Wikipedija:Kafić/Arhiv 2021 10: razlika između inačica

Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Redak 370:
: Šta mene pingaš, jučer si tražio da se isključim od sukoba povezanih s tobom. —[[User:Argo Navis|Argo Navis]] <small>([[User talk:Argo Navis|razgovor]])</small> 20:25, 8. listopada 2021. (CEST)
::Ovo nije sukob mene i tebe, već grubo narušavanje pravila, izmišljanje pravila, izmišljanje nepostojeće procedure od strane tvog kolege. Nisi dužan reagirati radi mene, već radi Wikipedije. Nije da prisiljavam nekoga, pa ni tebe, ali mislim da bi trebao reagirati obzirom da je Ivi izmislio čitavu proceduru, a da se nije prvo potrudio niti pravilo izmisliti, da ne spominjem da konsenzus o ovome ne postoji. Ovo je onaj "reckless" kojega smo spomenuli u raspravi i smatram da si dužan reagirati - šutnja je implicitna potvrda, a svatko tko šuti implicitno se slaže s Ivijevim postupcima. Možda želiš da to bude tvoja poruka zajednici, OK. Ali mi više nemoj spominjati da ne želiš odvažne izmjene pravila ili da govorim gluposti kad kažem da se admini ponašaju kao da su iznad svih pravila. [[User:Imbehind|<span style="display:inline;white-space:nowrap;box-shadow:#aaa 4px 4px 4px"><b style="color:#fc0;background:#000"> Imbe </b><b style="color:#000;background:#fc0"> hind </b></span>]][[User talk:Imbehind|<b>💊</b>]] 21:28, 8. listopada 2021. (CEST)
:::Uostalom, što bi se dogodilo da ja nakon službene odluke admina krenem raditi nešto slično ovome? Ne bi imao komentara? Pitanje je samo koliki bi bilok dobio. A za Ivija vrijede ista pravila kao i za sve nas ostale. Nije li tako? Ili možda za njega vrijede neka druga pravila? Smije izmišljati procedure, maltretirati suradnike, rugati se pravilima i svojim kolegama? [[User:Imbehind|<span style="display:inline;white-space:nowrap;box-shadow:#aaa 4px 4px 4px"><b style="color:#fc0;background:#000"> Imbe </b><b style="color:#000;background:#fc0"> hind </b></span>]][[User talk:Imbehind|<b>💊</b>]] 21:32, 8. listopada 2021. (CEST)