Dodatak:Popis tvrtki tekstilne industrije u Hrvatskoj

Popis hrvatskih tekstilnih tvrtki, abecedni pregled gospodarskih subjekata iz djelatnosti primarne tekstilne i odjevne industrije koji su upisani u trgovačkom sudskom registru u Republici Hrvatskoj.

Indeks: 0-9 A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž


AUredi

  1. Arena - modna kuća, Pula
  2. Amadeus M.A.J., Zagreb
  3. Astrea, Čakovec

BUredi

  1. Benetton tekstil, Labin
  2. B.tex, Belica
  3. Bra.Pag, Osijek
  4. Brod pamuk, Slavonski Brod

CUredi

  1. Centar, Andrijaševci
  2. Cheming, Zabok
  3. Comprom plus, Varaždin

ČUredi

  1. Čateks, Čakovec

ĆUredi

DUredi

  1. Dalmatinka nova u stečaju, Sinj
  2. Darteks, Daruvar
  3. Diadema, Sesvete
  4. Digesta, Mursko Središće
  5. DTR, Zagreb

Uredi

ĐUredi

EUredi

  1. Endi line, Sveti Ivan Zelina
  2. Entity, Kamanje
  3. Erion, Buje
  4. Estare culto, Valpovo
  5. Eurotenda, Vinkovci

FUredi

  1. Fashion Stars, Čakovec
  2. Fotex, Nedeljanec
  3. Fi.Al.Gr., Krapina
  4. Freco, Kutina

GUredi

  1. Galeb, Omiš
  2. Gerok, Đakovo


HUredi

  1. Helson, Đakovo
  2. Hemco, Đakovo
  3. Hrastovčanka, Garešnica

IUredi

  1. Inkop koža, Poznanovec
  2. Intinova, Majerje
  3. Isabela, Grubišno Polje
  4. Iva tekstil, Ivanec

JUredi

  1. Jadran, Zagreb

KUredi

  1. Katex, Čakovec
  2. Kelteks, Karlovac
  3. Konfeks, Zagreb
  4. Konoplja, Zagreb
  5. Kotka, Krapina
  6. Krateks, Krapina
  7. Krokoteks, Vukovar
  8. Kunateks, Pregrada

LUredi

  1. Laba, Vukovar
  2. Labin tekstil, Rijeka
  3. Lateks, Šenkovec (Brdovec)
  4. Leonarda, Daruvar
  5. Lola Ribar, Karlovac

LJUredi

MUredi

  1. Mako, Osijek
  2. Mativo, Zagreb
  3. Modea Nova, Garešnica
  4. Moding, Nova Gradiška
  5. MTČ d.d. u stečaju, Čakovec
  6. MTČ Tvornica trikotaže, Štrigova
  7. Multiplet, Zadar

NUredi

  1. Nestor, Prelog
  2. Nostro, Slemenice
  3. Nova konfekcija, Beli Manastir
  4. Nird, Kaštel Lukšić
  5. Nirs, Split

NJUredi

OUredi

  1. Ontario trgovina doo Zagreb - dječja odjeća/WorkWeare
  2. Orljava, Požega

PUredi

  1. Pamučna industrija u stečaju, Duga Resa
  2. Pamučna predionica, Glina
  3. Penić tekstil, Garešnica
  4. Pletenina Iris, Kukuljanovo
  5. Pletix, Kamanje
  6. P-m.t.č., Mursko Središće
  7. Pola textile, Pula
  8. Potomac, Zagreb
  9. Pounje, Hrvatska Kostajnica
  10. Predionica Klanjec, Klanjec
  11. Protega tekstil, Prelog

RUredi

  1. Regeneracija, Zabok
  2. Renotex, Koprivnica
  3. RIO, Rijeka

SUredi

  1. Siton-tex, Lepoglava
  2. Smid, Sinj
  3. Smiv-tekstil, Ivanec
  4. STM, Gornji Hrašćan

ŠUredi

TUredi

  1. Tekstil-LIO, Osijek
  2. Tekstilna industrija Brod, Slavonski Brod
  3. TKZ, Zagreb
  4. Triko, Ilok
  5. Tubla, Čakovec
  6. Tvornica mreža, Biograd na Moru

UUredi

  1. Unitas, Zagreb
  2. URIHO, Zagreb

VUredi

  1. Varteks, Varaždin
  2. Vesna - tekstilna industrija, Daruvar
  3. Vesta, Đakovo
  4. VIS, Varaždin
  5. Vuteks feniks u stečaju, Vinkovci

ZUredi

  1. Zelinka u stečaju, Sveti Ivan Zelina
  2. Zlatna igla - Siscia, Sisak

ŽUredi

Vidi jošUredi

IzvoriUredi

Vanjske povezniceUredi