Dodatak:Abecedni popis naselja u Republici Mađarskoj/Gy


Abecedni popisi naselja u Republici Mađarskoj

A, Á | B | C | Cs | D | E, É | F | G | Gy | H | I, Í | J | K | L | M | N | Ny | O, Ó | Ö, Ő | P | R | S | Sz | T, Ty | U, Ú | Ü, Ű | V | Z | Zs

Izvor:Wikipedija na engleskom jeziku.


Dodatak:Popis velikih sela u Mađarskoj | Dodatak:Popis gradova u Mađarskoj

Ovo je popis gradova, gradića i sela u Mađarskoj.

Preuzet je sa Wikipedije na engleskom jeziku, po stanju od 26. lipnja 2008..

GyUredi

Ime Opis Županija Kotar Br. st. Poštanski broj
Gyál grad Peštanska Gyáli 21 397 2360
Gyalóka selo Jursko-mošonjsko-šopronska Sopron–Fertődi 72 9474
Gyanógeregye selo Željezna Szombathelyi 148 9774
Gyarmat selo Jursko-mošonjsko-šopronska Téti 1 290 9126
Gyékényes selo Šomođska Csurgói 1 085 8851
Gyenesdiás selo Zalska Keszthely–Hévízi 2 934 8315
Gyepükaján selo Vesprimska Sümegi 359 8473
Gyermely selo Komoransko-ostrogonska Tatabányai 1 273 2821
Gyód selo Baranjska Pécsi 618 7668
Gyomaendrőd grad Bekeška Békési 15 344 5500
Gyóró selo Jursko-mošonjsko-šopronska Kapuvári 442 9363
Gyömöre selo Jursko-mošonjsko-šopronska Téti 1 370 9124
Gyömrő grad Peštanska Monori 13 904 2230
Gyöngyfa selo Baranjska Szentlőrinci 153 7954
Gyöngyös grad Heveška Gyöngyösi 5 531 3200
Gyöngyösfalu selo Tolnanska Kőszegi 1 095 9723
Gyöngyöshalász selo Heveška Gyöngyösi 2 714 3212
Gyöngyösmellék selo Baranjska Szigetvári 331 7972
Gyöngyösoroszi selo Heveška Gyöngyösi 2 139 3211
Gyöngyöspata selo Heveška Gyöngyösi 6 075 3035
Gyöngyössolymos selo Heveška Gyöngyösi 6 485 3231
Gyöngyöstarján selo Heveška Gyöngyösi 4 639 3036
Gyönk selo Tolnanska Tamási 2 179 7064
Győr županijsko sjedište Jursko-mošonjsko-šopronska Győri 128 913 9000*
Győrasszonyfa selo Jursko-mošonjsko-šopronska Pannonhalmi 504 9093
Györe selo Tolnanska Bonyhádi 769 7352
Györgytarló selo Boršod-abaúj-zemlénska Sárospataki 604 3954
Györköny selo Tolnanska Paksi 944 7045
Győrladamér selo Jursko-mošonjsko-šopronska Győri 1 282 9173
Győröcske selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 124 4625
Győrság selo Jursko-mošonjsko-šopronska Pannonhalmi 1 489 9084
Győrsövényház selo Jursko-mošonjsko-šopronska Csornai 802 9161
Győrszemere selo Jursko-mošonjsko-šopronska Téti 3 014 9121
Győrtelek selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 1 739 4752
Győrújbarát selo Jursko-mošonjsko-šopronska Győri 4 832 9081
Győrújfalu selo Jursko-mošonjsko-šopronska Győri 1 160 9171
Győrvár selo Željezna Vasvári 714 9821
Győrzámoly selo Jursko-mošonjsko-šopronska Győri 1 658 9172
Gyugy selo Šomođska Lengyeltóti 260 8692
Gyula grad Bekeška Gyulai 32 640 5700
Gyulaháza selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 2 082 4545
Gyulaj selo Tolnanska Dombóvári 1 110 7227
Gyulakeszi selo Vesprimska Tapolcai 727 8286
Gyúró selo Bila Ercsi 1 240 2464
Gyügye selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 271 4733
Gyüre selo Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi 1 268 4813
Gyűrűs selo Zalska Zalaegerszegi 102 8932

NapomeneUredi

Naselja označena zvjezdicom * imaju različite poštanske brojeve; brojka ovdje se odnosi na "najglavniji".