Dodatak:Popis nogometaša HAŠK-a

1945. | 1943./44. | 1942./43. | 1942. | 1941. | 1940./41. | 1939./40. | 1938./39. | 1937./38. | 1936./37. | 1935./36. | 1934./35. | 1933./34. | 1932./33. | 1931./32. | 1930./31. | 1929./30. | 1928./29. | 1927./28. | 1926./27. | 1925./26. | 1924./25. | 1923./24. | 1923. | 1921./22. | 1920./21. | 1919./20. | 1918./19. | 1918. | Ratne godine 1915. - 1918. | 1914. | 1913. | 1912. | 1911. | 1910. | 1909. | 1908. | 1907. | 1906. |


Na popisu su nogometaši HAŠK-a po sezonama od osnutka do 1945. godine.


Sezona 1945.Uredi

Drž. Nogometaš Pozicija u igri Klub u prethodnoj sezoni Ut. Pog.
  Bruno Belin branič omladinska škola 0 0
  N. Bolfek HAŠK 1 0
  Zlatko Čajkovski vezni HAŠK 1 0
  Željko Čajkovski napadač HAŠK 1 2
  Nikola Duković napadač HAŠK 0 0
  Milivoj Fink napadač HAŠK 1 0
  Friščić 1 0
  Zlatko Golac vratar HAŠK 0 0
  Mišika Kiš HAŠK 0 0
  Stjepan Kleščić HAŠK 1 0
  Bruno Knežević vezni HAŠK 1 0
  Zvonimir Koceić napadač HAŠK 1 0
  Dragutin Lojen branič HAŠK 1 0
  Ivan Medarić napadač HAŠK 0 0
  Svetozar Peričić napadač HAŠK 1 1
  Vladimir Šimunić vratar HAŠK 0 0
  Stjepan Šimunović HAŠK 0 0
  N. Vadla HAŠK 1 0


Sezona 1943./44.Uredi

Drž. Nogometaš Pozicija u igri Klub u prethodnoj sezoni Ut. Pog.
  N. Bolfek Kvaternik
  Capari
  Zlatko Čajkovski vezni HAŠK
  Željko Čajkovski napadač HAŠK
  Nikola Duković napadač HAŠK
  Vilim Duh HAŠK
  Milivoj Fink napadač
  Ivica Golac branič HAŠK
  Leopold Golac branič
  Zlatko Golac vratar
  Ratko Kacian napadač HAŠK
  Mišika Kiš
  Stjepan Kleščić HAŠK
  Bruno Knežević vezni HAŠK
  Zvonimir Koceić napadač HAŠK
  Kolaković
  Dragutin Lojen branič HAŠK
  Ivan Medarić napadač NAK Novi Sad 2
  Ožegović
  Poldrugač HAŠK
  Svetozar Peričić napadač HAŠK
  Gajetano Raffanelli vezni Hajduk Split
  Šimić
  Vladimir Šimunić vratar HAŠK
  Stjepan Šimunović
  N. Vadla
  Josip Žele (nižerazredni klub)


Sezona 1906.Uredi

Drž. Nogometaš Pozicija u igri Klub u prethodnoj sezoni Ut. Pog.
  Dragutin Albrecht napadač - - -
  Bandl - - -
  Benić - - -
  Josip Besednik branič - - -
  Zvonimir Bogdanović napadač - - -
  Ebert vezni - - -
  Vladimir Erbežnik napadač - - -
  Anđelo Grgić vezni - - -
  Jezić napadač - - -
  Kefer napadač - - -
  Marko Kostrenčić napadač - - -
  Marko Kren napadač - - -
  Hugo Kuderna branič - - -
  Ivo Lipovšćak vezni - - -
  Josip Novak vezni - - -
  Rosmanith napadač - - -
  Hinko Würth vratar - - -


NapomeneUredi

Broj odigranih utakmica (Ut.) i broj postignutih pogodaka (Pog.) odnosi se na službene natjecateljske utakmice.


(ostale sezone u izradi)

IzvoriUredi