Dodatak:Popis Alan Fordova izašlih u Hrvatskoj

Popis Alan Fordova izašlih u Hrvatskoj:

Popis u izdanju VjesnikUredi

Strip je izlazio od 1970. do 1992.

Brojevi koji nisu na popisu (173., 179., 185., 191., 197., 203., 209., 215., 222., 228., 234., 240., 247., 253., 259., 265., 271., 277., 283., 289., 295., 301. i 305.), su brojevi koji sa pričama Johnny Logana i Timothy Thatchera.

Broj Tal. numeracija Naslov Naslovnica Datum objavljivanja Info
001. 001. Grupa TNT X 1970.
002. 002. Šuplji zub X 1970.
003. 003. Operacija Frankestein X 1970.
004. 008. Zimska idila X 1970.
005. 005. Daj! Daj! Daj! X 1971.
006. 006. Traži se Alex Barry X 1971.
007. 007. Ucviljeni diktator X 1971.
008. 004. Kuća duhova X 1971.
009. 009. Zoo simfonija X 1971.
010. 011. Broj 1 X 1971.
011. 012. Žalosna priča o mladom bogatašu X 1971.
012. 013. Golf X 1971.
013. 014. 1, 2, 3, 4 X 1971.
014. 015. Udar munje X 1971.
015. 016. (Ne) glasajte za Notaxa X 1971.
016. 017. Ljekovita voda X 1971.
017. 018. Pas za milijun dolara X 1971.
018. 019. Trojica iz Yume X 1972.
019. 020. Frit i Frut X 1972.
020. 021. Čuvaj se bombe X 1972.
021. 022. U strahu su velike oči X 1972.
022. 023. San jedne zimske noći X 1972.
023. 024. U potrazi za bombom X 1972.
024. 025. Skok na skok X 1972.
025. 026. Superhik X 1972.
026. 027. Superhik-alkohol prijeti X 1972.
027. 028. Superhik-razbijena boca X 1972.
028. 029. Cirkus X 1972.
029. 030. Bradati pljačkaši X 1972.
030. 031. Dan vještica X 1973.
031. 032. Kad srce radi bi-bim, ba-bam X 1973.
032. 033. Pljačkaš X 1973.
033. 034. Vesela dolina X 1973.
034. 035. Dvanaest umjetnika X 1973.
035. 036. Centurion X 1973.
036. 037. Pukovnik Kattycat X 1973.
037. 042. Vrijeme darivanja X 1973.
038. 041. Slatka afera X 1973.
039. 044. Bila jednom nagrada X 1974.
040. 045. Klavirski koncert X 1974.
041. 046. Sve ili metak X 1974.
042. 047. Neprijatelj prirode broj 1 X 1974.
043. 048. Umro je bogati ujak X 1974.
044. 049. Derbi X 1974.
045. 050. Tako je nastala grupa TNT X 1974.
046. 051. Povratak Superhika X 1974.
047. 052. Superhikov veliki pothvat X 1974.
048. 053. Arsen Lupiga X 1974.
049. 054. Nestao je BuBu X 1974.
050. 055. Stupica za grupu TNT X 1974.
051. 056. Poziv na krstarenje X 1974.
052. 057. Spašavaj se tko može X 1975.
053. 058. Skok u prazno X 1975.
054. 059. Gužva u Monte Kablu X 1975.
055. 061. Krokodilska glava X 1975.
056. 062. 3 brata Rock X 1975.
057. 063. Isto, isto... X 1975.
058. 060. Udar X 1975.
059. 064. Trio fantastikus X 1975.
060. 065. Udarac s boka X 1975.
061. 066. Sumnjiv posao X 1975.
062. 067. Besplatni podvig X 1975.
063. 068. Sportska afera X 1975.
064. 069. Iznenadna ideja X 1975.
065. 070. U kolo s otmičarem X 1975.
066. 071. Susret s vampirom X 1975.
067. 072. Vampiri u New Yorku X 1975.
068. 073. Doktor Rakar X 1975.
069. 074. Superhik opet napada X 1975.
070. 075. Odlazak Superhika X 1976.
071. 076. Sjećam se X 1976.
072. 077. Podružnica X 1976.
073. 001. Grupa TNT X 1976. drugo izdanje
074. 078. Veliki zadatak X 1976.
075. 002. Šuplji zub X 1976. drugo izdanje
076. 079. Potraga za sinom X 1976.
077. 003. Operacija Frankenstein X 1976. drugo izdanje
078. 080. Nijagara X 1976.
079. 008. Idila X 1976. drugo izdanje
080. 081. Bijeg Arsena Lupige X 1976.
081. 005. Daj! Daj! Daj! X 1976. drugo izdanje
082. 082. Putovanje raketom X 1976.
083. 006. Traži se Alex Barry X 1976. drugo izdanje
084. 083. Najcrnja kronika X 1976.
085. 007. Ucviljeni diktator X 1976. drugo izdanje
086. 084. Narednik Gruber X 1976.
087. 004. Kuća duhova X 1976. drugo izdanje
088. 085. Veliki biznis X 1976.
089. 011. Broj 1 X 1976. drugo izdanje
090. 087. Odluka u pravi čas X 1976.
091. 012. Žalosna priča o mladom bogatašu X 1976. drugo izdanje
092. 088. Beppa Joseph se vraća! X 1976.
093. 013. Golf X 1976. drugo izdanje
094. 089. Dobročinitelj X 1976.
095. 014. 1, 2, 3, 4 X 1976. drugo izdanje
096. 090. Bombaš X 1977.
097. 015. Udar munje X 1977. drugo izdanje
098. 016. (Ne) glasajte za Notaxa X 1977. drugo izdanje
099. 091. Pop art-grom iz oblačna neba X 1977.
100. 017. Ljekovita voda X 1977. drugo izdanje
101. 092. Krck Fu X 1977.
102. 018. Pas za milijun dolara X 1977. drugo izdanje
103. 019. Trojica iz Yume X 1977. drugo izdanje
104. 020. Frit i Frut X 1977. drugo izdanje
105. 094. Piroman X 1977.
106. 021. Čuvaj se bombe X 1977. drugo izdanje
107. 095. Mjesec zove Skylab X 1977.
108. 022. U strahu su velike oči X 1977. drugo izdanje
109. 096. Opasnost iz svemira X 1977.
110. 023. San jedne zimske noći X 1977. drugo izdanje
111. 024. U potrazi za bombom X 1977. drugo izdanje
112. 097. Zabranjeni udarac X 1977.
113. 025. Skok na skok X 1977. drugo izdanje
114. 098. Djevojka zvana Brenda X 1977.
115. 026. Superhik X 1977. drugo izdanje
116. 027. Superhik - Alkohol prijeti X 1977. drugo izdanje
117. 099. Broadway X 1977.
118. 028. Superhik - Razbijena boca X 1977. drugo izdanje
119. 100. Crne planine Južne Dakote X 1977.
120. 029. Cirkus X 1977. drugo izdanje
121. 101. Sastanak na groblju X 1978.
122. 030. Bradati pljačkaši X 1978. drugo izdanje
123. 102. Banda propalica X 1978.
124. 031. Dan vještica X 1978. drugo izdanje
125. 032. Kad srce radi bi-bim,ba-bam X 1978. drugo izdanje
126. 103. Nestanak Kipa Slobode X 1978.
127. 033. Pljačkaš X 1978. drugo izdanje
128. 104. Šah-mat X 1978.
129. 034. Vesela dolina X 1978. drugo izdanje
130. 105. Veliki dan Maharadže Blitza X 1978.
131. 035. Dvanaest umjetnika X 1978. drugo izdanje
132. 106. Do, Re, Mi X 1978.
133. 036. Centurion X 1978. drugo izdanje
134. 107. Safari bez veze X 1978.
135. 037. Pukovnik Kattycat X 1978. drugo izdanje
136. 042. Vrijeme darivanja X 1978. drugo izdanje
137. 108. Daj, daj, samuraj X 1978.
138. 041. Slatka afera X 1978. drugo izdanje
139. 109. Klodovikov podvig X 1978.
140. 044. Bila jednom nagrada X 1978. drugo izdanje
141. 110. Gumiflex X 1978.
142. 045. Klavirski koncert X 1978. drugo izdanje
143. 111. Tajna svinjske šunke X 1978.
144. 046. Sve ili metak X 1978. drugo izdanje
145. 112. Hipnos X 1978.
146. 047. Neprijatelj prirode broj 1 X 1978. drugo izdanje
147. 113. Drvena noga X 1978.
148. 048. Umro je bogati ujak X 1978. drugo izdanje
149. 114. Suha šljiva X 1978.
150. 049. Derbi X 1978. drugo izdanje
151. 050. Tako je nastala Grupa T.N.T. X 1978. drugo izdanje
152. 115. Pravac Chicago X 1979.
153. 116. Stara dobra vremena X 1979.
154. 051. Povratak Superhika X 1979. drugo izdanje
155. 117. Opet živi Superhik X 1979.
156. 052. Superhikov veliki pothvat X 1979. drugo izdanje
157. 118. Kap vina previše X 1979.
158. 053. Arsen Lupiga X 1979. drugo izdanje
159. 119. Ralje X 1979.
160. 054. Nestao je BuBu X 1979. drugo izdanje
161. 120. Katodik X 1979.
162. 055. Stupica za Grupu T.N.T. X 1979. drugo izdanje
163. 056. Poziv na krstarenje X 1979. drugo izdanje
164. 121. Drvomorci X 1979.
165. 057. Spašavaj se tko može! X 1979. drugo izdanje
166. 058. Skok u prazno X 1979. drugo izdanje
167. 122. Dan osvete X 1979.
168. 059. Gužva u Monte Kablu X 1979. drugo izdanje
169. 123. Katodikova sjena X 1979.
170. 061. Krokodilska glava X 1979. drugo izdanje
171. 124. Iznenađenje pod krinkom X 1979.
172. 062. 3 brata Rock X 1979. drugo izdanje
174. 126. Veliki šišač X 1980.
175. 063. Isto, isto... X 1980. drugo izdanje
176. 127. Varalice X 1980.
177. 065. Luda trka X 1980. drugo izdanje
178. 128. Meksiko ole X 1980.
180. 066. Sumnjiv posao X 1980. drugo izdanje
181. 129. Karamba X 1980.
182. 067. Besplatni pothvat X 1980. drugo izdanje
183. 130. Ostix! X 1980.
184. 068. Sportska afera X 1980. drugo izdanje
186. 131. Luna park X 1980.
187. 069. Iznenadna ideja X 1980. drugo izdanje
188. 132. Hipnosova svirka X 1980.
189. 070. U kolu s otmičarem X 1980. drugo izdanje
190. 133. Vratio se Gumiflex X 1980.
192. 060. Udar X 1980. drugo izdanje
193. 134. Gumiflexova osveta X 1980.
194. 071. Susret s vampirom X 1980. drugo izdanje
195. 135. Neuhvatljivi X 1980.
196. 072. Vampir u New Yorku X 1980. drugo izdanje
198. 136. Kuća zdravlja X 17. prosinca 1980.
199. 073. Doktor Rakar X 31. prosinca 1980. drugo izdanje
200. 137. Kartoffeln X 14. siječnja 1981.
201. 074. Superhik opet napada X 28. siječnja 1981. drugo izdanje
202. 138. Bob na bobu X 11. veljače 1981.
204. 139. Svečana večera X 11. ožujka 1981.
205. 075. Odlazak Superhika X 25. ožujka 1981. drugo izdanje
206. 140. Nasljedstvo iz Texasa X 8. travnja 1981.
207. 076. Sjećam se... X 22. travnja 1981. drugo izdanje
208. 141. Tata-mata za reklamu X 6. svibnja 1981.
210. 142. Morski pas koji govori X 3. lipnja 1981.
211. 077. Podružnica X 17. lipnja 1981. drugo izdanje
212. 143. Novi Superhik X 1. srpnja 1981.
213. 001. Grupa T.N.T. X 15. srpnja 1981. treće izdanje
214. 144. Smrtonosni zadah X 29. srpnja 1981.
216. 145. Neprijatelj broj jedan X 26. kolovoza 1981.
217. 064. Trio fantastikus X 9. rujna 1981. drugo izdanje
218. 146. Rebus X 23. rujna 1981.
219. 079. Potraga za sinom X 7. listopada 1981. drugo izdanje
220. 147. Čudovište X 21. listopada 1981.
221. 078. Veliki zadatak X 4. studenog 1981. drugo izdanje
223. 148. Gužva na sastanku X 2. prosinca 1981.
224. 002. Šuplji zub X 16. prosinca 1981. treće izdanje
225. 149. Vurdalak je opet žedan X 30. prosinca 1981.
226. 003. Operacija Frankenstein X 13. siječnja 1982. treće izdanje
227. 150. Kriminal & comp. X 27. siječnja 1982.
229. 151. Pikova dvojka X 29. veljače 1982.
230. 080. Nijagara X 10. ožujka 1982. drugo izdanje
231. 152. Čarobna svjetiljka X 24. ožujka 1982.
232. 081. Bijeg Arsena Lupige X 7. travnja 1982. drugo izdanje
233. 153. Fetiš X 21. travnja 1982.
235. 005. Daj, daj, daj X 19. svibnja 1982. treće izdanje
236. 154. Skupocjena marka X 2. lipnja 1982.
237. 093. Ponovo Baby Kate X 16. lipnja 1982.
238. 082. Putovanje raketom X 30. lipnja 1982. drugo izdanje
239. 155. Melisa X 14. srpnja 1982.
241. 006. Traži se Alex Barry X 11. kolovoza 1982. treće izdanje
242. 156. Melisina melasa X 25. kolovoza 1982.
243. 083. Najcrnja kronika X 8. rujna 1982. drugo izdanje
244. 157. Lov na Melisu X 22. rujna 1982.
245. 007. Ucviljeni diktator X 6. listopada 1982. treće izdanje
246. 158. Grbavac X 20. listopada 1982.
248. 159. Grbavčeva tajna X 17. studenog 1982.
249. 084. Narednik Gruber X 1. prosinca 1982. drugo izdanje
250. 160. Igra istine X 15. prosinca 1982.
251. 008. Idila X 29. prosinca 1982. treće izdanje
252. 161. Renato X 12. siječnja 1983.
254. 004. Kuća duhova X 9. veljače 1983.
255. 162. O svemu i svačemu X 23. veljače 1983.
256. 009. Zoo simfonija X 9. ožujka 1983. drugo izdanje (epizoda nije imala

drugo izdanje u prvim reprintima)

257. 163. Nevjerojatan povratak X 23. ožujka 1983.
258. 011. Broj 1 X 6. travnja 1983. treće izdanje
260. 164. Konspiratorova osveta X 4. svibnja 1983.
261. 087. Odluka u pravi čas X 18. svibnja 1983. drugo izdanje
262. 165. Bolnica "Bez nade" X 1. lipnja 1983.
263. 012. Žalosna priča o mladom bogatašu X 15. lipnja 1983. treće izdanje
264. 166. Tajna loža P38 X 29. lipnja 1983.
266. 088. Beppa Joseph se vraća X 27. srpnja 1983. drugo izdanje
267. 167. Posao još nije završen X 10. kolovoza 1983.
268. 013. Golf X 24. kolovoza 1983. treće izdanje
269. 168. Nijema papiga X 7. rujna 1983.
270. 089. Dobročinitelj X 21. rujna 1983. drugo izdanje
272. 169. Hitna pomoć X 19. listopada 1983.
273. 014. 1, 2, 3, 4 X 2. studenog 1983. treće izdanje
274. 170. Nepredvidljivi X 16. studenog 1983.
275. 090. Bombaš X 30. studenog 1983. drugo izdanje
276. 171. Superhikčina X 14. prosinca 1983.
278. 015. Udar munje X 11. siječnja 1983. treće izdanje
279. 172. Kron X 25. siječnja 1984.
280. 016. (Ne) glasajte za Notaxa X 8. veljače 1984. treće izdanje
281. 173. Čovjek kompjuter X 22. veljače 1984.
282. 091. Pop Art - Grom iz oblačna neba X 7. ožujka 1984. drugo izdanje
284. 174. Ljeponoga Betty X 4. travnja 1984.
285. 017. Ljekovita voda X 18. travnja 1984. treće izdanje
286. 175. Veliki banket X 2. svibnja 1984.
287. 092. Krck Fu X 16. svibnja 1984. drugo izdanje
288. 176. Festival X 30. svibnja 1984.
290. 018. Pas za milijun dolara X 27. lipnja 1984. treće izdanje
291. 177. Čovjek iz Texasa X 11. srpnja 1984.
292. 019. Trojica iz Yume X 25. srpnja 1984. treće izdanje
293. 178. Kako je završio smrdljivac Massey? X 8. kolovoza 1984.
294. 020. Frit i Frut X 22. kolovoza 1984. treće izdanje
296. 179. Ružičasta majica za Boba X 19. rujna 1984.
297. 094. Piroman X 3. listopada 1984. drugo izdanje
298. 181. Pet metaka X 17. listopada 1984.
299. 021. Čuvaj se bombe X 31. listopada 1984. treće izdanje
300. 182. PUK X 14. studenog 1984.
302. 095. Mjesec zove Skylab X 12. prosinca 1984. drugo izdanje
303. 183. Aerobik X 26. prosinca 1984.
304. 022. U strahu su velike oči X 9. siječnja 1985. treće izdanje
306. 184. Umro je Broj Jedan X 6. veljače 1985.
307. 096. Opasnost iz svemira X 20. veljače 1985. drugo izdanje
308. 185. Sjećanje na dragog pokojnika X 6. ožujka 1985.
309. 023. San jedne zimske noći X 20. ožujka 1985. treće izdanje
310. 186. Trostruka igra X 3. travnja 1985.
311. 024. U potrazi za bombom X 17. travnja 1985. treće izdanje
312. 187. Vražja dražba X 1. svibnja 1985.
313. 097. Zabranjeni udarac X 15. svibnja 1985. drugo izdanje
314. 188. Pokojnikova sjena X 29. svibnja 1985.
315. 025. Skok na skok X 12. lipnja 1095. treće izdanje
316. 189. Trombovci na okupu X 26. lipnja 1985.
317. 098. Djevojka zvana Brenda X 10. srpnja 1985. drugo izdanje
318. 190. Oporuka Broja Jedan X 24. srpnja 1985.
319. 026. Superhik X 7. kolovoza 1985. treće izdanje
320. 191. Policijska njuška X 21. kolovoza 1985.
321. 027. Superhik - Alkohol prijeti X 4. rujna 1985. treće izdanje
322. 192. Bobe, slučaj Slanina je tvoj! X 18. rujna 1985.
323. 099. Broadway X 2. listopada 1985. drugo izdanje
324. 193. Spletka oko zavjere X 16. listopada 1985.
325. 028. Superhik - Razbijena boca X 30. listopada 1985. treće izdanje
326. 194. Bakara! X 13. studenog 1985.
327. 100. Crne planine Južne Dakote X 27. studenog 1985. drugo izdanje
328. 195. Zamrznut X 11. prosinca 1985.
329. 029. Cirkus X 25. prosinca 1985. treće izdanje
330. 196. Kakva gužva! X 8. siječnja 1986.
331. 101. Sastanak na groblju X 22. siječnja 1986. drugo izdanje
332. 197. Da se okladimo? X 5. veljače 1986.
333. 030. Bradati pljačkaši X 19. veljače 1986. treće izdanje
334. 198. Srčani udar X 5. ožujka 1986.
335. 102. Banda propalica X 19. ožujka 1986. drugo izdanje
336. 199. Oskvrnjeni grob X 2. travnja 1986.
337. 032. Kad srce radi bi-bim, ba-bam X 16. travnja 1986. treće izdanje
338. 200. Hik, hik, hura! X 30. travnja 1986.
339. 103. Nestanak Kipa slobode X 14. svibnja 1986. drugo izdanje
340. 201. Lov na komarce X 28. svibnja 1986.
341. 033. Pljačkaš X 11. lipnja 1986. treće izdanje
342. 202. Trio socijalne pomoći X 25. lipnja 1986.
343. Priče Broja Jedan X 9. srpnja 1986.
344. 104. Šah-mat X 23. srpnja 1986. drugo izdanje
345. 203. Crni gusar X 6. kolovoza 1986.
346. 034. Vesela dolina X 20. kolovoza 1986. treće izdanje
347. 204. Pan 2000 X 3. rujna 1986.
348. 105. Veliki dan Maharadže Blitza X 17. rujna 1986. drugo izdanje
349. 205. Žuta mrlja X 1. listopada 1986.
350. 035. Dvanaest umjetnika X 15. listopada 1986. treće izdanje
351. 206. Uživajte u pecivu! X 29. listopada 1986.
352. 106. Do, Re, Mi X 12. studenog 1986. drugo izdanje
353. 207. Zlatni pokal X 26. studenog 1986.
354. 036. Centurion X 10. prosinca 1986. treće izdanje
355. 208. Radioaktivni vampir X 24. prosinca 1986.
356. 107. Safari bez veze X 7. siječnja 1987. drugo izdanje
357. 209. Malo strpljenja X 21. siječnja 1987.
358. 037. Pukovnik Kattycat X 4. veljače 1987. treće izdanje
359. 210. Osveta šahom X 18. veljače 1987.
360. 042. Vrijeme darivanja X 4. ožujka 1987. treće izdanje
361. 211. Terorizam X 18. ožujka 1987.
362. 108. Daj, daj, samuraj X 1. travnja 1987. drugo izdanje
363. 212. Ukleti idol X 15. travnja 1987.
364. 041. Slatka afera X 29. travnja 1987. treće izdanje
365. 213. Ubijte kritičara X 13. svibnja 1987.
366. 044. Bila jednom nagrada X 27. svibnja 1987. treće izdanje
367. 214. Sir Oliver u nevolji X 10. lipnja 1987.
368. 110. Gumiflex X 24. lipnja 1987. drugo izdanje
369. 215. Lijevoruki udara X 8. srpnja 1987.
370. 045. Klavirski koncert X 22. srpnja 1987. treće izdanje
371. 216. Crveni auto X 5. kolovoza 1987.
372. 046. Sve ili metak X 19. kolovoza 1987. treće izdanje
373. 217. Prudy, Prudy X 2. rujna 1987.
374. 112. Hipnos X 16. rujna 1987. drugo izdanje
375. 218. Priviđenja X 30. rujna 1987.
376. 113. Drvena noga X 14. listopada 1987. drugo izdanje
377. 219. Tamne naočale X 28. listopada 1987.
378. 048. Umro je bogati ujak X 11. studenog 1987. treće izdanje
379. 220. Osamljena srca X 25. studenog 1987.
380. 114. Suha šljiva X 9. prosinca 1987. drugo izdanje
381. 221. Hotelski miševi X 6. siječnja 1988.
382. 049. Derbi X 6. siječnja 1988. treće izdanje
383. 222. Osiguranje životne vječnosti X 20. siječnja 1988.
384. 115. Pravac Chicago X 3. veljače 1988. drugo izdanje
385. 223. Nježno ubijanje X 17. veljače 1988.
386. 116. Stara dobra vremena X 2. ožujka 1988. drugo izdanje
387. 224. Čudo od djeteta X 16. ožujka 1988.
388. 051. Povratak Superhika X 30. ožujka 1988. treće izdanje
389. 225. I opet Superhik X 13. travnja 1988.
390. 117. Ponovo među živima X 27. travnja 1988. drugo izdanje
391. 226. Finale iznenađenja X 11. svibnja 1988.
392. 052. Superhikov veliki pothvat X 25. svibnja 1988. treće izdanje
393. 054. Bu-Bu-Bu... X 8. lipnja 1988. treće izdanje
394. 053. Arsen Lupiga X 22. lipnja 1988. treće izdanje
395. 227. Odgovori mi da se zbližimo! X 6. srpnja 1988.
396. 119. Ralje X 20. srpnja 1988. drugo izdanje
397. 228. Šifra grafiti X 3. kolovoza 1988.
398. 118. Kap vina previše X 17. kolovoza 1988. drugo izdanje
399. 229. Bordighera ili smrt X 14. rujna 1988.
400. 230. Četveročlana banda X 12. listopada 1988.
401. 231. Zoo ludorije X 16. studenog 1988.
402. 232. Perestrojka X 14. prosinca 1988.
403. 233. Čistač Superhik javlja se na dužnost X 18. siječnja 1989.
404. 234. Zimske radosti X 15. veljače 1989.
405. 235. Zatočenik kule X 15. ožujka 1989.
406. 236. Tebi jasno X 12. travnja 1989.
407. 237. Tako je počelo X 10. svibnja 1989.
408. 238. Prokleta isprava X 14. lipnja 1989.
409. 239. Samoubilački zadatak X 12. srpnja 1989.
410. 240. Izdaja X 16. kolovoza 1989.
411. 241. Brodolom X 13. rujna 1989.
412. 242. Početak raspleta X 18. listopada 1989.
413. 243. Čovjek iz Londona X 15. studenog 1989.
414. 244. Ljepotica Ria X 13. prosinca 1989.
415. 245. U sjeni giljotine X 17. siječnja 1990.
416. 246. Potres X 14. veljače 1990.
417. 247. Skate-board boys X 14. ožujka 1990.
418. 248. Posljednja bitka? X 18. travnja 1990.
419. 249. Finale X 16. svibnja 1990.
420. 250. Kum X 14. lipnja 1990.
421. 251. Otrovni finale X 18. srpnja 1990.
422. 252. Klopka s tri S X 18. kolovoza 1990.
423. 253. Anten-man X 19. rujna 1990.
424. 254. Uhvatite Anten-man-a! X 17. listopada 1990.
425. 255. Povratak u tor X 14. studenog 1990.
426. 256. Elvis '90 X 19. prosinca 1990.
427. 257. Operacija spašavanja X 16. siječnja 1991.
428. 258. Dovitljiva osveta X 15. veljače 1991.
429. 259. Ludosti godine X 13. ožujka 1991.
430. 260. Tražite Tobiju Quantrilla X 17. travnja 1991.
431. 261. Gero-skauti X 15. svibnja 1991.
432. 262. Grob za Boba X 15. lipnja 1991
433. 263. Zippel X 15. srpnja 1991.
434. 264. Državni psovač broj 1 X 15. kolovoza 1991.
435. 265. Povratak Antenamana X 15. rujna 1991.
436. 266. Antenamanov dvojnik X 15. listopada 1991.
437. 267. Bum faktor X 15. studenog 1991.
438. 268. Pustinjski bljesak X 15. prosinca 1991.
439. 270. Mister Božić X 15. siječnja 1992.
440. 269. Živa mumija X 15. veljače 1992.
441. 271. Turluk nijem čovjek X 15. ožujka 1992.
442. 272. Superzelembać X 15. travnja 1992.
443. 273. Ne glupiraj se! X 13. svibnja 1992.
444. 274. Brazilska rumba ja-ja! X 17. lipnja 1992.
445. 275. Nebeski pljačkaši X 1992.
446. 276. Dan lavova X 1992.
447. 277. Anten-boy X 1992.
448. 073. Doktor Rakar X 1992. treće izdanje

Popis u izdanju Strijela '92, Borgis, KorpusUredi

Strip je izlazio od 1993. do 2009.

Broj Tal. izd. Naslov Naslovnica Datum objavljivanja
001. 278. Gledanost ili smrt X siječanj 1993.
002. 279. Tele X X veljača 1993.
003. 280. Operacija Pochita X ožujak 1993.
004. 281. Ne pucajte! X travanj 1993.
005. 282. Vidimo se uskoro! X svibanj 1993.
006. 283. Arakno X lipanj 1993.
007. 284. Tobia bježi! X srpanj 1993.
008. 285. Ljetna simfonija X kolovoz 1993.
009. 286. Sad ga ima, sad ga nema! X rujan 1993.
010. 287. S.O.S. Pochita X listopad 1993.
011. 288. Četiri kostura X studeni 1993.
012. 289. Gna gna gno X prosinac 1993.
013. 290. Ludnica u ludnici X siječanj 1994.
014. 291. Superhik ponovno među vama X veljača 1994.
015. 292. Stranka pijančevanja X ožujak 1994.
016. 293. Kolo sreće X travanj 1994.
017. 294. Pitanje savjesti X svibanj 1994.
018. 295. Ucjena za dvojicu X lipanj 1994.
019. 296. Mutni poslovi X srpanj 1994.
020. 297. Nesretni dobitnik X kolovoz 1994.
021. 298. Košarka X rujan 1994.
022. 299. Crni dan X listopad 1994.
023. 300. Primamljiv poziv X studeni 1994.
024. 301. Klinika lake smrti X prosinac 1994.
025. 302. Pretrpljeni praznici X siječanj 1995.
026. 303. Morganina tajna X veljača 1995.
027. 304. Banda četvrtastih glava X ožujak 1995.
028. 305. Sastav Wurdalak X travanj 1995.
029. 306. Mršav Božić X svibanj 1995.
030. 307. Blago Inka X lipanj 1995.
031. 308. Neslane šale X srpanj 1995.
032. 309. Bejzbol X kolovoz 1995.
033. 310. Traži se Ivana X rujan 1995.
034. 311. Anten-girl X listopad 1995.
035. 312. Puff! X studeni 1995.
036. 313. Krađa u muzeju X prosinac 1995.
037. 314. Grbavac napada X siječanj 1996.
038. 315. Morganin zatočenik X veljača 1996.
039. 316. Superhik ponovo osvaja X ožujak 1996.
040. 317. Osveta u dimu X travanj 1996.
041. 319. Čudo X svibanj 1996.
042. 318. Božićni ugođaj X lipanj 1996.
043. 320. Šaljivčina X srpanj 1996.
044. 321. Show Mauritza Trbonje X kolovoz 1996.
045. 322. Telefon za prijatelja X rujan 1996.
046. 323. Parabolik X listopad 1996.
047. 324. Nestvarno vrijeme X studeni 1996.
048. 325. Grbavac opet na djelu X siječanj 1997.
049. 327. Povratak pauka X veljača 1997.
050. 326. Jaje iznenađenja X ožujak 1997.
051. 328. Oblaci X travanj 1997.
052. 329. Pokajnik X svibanj 1997.
053. 330. Na pasjoj vrućini X lipanj 1997.
054. 331. Osveta X srpanj 1997.
055. 332. Mrvice X kolovoz 1997.
056. 333. Dva srca i jedna koliba X rujan 1997.
057. 334. E.B. X listopad 1997.
058. 335. Da imam milijun dolara X studeni 1997.
059. 336. Sapunica X prosinac 1997.
060. 337. Srdačno Vaš Lakrdijaš X siječanj 1998.
061. 338. Let USAF 317 X veljača 1998.
062. 339. Veliki Panzarotti X ožujak 1998.
063. 340. Hendikep X travanj 1998.
064. 341. Glasujte za Tromba (i bit ćete trombirani) X svibanj 1998.
065. 342. Božićna pljačka X lipanj 1998.
066. 343. 31. prosinca 2097. X srpanj 1998.
067. 344. Izgrebi i kidaj X kolovoz 1998.
068. 345. Nasljedstvo Rock X rujan 1998.
069. 346. Čarobni miris X listopad 1998.
070. 347. Uhvaćen na djelu! X studeni 1998.
071. 348. Supermarket X prosinac 1998.
071./1 050. Tako je nastala Grupa TNT (distrib. samo u Sloveniji) X siječanj 1999.
072. 349. Putovanja O.K. sve uključeno X veljača 1999.
073. 350. Srčana X ožujak 1999.
074. 351. Lilihip X travanj 1999.
075. 352. Plati 2 ubij 3 X svibanj 1999.
076. 353. Živjeli otpaci! X lipanj 1999.
077. 354. Božićni duh X srpanj 1999.
078. 355. Htio bih mnogo, ali mogu malo X kolovoz 1999.
079. 356. Sljepačke pjesme X rujan 1999.
080. 357. Osvijetljena tikva X listopad 1999.
081. 358. Sablast iz Cantervillea X studeni 1999.
082. 359. Brojevi X prosinac 1999.
083. 360. Nevidljivi čovjek X siječanj 2000.
084. 361. Krstarenje au pair X veljača 2000.
085. 362a. Banderas Carreras X ožujak 2000.
086. 362b. Zamršen slučaj (Banderas Carreras 2 dio) X travanj 2000.
087. 363. Richard III X svibanj 2000.
088. 364. 7 kila za 7 sati X lipanj 2000.
089. 365. Frick X srpanj 2000.
090. 366. Šakal X kolovoz 2000.
091. 367. Zora novog tisućljeća X rujan 2000.
092. 368. Meta ništica X listopad 2000.
093. 369. Hamlet X studeni 2000.
094. 370. Dvije sobe i kuhinja X prosinac 2000.
095. 371. Optuženi X siječanj 2001.
096. 372. Unajmljuje se ubojica X veljača 2001.
097. 373a. Hollywood, Wow! X ožujak 2001.
098. 373b. Noć zvijezda (Hollywood, Wow! 2 dio) X travanj 2001.
099. 374a. Minga i Manga X svibanj 2001.
100. 374b. Sayonara X lipanj 2001.
101. 375. Ustanak Berta i Berte X srpanj 2001.
102. 376. Srodna duša X kolovoz 2001.
103. 377. O, srce moje! X rujan 2001.
104. 378. Hakeri X listopad 2001.
105. 379. Week-end X studeni 2001.
106. 380. Slalom X prosinac 2001.
107. 381. Sladoled s ribljim okusom X siječanj 2002.
108. 382. TNT: Rođenje X veljača 2002.
109. 383. Dimenzija "XL" X ožujak 2002.
110. 384. Poludjeli predsjednik X travanj 2002.
111. 385. Kockar X svibanj 2002.
112. 386a. Lakrdijašev TV show X lipanj 2002.
113. 386b. Spot X srpanj 2002.
114. 387a. Priče starih vremena X kolovoz 2002.
114./2 387b. Priče starih vremena - 2 dio X rujan 2002.
115. 388. Povratak u dimenziju XL X listopad 2002.
116. 389. Bomba "Kraj svijeta" X studeni 2002.
117. 390. Sretan Božić X prosinac 2002.
118. 391. Cogito ergo sum X siječanj 2003.
119. 392. Recite svoje X veljača 2003.
120. 393. Ja mrtav, ti mrtav, on mrtav X ožujak 2003.
121. 394. Bingo! X travanj 2003.
122. 395. Ubojstva izvlačenjem X svibanj 2003.
123. 396. Novi Anten-man X lipanj 2003.
124. 397. Oh, moj Bože X srpanj 2003.
125. 398. Vodite ljubav sa... X kolovoz 2003.
126. 399. Bilo pa prošlo X rujan 2003.
127. 400. Proslava u dvorcu X listopad 2003.
128. 200. Hik, hik, hurra! X studeni 2003.
129. 402. Božićna šala X prosinac 2003.
130. 401. Voyeurova banda X siječanj 2004.
131. 403. Udovica s one strane groba X veljača 2004.
132. 404. Enrika ponovo udara X ožujak 2004.
133. 405. ? X travanj 2004.
134. 406. Čudesni prsten X svibanj 2004.
135. 407. Posljednji film Billa Mikowskog X lipanj 2004.
136. 408. Ime mi je Font, Alex Font X srpanj 2004.
137. 409. Poziv smrti X kolovoz 2004.
138. 410. Putnička agencija Shirley X rujan 2004.
139. 411. Spasitelj X listopad 2004.
140. 412. Fiction X studeni 2004.
141. 413. Traži se osoblje X prosinac 2004.
142. 414. Bon - bon X siječanj 2005.
143. 415. Ars, artis X veljača 2005.
144. 416. Mijaukanje tigra X ožujak 2005.
145. 417. Tajna triju ??? X srpanj 2005.
146. 418. Tuča X prosinac 2005.
147. 419. Ubojica je ostavio svoj trag X siječanj / srpanj 2006.
148. 420. Ra-ta-ta-ta-ta X prosinac 2006.
149. 421. Alkatraz X lipanj 2007.
150. 422. Gusari u napad X lipanj 2008.
151. 423. Tri minute slave X lipanj / srpanj 2009.

Popis u izdanju Strip-agent (Alan Ford Klasik)Uredi

Strip-Agent izbacuje prvih 200 broja po talijanskoj numeraciji, uključujući do tada neobjavljene brojeve u Hrvatskoj.

Broj Tal.izd. Naslov Naslovnica Datum objavljivanja
086. 086. Hladni pol X kolovoz 2008.
180. 180. Olimpijski plamen X prosinac 2016.

Popis u izdanju Strip-agent (Alan Ford Extra)Uredi

Strip je izlazio od 2006. do 2017.

Broj Tal.izd. Naslov Naslovnica Datum objavljivanja
001. 424. Pax Vobis X srpanj 2006.
002. 425. Zamorac X kolovoz 2006.
003. 426. Grbavac Notre Dame X rujan 2006.
004. 427. Prokletstvo mjeseca zelenog poput jabuke X listopad 2006.
005. 428. Proročanstvo X prosinac 2006.
006. 429. Novi dan X siječanj 2007.
007. 430. Rasplet krimića X veljača 2007.
008. 431. Svijet Alana Fonta X ožujak 2007.
009. 432. Puzzle X travanj 2007.
010. 433. Minuettin minuet X svibanj 2007.
011. 434. Pri finoj pizzeriji X lipanj 2007.
012. 435. Troje za jednog X srpanj 2007.
013. 436. Superhikova sjena X rujan 2007.
014. 437. Stari papir X listopad 2007.
015. 438. Dar ili kvar X studeni 2007.
016. 439. Moby Dick X prosinac 2007.
017. 440. Tajanstvena žena X siječanj 2008.
018. 441. Bandana Rock Band X veljača 2008.
019. 442. Potreban je... Supersirko X ožujak 2008.
020. 443. Hollywood zove X travanj 2008.
021. 444. Operacija: Zaštita sigurnosti X svibanj 2008.
022. 445. Nagradni odmor X lipanj 2008.
023. 446. Idemo u operu X srpanj 2008.
024. 447. Supersirkov povratak X kolovoz 2008.
025. 448. Krv duhova X prosinac 2008.
026. 449. Rasprodaja vampira X siječanj 2009.
027. 450. Otvara se number one X veljača 2009.
028. 451. Zaručnici X ožujak 2009.
029. 452. Witchcraft X travanj 2009.
030. 453. Na krilima oblaka X svibanj 2009.
031. 454. Veliki pokolj na otoku dosadnih X lipanj 2009.
032. 455. Sjajna ponuda X srpanj 2009.
033. 456. Samo za slabovidne X listopad 2009.
034. 457. Ćorkanova banda X prosinac 2009.
035. 458. Havaji X siječanj 2010.
036. 459. Mat za Srčanu X veljača 2010.
037. 460. Predstava X svibanj 2010.
038. 461. Smijem li se predstaviti? Geko Smrtić! X lipanj 2010.
039. 462. Svi u Las Vegas X srpanj 2010.
040. 463. Iza rešetaka X kolovoz 2010.
041. 464. Žena bez pamćenja X rujan 2010.
042. 465. Veseli udovac X listopad 2010.
043. 466. Dnevnik Lulu Bell X studeni 2010.
044. 467. Među nama je izdajica X prosinac 2010.
045. 468. Vraški zamršen slučaj X siječanj 2011.
046. 469. Svi na more? X veljača 2011.
047. 470. Svi u planine! X ožujak 2011.
048. 471. Supersirkova prijetnja X travanj 2011.
049. 472. Afera Supersirko X svibanj 2011.
050. 473. Nikad ispričana priča X lipanj 2011.
051. 474. Ne smetaj! X srpanj 2011.
052. 475. Meine liebe Minuette X kolovoz 2011.
053. 476. Dolazi Paciulisky X rujan 2011.
054. 477. Othello X listopad 2011.
055. 478. Najprije treba poubijati sve odvjetnike X studeni 2011.
056. 479. Lov na serijskog ubojicu X prosinac 2011.
057. 480. Problem zvan eksplozija X veljača 2012.
058. 481. Ukroćena goropadnica X ožujak 2012.
059. 482. Odmor bez odmora X travanj 2012.
060. 483. Zamrzni se danas probudi se sutra X svibanj 2012.
061. 484. Magični dodir X lipanj 2012.
062. 485. Grof Monte Cristo X srpanj 2012.
063. 486. Zvonko Božić X kolovoz 2012.
064. 487. Vjenčanje u troje X rujan 2012.
065. 488. A što sad, jadni Grunfe? X listopad 2012.
066. 489. Umorstva u ulici Morgue X prosinac 2012.
067. 490. Sav taj rock X siječanj 2013.
068. 491. Kao u dobra stara vremena X veljača 2013.
069. 492. Druga stvar na popisu: Ubiti sve liječnike X ožujak 2013.
070. 493. Izlet na jezero X travanj 2013.
071. 494. Ananas X svibanj 2013.
072. 495. Zagonetka limene kante X lipanj 2013.
073. 496. Tri kapi Superhika X srpanj 2013.
074. 497. Jadnici X kolovoz 2013.
075. 498. Zločin u katedrali X rujan 2013.
076. 499. Bogato nasljedstvo X listopad 2013.
077. 501. Povratak s Marsa X studeni 2013.
078. 502. Misterij dvije dimenzije X siječanj 2014.
079. 503. Bestseller X veljača 2014.
080. 504. Kiseli medeni mjesec X travanj 2014.
081. 505. Tajni zadatak X svibanj 2014.
082. 506. Dozvola X lipanj 2014.
083. 507. Blago Magnabenovih X kolovoz 2014.
084. 508. Naručeno ubojstvo X rujan 2014.
085. 509. Sve je u redu X listopad 2014.
086. 510. Portret Doriana Graya X prosinac 2014.
087. 511. Ništa se nije dogodilo X veljača 2015.
088. 512. Treća stvar na popisu: ubiti sve knjigovođe X travanj 2015.
089. 513. Sumnjivo samoubojstvo X lipanj 2015.
090. 514. Mačja ljubav X kolovoz 2015.
091. 515. Iznenađenje X rujan 2015.
092. 516. Čudni slučaj doktora Jeckylla X listopad 2015.
093. 519. Odmor među oblacima X prosinac 2015.
094. 520. U balonu X veljača 2016.
095. 521. San mnogih zimskih noći X travanj 2016.
096. 524. Vampiri X svibanj 2016.
097. 525. Glasujte za Alana X srpanj 2016.
098. 526. Zavjera u Parizu X ruajn 2016.
099. 527. Je li Minuette mrtva? X listopad 2016.
100. 529. Sve je otišlo kvragu X prosinac 2016.
101. 530. Je li ih netko vidio X siječanj 2017.
102. 531. Barunica von Prnyak X veljača 2017.
103. 533. Udri brigu na veselje X ožujak 2017.
104. 534. Čudna otmica X svibanj 2017.
105. 536. Nevolja nikad ne dolazi sama X lipanj 2017.
106. 537. Što se dogodilo s Guidom McChvarkom? X srpanj 2017.
107. 539. Bizarna sudbina X rujan 2017.

Popis u izdanju CMI (Alan Ford Nova Serija)Uredi

Brojevi koji su preskočeni po talijanskoj numeraciji:

  • 549. u Italiji izlazi reprint u boji, u Hrvatskoj ga možete pročitati u c/b izdanju pod brojem 451. (028. Alan Ford Extra).
  • 555. u Italiji izlazi reprint u boji, u Hrvatskoj ga možete pročitati u c/b izdanju pod brojem 516. (092. Alan Ford Extra), u boji se nalazi pod 3. brojem Strip-Agent Kolor Specijal izadnja
  • 558. u Italiji izlazi reprint u boji, u Hrvatskoj ga možete pročitati u c/b izdanju pod brojem 426. (003. Alan Ford Extra).
  • 560. u Italiji izlazi reprint u boji, u Hrvatskoj ga možete pročitati u c/b izdanju Borgisovog specijala "Zločin Lorda Savilea".
  • 563. u Italiji izlazi reprint u boji, u Hrvatskoj ga možete pročitati u c/b izdanju pod brojem 439. (016. Alan Ford Extra).

Broj Tal.izd. Naslov Naslovnica Datum objavljivanja Info
001. 540. Gadna banda X ožujak 2019.
002. 541. S.O.S. vampiri X svibanj 2019.
003. 542. Najezda vampira X srpanj 2019.
004. 543. Vampiri su ponovo u New Yorku X rujan 2019.
005. 544. Dolazi papa! X studeni 2019.
006. 545. Pinocchio X siječanj 2020. reprint specijala, u Italiji ovaj broj izlazi u izdanju u boji
007. 546. Nogomet X ožujak 2020.
008. 547. Bogalji na nišanu X svibanj 2020.
009. 548. Priča Broja Jedan o hot-dogu X srpanj 2020.
010. 550. Wunderbar X rujan 2020.
011. 551. Vidoviti stroj X studeni 2020.
012. 552. Otmica Broja Jedan X siječanj 2021.
013. 553. Dug život X ožujak 2021. Dug život 1. dio
014. 554. Čudnovato krstarenje X svibanj 2021. Dug život 2. dio
015. 556. Hotel bez zvjezdice X srpanj 2021.
016. 557. Zavjera X rujan 2021.
017. 559. Četvrta stvar na popisu: Ubiti sve prodavače osiguranja X studeni 2021.
018. 561. Frizerski salon za dame X siječanj 2022.
019. 562. Kovrče X ožujak 2022.
020. 564. Povratak X svibanj 2022.
021. 565. Nova barunica X srpanj 2022. Nova barunica 1. dio
022. 566. Okus moći X rujan 2022. Nova barunica 2. dio

Ostala IzdanjaUredi

Popis u izdanju Libellus (Alan Ford - kolekcionarsko izdanje)Uredi

Specijalno kolekcionarsko izdanje u kojem se koristi Brixyjev prijevod, korigirani su njegovi prijevodi, tipfeleri provjeravajući talijansku verziju teksta i dodani oni koji fale, odrađene su specijalne korekcije vezane za izvorni prijevod, tipa ujednačavanja naziva/imena (tipa Gazda / Šef; Cirano / Nosonja; Vaša Milosti & Veličanstvo / Vaša Visosti; Holes & Grunt / Grunf; Kroizer & Kreutzer & Krajcer / Kreutzer itd.) + korekcije previda (neprevedenih oblačića, tabli, natpisa, tipfelera i sl.).

Broj Tal.izd. Naslov Naslovnica Datum objavljivanja
001. 001.
002.
003.
Grupa TNT
Šuplji zub
Operacija Frankenstein
X 17. lipnja 2022.
002. 004.
005.
006.
Kuća duhova
Daj! Daj! Daj!
Traži se Alex Barry
X
003. 007.
008.
009.
Zimska idila
Ucviljeni diktator
ZOO simfonija
X
004. 010.
011.
012.
Broj 1
Formule
Žalosna priča o mladom bogatašu
X

Popis u izdanju Strip-agent SpecijalUredi

Broj Tal.izd. Naslov Naslovnica Datum objavljivanja
500. 500. Upravo vjenčani X srpanj 2013.

Popis u izdanju VjesnikUredi

Superstrip MAXIUredi

U ovom izdanju uz epizode Alana Forda koji se pojavljuje u drugom broju ovog izdanje, izlaze i druge epizode drugih stripova.

* U ovom broju u Hrvatskoj, izlazi po prvi puta epizoda koja nije izašla u originalnoj seriji Vjesnikovog Super Stripa.

** Ovo su dvije epizode domaćeg uratka u izvedbi Zlatka Druška, u kojoj Alan Ford i grupa TNT posjećuju Zagreb i Dalmaciju.

Broj Tal.izd. Epizode Naslovnica Datum objavljivanja
002. 001.
011.
050.
Grupa TNT
Broj Jedan
Tako je nastala Grupa TNT
X srpanj 1986.
003. 019.
061.
062.
Trojica iz Jume
Korokodilska glava
Tri brata Rock
X prosinac 1986.
004. 116.
007.
Dobra stara vremena
Ucviljeni diktator
X travanj 1987.
005. 038.
064.
065.
Godišnji odmor
Trio Fantastikus
Udarac s boka
X lipanj 1987.
006. 047.
040.
Neprijatelj prirode broj jedan
Ekologija
X kolovoz 1987.
007. 009. Zoo simfonija X studeni 1987.
008. 043. Novogodišnja proslava X ožujak 1988.
009. * 125. * Otok mračnjaka X svibanj 1988.
010. - Priče Broja 1: "Ikar"
Priče Broja 1: "Homer"
X lipanj 1988.
011. Priče Broja 1: "Odiseja" X listopad 1988.
012. Priče Broja 1: "Julije Cezar" X studeni 1988.
013. Priče Broja 1: "Custer" i "Laffite" X siječanj 1989.
014. 002. Šuplji zub X travanj 1989.
015. ** -- -- Otrov crne ruže X lipanj 1989.
016. ** Otrov crne ruže (2 dio.) X rujan 1989.

VPA TrobrojUredi

Strip je izlazio od 1989. do 1992.

Broj Tal.izd. Epizode Naslovnica Datum objavljivanja
001. 001.
002.
003.
Grupa TNT
Šuplji zub
Operacija Frankenstein
X studeni 1989.
002. 004.
005.
006.
Kuća duhova
Daj! Daj! Daj!
Traži se Alex Barry
X veljača 1990.
003. 007.
008.
009.
Ucviljeni diktator
Idila
Zoo simfonija
X ožujak 1990.
004. 010.
011.
012.
Formule
Broj Jedan
Žalosna priča o mladom bogatašu
X travanj 1990.
005. 013.
014.
015.
Golf
Jedan, dva, tri, četiri
Udar munje
X svibanj 1990.
006. 016.
017.
018.
(NE) Glasajte za Notaxa
Ljekovita voda
Pas za milijun dolara
X srpanj 1990.
007. 019.
020.
021.
Trojica iz Yume
Frit i Frut
Čuvaj se bombe
X studeni 1990.
008. 022.
023.
024.
U strahu su velike oči
San jedne zimske noći
U potrazi za bombom
X siječanj 1991.
009. 025.
026.
027.
Skok na skok
Superhik
Alkohol prijeti
X ožujak 1991.
010. 028.
029.
030.
Razbijena boca
Cirkus
Bradati pljačkaši
X svibanj 1991.
011. 031.
032.
033.
Dan vještica
Kad srce radi...
Pljačkaši
X kolovoz 1991.
012. 034.
035.
036.
Vesela dolina
Dvanaest umjetnika
Centurion
X rujan 1991.
013. 037.
038.
039.
Pukovnik Kattycat
Godišnji odmor
Dobra stara vremena
X studeni 1991.
014. 040.
041.
042.
Ekologija
Slatka afera
Vrijeme darivanja
X siječanj 1992.
015. 043.
044.
045.
Novogodišnja proslava
Bila jednom jedna nagrada
Klavirski koncert
- najavljen,
nikad izašao
N/A 283.
287.
288.
Arakno
S.O.S. Pochita
4 kostura
- -

U zagradama se nalaze redni brojevi iz orginalnog talijanskog izdanja.

Popis u izdanju Borgis, KorpusUredi

Borgis Special Veliki/Mali/PBJUredi

Naslov Naslovnica Datum objavljivanja
Božićna priča 1. prosinca 1993.
Sve uračunato 25. ožujka 1994.
Družba na krstarenju 1. lipnja 1994.
Čudan slučaj doktora Jeckylla 1. srpnja 1994.
Nakon pet stoljeća KOLUMBO i drugi velikani iz pričanja BROJA JEDAN 1. kolovoza 1994.
Homerovi slavni spjevovi - ILIJADA I ODISEJA pothvat Ahila, Odiseja i Helene Trojanske 21. studenoga 1994.
Put oko svijeta u 80 dana 1. prosinca 1994.
Odmor bez odmora lipanj 1995.
PBJ o NAPOLEONU, Davyju Crockettu, Horacijima i Kurijacijima, Ikaru, Neronu, Lafitteu lipanj 1995.
PBJ o ROBINU HOODU, Aleksandru Velikom, Romulu i Remu i Billyu The Kidu prosinac 1995.
Vampir Drakula lipanj 1996.
Jadnici siječanj 1997.
Grof Monte Christo lipanj 1997.
Ananas prosinac 1997.
PBJ Lombardska liga, Atila, Kleopatra, Bethoveen 1998.
Grbavac crkve Notre Dame travanj 1998.
PBJ Dante, Leonardo Da Vinchi, Ivana Orleanska, Wilhelm Tell lipanj 1998.
Pinocchio rujan 1998.
Roštiljada prosinac 1998.
Zločin u ulici Morgue travanj 1999.
Moby Dick srpanj 1999.
Staljin, braća Lumiere, Marco Polo, Gioacchino Rossini 1999.
Othello 1999.
Mračan posao 2000.
Zločin Lorda Savilea 2000.
Zaručnici 2000.
Julije Cezar, Pir, Kolumbo, Orlando, Custer, Nelson, Virgilije, Leonida 13. rujna 2001.
Gumiflex 2001.
Doktor Jackyll 2001.
Frankenstein 2001.
Napoleon, Davy Crockett, Ikar, Horaciji i Kuraciji, Lafitte, Neron 2002.
Put oko svijeta u 80 dana 15. rujna 2002.
Tri mušketira 2002.
Billy the Kid, Romul i Rem, Robin Hood, Aleksandar Veliki 20. ožujka 2003.
Odmor bez odmora 20. lipnja 2003.
Moby Dick 18. rujna 2003.
Priče Broja jedan: Ilijada i Odiseja 18. prosinca 2003.
Jadnici 17. ožujka 2004.
Ananas 18. lipnja 2004.
Zločin u ulici Morgue 16. rujna 2004.
Grof Monte Kristo 19. prosinca 2004.
Pinocchio 5. srpnja 2008.

Popis u izdanju Strip-AgentUredi

Priče Broja JedanUredi

Broj Naslov Naslovnica Datum objavljivanja
001. Priče Broja Jedan br. 1 (Marija Stuart i Elizabeta Velika, John Dinilger, Al Capone, George Washington, Alessandro Mazoni) X srpanj 2007.
002. Priče Broja Jedan br. 2 (Kolumbo, Pir, Virgilije, Orlando, Julije Cezar, Leonida, Nelson, Custer) X listopad 2007.
003. Priče Broja Jedan br. 2 (Napoleon, Davy Crockett, Ikar, Horaciji i Kurijaciji, Lafitte, Neron) X ožujak 2008.
004. Priče Broja Jedan br. 4 (Ilijada i odiseja) X srpanj 2008.
005. Priče Broja Jedan br. 5 (Robin Hood, Aleksandar Veliki, Romul i Rem, Billy the Kid) X ožujak 2009.
006. Priče Broja Jedan br. 6 (Lombardska liga, Atila, Kleopatra, Bethoveen) X svibanj 2009.
007. Priče Broja Jedan br. 7 (Leonardo da Vinci,Dante, Ivana Orleanska, Wilhelm Tell) X svibanj 2009.
008. Priče Broja Jedan br. 8 (Staljin, braća Lumiere, Marco Polo i Gioacchino Rossini) X srpanj 2010.
009. Priče broja Jedan br. 9 (Alessandro Manzoni, Sigmund Freud, Giuseppe Verdi, William Sheakspeare) X kolovoz 2011.

Kolor SpecijalUredi

Broj Tal. izd. Naslov Naslovnica Datum objavljivanja
001. 523. Dracula X lipanj 2006.
002. 528. Frankestein X kolovoz 2006.
003. 555. Čudni slučaj doktora Jekylla X listopad 2006.
004. 522. Božična priča X studeni 2006.

Kolor BibliotekaUredi

Broj Tal. izd. Naslov Naslovnica Datum objavljivanja
001. 011 Broj Jedan X srpanj 2007.
002. 015. Udar munje X kolovoz 2007.
003. 035. Dvanaest umjetnika X rujan 2007.
004. 036. Centurion X studeni 2007.
005. 026 Superhik X lipanj 2008.
006. 032. Kad srce radi bi-bim ba-bam X srpanj 2008.
007. 050. Tako je nastala Grupa TNT X kolovoz 2008.
008. 049. Derbi X ožujak 2009.
009. 051. Povratak Superhika X svibanj 2009.
010. 052. Superhikov veliki pothvat X srpanj 2009.
011. 068. Sportska afera X rujan 2009.

KolorUredi

Broj Tal. izd. Naslov Naslovnica Datum objavljivanja
001. 001. Grupa TNT X lipanj 2015.
002. 002. Šuplji zub X srpanj 2015.
003. 003. Operacija Frankenstein X kolovoz 2015.
004. 004. Kuća duhova X rujan 2015.
005. 005. Daj! Daj! Daj! X listopad 2015.
006. 006. Traži se Alex Barry X studeni 2015.
007. 007. Ucviljeni diktator X prosinac 2015.
008. 008. Zimska idila X siječanj 2016.
009. 009. Zoo simfonija X ožujak 2016.
010. 010. Formule X travanj 2016.
011. 011. Broj 1 X svibanj 2016.
012. 012. Žalosna priča o mladom bogatašu X lipanj 2016.
013. 013. Golf X srpanj 2016.
014. 014. Jedan, dva, tri, četiri X kolovoz 2016.
015. 015. Udar munje X listopad 2016.
016. 016. (Ne) glasajte za Notaxa! X studeni 2016.
017. 017. Ljekovita voda X lipanj 2017.
018. 018. Pas od milijun dolara X srpanj 2017.
019. 019. Trojica iz Yume X kolovoz 2017.
020. 020. Frit i Frut - najavljen, nikad izašao

Super KlasikUredi

Ovo izdanje je izlazilo od 13. lipnja 2008. do 29. srpnja 2017., po talijanskoj numeraciji od broja 001. "Grupa TNT", do broja 044. "Bila jednom nagrada"

Zlatni KlasikUredi

Ovo izdanje je izlazilo od 2. kolovoza 2013. do 1. kolovoza 2017., po talijanskoj numeraciji od broja 001. "Grupa TNT", do broja 010. "Formule".