Razgovor sa suradnikom:Sombrero/Arhiva/15: razlika između inačica

Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Sombrero (razgovor | doprinosi)
Nema sažetka uređivanja
Novi odlomak: Забрана приступа
Redak 107:
Natuknica o pravnom statusu je također istinita, jer postoje neke nesuglasice između carinske uprave i našeg Ministrstva zdravstva.
Vidim da je tebi bitnija forma,nego sadržaj, tj istintost navoda.Ako neko piše laži i sranja twbi to ne smeta ako je forma zadovoljena?
 
== Забрана приступа ==
 
Прво да кажем, ако после овога будеш опет желео да ми ускратиш приступ википедији, разумећу то као апсолутну злоупотребу овлашћења.
 
Даље, као што сам говорио пре него што си први пут злоупотребио своје овлашћење, разлика у ставу тебе тера да тврдиш да ја говорим неистину. На овој википедији пише да је Косово независна држава. Треба ли ја да тврдим да је то неистина и да подносим захтеве за забрану приступа модераторима који пишу тако? Опхођење према неистомишљеницима ти је, најблаже речено, јадно.--[[Suradnik:PrimEviL|<font color="black">P</font><font color="red">rim</font><font color="black">E</font><font color="red">vi</font><font color="black">L</font>]] | [[Razgovor sa suradnikom:PrimEviL|<font color="blue">pismonoša</font>]] 19:35, 29. rujan 2008. (CEST)
Vrati se natrag na suradničku stranicu »Sombrero/Arhiva/15«.