Razgovor sa suradnikom:Zeljko/Arhiv 29: razlika između inačica

Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
→‎Hvala!: novi odlomak
Redak 1.825:
Zašto je predložak o brisanju uklonjen sa članka [[Bošnjačko-hrvatski sukob: Ljubuški]]? --[[User:AnToni|'''<font face="Bradley Hand ITC" size="2px"><font color="red">A</font><font color="black">n</font><font color="red">T</font><font color="green">o</font><font color="Gold">n</font><font color="black">i</font></font>''']]<sub>([[Razgovor sa suradnikom:AnToni|''<font face="Bradley Hand ITC"><font color="red">ra</font><font color="green">zg</font><font color="gold">ov</font><font color="black">or</font></font>'']])</sub> 16:16, 19. prosinca 2017. (CET)
: Kako izbjegavate odgovor na postavljena pitanja, mislim da izbjegavanjem izjašnjavanja o mišljenju, koje imate obavezu, kao administrator, smatram da oportunistički izbjegavate potrebu za reagiranjem, a samim tim i zlouporabljujete povjerenje zajednice koja Vas je izabrala. Kao admin imate obavezu da reagujete na konflikt, a ne da zatvarate oči pred problemom i nekvalitetnim člancima na koje Vam ukazujem!--[[User:AnToni|'''<font face="Bradley Hand ITC" size="2px"><font color="red">A</font><font color="black">n</font><font color="red">T</font><font color="green">o</font><font color="Gold">n</font><font color="black">i</font></font>''']]<sub>([[Razgovor sa suradnikom:AnToni|''<font face="Bradley Hand ITC"><font color="red">ra</font><font color="green">zg</font><font color="gold">ov</font><font color="black">or</font></font>'']])</sub> 19:50, 19. prosinca 2017. (CET)
 
== Hvala! ==
 
Mi kažemo da je BRAT onak ko je "BRAT I U VOLJI I U NEVOLJI". Hvala ti druže na glasu ya Crnogorsku Wikipediju.[[Suradnik:Markus cg1|Markus cg1]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Markus cg1|razgovor]])</small> 17:38, 26. prosinca 2017. (CET)
Vrati se natrag na suradničku stranicu »Zeljko/Arhiv 29«.