Dodatak:Popis nastupa za kosovsku nogometnu reprezentaciju

Popis nastupa za kosovsku nogometnu reprezentaciju prikazuje popis svih nogometaša koji su odigrali dvije ili više utakmica za nogometnu reprezentaciju Kosova od prve službene utakmice Kosova do danas. U tabeli ispod prikazani su svi nogometaši koji su nastupili u službenim utakmicama reprezentacije Kosova kao i broj postignutih golova za nacionalni tim. Također, u tabeli je prikazan i datum debija kao i reprezentacija protiv koga je nogometaš debitirao kao i datum posljednje utakmice u nacionalnom dresu kao i ime protivnika.

Spisak reprezentativacaUredi

Spisak igrača nogometne reprezentacije Kosova
Igrač BU BG Datum debija Debitirao protiv: Datum poslj. utakmice Posljednji meč protiv: Pozicija
 
Amir Rrahmani
29
5
25. 5. 2014.   Senegal 17. 11. 2019.   Engleska branič
Milot Rashica
27
4
5. 9. 2016.   Finska 17. 11. 2019.   Engleska napadač
Samir Ujkani
26
0
5. 3. 2014.   Haiti 10. 10. 2019.   Gibraltar vratar
Mërgim Vojvoda
24
1
11. 6. 2017.   Turska 17. 11. 2019.   Engleska branič
Besar Halimi
23
1
10. 10. 2015.   Ekvatorska Gvineja 17. 11. 2019.   Engleska veznjak
Vedat Muriqi
23
8
9. 10. 2016.   Ukrajina 14. 10. 2019.   Crna Gora napadač
Valon Berisha
20
3
5. 9. 2016.   Finska 17. 11. 2019.   Engleska veznjak
Bersant Celina
20
2
7. 9. 2014.   Oman 17. 11. 2019.   Engleska veznjak
Fidan Aliti
20
0
11. 6. 2017.   Turska 17. 11. 2019.   Engleska branič
Leart Paqarada
19
1
7. 9. 2014.   Oman 10. 10. 2019.   Gibraltar branič
Hekuran Kryeziu
19
0
13. 11. 2015.   Albanija 25. 3. 2019.   Bugarska veznjak
Arbër Zeneli
18
7
6. 10. 2016.   Hrvatska 7. 6. 2019.   Crna Gora veznjak
Atdhe Nuhiu
17
3
24. 3. 2017.   Island 17. 11. 2019.   Engleska napadač
Edon Zhegrova
17
2
24. 3. 2018.   Madagaskar 17. 11. 2019.   Engleska napadač
Benjamin Kololli
16
3
12. 11. 2016.   Turska 17. 11. 2019.   Engleska veznjak
Herolind Shala
16
0
6. 10. 2016.   Hrvatska 14. 10. 2019.   Crna Gora veznjak
Bernard Berisha
15
0
10. 10. 2015.   Ekvatorska Gvineja 10. 10. 2019.   Gibraltar veznjak
Fanol Përdedaj
12
0
5. 3. 2014.   Haiti 29. 5. 2018.   Albanija veznjak
Elba Rashani
11
4
13. 11. 2015.   Albanija 17. 11. 2019.   Engleska napadač
Arijanet Murić
10
0
20. 11. 2018.   Azerbajdžan 17. 11. 2019.   Engleska vratar
Enis Alushi
10
0
5. 3. 2014.   Haiti 5. 9. 2017.   Finska veznjak
Idriz Voca
10
0
24. 3. 2018.   Madagaskar 10. 10. 2019.   Gibraltar veznjak
Anel Rashkaj
9
0
5. 3. 2014.   Haiti 14. 11. 2019.   Češka veznjak
Alban Pnishi
8
0
13. 11. 2015.   Albanija 9. 10. 2017.   Island branič
Florent Hadergjonaj
7
0
10. 6. 2019.   Bugarska 17. 11. 2019.   Engleska branič
Bajram Jashanica
7
0
21. 5. 2014.   Turska 9. 10. 2017.   Island branič
Albert Bunjaku
6
3
5. 3. 2014.   Haiti 6. 10. 2016.   Hrvatska napadač
Donis Avdijaj
6
2
24. 3. 2017.   Island 17. 11. 2018.   Malta veznjak
Avni Pepa
5
0
5. 3. 2014.   Haiti 6. 10. 2016.   Hrvatska branič
Shpëtim Hasani
4
0
5. 3. 2014.   Haiti 13. 11. 2015.   Albanija napadač
Loret Sadiku
4
0
5. 3. 2014.   Haiti 13. 11. 2015.   Albanija veznjak
Kristian Nushi
4
0
5. 3. 2014.   Haiti 7. 9. 2014.   Oman veznjak
Flamur Kastrati
4
0
5. 3. 2014.   Haiti 6. 10. 2017.   Ukrajina napadač
Florent Hasani
3
1
10. 9. 2019.   Engleska 14. 10. 2019.   Crna Gora napadač
Imran Bunjaku
3
1
25. 5. 2014.   Senegal 10. 10. 2015.   Ekvatorska Gvineja veznjak
Eroll Zejnullahu
3
0
25. 5. 2014.   Senegal 13. 11. 2011.   Albanija veznjak
Lirim Kastrati
3
0
11. 10. 2018.   Malta 10. 10. 2019.   Gibraltar napadač
Liridon Krasniqi
3
0
5. 3. 2014.   Haiti 10. 10. 2015.   Ekvatorska Gvineja veznjak
Lum Rexhepi
3
0
5. 3. 2014.   Haiti 3. 6. 2016.   Ovčji Otoci branič
Faton Toski
3
0
5. 3. 2014.   Haiti 25. 5. 2015.   Senegal veznjak
Lirim Kastrati
2
0
9. 10. 2017.   Island 13. 11. 2017.   Latvija branič
Florent Muslija
3
0
7. 9. 2019.   Češka 10. 10. 2019.   Gibraltar veznjak
Dardan Rexhepi
3
0
21. 5. 2014.   Turska 7. 9. 2014.   Oman napadač
Shkodran Metaj
3
0
21. 5. 2014.   Turska 7. 9. 2014.   Oman veznjak
Albion Avdijaj
2
0
21. 5. 2014.   Turska 25. 5. 2014.   Senegal napadač
Valmir Sulejmani
3
0
10. 10. 2015.   Ekvatorska Gvineja 9. 10. 2016.   Ukrajina napadač
Ilir Berisha
3
0
7. 9. 2014.   Oman 13. 11. 2015.   Albanija branič
Mërgim Brahimi
2
2
10. 10. 2015.   Ekvatorska Gvineja 13. 11. 2015.   Albanija veznjak
Ardin Dallku
2
0
13. 11. 2017.   Latvija 14. 10. 2018.   Ovčji Otoci branič
Ibrahim Drešević
2
0
10. 10. 2019.   Gibraltar 17. 11. 2019.   Engleska branič
Denis Markaj
2
0
10. 10. 2015.   Ekvatorska Gvineja 13. 11. 2015.   Albanija branič
Kushtrim Mushica
2
0
21. 5. 2014.   Turska 25. 5. 2015.   Senegal vratar
Yll Hoxha
2
0
21. 5. 2014.   Turska 25. 5. 2015.   Senegal veznjak
Alban Bunjaku
2
0
21. 5. 2014.   Turska 25. 5. 2015.   Senegal veznjak
Mentor Zhdrella
2
0
21. 5. 2014.   Turska 25. 5. 2015.   Senegal veznjak
Gjelbrim Taipi
2
0
27. 3. 2018.   Burkina Faso 29. 5. 2018.   Albanija veznjak
Ardian Gashi
2
0
5. 3. 2014.   Haiti 7. 9. 2014.   Oman veznjak
Erton Fejzullahu
2
0
10. 10. 2015.   Ekvatorska Gvineja 2. 9. 2017.   Hrvatska napadač
Alban Meha
2
0
5. 9. 2016.   Finska 9. 10. 2016.   Ukrajina veznjak
Enis Bunjaki
2
0
25. 5. 2014.   Senegal 7. 9. 2014.   Oman napadač