben Woodburn u Blackpoolu do 31. prosinca 2020.
59   Harry Wilson u Cardiff Cityu do 30. lipnja 2021.
67   Harvey Elliott u Blackburnu do 30. lipnja 2021.
73   Kamil Grabara u Aarhusu do 30. lipnja 2021.
  Taiwo Awoniyi u Union Berlinu do 30. lipnja 2021.

2018./19.Uredi

Dres Ime Pozicija
13   Alisson vratar
3   Fabinho veznjak
4   Virgil van Dijk branič
5   Georginio Wijnaldum veznjak
6   Dejan Lovren branič
7   James Milner veznjak
8   Naby Keïta veznjak
9   Roberto Firmino napadač
10   Sadio Mané napadač
11   Mohamed Salah napadač
12   Joe Gomez branič
14   Jordan Henderson   veznjak
15   Daniel Sturridge napadač
16   Marko Grujić veznjak
17   Ragnar Klavan branič
18   Alberto Moreno branič
20   Adam Lallana veznjak
21   Alex Oxlade-Chamberlain veznjak
22   Simon Mignolet vratar
23   Xherdan Shaqiri veznjak
26   Andrew Robertson branič
28   Danny Ings napadač
29   Dominic Solanke napadač
32   Joel Matip branič
34   Adam Bogdan vratar
38   Jon Flanagan branič
40   Ryan Kent veznjak
50   Lazar Marković veznjak
52   Danny Ward vratar
53   Ovie Ejaria veznjak
58   Ben Woodburn veznjak
59   Harry Wilson napadač
66   Trent Alexander-Arnold branič

Na posudbiUredi

Br. Pozicija Igrač
27   NAP Divock Origi (u Wolfsburgu do kraja sezone)
54   VEZ Sheyi Ojo (u Fulhamu do kraja sezone)
56   BRA Connor Randall (u Heart of Midlothianu do kraja sezone)
Br. Pozicija Igrač
68   VEZ Pedro Chirivella (u Willemu II do kraja sezone)
-   VEZ Allan (u Apollonu do kraja sezone)
-   NAP Taiwo Awoniyi (u Mouscronu do kraja sezone)

IzvoriUredi