Dodatak:Abecedni popis naselja u Češkoj/Č

Radovi u tijeku!
Vienna Convention road sign Aa-16-V3.svg

Jedan vrijedni suradnik upravo radi na ovom članku!
Mole se ostali suradnici da ne uređuju ovaj članak dok je ova obavijest prisutna.
Koristite stranicu za razgovor na ovom članku ako imate komentare i pitanja u vezi s člankom.
Kada radovi budu gotovi, suradnik koji uređuje uklonit će ovaj predložak!
Hvala na razumijevanju!
(Predložak će biti uklonjen ako kroz 3 sata od trenutka postavljanja nema izmjena na članku.)


Abecedni popisi naselja u Češkoj

A | B | C | Č | D | E | F | G | H | CH | I | J | K | L | M | N | O | P | R | Ř | S | Š | T | U | Ú | V | X | Z | Ž



Ovo je popis naselja, općina i grada u Češkoj koji počinju slovom Č.

Naselje/općina/grad Broj stanovništva Okrug Općina
České Budějovice 94.229 České Budějovice České Budějovice
Česká Lípa 37.361 Česká Lípa Česká Lípa
Český Těšín 24.069 Karviná Český Těšín
Česká Třebová 15.267 Ústí nad Orlicí Česká Třebová
Český Krumlov 12.788 Český Krumlov Český Krumlov
Čelákovice 12.293 Prag-istok Čelákovice
Čáslav 10.350 Kutná Hora Čáslav
Červený Kostelec 8.332 Náchod Červený Kostelec
Černošice 7.382 Prag-zapad Černošice
Český Brod 7.066 Kolín Český Brod
Česká Kamenice 5.196 Děčín Česká Kamenice
Česká Skalice 5.017 Náchod Česká Skalice
České Velenice 3.522 Jindřichův Hradec České Velenice
Červená Voda 2.990 Ústí nad Orlicí Červená Voda
Čerčany 2.902 Benešov Čerčany
Čeladná 2.868 Frýdek-Místek Čeladná
Český Dub 2.802 Liberec Český Dub
Čejkovice 2.420 Hodonín Čejkovice
Černilov 2.407 Hradec Králové Černilov
Česká Ves 2.392 Jeseník Česká Ves
Černá Hora 2.190 Blansko Černá Hora
České Meziříčí 1.962 Rychnov nad Kněžnou České Meziříčí
Červené Pečky 1.873 Kolín Červené Pečky
Čebín 1.867 Brno-sela Čebín
Černovice 1.761 Pelhřimov Černovice
Častolovice 1.714 Rychnov nad Kněžnou Častolovice
Čkyně 1.616 Prachatice Čkyně
Červený Újezd 1.474 Prag-zapad Červený Újezd
Čížkovice 1.465 Litoměřice Čížkovice
Červenka 1.433 Olomouc Červenka
Čechtice 1.384 Benešov Čechtice
Černčice 1.352 Louny Černčice
Čelechovice na Hané 1.326 Prostějov Čelechovice na Hané
Čížová 1.278 Písek Čížová
Čejč 1.258 Hodonín Čejč
Černošín 1.187 Tachov Černošín
Čeperka 1.183 Pardubice Čeperka
Černožice 1.125 Hradec Králové Černožice
Čisovice 1.098 Prag-zapad Čisovice
Česká Bělá 1.084 Havlíčkův Brod Česká Bělá
Čechy pod Kosířem 1.047 Prostějov Čechy pod Kosířem
Čermná nad Orlicí 1.041 Rychnov nad Kněžnou Čermná nad Orlicí
Česká 1.015 Brno-sela Česká
Červená Řečice 1.006 Pelhřimov Červená Řečice
Čimelice 973 Písek Čimelice
Čistá 969 Svitavy Čistá
Česká Kubice 958 Domažlice Česká Kubice
Černuc 942 Kladno Černuc
Čejetice 920 Strakonice Čejetice
Český Rudolec 919 Jindřichův Hradec Český Rudolec
Čestice 910 Strakonice Čestice
Čistá 903 Rakovník Čistá
Čachovice 900 Mladá Boleslav Čachovice
Čistá 828 Mladá Boleslav Čistá
Černá v Pošumaví 824 Český Krumlov Černá v Pošumaví
Černíkovice 808 Rychnov nad Kněžnou Černíkovice
Černotín 777 Přerov Černotín
Čakovičky 740 Mělník Čakovičky
Čtyřkoly 719 Benešov Čtyřkoly
Číměř 712 Jindřichův Hradec Číměř
Čestlice 704 Prag-istok Čestlice
Černý Důl 697 Trutnov Černý Důl
Čečelice 686 Mělník Čečelice
Čížkov 674 Plzeň-jug Čížkov
Červené Janovice 660 Kutná Hora Červené Janovice
Černá u Bohdanče 651 Pardubice Černá u Bohdanče
České Libchavy 647 Ústí nad Orlicí České Libchavy
Černovice 647 Chomutov Černovice
Častrov 622 Pelhřimov Častrov
Čejov 618 Pelhřimov Čejov
České Heřmanice 608 Ústí nad Orlicí České Heřmanice
Čestice 608 Rychnov nad Kněžnou Čestice
Česká Bříza 596 Plzeň-sjever Česká Bříza
Čistá u Horek 579 Semily Čistá u Horek
Čižice 571 Plzeň-jug Čižice
Čtveřín 564 Liberec Čtveřín
Čáslavice 538 Třebíč Čáslavice
Černá Voda 533 Jeseník Černá Voda
Česká Čermná 524 Náchod Česká Čermná
Čelčice 523 Prostějov Čelčice
Čehovice 520 Prostějov Čehovice
Černolice 516 Prag-zapad Černolice
Čachrov 507 Klatovy Čachrov
Čavisov 505 Ostrava-grad Čavisov
Činěves 504 Nymburk Činěves
Černčice 483 Náchod Černčice
Člunek 482 Jindřichův Hradec Člunek
Čepí 461 Pardubice Čepí
Číčenice 456 Strakonice Číčenice
Čučice 445 Brno-sela Čučice
Čestín 430 Kutná Hora Čestín
Čeložnice 405 Hodonín Čeložnice
Čermná 400 Trutnov Čermná
Česká Rybná 394 Ústí nad Orlicí Česká Rybná
Čermná ve Slezsku 389 Opava Čermná ve Slezsku
Čejkovice 388 České Budějovice Čejkovice
Černovice 385 Blansko Černovice
Čenkov 380 Příbram Čenkov
Částkov 380 Uherské Hradiště Částkov
Černíny 376 Kutná Hora Černíny
Černíkov 368 Klatovy Černíkov
Čím 357 Příbram Čím
Černé Voděrady 349 Prag-istok Černé Voděrady
Červený Újezd 349 Benešov Červený Újezd
Částkov 340 Tachov Částkov
Číhošť 337 Havlíčkův Brod Číhošť
Čechočovice 328 Třebíč Čechočovice
Čankovice 326 Chrudim Čankovice
Čaková 316 Bruntál Čaková
Černousy 316 Liberec Černousy
Čechy 315 Přerov Čechy
Čeradice 314 Louny Čeradice
Čechtín 313 Třebíč Čechtín
Černava 310 Karlovy Vary Černava
Číčovice 308 Prag-zapad Číčovice
Čakov 303 České Budějovice Čakov
Černá 298 Žďár nad Sázavou Černá
Čížov 295 Jihlava Čížov
Čeminy 290 Plzeň-sjever Čeminy
Česká Metuje 289 Náchod Česká Metuje
Černouček 287 Litoměřice Černouček
Čížkrajice 259 České Budějovice Čížkrajice
Čermná 259 Domažlice Čermná
Červené Poříčí 239 Klatovy Červené Poříčí
Časy 239 Pardubice Časy
Češov 235 Jičín Češov
Čilec 233 Nymburk Čilec
Číchov 227 Třebíč Číchov
Čejkovice 226 Znojmo Čejkovice
Číhaň 222 Klatovy Číhaň
Číhalín 218 Třebíč Číhalín
Čerňovice 213 Plzeň-sjever Čerňovice
Černěves 212 Litoměřice Černěves
Číměř 207 Třebíč Číměř
Červený Hrádek 206 Jindřichův Hradec Červený Hrádek
Čepřovice 202 Strakonice Čepřovice
Čikov 201 Třebíč Čikov
Červená Hora 201 Náchod Červená Hora
Čečelovice 193 Strakonice Čečelovice
Čenkovice 190 Ústí nad Orlicí Čenkovice
Čímice 187 Klatovy Čímice
Čistěves 187 Hradec Králové Čistěves
Červená Lhota 184 Třebíč Červená Lhota
Častohostice 184 Třebíč Častohostice
Český Šternberk 175 Benešov Český Šternberk
Čichalov 173 Karlovy Vary Čichalov
České Petrovice 163 Ústí nad Orlicí České Petrovice
Čachotín 162 Havlíčkův Brod Čachotín
Červená Třemešná 161 Jičín Červená Třemešná
Černíky 159 Kolín Černíky
Černvír 148 Brno-sela Černvír
Černiv 146 Litoměřice Černiv
Černín 143 Znojmo Černín
Černovice 143 Plzeň-jug Černovice
Čížkov 132 Pelhřimov Čížkov
Čakov 129 Benešov Čakov
Černov 125 Pelhřimov Černov
Čmelíny 124 Plzeň-jug Čmelíny
Čelechovice 123 Přerov Čelechovice
Čáslavsko 122 Pelhřimov Čáslavsko
Černíč 121 Jihlava Černíč
České Lhotice 116 Chrudim České Lhotice
Čečovice 109 Plzeň-jug Čečovice
Český Jiřetín 103 Most Český Jiřetín
Čelistná 94 Pelhřimov Čelistná
Čermákovice 92 Znojmo Čermákovice
Černíkovice 87 Plzeň-sjever Černíkovice
Černýšovice 82 Tábor Černýšovice
Čečkovice 78 Havlíčkův Brod Čečkovice
Čenkov u Bechyně 57 České Budějovice Čenkov u Bechyně
Čejkovice 29 Kutná Hora Čejkovice
Čilá 18 Rokycany Čilá