Otvori glavni izbornik

Dodatak:Popis nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju

Popis nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju (zaključno s utakmicom 19. studenoga 2019.: Hrvatska - Gruzija 2:1)

100+ nastupa
134 Darijo Srna
127 Luka Modrić
114 Stipe Pletikosa
106 Ivan Rakitić
105 Josip Šimunić
104 Ivica Olić
103 Vedran Ćorluka
100 Dario Šimić


50 − 99 nastupa
89 Mario Mandžukić
88 Ivan Perišić
84 Robert Kovač
83 Niko Kovač
81 Robert Jarni
Niko Kranjčar
79 Domagoj Vida
69 Davor Šuker
64 Eduardo da Silva
62 Aljoša Asanović
61 Zvonimir Soldo
59 Dražen Ladić
Jerko Leko
58 Danijel Pranjić
57 Dejan Lovren
56 Mateo Kovačić
55 Igor Tudor
Ognjen Vukojević
53 Igor Štimac
52 Marcelo Brozović
51 Zvonimir Boban
Goran Vlaović
50 Milan Badelj

20 − 49 nastupa
49 Marko Babić
Robert Prosinečki
Milan Rapaić
Mario Stanić
Ivan Strinić
Stjepan Tomas
46 Andrej Kramarić
45 Mladen Petrić
Šime Vrsaljko
44 Slaven Bilić
Danijel Subašić
42 Nikola Kalinić
41 Ivan Klasnić
40 Alen Bokšić
38 Boris Živković
36 Nikica Jelavić
35 Boško Balaban
34 Ante Rebić
32 Dado Pršo
31 Nikola Jerkan
30 Daniel Šarić
29 Gordon Schildenfeld
28 Tomislav Butina
Mario Tokić
Davor Vugrinec
27 Igor Cvitanović
26 Josip Pivarić
Jurica Vranješ
24 Tin Jedvaj
Marko Pjaca
22 Ivica Mornar
Dubravko Pavličić
Vedran Runje
21 Krunoslav Jurčić

10 − 19 nastupa
19 Tomislav Dujmović
Nikola Jurčević
Lovre Kalinić
Silvio Marić
Mladen Mladenović
Đovani Roso
18 Ivan Jazbinšek
Franjo Wölfl
17 Miroslav Brozović
Zvonimir Cimermančić
Marko Rog
16 Goran Jurić
Anthony Šerić
15 Igor Bišćan
Ernest Dubac
Mirko Kokotović
Nikola Pokrivač
14 Jasmin Agić
Ivan Bošnjak
Duje Čop
Marjan Mrmić
13 Dario Knežević
Ivan Leko
Mario Pašalić
Branko Pleše
12 Matej Mitrović
11 Borna Barišić
Josip Brekalo
Franjo Glaser
Ivica Križanac
Gustav Lechner
Nenad Pralija
10 Alen Halilović
Ratko Kacian
Mato Neretljak
Nikola Vlašić

5 − 9 nastupa
9 Milan Antolković
Nenad Bjelica
Mario Cvitanović
Tonči Gabrić
August Lešnik
Dominik Livaković
Tomislav Marić
8 Elvis Brajković
Ivo Iličević
Marijo Marić
Miljenko Mumlek
Bruno Petković
Tomo Šokota
Robert Špehar
7 Mate Bilić
Ardian Kozniku
Ante Miše
Željko Pavlović
Sammir
Josip Šimić
6 Domagoj Antolić
Karlo Bartolec
Filip Bradarić
Igor Budan
Zoran Mamić
Hrvoje Milić
Zvonimir Monsider
Krešo Pukšec
Dževad Turković
5 Stjepan Andrijašević
Dražen Biškup
Hrvoje Čale
Duje Ćaleta-Car
Drago Gabrić
Ivan Jurić
Marin Leovac
Igor Pamić
Tomislav Rukavina
Goran Sablić
Ivan Santini
Hrvoje Vejić

1 − 4 nastupa
4 Leon Benko · Ante Ćorić · Joseph Anthony Didulica ·  Svetozar Đanić  · Tomislav Erceg · Danijel Hrman · Marko Lešković · Marko Livaja ·  Florijan Matekalo  · Damir Milinović ·  Slavko Pavletić  · Jurica Vučko
3 Arijan Ademi (poslije igrač Makedonije) · Franko Andrijašević · Andrija Balajić ·  Ivica Belošević  · Nino Bule · Darko Butorović · Ivan Cvjetković · Drago Čelić · Vlatko Ðolonga · Jakov Filipović · Slavko Ištvanić ·  Zvonko Jazbec  · Veldin Karić · Petar Krpan · Antonio Milić · Mislav Oršić · Saša Peršon · Mladen Romić · Nikola Šafarić · Anas Sharbini · Mile Škorić ·  Ivan Šuprina  · Filip Tapalović · Fran Tudor · Ivan Vargić · Goran Vučević · Zoran Vulić · Josip Weber (poslije igrač Belgije)
2 Srđan Andrić · Ivica Banović · Mladen Bartulović · Miroslav Bičanić · Srećko Bogdan · Goran Brajković · Stanko Bubalo · Igor Bubnjić · Jurica Buljat · Marijan Buljat ·  Zlatko Čajkovski  · Niko Čeko · Darko Dražić · Mario Galinović · Luka Ivanušec · Mato Jajalo (poslije igrač BIH) · Janko Janković · Vedran Ješe · Josip Juranović · Vlado Kasalo ·  Zvonimir Koceić  ·  Slavko Kodrnja  · Zlatko Kranjčar · Mirko Marić · Nikola Matas · Dario Melnjak · Josip Mišić · Zoran Nižić · Filip Ozobić · Antonio Perošević · Alen Peternac · Dino Perić · Dean Računica · Silvestar Sabolčki · Simon Sluga · Mario Šitum · Danijel Štefulj · Samir Toplak ·  Emil Urch  · Vladimir Vasilj · Neven Vukman · Kazimir Vulić
1  Viktor Ajbek  · Željko Adžić · Josip Balatinac · Mateo Barać · Mate Baturina · Mario Bazina ·  Slavko Beda  ·  Aleksandar Benko  · Filip Benković · Saša Bjelanović · Josip Bulat · Mijo Caktaš · Mario Carević · Toni Datković ·  Svemir Delić  · Dino Drpić · Ivo Ergović · Josip Gašpar · Sejad Halilović (poslije igrač BIH) · Joško Jeličić ·  Dražan Jerković  · Antonijo Ježina · Damir Kalapač · Nikola Katić ·  Vladimir Klaić  · Denis Kolinger · Fabijan Komljenović · Dario Krešić ·  Stane Krstulović  · Damir Krznar · Siniša Linić ·  Antun Lokošek  · Lovro Majer · Mate Maleš · Mario Maloča ·  Željko Matuš  ·  Ivan Medle  · Darko Miladin · Mato Miloš · Goran Milović · Marko Mlinarić · Ivan Močinić · Mirko Pavličević · Renato Pilipović ·  Antun Pogačnik  · Joško Popović · Srebrenko Posavec · Andrej Prskalo · Josip Radošević ·  Gajo Raffanelli  ·  Sulejman Rebac  · Ivan Režić · Robert Rubčić · Kujtim Shala · Zoran Slavica · Dario Smoje · Ivo Šeparović ·  Vlado Šimunić  · Ivan Šunjić · Marin Tomasov · Ivan Tomečak · Ivan Turina ·  Ante Vidošević  ·  Joško Vidošević  · Luka Vučko · Darko Vukić · Željko Vuković (poslije igrač Austrije) · Ante Vukušić ·  Ante Vulić  ·  Ante Žanetić  · Gregor Židan (poslije igrač Slovenije) · Miroslav Žitnjak ·  Aleksandar Živković  · Zoran Živković · Željko Župetić

Napomena:
 siva podloga : reprezentativci 1940. - 1956.
masna slova: aktivni igrači

Prošireni popisUredi

Prošireni popis reprezentativaca koji uključuje i nastupe za bivše Jugoslavije pogledajte na: Popis hrvatskih nogometnih reprezentativaca

PovezniceUredi