Dodatak:Abecedni popis naselja u Češkoj/H

Radovi u tijeku!
Vienna Convention road sign Aa-16-V3.svg

Jedan vrijedni suradnik upravo radi na ovom članku!
Mole se ostali suradnici da ne uređuju ovaj članak dok je ova obavijest prisutna.
Koristite stranicu za razgovor na ovom članku ako imate komentare i pitanja u vezi s člankom.
Kada radovi budu gotovi, suradnik koji uređuje uklonit će ovaj predložak!
Hvala na razumijevanju!
(Predložak će biti uklonjen ako kroz 3 sata od trenutka postavljanja nema izmjena na članku.)


Abecedni popisi naselja u Češkoj

A | B | C | Č | D | E | F | G | H | CH | I | J | K | L | M | N | O | P | R | Ř | S | Š | T | U | Ú | V | X | Z | Ž



Ovo je popis naselja, općina i grada u Češkoj koji počinju slovom H.

Naselje/općina/grad Broj stanovništva Okrug Općina
Hradec Králové 92.683 Hradec Králové Hradec Králové
Havířov 70.165 Karviná Havířov
Hodonín 24.385 Hodonín Hodonín
Havlíčkův Brod 23.255 Havlíčkův Brod Havlíčkův Brod
Hranice 17.818 Přerov Hranice
Hlučín 13.805 Opava Hlučín
Holešov 11.509 Kroměříž Holešov
Humpolec 10.975 Pelhřimov Humpolec
Hlinsko 9.602 Chrudim Hlinsko
Hostivice 8.917 Prag-zapad Hostivice
Hořice 8.439 Jičín Hořice
Hrádek nad Nisou 7.744 Liberec Hrádek nad Nisou
Hořovice 6.939 Beroun Hořovice
Hulín 6.687 Kroměříž Hulín
Holice 6.603 Pardubice Holice
Hronov 6.075 Náchod Hronov
Hustopeče 5.974 Břeclav Hustopeče
Hradec nad Moravicí 5.493 Opava Hradec nad Moravicí
Hluboká nad Vltavou 5.451 České Budějovice Hluboká nad Vltavou
Horní Slavkov 5.379 Sokolov Horní Slavkov
Horažďovice 5.213 Klatovy Horažďovice
Holýšov 5.152 Plzeň-jug Holýšov
Horšovský Týn 4.987 Domažlice Horšovský Týn
Habartov 4.845 Sokolov Habartov
Heřmanův Městec 4.807 Chrudim Heřmanův Městec
Horoměřice 4.653 Prag-zapad Horoměřice
Horní Suchá 4.367 Karviná Horní Suchá
Hostinné 4.352 Trutnov Hostinné
Hluk 4.338 Uherské Hradiště Hluk
Hlubočky 4.224 Olomouc Hlubočky
Horní Bříza 4.136 Plzeň-sjever Horní Bříza
Hrušovany u Brna 3.567 Brno-sela Hrušovany u Brna
Hrušovany nad Jevišovkou 3.309 Znojmo Hrušovany nad Jevišovkou
Háj ve Slezsku 3.247 Opava Háj ve Slezsku
Hanušovice 3.030 Šumperk Hanušovice
Hodkovice nad Mohelkou 2.967 Liberec Hodkovice nad Mohelkou
Hrádek 2.824 Rokycany Hrádek
Hejnice 2.730 Liberec Hejnice
Horka nad Moravou 2.561 Olomouc Horka nad Moravou
Hovorčovice 2.555 Prag-istok Hovorčovice
Hať 2.521 Opava Hať
Horní Bludovice 2.490 Karviná Horní Bludovice
Horní Bečva 2.446 Vsetín Horní Bečva
Halenkov 2.399 Vsetín Halenkov
Hovězí 2.375 Vsetín Hovězí
Hošťálková 2.252 Vsetín Hošťálková
Hradištko 2.250 Prag-zapad Hradištko
Horní Jiřetín 2.242 Most Horní Jiřetín
Horní Benešov 2.238 Bruntál Horní Benešov
Huslenky 2.194 Vsetín Huslenky
Hovorany 2.192 Hodonín Hovorany
Hranice 2.151 Cheb Hranice
Hukvaldy 2.126 Frýdek-Místek Hukvaldy
Hřebeč 2.092 Kladno Hřebeč
Holubice 2.089 Prag-zapad Holubice
Horní Jelení 2.082 Pardubice Horní Jelení
Hrochův Týnec 2.082 Chrudim Hrochův Týnec
Horní Planá 2.079 Český Krumlov Horní Planá
Hroznětín 2.061 Karlovy Vary Hroznětín
Hutisko-Solanec 2.038 Vsetín Hutisko-Solanec
Hýskov 2.022 Beroun Hýskov
Hrob 2.017 Teplice Hrob
Halenkovice 1.993 Zlín Halenkovice
Horní Branná 1.897 Semily Horní Branná
Hrádek 1.894 Frýdek-Místek Hrádek
Hněvotín 1.870 Olomouc Hněvotín
Horní Cerekev 1.836 Pelhřimov Horní Cerekev
Hostomice 1.822 Beroun Hostomice
Heřmanova Huť 1.813 Plzeň-sjever Heřmanova Huť
Hodonice 1.797 Znojmo Hodonice
Hrotovice 1.773 Třebíč Hrotovice
Hustopeče nad Bečvou 1.767 Přerov Hustopeče nad Bečvou
Hoštka 1.744 Litoměřice Hoštka
Hodslavice 1.738 Nový Jičín Hodslavice
Hradec nad Svitavou 1.723 Svitavy Hradec nad Svitavou
Horní Moštěnice 1.696 Přerov Horní Moštěnice
Hrušky 1.640 Břeclav Hrušky
Homole 1.621 České Budějovice Homole
Hamry nad Sázavou 1.619 Žďár nad Sázavou Hamry nad Sázavou
Hostěradice 1.603 Znojmo Hostěradice
Hrdějovice 1.558 České Budějovice Hrdějovice
Horoušany 1.554 Prag-istok Horoušany
Husinec 1.536 Prag-istok Husinec
Hazlov 1.532 Cheb Hazlov
Horní Stropnice 1.509 České Budějovice Horní Stropnice
Holubice 1.465 Vyškov Holubice
Hnojník 1.460 Frýdek-Místek Hnojník
Holoubkov 1.451 Rokycany Holoubkov
Husinec 1.439 Prachatice Husinec
Hevlín 1.424 Znojmo Hevlín
Hrobčice 1.400 Teplice Hrobčice
Hostouň 1.400 Kladno Hostouň
Hrádek 1.382 Klatovy Hrádek
Holasovice 1.354 Opava Holasovice
Horní Lideč 1.347 Vsetín Horní Lideč
Herálec 1.343 Žďár nad Sázavou Herálec
Harrachov 1.335 Jablonec nad Nisou Harrachov
Habry 1.334 Havlíčkův Brod Habry
Háj u Duchcova 1.318 Teplice Háj u Duchcova
Hlohovec 1.307 Břeclav Hlohovec
Hvozdná 1.296 Zlín Hvozdná
Hromnice 1.266 Plzeň-sjever Hromnice
Holasice 1.261 Brno-sela Holasice
Horní Počaply 1.258 Mělník Horní Počaply
Hostomice 1.254 Teplice Hostomice
Hudlice 1.238 Beroun Hudlice
Hroznová Lhota 1.222 Hodonín Hroznová Lhota
Hostouň 1.221 Domažlice Hostouň
Hrabyně 1.168 Opava Hrabyně
Hlásná Třebaň 1.134 Beroun Hlásná Třebaň
Holubov 1.099 Český Krumlov Holubov
Herálec 1.094 Havlíčkův Brod Herálec
Hodějice 1.061 Vyškov Hodějice
Hajnice 1.058 Trutnov Hajnice
Horní Ředice 1.051 Pardubice Horní Ředice
Hradčovice 1.011 Uherské Hradiště Hradčovice
Hněvošice 1.011 Opava Hněvošice
Horní Čermná 1.010 Ústí nad Orlicí Horní Čermná
Hladké Životice 1.004 Nový Jičín Hladké Životice
Havlíčkova Borová 985 Havlíčkův Brod Havlíčkova Borová
Havlovice 981 Trutnov Havlovice
Huštěnovice 975 Uherské Hradiště Huštěnovice
Horní Maršov 962 Trutnov Horní Maršov
Hlušovice 961 Olomouc Hlušovice
Halže 960 Tachov Halže
Horní Beřkovice 952 Litoměřice Horní Beřkovice
Herink 952 Prag-istok Herink
Hrádek 947 Znojmo Hrádek
Hartmanice 944 Klatovy Hartmanice
Horní Domaslavice 942 Frýdek-Místek Horní Domaslavice
Holohlavy 918 Hradec Králové Holohlavy
Hosín 898 České Budějovice Hosín
Hrabětice 893 Znojmo Hrabětice
Habrovany 879 Vyškov Habrovany
Hořice na Šumavě 875 Český Krumlov Hořice na Šumavě
Horní Štěpánov 873 Prostějov Horní Štěpánov
Hrusice 869 Prag-istok Hrusice
Hluboké Mašůvky 868 Znojmo Hluboké Mašůvky
Hostěrádky-Rešov 865 Vyškov Hostěrádky-Rešov
Heršpice 861 Vyškov Heršpice
Hořín 859 Mělník Hořín
Horní Lhota 847 Ostrava-grad Horní Lhota
Hrabišín 835 Šumperk Hrabišín
Hnátnice 825 Ústí nad Orlicí Hnátnice
Horní Město 823 Bruntál Horní Město
Hořátev 821 Nymburk Hořátev
Hrubčice 819 Prostějov Hrubčice
Horní Němčí 818 Uherské Hradiště Horní Němčí
Holetín 816 Chrudim Holetín
Horní Libchava 809 Česká Lípa Horní Libchava
Huntířov 807 Děčín Huntířov
Horní Podluží 807 Děčín Horní Podluží
Hostěnice 803 Brno-sela Hostěnice
Hvožďany 792 Příbram Hvožďany
Hostašovice 781 Nový Jičín Hostašovice
Hrušky 769 Vyškov Hrušky
Hodice 736 Jihlava Hodice
Hlušice 726 Hradec Králové Hlušice
Hrdlořezy 722 Mladá Boleslav Hrdlořezy
Havraň 720 Most Havraň
Holčovice 717 Bruntál Holčovice
Heřmaničky 717 Benešov Heřmaničky
Horní Bezděkov 708 Kladno Horní Bezděkov
Hradištko 704 Nymburk Hradištko
Hořiněves 704 Hradec Králové Hořiněves
Hrobce 692 Litoměřice Hrobce
Horní Police 691 Česká Lípa Horní Police
Hradčany 685 Brno-sela Hradčany
Háje nad Jizerou 680 Semily Háje nad Jizerou
Horní Bojanovice 675 Břeclav Horní Bojanovice
Hlavnice 658 Opava Hlavnice
Hrabová 657 Šumperk Hrabová
Horní Tošanovice 648 Frýdek-Místek Horní Tošanovice
Hvozd 642 Prostějov Hvozd
Hájek 641 Karlovy Vary Hájek
Hořepník 640 Pelhřimov Hořepník
Horní Třešňovec 639 Ústí nad Orlicí Horní Třešňovec
Hajany 638 Brno-sela Hajany
Hřivice 637 Louny Hřivice
Hrubá Vrbka 631 Hodonín Hrubá Vrbka
Hluboš 629 Příbram Hluboš
Horní Dunajovice 627 Znojmo Horní Dunajovice
Hlízov 625 Kutná Hora Hlízov
Hoštice-Heroltice 624 Vyškov Hoštice-Heroltice
Hošťálkovy 616 Bruntál Hošťálkovy
Hůry 615 České Budějovice Hůry
Hněvkovice 614 Havlíčkův Brod Hněvkovice
Hnojice 614 Olomouc Hnojice
Hrubá Skála 611 Semily Hrubá Skála
Hejtmánkovice 610 Náchod Hejtmánkovice
Holedeč 606 Louny Holedeč
Holín 606 Jičín Holín
Hředle 603 Rakovník Hředle
Horní Dubenky 600 Jihlava Horní Dubenky
Horky nad Jizerou 598 Mladá Boleslav Horky nad Jizerou
Horní Bělá 592 Plzeň-sjever Horní Bělá
Horní Krupá 591 Havlíčkův Brod Horní Krupá
Horní Pěna 590 Jindřichův Hradec Horní Pěna
Horní Lhota 587 Zlín Horní Lhota
Hrubý Jeseník 585 Nymburk Hrubý Jeseník
Hradec 583 Plzeň-jug Hradec
Hořičky 579 Náchod Hořičky
Hlubočec 574 Opava Hlubočec
Huzová 568 Olomouc Huzová
Hvězdlice 562 Vyškov Hvězdlice
Hartvíkovice 550 Třebíč Hartvíkovice
Hostišová 548 Zlín Hostišová
Holovousy 544 Jičín Holovousy
Hospozín 544 Kladno Hospozín
Hřivínův Újezd 542 Zlín Hřivínův Újezd
Hrušovany 541 Chomutov Hrušovany
Hvozdnice 540 Prag-zapad Hvozdnice
Hradešín 538 Kolín Hradešín
Háje 530 Příbram Háje
Holany 517 Česká Lípa Holany
Helvíkovice 517 Ústí nad Orlicí Helvíkovice
Horní Kruty 516 Kolín Horní Kruty
Hlubočany 515 Vyškov Hlubočany
Horní Radechová 510 Náchod Horní Radechová
Hlavenec 508 Prag-istok Hlavenec
Hrdlív 505 Kladno Hrdlív
Habartice 504 Liberec Habartice
Hrejkovice 499 Písek Hrejkovice
Hracholusky 496 Prachatice Hracholusky
Heřmánkovice 495 Náchod Heřmánkovice
Horní Věstonice 491 Břeclav Horní Věstonice
Hlavňovice 486 Klatovy Hlavňovice
Hradečno 483 Kladno Hradečno
Heřmanov 475 Děčín Heřmanov
Horní Lukavice 469 Plzeň-jug Horní Lukavice
Hořovičky 466 Rakovník Hořovičky
Hybrálec 466 Jihlava Hybrálec
Hrobice 465 Zlín Hrobice
Horní Heřmanice 462 Ústí nad Orlicí Horní Heřmanice
Horní Dvořiště 454 Český Krumlov Horní Dvořiště
Hošťka 451 Tachov Hošťka
Haňovice 450 Olomouc Haňovice
Hlincová Hora 439 České Budějovice Hlincová Hora
Hora Svaté Kateřiny 438 Most Hora Svaté Kateřiny
Habrůvka 438 Blansko Habrůvka
Horní Brusnice 436 Trutnov Horní Brusnice
Horní Újezd 435 Přerov Horní Újezd
Hamr na Jezeře 434 Česká Lípa Hamr na Jezeře
Hoštejn 433 Šumperk Hoštejn
Hradešice 426 Klatovy Hradešice
Horní Bradlo 425 Chrudim Horní Bradlo
Hořesedly 425 Rakovník Hořesedly
Hospříz 423 Jindřichův Hradec Hospříz
Heřmanice 423 Náchod Heřmanice
Horšice 421 Plzeň-jug Horšice
Hýsly 418 Hodonín Hýsly
Horní Habartice 418 Děčín Horní Habartice
Hostim 417 Znojmo Hostim
Hříškov 411 Louny Hříškov
Horka 411 Chrudim Horka
Hradčany-Kobeřice 408 Prostějov Hradčany-Kobeřice
Hlavatce 406 Tábor Hlavatce
Horní Újezd 403 Svitavy Horní Újezd
Hřiměždice 398 Příbram Hřiměždice
Humburky 393 Hradec Králové Humburky
Hrušová 391 Ústí nad Orlicí Hrušová
Hředle 390 Beroun Hředle
Horní Blatná 389 Karlovy Vary Horní Blatná
Horka I 388 Kutná Hora Horka I
Hradec-Nová Ves 386 Jeseník Hradec-Nová Ves
Horka II 382 Kutná Hora Horka II
Horky 382 Kutná Hora Horky
Horní Lomná 374 Frýdek-Místek Horní Lomná
Horní Kalná 373 Trutnov Horní Kalná
Hnanice 372 Znojmo Hnanice
Hamr 366 Jindřichův Hradec Hamr
Homole u Panny 366 Ústí nad Labem Homole u Panny
Heřmanice u Oder 357 Nový Jičín Heřmanice u Oder
Horní Vltavice 356 Prachatice Horní Vltavice
Heraltice 356 Třebíč Heraltice
Hřibiny-Ledská 355 Rychnov nad Kněžnou Hřibiny-Ledská
Hobšovice 351 Kladno Hobšovice
Hluchov 350 Prostějov Hluchov
Hroubovice 348 Chrudim Hroubovice
Horní Životice 347 Bruntál Horní Životice
Horní Studénky 343 Šumperk Horní Studénky
Hvozdec 343 Brno-sela Hvozdec
Hora Svatého Šebestiána 339 Chomutov Hora Svatého Šebestiána
Hříšice 339 Jindřichův Hradec Hříšice
Hory 338 Karlovy Vary Hory
Hvězdonice 336 Benešov Hvězdonice
Horní Loděnice 335 Olomouc Horní Loděnice
Hlohovice 335 Rokycany Hlohovice
Havraníky 329 Znojmo Havraníky
Hostín u Vojkovic 328 Mělník Hostín u Vojkovic
Horní Slivno 327 Mladá Boleslav Horní Slivno
Habřina 324 Hradec Králové Habřina
Hostín 323 Mělník Hostín
Hrabůvka 317 Přerov Hrabůvka
Hradčany 314 Přerov Hradčany
Horní Loučky 313 Brno-sela Horní Loučky
Horní Olešnice 311 Trutnov Horní Olešnice
Horní Ves 309 Pelhřimov Horní Ves
Heřmanovice 308 Bruntál Heřmanovice
Hlína 305 Brno-sela Hlína
Hodov 300 Třebíč Hodov
Horní Poříčí 299 Strakonice Horní Poříčí
Horní Kounice 294 Znojmo Horní Kounice
Hlohová 287 Domažlice Hlohová
Hulice 287 Benešov Hulice
Horní Dubňany 285 Znojmo Horní Dubňany
Hartmanice 281 Svitavy Hartmanice
Heřmaň 279 Písek Heřmaň
Hřensko 277 Děčín Hřensko
Heřmanice 277 Liberec Heřmanice
Hrazany 275 Písek Hrazany
Hlavečník 275 Pardubice Hlavečník
Hradčany 273 Nymburk Hradčany
Horní Lapač 273 Kroměříž Horní Lapač
Horní Břečkov 271 Znojmo Horní Břečkov
Horní Poříčí 271 Blansko Horní Poříčí
Hlinná 270 Litoměřice Hlinná
Horní Kozolupy 266 Tachov Horní Kozolupy
Horní Újezd 266 Třebíč Horní Újezd
Honezovice 260 Plzeň-jug Honezovice
Hořešovice 259 Kladno Hořešovice
Hruška 258 Prostějov Hruška
Hvozdec 254 Beroun Hvozdec
Hudčice 253 Příbram Hudčice
Hostovlice 253 Kutná Hora Hostovlice
Hradec 252 Havlíčkův Brod Hradec
Horní Kamenice 252 Plzeň-jug Horní Kamenice
Hvozd 250 Plzeň-sjever Hvozd
Hrčava 247 Frýdek-Místek Hrčava
Hřebečníky 246 Rakovník Hřebečníky
Hurtova Lhota 245 Havlíčkův Brod Hurtova Lhota
Hlinsko 242 Přerov Hlinsko
Horní Bukovina 240 Mladá Boleslav Horní Bukovina
Horní Řasnice 239 Liberec Horní Řasnice
Horní Radouň 239 Jindřichův Hradec Horní Radouň
Hvozdnice 235 Hradec Králové Hvozdnice
Horka u Staré Paky 234 Semily Horka u Staré Paky
Hrušov 229 Mladá Boleslav Hrušov
Hůrky 228 Rokycany Hůrky
Hlavice 228 Liberec Hlavice
Hlásnice 228 Olomouc Hlásnice
Hrobice 227 Pardubice Hrobice
Hřibojedy 224 Trutnov Hřibojedy
Hatín 223 Jindřichův Hradec Hatín
Hradiště 222 Plzeň-jug Hradiště
Heřmanov 222 Žďár nad Sázavou Heřmanov
Hamry 222 Chrudim Hamry
Hostětín 220 Uherské Hradiště Hostětín
Habrovany 217 Ústí nad Labem Habrovany
Hrdibořice 213 Prostějov Hrdibořice
Heroltice 213 Brno-sela Heroltice
Horní Nětčice 212 Přerov Horní Nětčice
Hluboké 206 Třebíč Hluboké
Hranice 205 České Budějovice Hranice
Hejnice 203 Ústí nad Orlicí Hejnice
Horní Libochová 197 Žďár nad Sázavou Horní Libochová
Heřmaň 196 České Budějovice Heřmaň
Hořice 194 Pelhřimov Hořice
Halámky 192 Jindřichův Hradec Halámky
Hradiště 192 Domažlice Hradiště
Horní Skrýchov 192 Jindřichův Hradec Horní Skrýchov
Hynčice 192 Náchod Hynčice
Hartmanice 191 České Budějovice Hartmanice
Hlinka 190 Bruntál Hlinka
Hluboká 190 Chrudim Hluboká
Hynčina 186 Šumperk Hynčina
Hrádek 181 Hradec Králové Hrádek
Hraběšice 180 Šumperk Hraběšice
Horušice 178 Kutná Hora Horušice
Hlohovčice 174 Domažlice Hlohovčice
Hladov 170 Jihlava Hladov
Hvozd 170 Rakovník Hvozd
Heřmánky 167 Nový Jičín Heřmánky
Hořany 166 Nymburk Hořany
Horní Rápotice 164 Pelhřimov Horní Rápotice
Hněvčeves 164 Hradec Králové Hněvčeves
Hoslovice 163 Strakonice Hoslovice
Honbice 163 Chrudim Honbice
Hejná 161 Klatovy Hejná
Hoštice 160 Kroměříž Hoštice
Hodíškov 160 Žďár nad Sázavou Hodíškov
Husí Lhota 158 Mladá Boleslav Husí Lhota
Hosty 157 České Budějovice Hosty
Hlavatce 151 České Budějovice Hlavatce
Hoštice 151 Strakonice Hoštice
Hořenice 151 Náchod Hořenice
Horní Těšice 151 Přerov Horní Těšice
Hraničné Petrovice 150 Olomouc Hraničné Petrovice
Holštejn 150 Blansko Holštejn
Hojkov 149 Jihlava Hojkov
Hlubyně 149 Příbram Hlubyně
Hlasivo 147 Tábor Hlasivo
Hajany 146 Strakonice Hajany
Hošťalovice 143 Chrudim Hošťalovice
Hubenov 142 Jihlava Hubenov
Horosedly 141 Písek Horosedly
Horní Heřmanice 141 Třebíč Horní Heřmanice
Hořešovičky 138 Kladno Hořešovičky
Horní Smržov 137 Blansko Horní Smržov
Horní Slatina 135 Jindřichův Hradec Horní Slatina
Horky 135 Svitavy Horky
Hodonice 132 Tábor Hodonice
Hvozdec 132 České Budějovice Hvozdec
Hostětice 129 Jihlava Hostětice
Hamry 121 Klatovy Hamry
Hačky 121 Prostějov Hačky
Hněvnice 119 Plzeň-sjever Hněvnice
Hroznatín 115 Třebíč Hroznatín
Hvězdoňovice 114 Třebíč Hvězdoňovice
Horní Meziříčko 113 Jindřichův Hradec Horní Meziříčko
Hodonín 112 Blansko Hodonín
Habří 109 České Budějovice Habří
Hrádek 109 Ústí nad Orlicí Hrádek
Hradce 108 České Budějovice Hradce
Hrutov 107 Jihlava Hrutov
Horní Kněžeklady 106 České Budějovice Horní Kněžeklady
Hraběšín 102 Kutná Hora Hraběšín
Horní Řepčice 101 Litoměřice Horní Řepčice
Holenice 100 Semily Holenice
Hodětín 99 Tábor Hodětín
Hojanovice 99 Pelhřimov Hojanovice
Horní Myslová 96 Jihlava Horní Myslová
Hnačov 95 Klatovy Hnačov
Hlupín 91 Strakonice Hlupín
Horní Radslavice 91 Žďár nad Sázavou Horní Radslavice
Hluboké Dvory 91 Brno-sela Hluboké Dvory
Horní Vilémovice 88 Třebíč Horní Vilémovice
Heřmaneč 88 Jindřichův Hradec Heřmaneč
Horčápsko 87 Příbram Horčápsko
Haluzice 86 Zlín Haluzice
Honětice 81 Kroměříž Honětice
Hornosín 80 Strakonice Hornosín
Hodonín 77 Chrudim Hodonín
Hracholusky 77 Rakovník Hracholusky
Hrachoviště 77 Jindřichův Hradec Hrachoviště
Hojovice 75 Pelhřimov Hojovice
Horní Němčice 75 Jindřichův Hradec Horní Němčice
Horní Rožínka 75 Žďár nad Sázavou Horní Rožínka
Hlince 74 Plzeň-sjever Hlince
Horní Paseka 73 Havlíčkův Brod Horní Paseka
Haškovcova Lhota 69 Tábor Haškovcova Lhota
Hora Svatého Václava 63 Domažlice Hora Svatého Václava
Hornice 63 Třebíč Hornice
Holotín 63 Pardubice Holotín
Horská Kvilda 61 Klatovy Horská Kvilda
Hadravova Rosička 57 Jindřichův Hradec Hadravova Rosička
Horní Smrčné 54 Třebíč Horní Smrčné
Holovousy 53 Plzeň-sjever Holovousy
Hartinkov 52 Svitavy Hartinkov
Heřmanice 47 Havlíčkův Brod Heřmanice
Hájek 46 Strakonice Hájek
Hostějov 46 Uherské Hradiště Hostějov
Hvožďany 39 Domažlice Hvožďany
Hradiště 36 Rokycany Hradiště
Hradiště 28 Benešov Hradiště