Dodatak:Naseljena mjesta u Hrvatskoj s više od 5000 stanovnika, popis 2011.

Popis naselja u Republici Hrvatskoj s više od 5000 stanovnika prema rezultatima popisa stanovništva 2011. godine.

Naselja

uredi
# Naselje Broj
stanovnika
Grad ili općina Županija izvori
1. Zagreb 688.163 Zagreb Grad Zagreb [1]
2. Split 167.121 Split Splitsko-dalmatinska [2] [3]
3. Rijeka 128.384 Rijeka Primorsko-goranska [4] [5]
4. Osijek 84.104 Osijek Osječko-baranjska [6] [7]
5. Zadar 71.471 Zadar Zadarska [8] [9]
6. Pula - Pola 57.460 Pula - Pola Istarska [10] [11]
7. Sesvete 54.085 Zagreb Grad Zagreb [1]
8. Slavonski Brod 53.531 Slavonski Brod Brodsko-posavska [12] [13]
9. Karlovac 46.833 Karlovac Karlovačka [14] [15]
10. Varaždin 38.839 Varaždin Varaždinska [16] [17]
11. Šibenik 34.302 Šibenik Šibensko-kninska [18] [19]
12. Sisak 33.322 Sisak Sisačko-moslovačka [20] [21]
13. Vinkovci 32.029 Vinkovci Vukovarsko-srijemska [22] [23]
14. Velika Gorica 31.553 Velika Gorica Zagrebačka [24] [25]
15. Dubrovnik 28.434 Dubrovnik Dubrovačko-neretvanska [26] [27]
16. Bjelovar 27.024 Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska [28] [29]
17. Vukovar 26.468 Vukovar Vukovarsko-srijemska [22] [30]
18. Koprivnica 23.955 Koprivnica Koprivničko-križevačka [31] [32]
19. Solin 20.212 Solin Splitsko-dalmatinska [2] [33]
20. Zaprešić 19.644 Zaprešić Zagrebačka [24] [34]
21. Požega 19.506 Požega Požeško-slavonska [35] [36]
22. Đakovo 19.491 Đakovo Osječko-baranjska [6] [37]
23. Samobor 15.956 Samobor Zagrebačka [24] [38]
24. Petrinja 15.683 Petrinja Sisačko-moslovačka [20] [39]
25. Metković 15.329 Metković Dubrovačko-neretvanska [26] [40]
26. Čakovec 15.147 Čakovec Međimurska [41] [42]
27. Virovitica 14.688 Virovitica Virovitičko-podravska [43] [44]
28. Kutina 13.735 Kutina Sisačko-moslovačka [20] [45]
29. Makarska 13.426 Makarska Splitsko-dalmatinska [2] [46]
30. Rovinj - Rovigno 13.056 Rovinj - Rovigno Istarska [10] [47]
31. Županja 12.090 Županja Vukovarsko-srijemska [22] [48]
32. Nova Gradiška 11.821 Nova Gradiška Brodsko-posavska [12] [49]
33. Sinj 11.478 Sinj Splitsko-dalmatinska [2] [50]
34. Križevci 11.231 Križevci Koprivničko-križevačka [31] [51]
35. Trogir 10.923 Trogir Splitsko-dalmatinska [2] [52]
36. Knin 10.633 Knin Šibensko-kninska [18] [53]
37. Dugo Selo 10.453 Dugo Selo Zagrebačka [24] [54]
38. Kastav 10.440 Kastav Primorsko-goranska [4] [55]
39. Slatina 10.208 Slatina Virovitičko-podravska [43] [56]
40. Poreč - Parenzo 9.790 Poreč - Parenzo Istarska [10] [57]
41. Čepin 9.500 Čepin Osječko-baranjska [6] [58]
42. Ivanić-Grad 9.379 Ivanić-Grad Zagrebačka [24] [59]
43. Podstrana 9.129 Podstrana Splitsko-dalmatinska [2] [60]
44. Daruvar 8.567 Daruvar Bjelovarsko-bilogorska [28] [61]
45. Ogulin 8.216 Ogulin Karlovačka [14] [62]
46. Beli Manastir 8.049 Beli Manastir Osječko-baranjska [6] [63]
47. Našice 7.888 Našice Osječko-baranjska [6] [64]
48. Valpovo 7.406 Valpovo Osječko-baranjska [6] [65]
49. Tenja 7.376 Osijek Osječko-baranjska [6] [7]
50. Umag - Umago 7.281 Umag - Umago Istarska [10] [66]
51. Kaštel Stari 7.052 Kaštela Splitsko-dalmatinska [2] [67]
52. Novska 7.028 Novska Sisačko-moslovačka [20] [68]
53. Labin 6.893 Labin Istarska [10] [69]
54. Crikvenica 6.860 Crikvenica Primorsko-goranska [4] [70]
55. Kaštel Sućurac 6.829 Kaštela Splitsko-dalmatinska [2] [67]
56. Vodice 6.755 Vodice Šibensko-kninska [18] [71]
57. Višnjevac 6.860 Osijek Osječko-baranjska [6] [7]
58. Opatija 6.657 Opatija Primorsko-goranska [4] [72]
59. Gospić 6.575 Gospić Ličko-senjska [73] [74]
60. Belišće 6.518 Belišće Osječko-baranjska [6] [75]
61. Omiš 6.462 Omiš Splitsko-dalmatinska [2] [76]
62. Kaštel Novi 6.411 Kaštela Splitsko-dalmatinska [2] [67]
63. Đurđevac 6.439 Đurđevac Koprivničko-križevačka [31] [77]
64. Donji Miholjac 6.240 Donji Miholjac Osječko-baranjska [6] [78]
65. Ivankovo 6.194 Ivankovo Vukovarsko-srijemska [22] [79]
66. Mali Lošinj 6.091 Mali Lošinj Primorsko-goranska [4] [80]
67. Nova Mokošica 6.016 Dubrovnik Dubrovačko-neretvanska [26] [27]
68. Ploče 6.013 Ploče Dubrovačko-neretvanska [26] [81]
69. Duga Resa 6.011 Duga Resa Karlovačka [14] [82]
70. Pitomača 5.646 Pitomača Virovitičko-podravska [43] [83]
71. Biograd na Moru 5.569 Biograd na Moru Zadarska [8] [84]
72. Jastrebarsko 5.493 Jastrebarsko Zagrebačka [24] [85]
73. Kaštel Lukšić 5.425 Kaštela Splitsko-dalmatinska [2] [67]
74. Darda 5.323 Darda Osječko-baranjska [6] [86]
75. Ivanec 5.234 Ivanec Varaždinska [16] [87]
76. Ilok 5.072 Ilok Vukovarsko-srijemska [22] [88]
77. Borovo 5.056 Borovo Vukovarsko-srijemska [22] [89]
78. Kaštel Kambelovac 5.027 Kaštela Splitsko-dalmatinska [2] [67]

Povezani članci

uredi

Vanjske poveznice

uredi

Izvori

uredi

  1. a b dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Grad Zagreb, pristupljeno 14. siječnja 2021.
  2. a b c d e f g h i j k l dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija, pristupljeno 14. siječnja 2021.
  3. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Grad Split, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  4. a b c d e dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Primorsko-goranska županija, pristupljeno 14. siječnja 2021.
  5. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Primorsko-goranska županija / Grad Rijeka, pristupljeno 14. siječnja 2021.
  6. a b c d e f g h i j k dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Osječko-baranjska županija, pristupljeno 14. siječnja 2021.
  7. a b c dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Osječko-baranjska županija / Grad Osijek, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  8. a b dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Zadarska županija, pristupljeno 14. siječnja 2021.
  9. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Zadarska županija / Grad Zadar, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  10. a b c d e dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Istarska županija, pristupljeno 14. siječnja 2021.
  11. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Istarska županija / Grad Pula - Pola, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  12. a b dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Brodsko-posavska županija, pristupljeno 14. siječnja 2021.
  13. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Brodsko-posavska županija / Grad Slavonski Brod, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  14. a b c dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Karlovačka županija, pristupljeno 14. siječnja 2021.
  15. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Karlovačka županija / Grad Karlovac, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  16. a b dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Varaždinska županija, pristupljeno 14. siječnja 2021.
  17. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Varaždinska županija / Grad Varaždin, pristupljeno 14. siječnja 2021.
  18. a b c dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Šibensko-kninska županija, pristupljeno 14. siječnja 2021.
  19. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Šibensko-kninska županija / Grad Šibenik, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  20. a b c d dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Sisačko-moslavačka županija, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  21. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Sisačko-moslavačka županija / Grad Sisak, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  22. a b c d e f dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Vukovarsko-srijemska županija, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  23. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Vukovarsko-srijemska županija / Grad Vinkovci, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  24. a b c d e f dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Zagrebačka županija, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  25. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Zagrebačka županija / Grad Velika Gorica, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  26. a b c d dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Dubrovačko-neretvanska županija, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  27. a b dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Dubrovačko-neretvanska županija / Grad Dubrovnik, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  28. a b dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Bjelovarsko-bilogorska županija, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  29. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Bjelovarsko-bilogorska županija / Grad Bjelovar, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  30. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Vukovarsko-srijemska županija / Grad Vukovar, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  31. a b c dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Koprivničko-križevačka županija, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  32. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Koprivničko-križevačka županija / Grad Koprivnica, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  33. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Grad Solin, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  34. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Zagrebačka županija / Grad Zaprešić, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  35. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Požeško-slavonska županija, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  36. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Požeško-slavonska županija / Grad Požega, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  37. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Osječko-baranjska županija / Grad Đakovo, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  38. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Zagrebačka županija / Grad Samobor, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  39. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Sisačko-moslavačka županija / Grad Petrinja, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  40. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Dubrovačko-neretvanska županija / Grad Metković, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  41. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Međimurska županija, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  42. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Međimurska županija / Grad Čakovec, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  43. a b c dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Virovitičko-podravska županija, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  44. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Virovitičko-podravska županija / Grad Virovitica, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  45. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Sisačko-moslavačka županija / Grad Kutina, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  46. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Grad Makarska, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  47. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Istarska županija / Grad Rovinj - Rovigno, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  48. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Vukovarsko-srijemska županija / Grad Županja, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  49. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Brodsko-posavska županija / Grad Nova Gradiška, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  50. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Grad Sinj, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  51. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Koprivničko-križevačka županija / Grad Križevci, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  52. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Grad Trogir, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  53. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Šibensko-kninska županija / Grad Knin, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  54. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Zagrebačka županija / Grad Dugo Selo, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  55. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Primorsko-goranska županija / Grad Kastav, pristupljeno 14. siječnja 2021.
  56. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Virovitičko-podravska županija / Grad Slatina, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  57. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Istarska županija / Grad Poreč - Parenzo, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  58. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Osječko-baranjska županija / Općina Čepin, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  59. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Zagrebačka županija / Grad Ivanić-Grad, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  60. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Općina Podstrana, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  61. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Bjelovarsko-bilogorska županija / Grad Daruvar, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  62. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Karlovačka županija / Grad Ogulin, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  63. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Osječko-baranjska županija / Grad Beli Manastir, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  64. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Osječko-baranjska županija / Grad Našice, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  65. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Osječko-baranjska županija / Grad Valpovo, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  66. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Istarska županija / Grad Umag - Umago, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  67. a b c d e dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Grad Kaštela, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  68. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Sisačko-moslavačka županija / Grad Novska, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  69. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Istarska županija / Grad Labin, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  70. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Primorsko-goranska županija / Grad Crikvenica, pristupljeno 14. siječnja 2021.
  71. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Šibensko-kninska županija / Grad Vodice, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  72. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Primorsko-goranska županija / Grad Opatija, pristupljeno 14. siječnja 2021.
  73. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Ličko-senjska županija, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  74. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Ličko-senjska županija / Grad Gospić, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  75. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Osječko-baranjska županija / Grad Belišće, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  76. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Splitsko-dalmatinska županija / Grad Omiš, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  77. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Koprivničko-križevačka županija / Grad Đurđevac, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  78. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Osječko-baranjska županija / Grad Donji Miholjac, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  79. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Vukovarsko-srijemska županija / Općina Ivankovo, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  80. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Primorsko-goranska županija / Grad Mali Lošinj, pristupljeno 14. siječnja 2021.
  81. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Dubrovačko-neretvanska županija / Grad Ploče, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  82. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Karlovačka županija / Grad Duga Resa, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  83. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Virovitičko-podravska županija / Općina Pitomača, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  84. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Zadarska županija / Grad Biograd na Moru, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  85. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Zagrebačka županija / Grad Jastrebarsko, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  86. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Osječko-baranjska županija / Općina Darda, pristupljeno 15. siječnja 2021.
  87. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Varaždinska županija / Grad Ivanec, pristupljeno 14. siječnja 2021.
  88. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Vukovarsko-srijemska županija / Grad Ilok, pristupljeno 16. siječnja 2021.
  89. dzs.hr, 1. STANOVNIŠTVO PREMA STAROSTI I SPOLU PO NASELJIMA, POPIS 2011. / Vukovarsko-srijemska županija / Općina Borovo, pristupljeno 16. siječnja 2021.