Otvori glavni izbornik

Dodatak:Popis epizoda serije Mentalist

Ovaj popis epizoda sadrži sve epizode američke kriminalne serije Mentalist, poredane prema američkoj premijeri. Između 2008. i 2015., nastalo je 151 epizoda u sedam sezona, a svaka je trajala oko 42 minute.

Sezona 1 (2008-2009)Uredi

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Režija Scenarij Izvorni datum prikazivanja Američkih gledatelja
(u milijunima)
1 1 "Pilot" David Nutter Bruno Heller 23. rujna 2008. 15.60
2 2 "Red Hair and Silver Tape" David Nutter Bruno Heller 30. rujna 2008. 15.48
3 3 "Red Tide" David M. Barrett Ashley Gable 14. listopada 2008. 14.94
4 4 "Ladies in Red" Chris Long Gary Glasberg 21. listopada 2008. 15.28
5 5 "Redwood" John Behring Andi Bushell 28. listopada 2008. 16.07
6 6 "Red Handed" Chris Long Erika Green Swafford 11. studenog 2008. 16.57
7 7 "Seeing Red" Martha Mitchell Gary Glasberg 18. studenog 2008. 15.84
8 8 "The Thin Red Line" Matt Earl Beesley Ken Woodruff 25. studenog 2008. 15.93
9 9 "Flame Red" Charles Beeson Ashley Gable 2. prosinca 2008. 18.74
10 10 "Red Brick and Ivy" Paris Barclay Eoghan Mahony 16. prosinca 2008. 19.31
11 11 "Red John's Friends" John Polson Bruno Heller 6. siječnja 2009. 19.62
12 12 "Red Rum" Dean White Andi Bushell 13. siječnja 2009. 18.07
13 13 "Paint it Red" David M. Barrett Eoghan Mahony 18. siječnja 2009. 16.39
14 14 "Crimson Casanova" Lesli Linka Glatter Ken Woodruff 10. veljače 2009. 19.70
15 15 "Scarlett Fever" Paul Holahan Erika Green Swafford 17. veljače 2009. 18.23
16 16 "Bloodshot" Chris Long Gary Glasberg 17. ožujka 2009. 15.49
17 17 "Carnelian Inc." Kevin Dowling Bruno Heller 24. ožujka 2009. 17.62
18 18 "Russet Potatoes" Norberto Barba Ashley Gable 31. ožujka 2009. 16.96
19 19 "A Dozen Red Roses" Lesli Linka Glatter Andi Bushell 7. travnja 2009. 16.92
20 20 "Red Sauce" Adam Kane Eoghan Mahony 28. travnja 2009. 17.11
21 21 "Miss Red" Martha Mitchell Ken Woodruff 5. svibnja 2009. 16.68
22 22 "Blood Brothers" John Polson Erika Green Swafford 12. svibnja 2009. 16.21
23 23 "Red John's Footsteps" Chris Long Bruno Heller 19. svibnja 2009. 16.82


Sezona 2 (2009-2010)Uredi

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Režija Scenarij Izvorni datum prikazivanja Američkih gledatelja
(u milijunima)
24 1 "Redemption" Chris Long Bruno Heller 24. rujna 2009. 15.07
25 2 "The Scarlet Letter" Charles Beeson Tom Szentgyorgyi 1. listopada 2009. 15.75
26 3 "Red Badge" Eric Laneuville Ashley Gable 8. listopada 2009. 14.70
27 4 "Red Menace" Norberto Barba Leonard Dick 15. listopada 2009. 15.08
28 5 "Red Scare" Lesli Linka Glatter Ken Woodruff 29. rujna 2009. 15.53
29 6 "Black Gold and RedBlood" Rod Hardy Bruno Heller 5. studenog 2009. 16.21
30 7 "Red Bulls" David M. Barrett Tom Szentgyorgyi 12. studenog 2009. 16.17
31 8 "His Red Right Hand" Chris Long Ashley Gable 19. studenog 2009. 15.85
32 9 "A Price Above Rubies" Charles Beeson Eoghan Mahony 10. prosinca 2009. 16.37
33 10 "Throwing Fire" Martha Mitchell John Mankiewicz 17. prosinca 2009. 15.77
34 11 "Rose-Colored Glasses" Dan Lerner Leonard Dick 14. siječnja 2010. 15.38
35 12 "Bleeding Heart" Norberto Barba Erika Green Swafford 21. siječnja 2010. 14.56
36 13 "Redline" Bill D'Elia Jordan Harper 4. veljače 2010. 14.68
37 14 "Blood In, Blood Out" John Polson Ken Woodruff 11. veljače 2010. 15.86
38 15 "Red Herring" Eric Laneuville David Appelbaum 4. ožujka 2010. 14.87
39 16 "Code Red" John F. Showalter Bruno Heller 11. ožujka 2010. 16.02
40 17 "The Red Box" Chris Long John Mankiewicz 1. travnja 2010. 14.11
41 18 "Aingavite Baa" Stephen Gyllenhaal Tom Szentgyorgyi & Erika Green Swafford 8. travnja 2010. 16.32
42 19 "Blood Money" Adam Kane Ashley Gable & Jordan Harper 22. travnja 2010. 14.96
43 20 "Red All Over" Roxann Dawson Carolyn Ingber 29. travnja 2010. 14.84
44 21 "18-5-4" Charles Beeson Leonard Dick & Ken Woodruff 6. svibnja 2010. 14.85
45 22 "Red Letter" John F. Showalter Eoghan Mahony 13. svibnja 2010. 14.84
46 23 "Red Sky in the Morning" Chris Long Bruno Heller 20. svibnja 2010. 15.22

Sezona 3 (2010-2011)Uredi

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Režija Scenarij Izvorni datum prikazivanja Američkih gledatelja
(u milijunima)
47 1 "Red Sky at Night" Chris Long Bruno Heller 23. rujna 2010. 15.50
48 2 "Cackle-Bladder Blood" John Polson Ashley Gable 30. rujna 2010. 14.65
49 3 "The Blood on His Hands" David M. Barrett Tom Szentgyorgyi 7. listopada 2010. 14.39
50 4 "Red Carpet Treatment" Charles Beeson Daniel Cerone 14. listopada 2010. 15.13
51 5 "The Red Ponies" John F. Showalter Eoghan Mahony 21. listopada 2010. 14.42
52 6 "Pink Chanel Suit" Eric Laneuville Ken Woodruff 28. listopada 2010. 14.76
53 7 "Red Hot" Chris Long Ashley Gable 4. studenog 2010. 14.42
54 8 "Ball of Fire" Stephen Gyllenhaal Tom Szentgyorgyi 11. studenog 2010. 13.84
55 9 "Red Moon" Simon Baker Bruno Heller 18. studenog 2010. 14.74
56 10 "Jolly Red Elf" John F. Showalter Daniel Cerone 9. prosinca 2010. 13.41
57 11 "Bloodsport" Roxann Dawson Eoghan Mahony 6. siječnja 2011. 14.88
58 12 "Bloodhounds" Charles Beeson Erika Green Swafford 20. siječnja 2011. 14.82
59 13 "Red Alert" Guy Ferland Jordan Harper 3. veljače 2011. 15.18
60 14 "Blood for Blood" Martha Mitchell David Appelbaum 10. veljače 2011. 14.86
61 15 "Red Gold" Tom Verica Cindi M. Grossenbacher 17. veljače 2011. 15.01
62 16 "Red Queen" Chris Long Daniel Cerone 24. veljače 2011. 14.79
63 17 "Bloodstream" Bobby Roth Erika Green Swafford 10. ožujka 2011. 14.28
64 18 "The Red Mile" Darnell Martin Tom Szentgyorgyi 31. ožujka 2011. 14.27
65 19 "Every Rose Has Its Thorn" Charles Beeson Ken Woodruff 7. travnja 2011. 15.17
66 20 "Redacted" David M. Barrett Eoghan Mahony 28. travnja 2011. 13.53
67 21 "Like a Redheaded Stepchild" Eric Laneuville Jordan Harper 5. svibnja 2011. 14.00
68 22 "Rhapsody in Red" David M. Barrett David Appelbaum 12. svibnja 2011. 14.07
69 23 "Strawberries and Cream (1. dio)" Chris Long Ashley Gable 19. svibnja 2011 14.11
70 24 "Strawberries and Cream (2. dio)" Chris Long Bruno Heller 19. svibnja 2011 14.11

Sezona 4 (2011-2012)Uredi

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Režija Scenarij Izvorni datum prikazivanja Američkih gledatelja
(u milijunima)
71 1 "Scarlet Ribbons" Charles Beeson Bruno Heller 22. rujna 2011. 13.56
72 2 "Little Red Book" Eric Laneuville Tom Szentgyorgyi 29. rujna 2011. 12.92
73 3 "Pretty Red Balloon" John F. Showalter Ashley Gable 6. listopada 2011. 13.15
74 4 "Ring Around the Rosie" Chris Long Daniel Cerone 13. listopada 2011. 12.39
75 5 "Blood and Sand" John Polson Eoghan Mahony 20. listopada 2011. 12.54
76 6 "Where in the World Is Carmine O'Brien?" Bobby Roth David Appelbaum 27. listopada 2011. 12.42
77 7 "Blinking Red Light" Simon Baker Ken Woodruff 3. studenog 2011. 13.66
78 8 "Pink Tops" Tom Verica Erika Green Swafford 17. studenog 2011. 12.21
79 9 "The Redshirt" Eric Laneuville Jordan Harper 8. prosinca 2011. 13.04
80 10 "Fugue in Red" Randy Zisk Daniel Cerone 15. prosinca 2011. 13.16
81 11 "Always Bet on Red" John F. Showalter Ashley Gable 12. siječnja 2012. 13.65
82 12 "My Bloody Valentine" Elodie Keene Tom Szentgyorgyi 19. siječnja 2012. 14.22
83 13 "Red is the New Black" Tom Verica Eoghan Mahony 2. veljače 2012. 13.87
84 14 "At First Blush" Roxann Dawson David Appelbaum 9. veljače 2012. 14.68
85 15 "War of the Roses" Geary McLeod Ken Woodruff 16. veljače 2012. 13.55
86 16 "His Thoughts Were Red Thoughts" Charles Beeson Jordan Harper 23. veljače 2012. 13.36
87 17 "Cheap Burgundy" Bruno Heller Bruno Heller 8. ožujka 2012. 13.84
88 18 "Ruddy Cheeks" Eric Laneuville Erika Green Swafford 8. ožujka 2012. 11.83
89 19 "Pink Champagne on Ice" David Von Ancken Eoghan Mahony 29. ožujka 2012. 13.62
90 20 "Something's Rotten in Redmund" Guy Ferland Rebecca Perry Cutter 5. travnja 2012. 12.59
91 21 "Ruby Slippers" Kevin Hooks Daniel Cerone 26. travnja 2012. 12.03
92 22 "So Long, and Thanks for All the Red Snapper" Chris Long Ashley Gable 3. svibnja 2012. 12.94
93 23 "Red Rover, Red Rover" John F. Showalter Tom Szentgyorgyi 10. svibnja 2012. 12.62
94 24 "The Crimson Hat" Chris Long Bruno Heller 17. svibnja 2012. 13.09

Sezona 5 (2012-2013)Uredi

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Režija Scenarij Izvorni datum prikazivanja Američkih gledatelja
(u milijunima)
95 1 "The Crimson Ticket" Randy Zisk Bruno Heller 30. rujan 2012. 11.06
96 2
97 3
98 4
99 5
100 6
101 7
102 8
103 9
104 10
105 11
106 12
107 13
108 14
109 15
110 16
111 17
112 18
113 19
114 20
115 21
116 22

Sezona 6 (2013-2014)Uredi

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Režija Scenarij Izvorni datum prikazivanja Američkih gledatelja
(u milijunima)