Dodatak:Popis nogometnih klubova u Koprivničko-križevačkoj županiji

Popis nogometnih klubova na području Koprivničko-križevačke županije.
Koprivničko-križevački županijski nogometni savez je glavna nogometna organizacija u županiji, čiji su članovi klubovi s područja županije te organizira natjecanja na području županije.

Nogometni klubovi - muškarciUredi

članak puni naziv ime sjedište grad
općina
status osn. ug. sez. liga rang napomene
prijašnji nazivi
pov. izv.
NK Bilogora Gornja Velika Nogometni klub "Bilogora" Gornja Velika Bilogora Gornja Velika Sokolovac aktivan 1995. 2020./21. 3. ŽNL Koprivničko-križevačka - Đurđevac/Koprivnica VII. [1]
NK Bilogorac Šemovci Nogometni klub "Bilogorac" Šemovci Bilogorac Šemovci Virje ugašen 2007. [1] [2]
NK Borac Imbriovec Nogometni klub Borac Imbriovec Borac Imbriovec Đelekovec aktivan 1946.
1947.
2020./21. 1. ŽNL Koprivničko-križevačka V.
NK Bratstvo Kunovec Nogometni klub Bratstvo Kunovec Bratstvo Kunovec Koprivnički Ivanec aktivan 1947. 2020./21. 1. ŽNL Koprivničko-križevačka V.
ŠNK Bušpan Kozarevac Športski nogometni klub "Bušpan" Kozarevac Bušpan Kozarevac Kloštar Podravski aktivan 1998. 2020./21. 3. ŽNL Koprivničko-križevačka - Đurđevac/Koprivnica VII. [3]
NK Čvrstec Sveti Petar Čvrstec Nogometni klub "Čvrstec" Čvrstec Sveti Petar Čvrstec Sveti Ivan Žabno aktivan 2020./21. 2. ŽNL Koprivničko-križevačka VI. Sveti Petar Čvrstec od 1953. do 1981. iskaziovan kao Čvrstec [4]
NK Dragovoljac Bočkovec Nogometni klub "Dragovoljac" Bočkovec Dragovoljac Bočkovec Sveti Petar Orehovec aktivan 2000. 2020./21. 3. ŽNL Koprivničko-križevačka - Križevci VII. [5]
NK Drava Novigrad Podravski Nogometni klub "Drava" Novigrad Podravski Drava Novigrad Podravski Novigrad Podravski aktivan 1922. 2020./21. 1. ŽNL Koprivničko-križevačka V.
NK Drava Podravske Sesvete Nogometni klub Drava Podravske Sesvete Drava Podravske Sesvete Podravske Sesvete aktivan 1949.
1950.
2020./21. 2. ŽNL Koprivničko-križevačka VI.
NK Drava Selnica Podravska Nogometni klub "Drava" Selnica Podravska Drava Selnica Podravska Legrad aktivan 1987. 2020./21. 3. ŽNL Koprivničko-križevačka - Đurđevac/Koprivnica VII. [6]
NK Ferdinandovac Nogometni klub Ferdinandovac Ferdinandovac Ferdinandovac Ferdinandovac aktivan 1948. 2020./21. 4. NL Bjelovar-Koprivnica-Virovitica IV. Borac
NK Fugaplast Gola Nogometni klub "Fugaplast" Gola Fugaplast Gola Gola aktivan 2008. 2020./21. 2. ŽNL Koprivničko-križevačka VI.
NK Galeb Koledinec Nogometni klub "Galeb" Koledinec Galeb Koledinec Rasinja ugašen 1963. 2001. spojili se sa "Jadranom" iz Kuzminca u "Jadran-Galeb" [7]
NK Gornja Rijeka Nogometni klub Gornja Rijeka Gornja Rijeka Gornja Rijeka Gornja Rijeka aktivan 1974.
1996.
2020./21. 2. ŽNL Koprivničko-križevačka VI. Čelik
1990. privremeno prestao s radom
NK GOŠK Gotalovo Nogometni klub "GOŠK" Gotalovo GOŠK Gotalovo Gola aktivan 1975. 2020./21. 2. ŽNL Koprivničko-križevačka VI.
NK Graničar Đurđevac Nogometni klub Graničar Đurđevac Graničar Đurđevac Đurđevac aktivan 1919. 2020./21. 3. HNL – Sjever III.
NK Graničar Legrad Nogometni klub Graničar Legrad Graničar Legrad Legrad aktivan 1924. 2020./21. 4. NL Bjelovar-Koprivnica-Virovitica IV.
NK Graničar Novo Virje Nogometni klub "Graničar" Novo Virje Graničar Novo Virje Novo Virje aktivan (1977.)
1979.
2020./21. 3. ŽNL Koprivničko-križevačka - Đurđevac/Koprivnica VII. [8]
NK Gregurovec Nogometni klub "Gregurovec" Gregurovec Gregurovec Sveti Petar Orehovec 1976. "Borac", "Gregurovec 1976" [9] [10]
NK Hrvatski Bojovnik Mokrice Miholečke Nogometni klub "Hrvatski Bojovnik" Mokrice Hrvatski Bojovnik Mokrice Miholečke Sveti Petar Orehovec aktivan 1986.
2002.
2020./21. 2. ŽNL Koprivničko-križevačka VI. Dinamo [11]
NK Jadran Kuzminec Nogometni klub "Jadran" Kuzminec Jadran Kuzminec Rasinja ugašen 1949. 2001. spojili se sa "Galebom" iz Koledinca u "Jadran-Galeb" Koledinec
NK Jadran-Galeb Koledinec Nogometni klub "Jadran-Galeb" Jadran-Galeb Koledinec Rasinja aktivan (1949.)
(1963)
2001.
2020./21. 3. ŽNL Koprivničko-križevačka - Đurđevac/Koprivnica VII. Jadran Galeb Kuzminec
nastali spajanjem "Jadrana" iz Kuzminca i "Galeba" iz Koledinca
NK Jedinstvo Pustakovec Nogometni klub "Jedinstvo" Pustakovec Jedinstvo Pustakovec Koprivnički Ivanec aktivan 1947. 2020./21. 3. ŽNL Koprivničko-križevačka - Đurđevac/Koprivnica VII. [12]
NK Kalinovac Nogometni klub Kalinovac Kalinovac Kalinovac Kalinovac aktivan 1921. 2020./21. 1. ŽNL Koprivničko-križevačka V. Omladinac
NK Kalnik Nogometni klub "Kalnik" Kalnik Kalnik Kalnik 1974.
(2007.)
[13] [14]
NK Koprivnica Nogometni Klub Koprivnica Koprivnica Koprivnica Koprivnica ugašen 1950. 2019. 2019. se spojili sa "Tehnikom" u "Tehnika-Koprivnica"
NK Lipa Hlebine Nogometni klub "Lipa" Hlebine Lipa Hlebine Hlebine aktivan 1924.
1978.
2020./21. 1. ŽNL Koprivničko-križevačka V. Hlebine
NK Mičetinac Nogometni klub Mičetinac Mičetinac Mičetinac Đurđevac aktivan 1976.
(1979.)
2020./21. 3. ŽNL Koprivničko-križevačka - Đurđevac/Koprivnica VII.
NK Miklinovec Koprivnica Nogometni klub "Miklinovec" Miklinovec Koprivnica Koprivnica aktivan 1978. 2020./21. 1. ŽNL Koprivničko-križevačka V.
NK Mladost Carevdar Nogometni klub Mladost Carevdar Mladost Carevdar Križevci aktivan 1974. 2020./21. 3. ŽNL Koprivničko-križevačka - Križevci VII.
NK Mladost Kloštar Podravski Nogometni klub Mladost Kloštar Podravski Mladost Kloštar Podravski Kloštar Podravski aktivan 1921.
1922.
1978.
2020./21. 4. NL Bjelovar-Koprivnica-Virovitica IV.
NK Mladost Koprivnički Bregi Nogometni klub Mladost Koprivnički Bregi Mladost Koprivnički Bregi Koprivnički Bregi aktivan 1964.
1978.
2020./21. 2. ŽNL Koprivničko-križevačka VI.
NK Mladost Kutnjak Nogometni klub "Mladost" Kutnjak Mladost Kutnjak Legrad 1949.
(2002.)
[15]
NK Mladost Mali Otok Nogometni klub Mladost 1931 Mali Otok Mladost Mali Otok Legrad 1931.
1948.
NK Mladost Molve Nogometni klub Mladost Molve Mladost Molve Molve aktivan 1958. 2020./21. 1. ŽNL Koprivničko-križevačka V.
NK Mladost Podravske Sesvete Nogometni klub "Mladost" Podravske Sesvete Mladost Podravske Sesvete Podravske Sesvete ugašen 2005. [16]
NK Mladost Sigetec Nogometni klub "Mladost" Sigetec Mladost Sigetec Peteranec aktivan 1949. 2020./21. 1. ŽNL Koprivničko-križevačka V.
HNK Mladost Veliki Raven Hrvatski nogometni klub "Mladost" Veliki Raven Mladost Veliki Raven Križevci aktivan 1970.
(1974.)
2020./21. 3. ŽNL Koprivničko-križevačka - Križevci VII. [17]
NK Močile Koprivnica Nogometni klub Močile Koprivnica Močile Koprivnica Koprivnica aktivan 2003. 2020./21. 2. ŽNL Koprivničko-križevačka VI.
NK Omladinac Herešin Nogometni klub Omladinac - Herešin Omladinac Herešin Koprivnica aktivan 1964. 2020./21. 2. ŽNL Koprivničko-križevačka VI. "Omladinac-Sloga"
NK Osvit Đelekovec Nogometni klub Osvit Đelekovec Osvit Đelekovec Đelekovec aktivan 1923. 2020./21. 1. ŽNL Koprivničko-križevačka V.
NK Panonija Peteranec Nogometni klub Panonija Peteranec Panonija Peteranec Peteranec aktivan (1922.)
1924.
2020./21. 1. ŽNL Koprivničko-križevačka V.
NK Podravac Virje Nogometni klub Podravac Virje Podravac Virje Virje aktivan 1908. 2020./21. 3. HNL – Sjever III. "Podravec"
NK Podravec Torčec Nogometni klub "Podravec" Torčec Podravec Torčec Drnje aktivan 1948. 2020./21. 2. ŽNL Koprivničko-križevačka VI. [18]
NK Polet Goričko Nogometni klub "Polet" Goričko Polet Goričko Koprivnički Ivanec ugašen 1976.
NK Polet Glogovnica Nogometni klub "Polet" Glogovnica Polet Glogovnica Donja Glogovnica Križevci aktivan 1976. 2020./21. 3. ŽNL Koprivničko-križevačka - Križevci VII. [19]
NK Prekodravac Ždala Nogometni klub "Prekodravac" Ždala Prekodravac Ždala Gola aktivan 1973. 2020./21. 1. ŽNL Koprivničko-križevačka V.
NK Prigorje Sveti Petar Orehovec Nogometni klub "Prigorje" Sveti Petar Orehovec Prigorje Sveti Petar Orehovec Sveti Petar Orehovec aktivan 1996. 2020./21. 3. ŽNL Koprivničko-križevačka - Križevci VII. [20]
NK Prugovac Nogometni klub Prugovac Prugovac Prugovac Kloštar Podravski aktivan 1947. 2020./21. 2. ŽNL Koprivničko-križevačka VI. "Vilim Galjer"
NK Radnički Križevci Nogometni klub "Radnički" Križevci Radnički Križevci Križevci aktivan 2001. 2020./21. 3. ŽNL Koprivničko-križevačka - Križevci VII. [21]
NK Radnik Križevci Nogometni klub Radnik Križevci Radnik Križevci Križevci aktivan 1909. 2020./21. 3. HNL – Sjever III. "KGŠK", "KŠK", "Kalnik", "Čelik", "Križevci"
NK Rasinja Nogometni klub "Rasinja" Rasinja Rasinja Rasinja aktivan 1932.
(1974.)
2020./21. 3. ŽNL Koprivničko-križevačka - Đurđevac/Koprivnica VII. Jedinstvo
NK Ratar Miholec Nogometni klub "Ratar" Miholec Ratar Miholec Sveti Petar Orehovec aktivan 1985. 2020./21. 3. ŽNL Koprivničko-križevačka - Križevci VII. [22]
NK Reka Nogometni klub "Reka" Reka Reka Koprivnica aktivan 1974. 2020./21. 2. ŽNL Koprivničko-križevačka VI. "Mučna Reka" [23]
ŠNK Repaš Športski nogometni klub "Repaš" Repaš Repaš Molve 1999. [24] [25]
NK Rudar Botinovec Nogometni klub "Rudar" Botinovec Rudar Botinovec Koprivnički Ivanec aktivan 1960. 2020./21. 3. ŽNL Koprivničko-križevačka - Đurđevac/Koprivnica VII. [26]
NK Rudar Glogovac Nogometni klub "Rudar" Glogovac Rudar Glogovac Koprivnički Bregi aktivan 1981. 2020./21. 2. ŽNL Koprivničko-križevačka VI. [27]
NK Ruševac Nogometni klub Ruševac Ruševac Ruševac Križevci ugašen 2009. [28]
NK Sabarija Subotica Podravska Nogometni klub Sabarija Sabarija Subotica Podravska Rasinja aktivan 1949. 2020./21. 3. ŽNL Koprivničko-križevačka - Đurđevac/Koprivnica VII. Rudar
NK Slaven Belupo Koprivnica Nogometni klub Slaven Belupo Koprivnica Slaven Belupo Koprivnica Koprivnica aktivan 1907. 2020./21. 1. HNL I. Đački NK Koprivnica, HŠK Slaven, Slaven, HŠK Koprivnica, Podravka, Slaven Bilokalnik
NK Sloga Koprivnički Ivanec Nogometni klub Sloga Koprivnički Ivanec Sloga Koprivnički Ivanec Koprivnički Ivanec aktivan 1947. 2020./21. 1. ŽNL Koprivničko-križevačka V.
HNK Sokol Sokolovac Hrvatski nogometni klub "Sokol" Sokolovac Sokol Sokolovac Sokolovac aktivan 1995. 2020./21. 3. ŽNL Koprivničko-križevačka - Križevci VII. [29]
NK Starigrad Nogometni klub "Starigrad" Starigrad Starigrad Koprivnica aktivan 1997. 2020./21. 2. ŽNL Koprivničko-križevačka VI. [30]
NK Šemovci Nogometni klub "Šemovci" Šemovci Šemovci Virje ugašen 1976. "Sloga" [31]
NK Šparta Kalinovac Nogometni klub "Šparta" Kalinovac Šparta Kalinovac Kalinovac ugašen 2001. [32]
NK Tehnika Koprivnica Nogometni klub Tehnika Koprivnica Tehnika Koprivnica Koprivnica ugašen 1978. 2019. 2019. se spojili sa "Koprivnicom" u "Tehnika-Koprivnica"
NK Tehnika-Koprivnica Nogometni klub Tehnika-Koprivnica Tehnika-Koprivnica Koprivnica Koprivnica aktivan 2019.
(1978.)
2020./21. 4. NL Bjelovar-Koprivnica-Virovitica IV. nastali spajanjem "Koprivnice" i "Tehnike"
NK Tehničar Cvetkovec Nogometni klub Tehničar 1974 Tehničar Cvetkovec Rasinja aktivan 1974. 2020./21. 3. HNL – Sjever III. Tehničar
NK Tomislav Drnje Nogometni klub Tomislav Drnje Tomislav Drnje Drnje aktivan 1921. 2020./21. 4. NL Bjelovar-Koprivnica-Virovitica IV. Borac
NK Tomislav Sveti Ivan Žabno Tomislav-Radnik Sveti Ivan Žabno Sveti Ivan Žabno aktivan 1925.
1938.
2020./21. 1. ŽNL Koprivničko-križevačka V. Tomislav
Sveti Ivan Žabno se od 1953. do 1981. nazivalo Žabno
NK Udarnik Zablatje Nogometni klub "Udarnik" Zablatje Udarnik Zablatje Legrad aktivan 1946. 2020./21. 3. ŽNL Koprivničko-križevačka - Đurđevac/Koprivnica VII.
NK Viktorija Vojakovac Nogometni klub Viktorija Vojakovac Viktorija Vojakovac Križevci aktivan 1974. 2020./21. 1. ŽNL Koprivničko-križevačka V.
NK Vinogradar Čepelovac Nogometni klub Vinogradar Čepelovac Vinogradar Čepelovac Đurđevac 2005. "Polet"
NK Zagorec Koprivnica Nogometni klub Zagorec Koprivnica Zagorec Koprivnica Koprivnica aktivan 1985. 2020./21. 3. ŽNL Koprivničko-križevačka - Đurđevac/Koprivnica VII. Zagorac

Nogometni klubovi - ženeUredi

članak puni naziv ime sjedište grad
općina
status osn. ug. sez. liga rang napomene
prijašnji nazivi
pov. izv.
ŽNK Graničar Đurđevac Ženski nogometni klub Graničar Đurđevac Graničar Đurđevac Đurđevac aktivan 2017. 2020./21. 2. HNLŽ - Skupina B II.
ŽNK Koprivnica Ženski nogometni klub Koprivnica Koprivnica Koprivnica Koprivnica aktivan 2015. 2020./21. 2. HNLŽ - Skupina B II.
ŽNK Plamen Križevci Ženski nogometni klub Plamen-Križevci Plamen Križevci Križevci
ŽNK Podravske Sesvete Ženski nogometni klub Podravske Sesvete Podravske Sesvete Podravske Sesvete Podravske Sesvete 2005.
ŽNK Tratinčice Novo Virje Ženski nogometni klub Tratinčice Tratinčice Novo Virje Novo Virje 1995.

Malonogometni kluboviUredi

članak puni naziv ime sjedište grad
općina
status osn. ug. sez. liga rang napomene
prijašnji nazivi
pov. izv.

Unutarnje povezniceUredi

Vanjske povezniceUredi

IzvoriUredi

  1. bisnode.hr, NOGOMETNI KLUB "BILOGORA" GORNJA VELIKA
  2. fininfo.hr, NK "BILOGORAC" ŠEMOVCI
  3. bisnode.hr, ŠPORTSKI NOGOMETNI KLUB "BUŠPAN" KOZAREVAC
  4. bisnode.hr, Nogometni klub 'Čvrstec'
  5. bisnode.hr, NOGOMETNI KLUB "DRAGOVOLJAC" BOČKOVEC
  6. bisnode.hr, NOGOMETNI KLUB "DRAVA" SELNICA PODRAVSKA
  7. bisnode.hr, NOGOMETNI KLUB "GALEB" KOLEDINEC
  8. bisnode.hr, NOGOMETNI KLUB "GRANIČAR" NOVO VIRJE
  9. bisnode.hr, NOGOMETNI KLUB GREGUROVEC 1976
  10. fininfo.hr, NK GREGUROVEC
  11. bisnode.hr, NOGOMETNI KLUB "HRVATSKI BOJOVNIK" MOKRICE
  12. bisnode.hr, NOGOMETNI KLUB "JEDINSTVO" PUSTAKOVEC
  13. bisnode.hr, NOGOMETNI KLUB "KALNIK"
  14. fininfo.hr, NK "KALNIK"
  15. bisnode.hr, NOGOMETNI KLUB "MLADOST" KUTNJAK
  16. fininfo.hr, NK "MLADOST" PODRAVSKE SESVETE
  17. bisnode.hr, HRVATSKI NOGOMETNI KLUB MLADOST VELIKI RAVEN
  18. bisnode.hr, NOGOMETNI KLUB "PODRAVEC" TORČEC
  19. bisnode.hr, NOGOMETNI KLUB "POLET" GLOGOVNICA
  20. bisnode.hr, NOGOMETNI KLUB " PRIGORJE " SVETI PETAR OREHOVEC
  21. bisnode.hr, NOGOMETNI KLUB "RADNIČKI" KRIŽEVCI
  22. bisnode.hr, NOGOMETNI KLUB " RATAR " MIHOLEC
  23. bisnode.hr, NOGOMETNI KLUB "REKA"
  24. bisnode.hr, ŠPORTSKI NOGOMETNI KLUB "REPAŠ"
  25. fininfo.hr, ŠNK "REPAŠ"
  26. bisnode.hr, NOGOMETNI KLUB "RUDAR" BOTINOVEC
  27. bisnode.hr, NOGOMETNI KLUB "RUDAR" GLOGOVAC
  28. fininfo.hr, NK "RUŠEVAC"
  29. bisnode.hr, HRVATSKI NOGOMETNI KLUB "SOKOL" SOKOLOVAC
  30. bisnode.hr, NOGOMETNI KLUB STARIGRAD
  31. fininfo.hr, NK ŠEMOVCI
  32. fininfo.hr, NK "ŠPARTA" KALINOVAC


  Nedovršeni članak Popis nogometnih klubova u Koprivničko-križevačkoj županiji koji govori o nogometu treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.