Dodatak:Popis poginulih branitelja iz Vukovarsko-srijemske županije

Popis hrvatskih branitelja poginulih u Domovinskom ratu sa područja Vukovarsko-srijemske županije.

HURPBDR Općina IvankovoUredi

  • Vjekoslav Baranja (1972.-1992.), časnički namjesnik
  • Tomislav Batinić (1974.-1992.), časnički namjesnik
  • Perica Bušić (1969.-1991.), satnik
  • Janko Čović (1965.-1991.), inspektor
  • Milan Džalto (1952.-1991.), časnički namjesnik
  • Antun Haluška (1964.-1993.), natporučnik
  • Mirko Jozić (1951.-1991.), časnički namjesnik
  • Vlado Kurđipić (1963.-2003.), narednik
  • Ivan Lučan (1962.-1991.), narednik
  • Ante Markić (1970.-1991.), inspektor
  • Tadija Markić (1969.-1991.), časnički namjesnik
  • Željko Matanić (1966.-1992.), časnički namjesnik
  • Stjepan Molnar (1969.-1994.), narednik
  • Vladimir Nujić (1966.-1995.), časnički namjesnik
  • Antun Petričić (1968.-1991.), časnički namjesnik
  • Antun Šegavac (1958.-1993.), čašnički namjesnik
  • Vladimir Vukić (1972.-1994.), časnički namjesnik
  • Ivica Levaković (1960.-1991.)
  • Miroslav Matoš (1965.-1993.)
  • Ivan Rogar (1950.-1994.)

HURPBDR Općina VinkovciUredi

HURPBDR Općina VukovarUredi

HURPBDR Općina ŽupanjaUredi

  • Dražen Abramović (1969.-1991.), narednik
  • Marko Adžić (1968.-1993.), poručnik
  • Ante Anđelić (1961.-1992.), vojnik
  • Saša Arlović-Žepić (1968.-1991.), inspektor MUP-a PU VSŽ
  • Tihomir Perlić (1968.-1991.),[1]inspektor MUP-a PU VSŽ
  • Marijan Baotić (1958.-1991.), časnički namjesnik
  • Željko Bikić (1970.-1994.), vojnik
  • Miro Boričić (1970.-1992.), natporučnik
  • Marko Božić (1969.-1993.), časnički namjesnik
  • Roland Brčić (1969.-1991.), časnički namjesnik
  • Antun Bušić (1961.-1992.), stožerni narednik
  • Mladen Čatić (1971.-1991.), policijski inspektor
  • Martin Čolić (1970.-1992.), pričuvni narednik
  • Marko Dugonjić (1969.-1991.), časnički namjesnik
  • Ilija Đukić (1965.-1991.), policijski inspektor
  • Šimo Ević (1968.-1992.), vojnik
  • Marko Filipović (1965.-1992.), narednik
  • Zdenko Franjičević (1971.-1997.), vojnik (poginuo kao pirotehničar)
  • Ivan Gabrilović (1972.-1996.), vojnik
  • Miroslav Galović (1964.-1992.), narednik
  • Darko Goreta (1970.-1996.), vojnik
  • Niko Grgić (1967.-1996.), vojnik
  • Ivan Grigić (1961.-1993.), časnički namjesnik
  • Dejan Hrček (1972.-1993.), časnički namjesnik
  • Pero Itrić (1971.-1992.), bojnik
  • Marko Jakšić (1969.-1993.), policijski inspektor
  • Franjo Jurčić (1960.-1991.), narednik
  • Marko Kelava (1973.-1994.), vodnik
  • Antun Knežević (1973.-1992.), časnički namjesnik
  • Josip Komadina (1968.-1991.), časnički namjesnik
  • Joso Kosić (1959.-1991.), časnički namjesnik
  • Mile Matković (1969.-1993.), časnički namjesnik
  • Mladen Mihalj (1970.-1991.), narednik
  • Mato Mijatović (1971.-1992.), časnički namjesnik
  • Željko Miličić (1960.-1991.), vojnik
  • Slavko Misir (1966.-1992.), časnički namjesnik
  • Zlatko Orkić (1966.-1993.), policijski inspektor
  • Mario Parić (1973.-1993.), narednik
  • Mato Pastović (1956.-1991.), časnički namjesnik
  • Dario Peršić (1970.-1992.), časnički namjesnik
  • Mario Stipurinac (1967.-1991.), časnički namjesnik
  • Marinko Šimunac (1964.-1991.), časnički namjesnik
  • Dražemir Šimunić (1965.-1991.), samostalni narednik
  • Marko Špoljar (1970.-1992.), narednik
  • Miroslav Tišljar (1961.-1991.), policijski inspektor
  • Sebastijan Župarić (1970.-1991.), časnički namjesnik
  • Marijan Klaić (1972.-1992.)
  • Anto Kopić (1970.-1992.)
  • Tomislav Vincetić (1964.-1993.)
  • Ivan Curić - Gašparević (1956.-1993.)
  • Mato Ćolić ( 1950.-1991.)
  • Antun Lešić (1953.-1991.)
  • Šimo Matanović ( 1953.-1995.)
  • Almir Osmanović ( 1971.-1997.)
  • Luka Pejić ( 1969.-1991.)
  • Dražen Tomšić ( 1968.-1991.)
  • Mirko Vilč ( 1957.-1991.)
  • Drago Ivić (1962.-1991.)[2]
  • Siniša Županović ( 1959.-1992.)
  • Josip Bogutovac ( 1958.-1992.)
  • Sifet Đogić ( 1965.-1992.)
  • Željko Iveljić ( 1971.-1991.)
  • Mato Kovačević ( 1943.-1991.)
  • Toma Marijančević (1962.-1992.)
  • Šaćir Memišević (1949.-1993.)
  • Tunjo Pejić (1964.-1991.)
  • Nedžad Račinović (1973.-1995.)
  • Stevo Sabadoš (1957.-1992.)
  • Dragan Šojić (1969.-1992.)
  • Josip Iličić ( 1958.-1994. )
  • Mario Juračić ( 1973.-1993.)
  • Željko Jurčević ( 1965.-1992.)
  • Zlatko Kaurin (1959.-1993.)
  • Dragan Majstorović (1960.-1992.)
  • Branko Rešetar (1959.-1991.)
  • Viktor Azapović (1940.-1994.)
  • Željko Azapović (1966.-1992.)
  • Mirko Barbir (1939.-1994.)
  • Luka Čehovski (1942.-1992.)
  • Vinko Dandić (1965.-1991.)
  • Ante Didović (1960.-1993.)
  • Anto Grgić (1971.-1991.)
  • Josip Kulišić (1959.-1994.)
  • Franjo Milić (1954.-1996.)
  • Marijan Šarić (1967.-1993.)
  • Tomislav Šoljić (1964.-1996.)
  • Pavo Janjić (1968.-1993.)
  • Željko Matanović (1975.-1996.)
  • Mario Prusina (1965.-1991.)
  • Antun Reljanović (1949.-1993.)
  • Ivo Bošnjak (1970.-1992.)
  • Željko Stojanović (1971.-1991.)
  • Mato Mijatović (1971.-1992.)
  • Đuro Mikinac (1971.-1994.)
  • Josip Červan (1971.-1991.)
  • Ilija Jurik (1946.-1991.)
  • Ivan Pavlović (1957.-1991.)
  • Anica Žužić (1969.-1991.)
  • Slavko Josić (1970.-1991.)
  • Jakov Filipović (1935.-1991.)
  • Marijan Krištić (1935.-1993.)
  • Valter Toth (1963.-1992.)
  • Martin Martić (1935.-1991.)
  • Damir Stojanović (1973.-2001.)
  • Željko Petričević (1972.-1991.)
  • Anto Jurkić (1964.-1996.)
  • Jozo Ilijić (1973.-1995.)

LiteraturaUredi

  • Hrvatska zajednica udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Republike Hrvatske, Heroji ne umiru - II. knjiga, Zagreb 2009.
  • Hrvatsko slovo Hrvatski kenotaf
  1. Županjac.net Popis poginulih branitelja za vrijeme Domovinskog rata iz općine Županja
  2. Hrvatsko društvo logoraša srpskih koncentracijskih logora, podružnica Istra , pristupljeno 30. studenoga 2013.


Vanjske povezniceUredi

 Wikiknjige imaju materijala na temu: Domovinski rat/Sadržaj/Popis poginulih branitelja/Vukovarsko-srijemska županija